Share with:


בשרי

אופן הכנה

כוס שועית ‏כוס חומוס ‏מושרי ‏במים קרים
כל הלילה
חצי קילו בשר טרי חתוך לקוביות
בצל גדול קצוץ
עגבניה גדולה חתוך לקוביות
כפית גדושה רסק עגבניות
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
שני גזר חתוך ‏
שני תפוחי אדמה חתוך לקוביות
כוס פטריות טרי ‏ או ‏בקופסא
חצי כוס סלרי
שש שיני שום
שני כפות שמן זית לטיגון ‏

תבלינים ‏
פלפל שחור
מרק עוף
מלח
כפית מכל דבר או לפ י הטעם

אופן ההכנה
לחמם את השמן להוסיף את הבצל לטגן עד הזהבה ‏להוסיף את הבשר ‏לערבב ‏עד שהבשר ‏נעשה חום להוסיף את הירקות רסק ‏עגבניות ‏להסיף שמונה כוסות מים חמים ‏להביא לרתיחה ‏להוסיף תבלינים ‏לטעום אם חסר‏לסגור את הסיר

לבשל 45 דקות בסיר לחץ בסוף הבישול להוסיף כוסברה ‏ ‏ופטרוזיליה קצוץ

מרק חורפי עשיר ‏לימים קרים ‏טעים
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים