🙏🙏🙏🌹🌹🌹
מתכון של אריה רוזנשטוק
2כוסות קמח
2 כוסות מים
כף סוכר
כף קורנפלור
כף סולת
2 כפות חמאה
קורט מלח
3 ביצים
1.5 אבקת אפיה
שמן לטיגון
לסיכום :
2 כוסות מים
2 כוסות סוכר אני שמתי 6 תרמילי הל עם חצי לימון
אופן הכנה :
בסיר שמים מים וחמאה כאשר החמאה נמסה מוסיפים סוכר ומלח .מערבבים ומוסיפים את הקמח מערבביםמכל הזמן עד אשר הבצק מתגבש .
מעבירים למיקסר עם וו גיטרה .מחכים שיתקרר .
מוסיפים בהדרגה את ביצים אחת אחרי השנייה. מוסיפים את הקורנפלור ואת הסולת .
ממשיכים לארבל עד שנוצר בצק חלק ואחיד .
מכניסים לשק זילוף עם צנטר משונן .
מזלפים על מגש עם נייר אפיה בגודל של 5 סנטימטר מכניסים למקפיא לשעה .
בזמן הזה מכינים את הסירופ
מחממים שמן לא חם מדי .מטגנים ומיד אחרי הטיגון מעבירים לסיכום.
בהצלחה 🙏🙏🌹🌹
להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518