סלט חצילים עם מיונז_מתכון של סמדר גבאי – מאסטר מתכונים
מצרכים: 2 חצילים קטנים או 1 חציל גדול 2 שיני שום כתושות חצי לימון סחוט חופן פטרוזלייה מלח פלפל לבן 5 כפות מיונז גדושות זה מה שעושה את הטעם הנהדר של הסלט הרבה מיונז אופן ההכנה: שורפים את החציל על הגז מרלפים אותו מסננים במיסננת מועכים היטב מוסיפים את השום הפטרוזליה הלימון והתבלינים מלח […]
עוגיות מייפל בריאות 🍪_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
בכוס מידה 250 m מצרכים : 1.5 כוס קמח כוסמין/לבן 3 כפות אגוזי מלך טחונים דק 3 כפות מייפל/סילאן 0.5 חצי כוס שמן קנולה אופן ההכנה : מערבבים את כל המצרכים יחד יוצרים כדורים קטנים בקוטר מטבע חצי שקל ומועכים קלות בעזרת האצבעות מניחים חצי אגוז מלך מעל כל עיגול בצק מסדרים את העוגיות על […]
גליליות במילוי קרם וניל פרווה 💥💥💥_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מצרכים: 1/4 כוס קורנפלור(כוס חד פעמי חם)25 ג' 1/4 1 כוס חלב סויה קר או כל תחליף חלב שיש (250 m) 1/2 חצי כוס סוכר 3 שקיות סוכר וניל 2 חלמונים L אופן ההכנה : *בסיר בינוני לשים קרונפלור ולהוסיף בהדרגה כוס ורבע חלב כל פעם מעט מהחלב ולערבב היטב על מנת שלא יווצרו גושים […]
עוגת גבינה לימונית_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
*בסיס* 2 כוסות וופלים בטעם לימון טחון דק. 3 לחיצות של שמן קנולה. *למלית הגבינה* 750 גר גבינה לבנה9% 200 גר גבינת שמנת 200 גר שמנת חמוצה 1 מכל שמנת להקצפה 5 ביצים שלמות 25 גר חמאה מומסת 1 כוס סוכר 1 קופסא אינסטנט פודינג וניל 3 כפות קונפלור *ציפוי* 200 גר שמנת חמוצה 2 […]
לחם כוסמין במילוי זיתי קלמטה,עגבניות מיובשות,וגבינת צ'דר_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
*חומרים* 1 קילו קמח כוסמין לבן. 2 כפות שמרים יבשים 2 כפות סוכר רבע כוס שמן זית 1 כוס זיתי קלמטה חתוכים גס. 1 כוס עגבניות יבשות חתוך גס חצי כוס גבינת צ'דר חתוכה לקוביות קטנות 300 גר יוגורט 1.5 כוסות מים(יתכן שנצטרך פחות /יותר) *הכנה* לקערת המיקסר להכניס את כל החומרים פרט למים. את […]
עוגת וניל במילוי חלווה ושוקולד ציפס_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
*לעוגה* 4 ביצים 3/4 כוס סוכר חצי כוס שמן 150 גר יוגורט 2.5 כוסות קמח מנופה 1 שקית אבקת אפייה. 1 שקית אינסטנט פודינג וניל פחות 2 כפות. 1 כף מיץ לימון. *הכנה* להקציף ביצים וסוכר לקצף אוורירי,בהדרגה להוסיף,שמן,יוגורט וחומרים יבשים עד לקבלת בלילה אחידה. לתבנית 26 עטופה בנייר אפייה,יש לשפוך את בלילית הוניל […]
אצבעות תמרים ופצפוצי אורז מלא ללא גלוטן בציפוי שוקולד מריר_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
*חומרים* 1 חבילת תמרים בוואקום. 4 שזיף יבש ללא חרצן. חצי כוס אגוזי מלך 3 כפות טחינה גולמית 2 כפות חלב סויה 2 כוסות פצפוצי אורז. *הכנה* יש לטחון את כל המרכיבים ביחד עד לקבלת מסה אחידה. לתבנית קרח בצורת אצבעות/ניתן לכדרר גם עיגולים,יש להדק את מסת התמרים להשאיר בהקפאה עד להתייצבות. *ציפוי* 200 […]
מגולגלות במגוון טעמים_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים
לבצק הפריך , לערבב תחילה בקערת המיקסר עם וו גיטרה, את החומרים הבאים עד מרקם חול : 500 גר קמח לבן 200 גר חמאה/נטורינה 1+1/4 אבקת סוכר. להכין מראש ולהוסיף בהדרגה תוך לישה במיקסר את התערובת הבאה: 2 חלמונים 1/4 כוס חלב 1/4 כוס שמן 2 כפות מחית ווניל איכותית ברגע שמתחיל להיאסף הבצק להוסיף […]
עוף ופטריות 🧅🥔🧄🫑🍗_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מצרכים: 8-10 חתיכות שוקיים 1 בצל גדול חתוך לקוביות 1 קופסת פטריות חתוכות 1 תפוח אדמה חתוך לקוביות 1 גמבה חתוכה לקוביות תבלינים: מעט כורכום מלח כפית מרק עוף קמצוץ פלפל שחור גרוס 1 כף סילאן אופן ההכנה: מטגנים בצל גדול עד הזהבה מוסיפים קופסת פטריות וגמבה קטנה חתוכה וקוביות ומטגנים לעוד כמה דקות כשהכל […]
דג סלמון בתנור 🐟🐟🐟_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים
מצרכים: 6 חתיכות דג סלמון שטופות ונקיות מעור בקערה מתבלים : 1/4 כוס שמן זית מעט מלח קמצוץ פלפל שחור גרוס 1/4כפית כורכום 1/4 כפית פפריקה 1 כף כוסברה קצוצה 3 שיני שום קצוצות פלפל שטה גרוס מעט (אופציונלי לחריפות פקנטית ) מערבבים את כל התיבול אם צריך מוסיפים עוד קצת שמן זית מסדרים דגי […]
מיני פיתות יוגורט ללא התפחה_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים
מצרכים : 4 כוסות קמח כוסמין מלא או קמח לבן רגיל 1 כפית שטוחה מלח 2 גביעי יוגורט 400 m 1/3 שליש כוס חלב אופן ההכנה : ללוש היטב את כל המצרכים ואת החלב להוסיף בהדרגה לפי הצורך .במידה והבצק ממש יבש ניתן להוסיף עוד כמה כפות חלב ליצור עיגולים בגודל קצת פחות מביצה למרוח […]
עוגת שיש שוקולד ושקדים כמו פעם, אפיה סטאטית בסיר פלא_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים
*לשמן היטב בנטורינה או חמאה תבנית סיר פלא. *לחמם תנור ל-180 מעלות, אפיה סטאטית 175 מעלות. מצרכים ואופן הכנה: להכין מראש בשתי קערות נפרדות, את שתי התערובות הבאות על מנת להוסיפן לסירוגין אחרי הקצפת הביצים והסוכר. *קערה 1 -שמנים ונוזלים. 100 גרם חמאה או נטורינה מומסת. חצי כוס(חד'פ חם) שמן אגוזים. 1/2 כוס לימונדה או […]
עוגת אגוזים ריבת חלב וקוקוס_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים
לערבב תחילה בקערת המיקסר עד מצב סבלה 120 גר חמאה רכה 80 גר סוכר 1.5 כוסות קמח להוסיף: 2 כפות תמצית ווניל 2 חלמונים חצי כוס קמח שקדים חצי כוס מיץ תפוזים גרידת לימון 2 כפות שמן אגוזים 7 גר' אבקת אפיה. *להגיע למצב של איחוד החומרים ולהפסיק לישה. מתקבל בצק רך מאוד מאוד. לצנן […]
עוגת פבלובה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
