פרסבורגר אגוזים_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

1 נוטלה לבצק: 7 כוסות קמח לבן 1 כוס סוכר לבן 3 כפיות שטוחות שמרים יבשים 400 גרם מחמאה קרה קוביות( זכרו ל4 עוגות) 2 ביצים בגודל L 1 כפית תמצית וניל קורט מלח 1 וחצי כוסות מי ברז אופן הכנת הבצק: בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים קמח, סוכר, שמרים, מלח וחמאה קרה ומפעילים […]

קרמבו מוקה / ווניל_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

עונת הקרמבו התחילה , אני הכנתי בבית שולחת מתכון חסר קרמבו מוקה אז הכנתי בבית טעים אש אז בבקשה מתכון לקרמבו קרמבו כמו במכולת אופירה יחיא 2 חבילות עוגיות עגולות אני השתמשתי בחיוכים יש לבן ויש חום שנהם מתאימים פותחים מוציאים עם סכין את התוכן , גם אוראו מעולה. נניח על תבנית שנכניס למקפיא לאחר […]

מאפינס דובדבנים_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים

חומרים:⚘ 3 ביצים קורט מלח 3/4 כוס שמן כפית וניל כוס סוכר 1 אבקת אפיה 2 כוסות קמח צנצנת דובדבנים אופן ההכנה:⚘ להקציף את הביצים עם קורט מלח להוסיף את הסוכר להקציף חמש דקות להוסיף את שאר החומרים חוץ מהדובדבנים לשים בקערה עם 2 כפות קמח ולהכניס לבלילה השארתי דובדבן לשים למעלה לרסס תבניות קאפקייקס […]

עוגת מספרים מבצק פריך❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

עוגה שהכנתי לבעלי היקר ליום ההולדת להכנת בצק פריך- 200 גרם חמאה / מחמאה לפרווה 200 גרם אבקת סוכר 2 ביצים L 1 פודינג וניל 1 אבקת אפיה 2 כוסות קורנפלור( שתיה חמה) 2 כוסות קמח. אופן ההכנה- בקערה מעבדים חמאה/ מחמאה לפרווה אבקת סוכר, לתערובת אוורירית, מוסיפים ביצים, וממשיכים לעבד. מוסיפים את שאר החומרים […]

בשר מבושל עם פסטה / זיתים … מתכון מנצח שלי מעדן שכל אחד חייב להכין _מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים

מתכון : חצי קילו בשר חתוך לקוביות גדולות חמש עגבניות מרוסקות מים . ( אפשר כל סוג בשר שאוהבים ). שמן זית . חצי שקית פסטה מה שאוהבים . ( אפשר במקום זיתים מבושלים ) ( אני השתמשתע בביסלי מסולסל ). כפית גדושה ככרום . כפית פלפל שחור גרוס . בצל אחד גדול פרוס . […]

בצק פרווה ספידי ללא התפחה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

4 כוסות קמח 1 כוס שמן 1 כוס מים כפית מלח מילוי עליכם❤️ מילאתי ב:פלפל צ׳ומה,תפוחי אדמה שהרתחתי וריסקתי לפירה , ביצה קשה, טונה,ופלפל קלוי ובגבינות :צפתית ונפוליון ניתן למלא בכל מילוי שוקולד בשר ירקות וכל שעולה על טעמכם האישי..בשורות טובות ❤️חלמון ושומשום לציפוי 180 מעלות כ40 ד

מגולגלות פיצה+מקלות גבינה_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

  1 חבילה בצק עלים מרודד( מעדנות) למגולגלות פיצה מרדדים 1/2 חבילה בצק מורחים רוטב עגבניות ובזילקום מפזרים גבינה צהובה ומעל זיתים פרוסים מגלגלים לרולדה חותכים במירווחים שרוצים ושמים בתבנית מרופדת מורחים ביצה ומפזרים שומשום מקלות גבינה מרדדדים 1/2 חבילה בצק מורחים ביצה בחצי מפזרים גבינה צהובה מקפלים את הצד בלי הגבינה על הצד עם […]

פשטידת פסטה כרובית וגבינות – פצצה של טעמים_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים

