5 בצלים גדולים
מנקה וחורצת את הבצל
מרתיחה בערך 20 דקות.
מסננת
ומקררת הייטב
חצי קילו בשר טחון ( בקר/ הודו)
מגרדת בצל גדול
חופן פיטרוזיליה קצוצה
רבע כוס אורז
מלח. פלפל שחור. כמון. כרכום.
כף פפריקה מתוקה
ומעט שמן
מערבבת הכל ביחד.
מתחילה להוציא עלים מהבצל
ולמלא בתערובת.
מכינה סיר שטוח עם שמן
קוצצת בצל בנוני.
מטגנת עד להזהבה
מוסיפה כף פפריקה מתוקה
4 כפות דבש/ סילאן
מלח. פלפל שחור, כרכום.
ממלא את הבצלים
ומסדרת את הבצלים בסיר
ומבשלת על אש נמוכה
כ- שעה עד שעה וחצי
מוסיפה כוס מים בכל פעם
תהנו💗💗💗💗💗💗