יויו ממולא קוקוס ואגוזי מלך_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

כדורי אהבההההה לבצק של היויו יש גם סירטונים לכמה וורסיות. 5 ביצים לארג' 5 כפות שמן 5 כפות סוכר שטוחות 2 כפיות אבקת אפייה 2 כפות ערק או יין לבן גרידת תפוז כף מיץ לימון רבע כפית סודה לשתיה 5 כוסות קמח (פלוס מינוס תלוי) למילוי: חצי קילו קוקוס – לקלות על מחבת לאט לאט […]

מאפה פילו תפוח אדמה ופטריות_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

180° ל 25 דקות לבשל בסיר 4-5תפוח אדמה מעט מלח וכף שמן לאחר מיכן למעוך עד לקבלת פירה להניח בצד להכנת הפטריות 2 בצלים חתוכים לקוביות 1חבילת /שימורים פטריות שמפיניון 3 שיני שום פלפל שחור מלח כמון כורכום פטרוזיליה קצוצה קוצצים את הבצל והפטריות מחממים מחבת מזלפים מעט שמן .מניחים את הבצל והפטריות לאחר מספר […]

מרק ירקות חומוס ואיטריות_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

מרק מחמם וטעים כוס חד פעמי קר הירקות מכורדים והירק קצוץ מחממים סיר עם 2 כפות שמן ו1 בצל מגורד 4 שיני שום מטגנים כ3-4 דקות ומוסיפים 2 עגבניו מרוסקות מערבבים כ3-4 דקות מוסיפים גרגירי חומוס (בושלו.סוננו והוקפאו) מערבבים ומוסיפים מים כחצי סיר מבשלים כ10 דקות מתבלים ב.. כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור 1/4 […]

עוגת גבינה אפויה_מתכון של אסיה אסתר גילעדוב – מאסטר מתכונים

** –הפעם הכנתי תבנית רגילה– ** **–לא היה לי צורך להניח נייר אפיה–** תבנית ג'חנון 24. מי שרוצה יותר גבוהה שיכין 22/20 נחמם תנור בחום 170 מעלות במצב רגיל קוו למעלה קוו למעטה חצי שעה לפני שמתחילים את העבודה. למרוח חמאה היטב את התבנית ואז לשים נייר אפיה גזור בתחתית יעזור לחלץ אחרי אפיה. גם […]

קן לציפור /ציחווי … עוגה אישית .מהמטבח הגאורגי_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

לחמם תנור ל 180 מעלות מרכיבים 250 גרם חמאה רכה /מרגרינה 1 כוס סוכר 7 ביצים 3 כוסות קמח 2 סוכר וניל 1 אפיה כוס מיץ תפוזים גרידת תפוז קרם 1 שמנת מתוקה 500 מ"ל 1 כוס חלב מארז וחצי פודינג וניל הכנת העוגה במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה רכה וסוכר וסוכר וניל עד […]

בליני … בלינצס מלוח במילוי גבינות_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

5 כוסות מים מהברז 5ביצים 1כוס שמן קנולה כף מלח 5 כוסות קמח לגבינות 300 גרם גבינה חמד 300 גרם מוצרלה 300 גרם גבינה צהובה 1 ביצה כף קמח לערבב הכל לעיסה אחידה לבלינצ'ס טורפים בקערה מים. ביצים. מלח .שמן . לעיסה אחידה מוסיפים את הקמח. לערבב הכל עד לקבלת עיסה אחידה ומרקם חלק ואחיד […]

אצרולי מאפה גאורגי_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

מאפה סירה על בסיס שמרים ממולא 4 סוגי גבינות .וביצת עין בקערה 300 גרם גבינה מוצרלה 300 גרם גבינת חמד 300 גרם גבינת סולגוני 300 גרם גבנת כנען ביצה 1 כף קמח לעררבב את כל הגבינות לעיסה אחידה להוסיף ביצה וקמח לערבב היטב להכניס לקירור על הכנת הבצק למילוי לבצק קילו וחצי קמח לפי הצורך […]