  *המתכון משולב מכמה מתכונים ובעיקר ממני…תהנו. 1/2 חבילת פסטה צינורות (רצוי קטנים) כ-5-4 מנות יפות. כרובית קטנה מפורקת 2 שמנת מתוקה לבישול 15% 2 סלסילות פטריות טריות פרוסות בצל גדול קצוץ דק בטטה גדולה – חתוכה לקוביות 5-6 שיני שום כתושות מלח, מעט פלפל שחור כוסברה יבשה טחונה קורט אגוז מוסקט 1/2 כוס מים […]

קציצות בשר עוף של סבתא_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים

מתכון לעיסת הקציצות : 1/2 קילו בשר עוף טחון . תפוח אדמה אחד גדול . בצל אחד גדול . גזק אחד גדול . 1/2 צרור פטרוזיליה / קוסברה . קוביה גדולה שם דלעת . כוס חד פעמי פרורי לחם . ביצה אחת . תבלינים לקציצות : כף תבלין לקציצות / כף ראסל אל חנות כפית […]

קרם שנייט כמו של פעם 🎂🎂_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

לקרם: חצי ליטר חלב 4 חלמונים חצי כוס סוכר 4 כפות קורנפלור מקל וניל קורט מלח 2 כפות חמאה 1 שמנת מתוקה 3 כפות אינסטנט פודינג אופן הכנה של הקרם: בסיר נשים חלב פחות חצי כוס נפתח את המקל וניל ונוציא את התוכן. והבור על אש בינונית. שהחלב לא ירתח. מערבבים קורנפלור. חלמונים והחצי כוס […]

עוגת אלפחורס עם קרם ריבת חלב מעוטרת בריבת חלב וקוקוס קלוי_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

🔥🔥❤️❤️❤️ מתכון: 200 גרם חמאה קרה 250גרם קורנפלור 200 גרם קמח 120 גרם אבקת סוכר 3 חלמונים כף גרדת לימון כפית תמצית וניל איכותי 2כפות חלב 1 אבקת אפיה לקרם ריבת חלב: 1 שמנת מתוקה רבע כוס חלב 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל 2 כפות ריבת חלב אופן הכנה: במעבד מזון שמים חמאה קמח […]

עוגת תפוזים😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

👇 6 ביצים מופרדים חלבונים וחלמונים, כוס סוכר, מי שרוצה פחות סוכר אפשר להשתמש בחצי כוס. כוס מיץ תפוזים טרי! עדיפות לטרי. כוס שמן קנולה 1 וחצי כוס קמח מנופה.שקיק אבקת אפיה חצי כוס אגוזים או שקדים טחונים חופן שוקולד צ'יפס סוכר וניל 1. תבנית עגולה קוטר 26, להניח דף אפיה בתחתית. לשמן מעט את […]

ריבת אתרוגים עם קינמון וענבים🍇_מתכון של גלית נחמן- מאסטר מתכונים

בס"ד יאמי כמה שזה טעים טעים😋 מתכון: קילו + מאה גרם אתרוגים קילו סוכר מיץ מחצי לימון 2 מקלות קינמון. אופן ההכנה: להרתיח ולשפוך את המים לפחות 6 פעמים לאחר 6 הרתחות מעבירים את קוביות האתרוג למסננת, מסננים את כל הנוזלים וממתינים שהקוביות של האתרוג יתקררו. כשקוביות האתרוג מתקררות מחזירים אותן לסיר , מוסיפים את […]

כדורי בשר בקר ועוף בתוספת ארטישוק🌶🫑🥬🥦🧄🧅_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של תהילה גיל…מתכונים מכל ה..❤ הארטישוק אצלי הוא ליד כדורי בשר..קיצרתי את לדרך קלה יותר…אותו טעם !! חומרים לקציצות: כ- 300 גר' בשר בקר טחון כ- 200 גר עוף טחון 1 בצל קצוץ 2 שיני שום קצוצים חופן פטרוזיליה קצוצה 2 פרוסות לחם מושרות ללא הקשה מלח פלפל שחור כוכרום […]

עוגיות חלבה (אותו בצק של עוגת חלבה)_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

מצרכים – 1 מחמאה רכה 1 ביצה L 3 כפות סוכר 2 סוכר וניל 1 אבקת אפיה 1/4 כוס מים 3 כוסות קמח ( בערך אולי עוד קצת). מילוי – ממרח חלבה שערות חלבה שקדים מולבנים אופן הכנה – 1. ללוש היטב את כל חומרי הבצק, קמח להוסיף בסוף, ( אם הבצק רך להוסיף עוד […]

עוגת חלבה (ועוגיות חלבה מאותו בצק)_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

מצרכים – 1 מחמאה רכה 1 ביצה L 3 כפות סוכר 2 סוכר וניל 1 אבקת אפיה 1/4 כוס מים 3 כוסות קמח ( בערך אולי עוד קצת). מילוי – ממרח חלבה שערות חלבה שקדים מולבנים אופן הכנה – 1. ללוש היטב את כל חומרי הבצק, קמח להוסיף בסוף, ( אם הבצק רך להוסיף עוד […]

טורט קוקוס ווניל תפוזים _מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

כוס מידה = תמיד תמיד כוס שתיה חמה 4 ביצים שלמות 120 גרם סוכר קורט מלח שקית א. אפיה 2 שקיות סוכר ווניל חצי כוס מיץ תפוזים 3 כפות שטוחות קוקוס 120 גרם קמח כף גרידת תפוז חצי כוס שמן מקציפים 4 ביצים שלמות ללא הפרדה, מוסיפים סוכר, שמן, ווניל, קורט מלח, מקציפים למשך 12 […]

עוגת גבינה באסקית_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

מצרכים כוס מידה אוניברסלית תבנית קוטר 22 חצי קילו גבינת פילדלפיה 4 ביצים לארג' כף שטוחה קורנפלור כוס סוכר 250 מל' שמנת מתוקה גרידת לימון מקל ווניל אופן ההכנה בקערת המיקסר מקציפים את הגבינה דקה שתיים במהירות גבוהה מוסיפים את הביצים כל פעם ביצה אחת אחת עד להטמעה. מוסיפים את הקמח והסוכר ומערבבים היטב מוסיפים […]

עוגת שיש_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

מצרכים: כוס מידה אוניברסלית 6 ביצים לארג' כוס וחצי סוכר חצי כוס שמן כוס מיץ תפוזים גרידת תפוז 2 כוסות קמח תופח כפית סוכר וניל שקית אבקת אפיה 2 כפות שוקולד נוטלה כף קקאו קורט מלח אופן ההכנה להפריד ביצים במיקסר מקציפים את החלבונים ביחד חצי כוס סוכר וקורט מלח לקצף יציב בקערה נוספת להקציף […]

עוגיות אלפחורס_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים

מתכון : 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר. 250 גרם קורנפלור . 1 כוס קמח. שקית אבקת אפייה . 2 ביצים 1/2 כוס סוכר צבע מאכל ( לא חובה ). כף תמצית וניל . למילוי וציפוי העוגיה : קופסת ריבת חלב . קוקס לציפוי העוגיה אפשר אבקת סוכר ( לא חייב ). אופן הכנה : במיקסר […]

חביתת חומוס מלאה בגבינת עיזים טבעונית_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים

מערבבים הכל בעזרת מטרפה: 1/2 כוס קמח חומוס (אפשר גם קמח עדשים) 1/2 כוס חלב צמחי לא ממותק 1/4 כפית מכל דבר: אבקת שום, אבקת בצל, מלח ופלפל, קאלה נאמק (מלח שחור לטעם ביצתי) כף פתיתי שמרי בירה מחממים חמאה טבעונית במחבת נון סטיק שיש לה מכסה מתאים (אפשר גם שמן זית/אבוקדו/קנולה/קוקוס) מוסיפים 2 שיני […]

עוגת טורט_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

  170° 6 ביצים מופרדות כוס סוכר(כוס חד פעמי) חצי כוס שמן (חד פעמי) 1 אפיה 2 וניל כוס וחצי קמח תופח (כוס חד פעמי ) כף גרדת לימון (לימון 1) מקציפים את החלבונים. עם חצי כוס סוכר. ומעט מלח. עד שהתערובת מכפילה את נפכה. להוסיף את השמן . וגרדת הלימון בקערה נפרדת להקציף את […]

עוגיות תמרים…מהמטבח הטורקי , בעיצוב מיוחד_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

