6 ביצים
כוס סוכר .כוס מיץ תפוזים ,
כוס שמן
שני כוסות קמח
שני כפות מים חמים
שני כפות קקאו,
אחד סוכר וניל
אחד אבקת אפיה
אופן ההכנה
להפריד ביצים להקציף חלבונים לקצב בהיר להוסיף סוכר בהדרגה ,סוכר וניל ,להוריד את מהירות המיקסר ,להוסיף את החלמונים , להוסיף כוס שמן בהדרגה ,את המיץ תפוזים, את הקמח ואפקת אפיה, לארבל שלא יהיה גושים לחלק את הבלילה לשנים ,חצי מהבלילה להוסיף שני כפות קקאו מעורבב עם שתי כפות מים חמים ,לשמן תבנית מספר 26 לקחת כפית מהבלילה הלבנה ,לאמצע התבנית מעל בלילה חומה ,להמשיך כך עד שנוצר עוגת זברה ,ניקח קסם נקשקש מעל ,נאפה את העוגה על חום 180 מעלות 40 דקות ולבדוק