לחמניות אצבע מתוקות עם קמח כוסמין לבן 80% בציפוי סירופ סוכר_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים

מצרכים הדרושים 1ק"ג קמח כוסמין לבן 80% 2 כפות שמרים יבשים 5 כפות סוכר 3 וחצי כוסות מים פושרים 1כף מלח 1/2 כוס שמן 1 חלמון 3 כפות סילאן רבע כוס מים לזיגוג 1 כוס סוכר 1כוס מים חצי לימון הכנה בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומתחילים לערבל. במהירות נמוכה.. מוסיפים […]

בצק קבוע שאני מכינה לחלות,לחמניות ופיצה ( 3 מתכונים ) 👐_מתכון של אסיה אסתר גילעדוב – מאסטר מתכונים

**בצק לשים בקערה 2 כפות שמרים יבשים כף גלוטן -משפר את בצקי שמרים למי שאין ליוותר 3 כפות סוכר 2 + חצי כוסות מים חמימים לערבב הכל להמתין 5 דקות להוסיף כף מלח חצי כוס שמן קילו קמח רגיל מנופה ללוש לבצק נעים מעט דביק ללוש 10 דקות זה שלב חשוב לרכות הלחמניות לכסות לתת […]

פשטידת חזה עוף מיוחדת_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

סובין גדילן מעלפת יאמי מושלמת פשטידה שמככבת וראויה להיות על שולחן שבת חזה עוף גדול מבושל ומתובל חתוך לקוביות 2 גזרים ממרק חתוכים לקוביות. 1 קישוא ממרק חתוך לקוביות 4 תפודים מבושלים ממרק מעוכים כף גדולה סובין גדילן/לא חייב אני שמה 4-5 כפות איטריות דקיקות שבושלו מס' שעות לפני. ללא נוזלים. מעט ירוקים קצוצים. 7 […]

בורקס גבינות_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

  קל להכנה כוס חדפעמי חם בקערה מערבבים 2 כוסות קמח תופח כפית מלח 50 גרם נטורינה רכה קוביות 3/4 כוס מים רותחים 2 כפות גדושות שומשום מערבבים לבצק אחיד לעטוף בניילון ולמקרר ל20 דקות המלית 150 גרם גאודה מגורדת 150 גרם בולגרית מגורדת 2 כפות גבינה לערבב היטב מהבצק קורצים כדורים(15) מרדדים כל כדור […]

עוגת גבינה עם קלתית בייגלה מלוח וקרמל מלוח_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

טעימה מאוד הכי קלה להכנה 🔥🔥 עוגת גבינה עם קרמל מלוח. תבנית 20 לקלתית: 225 גרם ביגלה מלוח 6 כפות חמאה מומסת רבע כוס סוכר חום. לעוגה: 750 גרם גבינת שמנת 3 ביצים רבע כוס סוכר כף קורנפלור כף תמצית וניל 2 שליש כוס שמנת מתוקה גרדת לימון מלימון אחד גרדת תפוז מתפוז אחד לקרמל: […]

לחמניות בית ספר_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

1 ק"ג קמח 2 כפות שמרים 100 גרם סוכר 100 גרם שמן כף מלח 2.5 עד 3 כוסות מים פושרים אופן הכנה : שמים במיקסר שמרים כף סוכר וכוס מים וכף קמח. ל10 דקות .(סטרטר) מוסיפים את כל שאר חומרי המתכון ולשים 10 דקות עד גיבוש עד שנוצר בצק רך ונעים וקצת דביק . מניחים […]

בקלאווה 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

חבילה של דפי פילו או יופקה. 200 גרם אגוזי מלך גרוסים 100 גרם אגוזי לוז קלויים גרוסים 300 גרם גהי /שמנה /שמן לפרווה סירופ: 2 כוסות סוכר 1.5 כוסות מים 2 כפות מיי ורדים אופן הכנה: תבנית 20/30 עם דפנות מורחים חמאה על 4 דפים אחד על השני מניחים מפזרים חצי מכמות האגוזים. מורחים עוד […]

