Share with:


פרווה

אופן הכנה

שלוש באחד ! בצק אחד !

*סלסלות שקדים נדירות !
*מגולגלות שוקולד !
*סהרונים במילוי לוקום/תמרים

מצרכים לבצק הבסיסי :
בכוס ח"פ שקופה קרה

300 גרם נטורינה רכה
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
2 כפיות שטוחות אבקת אפיה
2 שקיקי סוכר וניל
6 כפות אבקת סוכר
8 כוסות קמח או לפי הצורך

לסלסלות שקדים :
מידה בכוס ח"פ קרטון
למילוי:
2 כוסות שקדים טחונים
2 ביצים L
1 כוס סוכר- פחות כף
2 שקיקי סוכר וניל
רבע כפית אבקת אפיה
חצי כפית גרידת לימון
מעט תמצית מי זהר

לקישוט :
סוכריות צבעוניות

כלים :
*תבניות מתכת קטנות
(למספאן)
*קורצן עוגיות עגול בגודל טיפה יותר גדול מקוטר תבניות המתכת למספאן .

אופן הכנת מילוי שקדים :
מערבבים בעזרת כף את כל מרכיבי המילוי לעיסה אחידה

אופן הכנת תחתיות הבצק :
מכניסים לקערה את כל מצרכי הבצק ומוסיפים את הקמח בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד וחלק .
מחלקים את הבצק ל 6 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה דק מאוד
קורצים עיגולים מהבצק בעזרת קורצן עגול

מרפדים את תבניות המתכת בעיגולי הבצק שקרצנו
וממלאים בעזרת כפית ממילוי השקדים
מפזרים מעט סוכריות צבעוניות לקישוט .

אופים ב חום 190 מעלות כ 20 דקות או עד להזהבה קלה מאוד .

מגולגלות שוקולד :
מרדדים את הבצק למלבן מורחים ממרח שוקולד שאוהבים מגלגלים לרולדה ואופים עד להזהבה קלה .

לעוגיות במילוי לוקום/תמרים :

לוקחים כדור בצק בגודל קצת יותר גדול מכדור טניס מרדדים אותו לעלה דק חותכים לשמונה משולשים כמו שחותכים פיצה בעזרת גלגלת
שמים בקצה כל משולש מילוי תמרים או לוקום .מגלגלים לסהרון ואופים עד להזהבה קלה מאוד .
אחרי האפייה ניתן לפדר באבקת סוכר .

באהבה אסתי ❤️

מתכוןמתכון

3 סוגי עוגיות מושלמות = 3 מתכונים_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים