מרכיבים
4 חבילות של ביסקוויטים לוטוס של 250 גרם
4 שמנת צמחיה
1 פודינ שוקולד
צנצנת ממרח לוטוס
3/4 כוס חלב סויה
אופן ההכנה
מקציפים 500 מ"ל שמנת צמחיה עם חצי כוס חלב סויה ופודינג שוקולד עד ליציבות ושמים בצד .
מסדרים רינג 24 ס"מ ומניחים שקף סביב.
מתחילים לסדר ביסקוויטים שטובלים בחלב סויה .
משטחים קרם ומעל ביסקוויטים ושוב קרם ושוב ביסקוויטים ככה 3 פעמים ומסיימים עם ביסקוויטים .
מקציפים שמנת צמחיה עם רבע כוס חלב עד ליציבות .
ממיסים 2 כפות ממרח לוטוס ושופכים לקצפת ומקפלים .
משטחים על העוגה מיישרים מכניסים להקפאה לשעה 🕛 .
ממיסים 4 כפות ממרח לוטוס ושופכים על העוגה.
מכניסים שוב במקפיא ל20 דק.
מקציפים שמנת צמחיה ומזלפים.