גוזלמה מהמטבח הטורקי_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

3 כוסות קמח 1 גביע יוגורט חצי כפית מלח כף חומץ למילוי 200 גרם גבינה בולגרית מגורד 200 גרם גבינה צהובה מגורד 5 גבעולי בצל ירוק קצוץ *מערבבים את כל הגבינות והבצל לעיסה אחידה ומניחים בצד הכנת הבצק ללוש את כל החומרים לבצק אחיד וחלק ומניחים למספר דקות לאחר מיכן קורצים 10 כדורים שווים מקמחים […]

שפינג'_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

קילו קמח מנופה 2 כפות שמרים חצי כף שטוחה מלח חצי כוס סוכר 2 סוכר וניל רבע כוס שמן 4 כוסות מים פושרים לערבב היטב עד לקבלת בצק דביק להתפיח כ40 דקות לאחר מיכן לקמח משטח עבודה לרדד ולקרוץ עיגולים עם חור או לשמן את הידיים לקרוץ עיגולים ולהעביר למחבת לאחר הטיגון לטבול בסוכר

חטיף שקדים. גרעיני חמניה ושומשום_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

לרכיבים 150 גרם שקדים גרוסים גס 150 גרם שומשום חום 50 גרם גרעיני חמניה כפית קינמון טחון 1/2 כוס דבש 1/2 כוס סוכר להכנה 2 דפי אפיה משומנים צד אחד על להבה נמוכה. בסיר ממסים את הדבש הסוכר. ואחרי מספר שניות מוסיפים את הקינמון ומערבלים היטב. מוסיפים את השקדים גרעיני חמניה. השומשום ומערבלים היטב. מורידים […]

זלביה / ספינג' מהמטבח התימני_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

יש האוכלים עם סוכר .ויש עם עגבניה מרוסקת וסחוג . לא משנה מה תבחרו הזלביה טעימה 🔥 600 גרם קמח מנופה כף וחצי שמרים כפית מלח 2 וחצי כוסות מים פושרים ללוש הכל עד לקבלת בצק דליל ודביק מכסים במגבת ומתפיחים כ-40 דקות במחבת רחבה מחממים שמן.משמנים את הידיים לוקחים חתיכות בקוטר 5 ס"מ משטיחים […]

כדורי שוקולד לבן קוקוס ולוטוס _מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

1חלב מרוכז רבע כוס שקדים גרוסים 2 שוקולד חלב מומס 3 כוסות קוקוס לערבב הכל ליצור גומה ל למרוח מעט לוטוס על הלוטוס אגוז לוז 1 לסגור בעדינות שהלוטוס לא יצא החוצה לגלגל לכדור לטבול בקוקוס להניח להכניס לקירור כשעה לאחר מיכן לחמם לוטוס לשפוך בעדינות מעל כל כדור ולהחזיר לקירור עד להגשה (אפשר גם […]

מארנג [נשיקות] _מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים

העיקרון חלבון וכמות כפולה במשקל של סוכר. חייב להשתמש במשקל. חלבון 250‪ גרם סוכר גרם 500‪ קורט מלח לפני שמתחילים: לנגב עם חומץ וניר את כול הכלים, קערת המיקסר, קערת נירוסטה, מטרפה ועוד. חשוב גם שיהיו יבשים לחלוטין. ברגע שיש קצת שומן לא תצליחו להכין את הקציפה הסמיכה של חלבון הביצה והסוכר. לעשות "בן מרי" […]

סלט קינואה_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

  2 כוסות קינואה 1כוס עדשים שחורים 3 גזר מגורד מיקס פיצוחים כוס חמוציות שמן זית פלפל שחור מלח 1 לימון סחוט 1פטרוזיליה כוס פיצוחים הכנת הקינואה על כל כוס קינואה להוסיף 2 כוסות מים על אש נמוכה להוסיף כף מלח .2 כפות שמן.לערבב מידי פעם לבשל כ16 דקות לאחר מיכן להניח בד על מסננת […]

עוגת (בראשית )שוקולד עם בצק סוכר_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