🌷⚘️בקרו בקבוצה שלי : במטבח של תהילה גיל…מתכונים מכל ה..❤ עוגיות פריכות ….למי שלא פוחד/ת ממעט עבודה..עיצוב בעזרת מזלג…מתכון מהיוטיוב משודרג מעט. חומרים:כוס אוניברסלית 200 גר' חמאה/מרגרינה רכה מאוד 3/4 כוס שמן 1/3 כוס סוכר 1/4 כוס מים / 2 כפות שמנת חמוצה 1 ביצה 1 וניל שקית/כפית כוסות קמח (אפשר להוסיף לפי ספיגת הקמח […]

עוגת שקדים עם קרם פטיסייר אפוי_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מטורפת בטעמה 🔥🔥🔥🔥 תבנית 30/30 לקרם: 2 ביצים 100 גרם סוכר 2 שקיות סוכר וניל 40 גרם קורנפלור חצי ליטר חלב לעוגה: 4 ביצים קורט מלח חובה 200 גרם סוכר 200 מייל חלב 100, מייל שמן 340 גרם קמח 100 גרם קמח שקדים שקית אבקת אפייה 100 שקדים פרוסים אופן הכנה: נתחיל עם הקרם את […]

ספינג' עננים🌹_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מתכון: 3 כוסות קמח 2 כפיות שמרים 1 ורבע כוסות מים 2 כפיות סוכר כף ערק חצי כפית מלח אופן הכנה : לערבב קמח שמרים וסוכר להוסיף בהדרגה מים גלישה מהירה להשאיר רבע כוס מים עם המלח לאחר לישה של חמש דקות להוסיף את המים עם המלח ולהמשיך ללוש עוד חמש דקות .. תפיחה של […]

עוגת שמרים שוקולד מריר ושוקולד לבן🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

🔥🔥מבחר של עוגות שמרים תהנו 🔥🔥🔥❤️❤️❤️ *מתכון שמרים שוקולד : 1 ק"ג קמח לחם של נפלאות (זו רק המלצה) 2 כפות שמרים 250 חמאה חתוכה לקוביות טמפרתות החדר .אפשר מחמאה / נטורינה חצי כוס סוכר חצי כפית מלח 4 ביצים רבע כוס שמן כוס וחצי מים פושרים . גרדת לימון מלימון אחד 2 סוכר וניל […]

עוגת תפוחים מקמח כוסמין_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

170° טורבו 3 תפוחים ירוקים 2 כוסות קמח כוסמין חצי כוס סילאן כפית סודה לשתיה 1 אפיה קורט מלח 1 סוכר וניל גביע יוגורט 2 כפות רסק תפוחים כף תמצית וניל חצי כוס חלב תפוח 1 חתוך לקוביות לערבב יחד בקערה עד לקבלת עיסה אחידה להעביר לתבנית משומנת מעט לקישוט לקלף את 2 התפוחים לפרוס […]

עוגת מוס גבינה, מוס גבינה ותותים, וציפוי מחית תותים🍓_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

בסיס: 2 כוסות קמח 1/2 כוס סוכר 200 גר' חמאה בטמפרטורת החדר 3 חלמונים m במיקסר עם וו גיטרה לעבד קמח סוכר וחמאה, להוסיף חלמונים ולעבד עד לאיחוד. לשטח את הבצק בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולאפות בחום של 170 בטורבו עד להשחמה קלה. להוציא מהתנור ולקרר. לטחון, להמיס 100 גר' חמאה לערבב היטב לשטח ברינג […]

מאפה בצק עלים_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

ממרח עגבניות גבינות וזיתים 180° בצק עלים ממרח עגבניות מיובש כוס גבינה בולגרית כוס גבינה מוצרלה 100 גרם חמד גבינה צהובה חתוכים לרצועות ביצה וכף קמח לערבב את כל הגבינות ( פרט לרצועות הגבינה צהובה ) לרדד מעט את הבצק למרוח ממרח עגבניות לרוחב מעל להניח את הגבינה כרולדה ארוכה להניח מעל גבינה צהוב והזיתים […]

עוגת פנקייק עם קצפת וציפוי שוקולד_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

6 ביצים כף תמית וניל חצי כוס סוכר כוס שמן 2 כוסות חלב כוס מים 2 כוסות קמח 1 אפיה קורט מלח להעביר הכל למקסר עד לקבלת תערובת אחידה לכסות בניילון נצמד להכניס לקירור חצי שעה לחמם מחבת לבלינצ'ס . להניח אחד על השני לאחר מיכן לצנן להכנת הקרם קצפת צימחית כוס חלב צנצנת חלב […]

עוגת קשיו קוקוס וסילאן בחושה_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

קלה להכנה רכה וטעימה בנינגה כוס חד פעמי חם בקערה מקציפים 3 ביצים חצי כוס סוכר חום מוסיפים חצי כוס שמן חצי כוס מים+2כפיות סילאן 1.5 כוסות קמח תופח 2 כפות קוקוס 3 כפות קשיו טחןן מערבבים היטב לבלילה אחידה מוזגים לתבנית משומנת תוכנית אפיה בנינג'ה 270 מעלות 25 דקות לבזוק אבקת סוכר כשמצטננת

חומוס מבושל חריף וטעים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

  2 כוסות חומוס ( מושרה לילה עם 2 אבקת אפיה) לסנן ולשטוף הייטב. להרתיח כ-1/2 שעה לשטוף ולסנן עם מים קרים. סיר שטוח – 10 שיני שום קלופות 2 פלפל צ'ילי חריף או 5 פלפל שודנייה (מי שלא רוצה חריף שם גמבה ) חופן כוסברה קצוצה. 1) לטגן שום עם מעט שמן להוסיף פלפל […]

עוגת טורט וניל ❤️❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

  5 ביצים L כוס סוכר ( חד פעמי שתיה חמה) כוס שמן כוס מיץ תפוזים/ מים / קצפת צמחית( אני עם קצפת) 2 כפיות תמצית וניל 2סוכר וניל 2 כוסות קמח 1 אבקת אפיה. ההכנה – מחממים תנור על 160 מעלות מקציפים ביצים שלמות מוסיפים סוכר וממשיכה להקציף לקצף תפוח ויציב . כ- 5 […]

פיתות (די דומות למלאווח תימני)_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

4 כוסות קמח. חצי כפית מלח כפית סוכר. 2 כפות חומץ טבעי. כוס מים להכניס למערבל ללישה של 10 דקות לקרוץ 6 כדורים לכסות בניילון ולהניח בצד לרבע שעה. לרדד כל עיגול ולשמן בחמאה או סמנה כל עלה להניח עלה אחד על השני ולרדד,לעלה אחד גדול לחתוך לרצועות לאורך וכל רצועה לגלגל לרולדה למעוך מעט […]

עיז'ה(לביבות תפוחי אדמה וירק)_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

יתפקדו הצמחוניים שבינינו🙋‍♀️ אני. 3 תפוחי אדמה בינוניים מגורדים. צרור פטרוזליה בצל גדול יבש מגורד. ביצה 2 כפות קמח או פירורי לחם. חצי כפית מלח חצי כפית פלפל שחור לקרוץ לעיגולים לטגן ולמעוך מעט לקציצות. (טיפ שאולי יקפצו עלי אני לעולם לא סוחטת מהנוזלים, הכי טעים וראו תוצאה)

עוגה חגיגית פירות יער_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

  או כמעט , את העוגה הזו ראיתי בתמונות הכניסה ברולדין, וכל הזמן אמרתי לעצמי אני חייבת להכין אותה, איתגרתי את עצמי (החסרתי ממנה רק את הנשיקות הורודות למעלה) לבסיס העוגה: 5 ביצים כוס וחצי קמח (או 2 כוסות קורנפלור). כוס סוכר שקית אבקת אפיה. 3/4 כוס שמן. אפיה בסיר ג'חנון בינוני מרופד ומשומן בנייר […]

עוגיות בולו_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

אלה עוגיות של עוד ועוד 100 גר' חמאה. כוס סוכר 2 ביצים. תמצית וניל. סוכר וניל. אבקת אפיה. כוס שקדים טחונים. חצי כוס אגוזים טחונים. 2 כפות קוקוס חופן צימוקים. 4 כוסות קמח 3/4כוס שמן. חצי כוס לימון גרידת לימון(במקור זה תפוז אני החלפתי ללימון ואין טעים מזה) לקישוט סומסום ושקדים. ללוש את הבצק הוא […]