לכבוד טוב באב ♥️ מפנקת אתכם במתכון לפבלובה באהבה♥️♥️♥️ למתכון 👇 למרנג מתכון למרנג בכוס חד פעמי קר מצרכים למרנג : 1 כוס חלבונים בערך (4 -5 חלבונים) 2 כוסות סוכר אופן הכנת המרנג : להקציף היטב את החלבונים עד לקבלת קצף לבן מתחילים להוסיף בהדרגה את הסוכר כף אחרי כף מצרכים להכנת קצפת : […]
פיתות כוסמין רכות_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים
מצרכים: 4 כוסות קמח כוסמין מלא (500ג) כפית גדושה מלח 1/4 כוס שמן קנולה/זית 11/2 – 2 כוסות מים פושרים לעיסת השמרים: 1 כף שמרים כפית סוכר 1/4 כוס מים נוספים אופן ההכנה : לוקחים את השמרים כפית סוכר ורבע כוס מים שמים בכוס מערבבים היטב ומניחים לזה לתסוס כ 10 דקות בנתיים לוקחים קערה […]
עוגה בחושה "באנדט" פירות יער ושוקולד לבן 🍇🍎🍉🍒🍋_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
זה שם העוגה כפי שפורסם ביוטיוב…עוגה בחושה חלבית רכה, עשירה בטעם !! 🍒 חומרים :כוס אוניברסלית 4 ביצים XL 200 גר חמאה רכה 1.5 כוס סוכר 2 וניל / תמצית 2.5 כוסות קמח רגיל 1. שקית אבקת אפיה 1/4 כפית סודה לשתיה קורט מלח 1 שמנת חמוצה להוסיף לקראת סיום: 1 כוס פצפוצי שוקולד לבן […]
עוגיות שושני מרנג🌹_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מצרכים לבצק : 3/4 כוס סוכר 1 מרגרינה/נטורינה(200ג) 3 חלמונים L 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל 1/2 כוס מים/מ.תפוזים מעט גרידת לימון קמח לפי הצורך בערך 3 וחצי כוסות קמח בכוס חד.פעמי חם מצרכים למרנג : 3 חלבונים L 1 כוס סוכר 3 כפות פודינג וניל אופן הכנת המרנג : להקציף את החלבונים ולהוסיף […]
עוגת ריקוטה עם דובדבני אמרנה_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
ממכרת בטרוףףףףףףף 🙏🙏❤️❤️ מתכון:תבנית 28 לבצק: 140 גרם חמאה רכה 140 גרם סוכר מחית וניל איכותית 2 חלמונים L 200 גרם קמח כוסמין לבן קורט מלח 1 אבקת אפייה דובדבני אמרנה למלית: 500 גרם ריקוטה 100 שוקולד לבן 2 כפות אינסטנט פודינג וניל גרדת לימון לשטרוייזל: 200 גרם קמח 120 גרם חמאה 80 גרם סוכר […]
עוגת ביסקויטים קרה בשכבות_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מקציפים היטב: 500 מיל שמנת מתוקה 4 כפות פודינג וניל 2 כפות סוכר חצי כוס חלב(כוס ש.קרה) אחרי ההקצפה מוסיפים בתנועות קיפול 2 מיכלים של גבינה לבנה 500 גרם מעורבבים עם 2 כפות שטוחות סוכר חבילת פטיבר בטעם שוקולד ההרכבה: טובלים ביסקויטים במעט חלב ומסדרים בצורה אחידה על גבי תבנית בינונית. מעל מורחים שליש מהקצפת […]
לביבות טונה ותפו"א_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
טעיםםםםםםםם 🔥🔥🔥עם מטבוחה חריפה 3 תפו"א קלופים 2 קופסאות טונה בשמן 1 בצל חצי חבילה כטסברה חצי חבילה פטרוזיליה 2 ביצים 4 כפות קמח מלח פלפל לטעם לפי טעמכם. סולת לציפוי. אופן הכנה: מגרדים את תפו"א לקערה שמים חצי כפית מלח. ומים רותחים. למשך חצי שעה. מסננים וסוחטים. מגרדים בצל לתוך הקערה. קוצצים את הירק […]
עוגיות ריבה ברמה אחרת ריבה בייתית 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
מידה כוס אונברסלית. *2 כוסות קמח *200 גרם חמאה / מחמאה *חצי כוס סוכר *כוס גדושה שקדים טחונים *ביצה אחת *כפית שטוחה אבקת אפייה *כף תמצית וניל *כף גרדת לימון אופן הכנה: במעבד מזון שמים חמאה רכה. וסוכר. פולסים קצרים. מוסיפים קמח ושקדים אבקת אפייה ותמצית וניל. מעבדים לפירורים מוסיפים ביצה מעבדים עוד חצי דקה. […]
עוגיות שקדים במילוי שוקולד 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
מידה כוס אונברסלית. *2 כוסות קמח *200 גרם חמאה / מחמאה *חצי כוס סוכר *כוס גדושה שקדים טחונים *ביצה אחת *כפית שטוחה אבקת אפייה *כף תמצית וניל *כף גרדת לימון אופן הכנה: במעבד מזון שמים חמאה רכה. וסוכר. פולסים קצרים. מוסיפים קמח ושקדים אבקת אפייה ותמצית וניל. מעבדים לפירורים מוסיפים ביצה מעבדים עוד חצי דקה. […]
תפודים ובטטה אפויים בתנור_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים
לשטוף היטב שקית של תפודים ולשלוק במים בערך 20 עד 30 דקות לריכוך קל מאוד ..לסנן מהמים ולתבל את התפודים : 3 כפות שמן זית . מעט פלפל שחור גרוס. חצי כפית פפריקה מתוקה רבע כפית כורכום חצי כפית מלח כפית מרק עוף מעט שום גבישי כף פטרוזליה /כוסברה קצוצה לערבב את כל התבלינים עם […]
מרק עדשים ובטטה טעים בטרוף_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים
משרים ל 20 דקות 1 כוס עדשים ירוקות בקערה ומכסים במלא מים מהברז ובנתיים .. מטגנים 1 בצל גדול חתוך לקוביות עד להזהבה אחר כך מוסיפה קוביות של : 1 בטטה אחת בינונית לקוביות 1 תפוח אדמה גדול לקוביות 3 גבעולי סלרי קצוץ (גם עלים) 3 עגבניות קצוצות וצורבת גם אותם יחד עם הבצל הזהוב […]
עוגת גבינה אפוייה_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
הום פרייז_מתכון של גלית נחמן- מאסטר מתכונים
בס"ד מלך מלכי המלכים ישתבח שמך לעד🙏 מאחר והימים הם ימיי בין המצרים ועדיין בשר ועוף אנחנו איננו אוכלים כל יום מחפשים להמציא את עצמנו מחדש במטבח אז הפעם מצרפת לכם רעיון לארוחה טעימה מזינה ומשביעה הכי טעים שייש…😋 הום פרייז מייד אין הום🍲 ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה…🙏 ושוב מודה לך בורא עולם על השפע […]
פיתה זעתר 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
לבצק: 1 ק"ג קמח חלה 11/2כפות שמרים 2 כפות סוכר כף מלח 3 כוסות מים רבע כוס שמן זית למרוח על הפיתה: כוס זעתר איכותי 3/4 כוס שמן זית איכותי. אופן הכנה: בקערת המיקסר שמים את כל החומרים של הבצק. לשים 6 דקות. מורידים את הבצק לשיש. יוצרים כדור משמנים מעט קערה מתפיחים שעה. […]
פלאפל מפטריות – מתכון מקורי שלי 🙂_מתכון של מלכי מוספי – מאסטר מתכונים
🥙🥙🥙 אופן ההכנה: לגרר בפומפייה פטריות שמפיניון בסלסלה וגם בצל . לערבב אותם היטב. להוסיף להם ביצה ופירורי לחם מוזהבים. תבלינים: מלח, פלפל שחור וכמון. לערבב היטב וליצור כדורים. לטגן בשמן עמוק. ובגרסה הבריאה יותר לאפות בתנור.
סמבוסה עם טונה / מטבוחה / זיתים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
מתכון – 1 ק"ג קמח כף מלח 3 כפות סוכר 3/4 כוס שמן 2 כפות שמרים יבשים . 2 וחצי עד 3 כוסות מים פושרים. להניח הכל בקערה מים להוסיף בהדרגה. וללוש הייטב שעה התפחה . להוריד נפח ולחלק את הבצק ל- 16חלקים. למלא ולהתפיח עוד 20 דקות. מורחת ביצה ושומשום אפיה 200 מעלות. תנור […]
מקרוני פסטה בסיר אחד_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים
לשים בסיר גדול.. 4 שיני שום כתושות 4 כפות שמן קנולה 2:כפות פפריקה מתוקה רבע כפית פלפל שחור כפית מחוקה מלח כף מרק עוף 2 כפות סילאן או סוכר 2 כפות גדושות רסק עגבניות לחמם את הכל דקה שתיים על הגז ..להוסיף שקית מקרוני ולהוסיף מים רותחים סנטימטר שתיים מעל המקרוני .כשזה מתחיל לבעבע סוגרים […]
מגולגלות כוסמין במילוי תמרים וטחינה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
בצק פריך משגע על בסיס שמן למתכון 👇 מגולגלות תמרים וטחינה מצרכים בכוס חד פעמי קר 1/2 4 כוסות קמח כוסמין/לבן 1/3 1 כוס ושליש שמן 1 כוס מיץ תפוזים טבעי 2 סוכר וניל 1 אפיה ממרח תמרים אופן ההכנה : בקערה יוצקים את השמן מיץ תפוזים סוכר וניל ואת הקמח מוסיפים בהדרגה לפי הצורך […]
בלונדיז מאולתרים_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים
קל להכנה מהיר קערה אחת נחתכים לריבועים בקלות בלי להתפורר עם קמח כוסמין פריכים מבחוץ ורכים ונימוחים מבפנים מחממים תנור לטורבו 175 מעלות בעזרת טורפן מערבבים בקערה: 4 כפות חמאה טבעונית רכה מאוד 3/4 כוס סוכר חום בהיר מוסיפים: כפית תמצית וניל גביע יוגורט טבעוני בטעם טבעי 2 כפות רסק תפוחים לא ממותק מערבבים טוב […]
קציצות ירק_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לטחון בסלייסר או מעבד מזון חשמלי : 2 גזר 2 קישואים 2 תפוחי אדמה 5 בצל ירוק מלח פלפל שחור ובהרט 3 ביצים וחצי כוס קמח . לטגן בשמן חם . לחציל: פשוט לפרוס חציל לזרות מלח ופלפל שחור להניח בצד או בשמש כחצי שיה לסחוט לפני הטיגון
שקשוקה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לשקשוקה הפעם בלי רסק !! : לטחון 7 -8 עגבניות כף שום טרי וכתוש 2 כפות פפריקה מתוקה 3 פלפל חריף חתוך לעיגולים 1 כף כמון ושמן . את הכל להניח על הגז ולבשל ללא מים (העגבניות יפרישו לבד) לקראת סוף הבישול חצי כוס מים ולבשל כ5 דקות להוסיף ביצים בהתאם לסועדים.
