Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

1/2 קילו קמח
1 כף שמרים
2 כפות סוכר
כף מלח
1.1/2 כוסות מים פושרים
ללוש בצק 10 דק' .לכסות ולהתפיח שעה

לעשות כיכר לחלק בצק לחתיכות
לעשות כדורים על משטח מעט מקומח לרדד כל כדור ..

להמיס 50 גר מחמאה לפרווה / או חמאה למרוח בצק לגלגל מעין רולדות דקות ולעשות קשר .
לשמן סיר של ג'חנון ולסדר אותם אחד ליד השני אם נשאר חמאה או מזולה לשפוך מעל הבצק בסיר

להניח 20 דק' למנוחה ..
לסגור סיר ג'חנון לאפות תנור חם 180 מע' אחרי 40 דק' להוציא מכסה
לאפות עד השחמה

בהצלחה

קובנה_מתכון של לאה בוארון – מרסטר מתכונים
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים