כוס שועית כוס חומוס מושרי במים קרים
כל הלילה
חצי קילו בשר טרי חתוך לקוביות
בצל גדול קצוץ
עגבניה גדולה חתוך לקוביות
כפית גדושה רסק עגבניות
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
שני גזר חתוך
שני תפוחי אדמה חתוך לקוביות
כוס פטריות טרי או בקופסא
חצי כוס סלרי
שש שיני שום
שני כפות שמן זית לטיגון
תבלינים
פלפל שחור
מרק עוף
מלח
כפית מכל דבר או לפ י הטעם
אופן ההכנה
לחמם את השמן להוסיף את הבצל לטגן עד הזהבה להוסיף את הבשר לערבב עד שהבשר נעשה חום להוסיף את הירקות רסק עגבניות להסיף שמונה כוסות מים חמים להביא לרתיחה להוסיף תבלינים לטעום אם חסרלסגור את הסיר
לבשל 45 דקות בסיר לחץ בסוף הבישול להוסיף כוסברה ופטרוזיליה קצוץ