עוגת מוס לוטוס_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
תחתית: 250 גר' עוגיות לוטוס 100 גר' חמאה מומסת לערבב יחד ולהדק ברינג 24 ולהקפיא מוס גבינה: 12 גר' גלטין 1/3 כוס מים קרים 750 גר' שמנת להקצפה 259 גר' גבינת מסקרפונה להקציף שמנת וגבינה עד לקבלת מרקם יוגורט להמיס ג'לטין להוסיף לקרם ולהקציף עוד קצת, לשים שקף בדפנות התבנית לצקת את המוס על התחתית […]
עוגת לוטוס/ריבת חלב ללא גלוטן_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
עוגת לוטוס ללא גלוטן ממרח לוטוס הוא עם גלוטן אפשר להחליף עם ריבת חלב 5 ביצים מופרדות 3/4 כוס סוכר 3/4 כוס שמן 3/4 כוס קמח תמי 1 כפית אבקת אפיה 1 כף ממרח לוטוס מומס להקציף חלבונים עם סוכר עד לקבלת קצף תפוח ויציב להוסיף את החלמונים חלמון אחרי חלמון תוך כדי הקצפה, להוסיף […]
עוגת שיש/ גזר ושוקולד ללא גלוטן עטופה בגאנש_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
חומרים לעוגה: 6 ביצים מופרדות קורט מלח 1 כוס סוכר חצי כוס שמן 200 גר שמנת חמוצה 1ורבע כוסות גזר קלוף וטחון דק. 2 כוסות שקד לבן טחון 1 כוס קוקוס 1 שקית אינסטנט פודינג וניל 1 שקית אבקת אפייה. *למילוי השוקולד* 100 גר שוקולד מריר מומס 1 כף גדושה שוקולית. *הכנה* להקציף ביצים עם […]
לחם כוסמין ללא גלוטן במילוי זיתי קלמטה,עגבניות מיובשות,וגבינת פוקורינו_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
*חומרים* 1 קילו קמח כוסמין לבן. 2 כפות שמרים יבשים 2 כפות סוכר רבע כוס שמן זית 1 כוס זיתי קלמטה חתוכים גס. 1 כוס עגבניות יבשות חתוך גס חצי כוס גבינת פוקורינו חתוכה לקוביות קטנות 300 גר יוגורט 1.5 כוסות מים(יתכן שנצטרך פחות /יותר) *הכנה* לקערת המיקסר להכניס את כל החומרים פרט למים. את […]
קציצות דגים מטוגנות 🐟🐟🐟_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
חומרים: 1/2 ק"ג דג בקלה מלרוזה (לטחון גס) 1/2 ק"ג דג אמנון ללא עור 1 בצל קצוץ דק חופן כוסברה טריה שום חופן פטרוזיליה קצוצה 1 כף כמון 1 כפית כוסברה יבשה טחונה 1 ביצה 1 פרוסת לחם לאחר השרייה במים (קמח מצה) מלח פלפל שחור חצי כפית כורכום הכנה וטיגון: לערבב את כל […]
עוגת גבינה גבוהה מושלמת וטעימה מאוד_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
חומרים לתחתית: 250 גר ביסקוויטים 100 גר חמאה (אפשר בצק פריך) למלית הגבינה: 750 גר גבינה 9% 250 גר גבינת שמנת 30% 1 שמנת חמוצה 27% 7 ביצים L 1.4 כוסות סוכר 5 כפות קורנפלור 2 כפות אינסט..פודינג וניל 3 שקיות סוכר וניל קורט מלח אופן ההכנה: לחמם תנור ל..140 מעלות….להניח תבנית אינגליש קטנה […]
קציצות מחמאר מטוגנות עם ביצה❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
6 תפוחי אדמה 4 ביצים 2 כפות בצל מטוגן חופן כוסברה קצוצה חופן פיטרוזיליה קצוצה 3 כפות פרורי לחם. כפית מלח כפית כורכום פלפל שחור מעט פפריקה מתוקה כפית כמון. אופן ההכנה בסיר רחב להרתיח את תפוחי האדמה. עד שיהיו ממש רכות( כמו פירה). לקרר הייטב. למעוך את התפוחי אדמה להוסיף בצל מטוגן כוסברה ופיטרוזיליה. […]