לחוח_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

4 כוסות מים פושרים. כף שמרים יבשים 2 כפות סולת 5 כוסות קמח רגיל. כף סוכר. חצי כף מלח. להכין לפי הסדר הכתוב: 2 כוסות מים בקערה וכף שמרים לערבב ולהניח לתסיסה 10 דקות. להוסיף 2 כפות סולת ולערבב. להוסיף קמח סוכר ומלח וללוש ביד ולהוסיף תוך כדי לישה 2 כוסות המים הנותרים עד שאין […]

בסבוסה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

2 כוסות סולת 5 כפות קמח כוס שקדים טחונים 2 כפות קוקוס שקית אבקת אפיה 100 גרם חמאה גביע יוגורט 5% רבע כוס סוכר.(אפשר גם לוותר) ל כף דבש ביצה. לסירופ 3 כוסות מים 2 וחצי כוסות סוכר מעט לימון ומי זהר . לערבב את החומרים היבשים. להוסיף את שאר החומרים הרטובים למרוח טחינה על […]

עוגת מוס שוקולד לוטוס שלוש שכבות_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים

מצרכים לעוגת מוס : 500 גרם גבינה לבנה . ממרח לוטוס קופסה קטנה . חבילת עוגיות לוטוס . 4 קופסאות שמנת מתוקה 200 גרם שוקולד לבן לעוגה . 3 כפות שוקולד נוטלה . כף וניל לעוגה . 50 גרם חמאה . רינג 18 ( חייב ). 8 גרם גלטין חובה . אופן הכנה : 🔹️לתחון […]

בייגלה מתוק_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

כוס חדפעמי חם בקערת המיקסר עם וו לישה שמים כף שמרים 1.5 כפות סוכר כוס מים תסיסה כ5 דקות מוסיפים 4 כוסות קמח 50 גרם נטורינה קוביות רכה כפית מלח מתחילים ללוש ומוסיפים בהדרגה חצי כוס מים חמימים לשים כ6-7 דקות מתפיחים פעמיים קורצים כדורים כל כדור מרדדים לנחש מקפלים ל2 ומגלגלים לבורג ומחברים 2 […]

פאי תפוחים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

קל טעים לבצק פריך 2 וחצי כוסות קמח. ביצה. אבקת אפיה. כוס סוכר. 200 גרם נטורינה מומסת ללוש ביד לגוש בצק חלק לחלק ולהשאיר 3/4 בצק בצד. לתפוחים 4 תפוחים חתוכים לקוביות ומקולפים כף וחצי קינמון. חצי כוס סוכר חום. בתבנית חד פעמי לשטח את הבצק . לערבב את התפוחים עם הקינמון והסוכר ולפזר על […]

ממתק רימונים קל להכנה🌷_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

2 כוסות גרגירי רימון טחונים ומסוננים. 3/4 כוס קורנפלור. כוס סוכר לקישוט קוקוס הכל כוס ח.פ שתיה קרה. להרתיח בסיר קטן את המיץ רימונים שהכנו עם הסוכר את הקורנפלור לערבב במים יחס חצי לחצי. ולהוסיף לסיר ולערבב היטב עד הסמכה להכניס לכלי ולהשאיר במקרר שעתיים זה נשלף מהר מהכלי להתחיל לחתך לקוביות ולטבול בקוקוס.

עוגת פיסטוק_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

3 ביצים כוס סוכר ח.פ שתיה קרה. כוס ורבע קמח כוס קורנפלור כוס וחצי פיסטוקים טחונים. כוס קוקוס חצי כוס שמן חצי כוס חלב תמצית א.אפיה סוכר וניל. להקציף ביצים ללא הפרדה 8 דקות עם סוכר להוסיף שמן ואת החלב לאחר מכן את היבשים. לאפות בחום 160 שעה. להוציא לצנן ולקשט בפסטוקים טחונים.

עוגת שיש ואגוזים בנינג'ה_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

  כוס חדפעמי חם ממיסים יחד במיקרוגל חב' שוקולד מריר 2 כפות סוכר 2-3 כפות מים בקערה מקציפים 3 ביצים 1/2 כוס סוכר חום מוסיפים 1/2 כוס תפוזים 3/4כוס שמן 2 כוסות קמח תופח 2 כפות אגוזים טחונים מערבבים הכל לבלילה אחידה מוזגים לתבנית עגולה משומנת בכפית מפזרים את השוקולד על העוגה ועם שיפוד מציירים […]