עוגת תפוזים פרווה וללא סוכר_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
בקערה אחת ללא מיקסר !! מצרכים לעוגה אחת בתבנית אינגליש קייק : 2 ביצים L 3/4 כוס סוכר או תחליף סוכר 1/2 חצי כוס שמן 1/2 חצי כוס מיץ תפוזים מעט גרידת תפוז מעט 1 כוס קמח 1/2 חצי כוס קוקוס 1 כפית א.אפיה כפית ס.וניל אופן ההכנה.. לשים את כל המצרכים בקערה ולערבב בכף […]
עוגת סילאן פרווה בטעם דבש וללא סוכר_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
כוס מידה 250 מיל מצרכים : 1/2 כוס סוכר או תחליף סוכר 1/2 כוס סילאן טבעי 2 ביצים מדיום 1/3 כוס שמן 1/4 כפית קינמון או ציפורן טחון 11/4 כוס ורבע קמח לבן או קמח כוסמין 1 כפית אבקת אפייה 1/2 כוס מים רותחים מעורבבים עם כפית נס קפה לזיגוג אחרי האפיה : כף […]
דג בטמפורה טעים ונדיר 🐟🐠🐟_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים
למתכון 👇 דג מושט בטמפורה יאמי כמה זה טעים 😋 מצרכים : 6 פילה מושטים חצויים מושרים שעה במלח גס ולימון לבלילת הטמפורה: 1 כוס קמח תבלינים: כמון .פלפל שחור גרוס מעט צילי חריף.מלח .שום גבישי חופן כוסברה קצוצה 1 כוס ורבע סודה מוגזת או לפי הצורך ! שיהיה מרקם כמו טחינה. אופן ההכנה : […]
קינוח שוקולד פרווה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
הכי טעים שיש למתכון 👇 * תבנית שקעים קוביות להמיס במקרוגל: 200 גרם שוקולד מריר להוסיף 2 כפות שמן קנולה לערבב היטב ! להוסיף לשוקולד המומס 2 כפות ממרח לוטוס או כל ממרח שוקולד שאוהבים ולערבב לאיחוד מוסיפים לעיסת השוקולד : 2 כוסות פצפוצי אורז ומערבבים היטב בעזרת כפית שמים מהתערובת בתוך תבנית שקעים סיליקון […]
טורטיה ביתית מקמח כוסמין_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
מתכון 👇 מצרכים: 4 כוסות קמח כוסמין /קמח לבן חצי כף מלח 1/2 כוס שמן מים לפי הצורך אופן ההכנה : ללוש היטב את כל המצרכים ולהוסיף מים לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק לחלק את הבצק ל- 8 כדורים לחמם מחבת טפלון גדולה עבה לשמן מעט משטח עבודה לרדד כל כדור לגודל […]
מתכון כתוב + סרטון להכנת ליטריה (איטריות) ודג מושט מטוגן __מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לאיטריות : לחמם רבע כוס שמן על מחבת לשפוך שקית איטריות מעט עבות , אפשר בכל פסטה שאתם אוהבים. לטגן עד להחלפת צבע . להוסיף: 1/2 כפית כורכום 1/2 כפית פלפ שחור 1 כפית שום טרי וכתוש כפית מרק עוף לערבב לכסות במים ולכסות לבישול מלא. דג מושג ללא עור: לשטוף היטב ולהשרות במלח ולימון […]
עוגיות נוטלה מ 2 מרכיבים בלבד !_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
כוס קמח כוס שוקולד נוטלה לערבב וליצור בצק גמיש ❤️ ליצור עיגולים ולעשות חור באמצע בעזרת הזרת . להכניס לתנור שחומם מראש על 170 כ15 דקות ולצנן . לתוך הבור להוסיף שוקולד או ריבה הוספתי מעל הנוטלה נטיף שוקולד לבן ❤️הכפלתי כמויות