קונים תמונה בצק סוכר תמונה אכילה.ניתן להשיג בחניות למוצרי בישול ואפיה (את דף הסוכר מומלץ לשמור במקום מוצל ויבש )לא במקרר עוגת בסיס ×2 להכין עוגה בחושה מכל סוג 32×25 תבנית מלבנית בקערה 4 ביצים כוס שמן כוס סוכר 6 כפות קקאו לערבב היטב להוסיף 2 כוסות מים רותחים לערבב תוך כדי ללא הפסקה להוסיף […]

סלט פסטה עם רימונים ותפוחים_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

חבילה פסטה פרפלה 1 שקית עלי ביבי 1 תפוח עץ ירוק חמוץ 1 בצל סגול חופן עלי נענע כוס גרגרי רימון כוס שבבי שקדים קלויים לרוטב 3 כפות שמן זית 2 כפות מיץ לימון כף שומשום מעט פלפל מעט מלח מבשלים את הפסטה מסננים . מומלץ להוסיף מעט שמן זית למניעת הידבקות חותכים את התפוח […]

עוגת גבינה_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

6 ביצים חצי כוס סוכר 750 גרם גבינה לבנה 1 גביע שמנת ( ראו תמונה מצורפת ) 1 שמנת חמוצה 3 כפות פודינג 3 כפות קורנפלור בקערה א' מקציפים את החלבונים עם הסוכר +סוכר וניל עד לקבלת קצף יציב ומבריק בקערה ב' להעביר את כל הגבינות .שמנת.קורנפלור.פודינג .וחלמונים לערבב היטב שלא יהיו גושים לקפל את […]

עוגיות פרח ריבה_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

3 כוסות קמח 100 גרם חמאה 2 ביצים חצי כוס א -סוכר קורט מלח 2 כפות שמנת מתוקה למילית ריבה בטעם תות במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה קמח א סוכר מלח עד לתערובת פרורית מוסיפים שמנת מתוקה. וממשיכים לעבד כדקה מעבירים את הבצק לניילון נצמד לקירור למשך חצי שעה לאחר קירור הבצק.מניחים על משטח […]

פבלובה_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

170° למשך שעתים 5חלבונים קורט מלח כוס וחצי סוכר 1כף קורנפלור כף חומץ כף תמצית וניל אופן ההכנה על בן מארי עד להמסת הסוכר . להעביר למיקסר ולהקציף כחמש דקות להוסיף תמצית וניל .קורנפלור .חומץ להמשיך לערבב עוד מספר דקות עד לקבלת קצף יציב ומבריק להעביר לשקית זילוף לזלף עיגולים על תבנית אפייה מרופדת בנייר […]

קרואסונים ממכרים_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים

מתכון: קילו קמח 2 ביצים כוס סוכר כף תמצית וניל 2 כפות שמרים כוס חלב פושר 100 גרם חמאה מומסת 2 כוסות מיים פושרים אופן ההכנה: בקערה לשים את הקמח חמאה שמרים והביצים לערבב היטב לאחר מכן להוסיף חלב פושר ואת המים הפושרים, כמה שצריך מים לההמשיך בלישה כ- 10 דקות להתפיחה שעה לחלק ל- […]

משולשי בקלאווה במילוי פיסטוק תבולים בסירופ 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

הכי קל שיש. חבילה של בצק פילו או דפי יופקה (קניתי בדבח) שמנה חמאה מזוקקת אני ארשום איך עושים את השמנה. אגוזים או פיסטוקים גרוסים קד. סירופ 4 כוסות סוכר 3 כוסות מים חצי לימון כף מיי ורדים. לפי טעמכם. אופן הכנה של השמנה: 400 גרם חמאה שמים בסיר קטן. על אש נמוכה עד שהחמאה […]

פחזניות_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

כוס מים/חלב 100גרם חמאה/מרגרינה 2כפות סוכר חצי כפית מלח 1כוס +3כפות קמח 4 ביצים למילוי שמנת מתוקה 3כפות א -סוכר 3כפות פודינג וניל *בקערה מקציפים את השמנת עם א-סוכר עד לקבלת קצפת יציבה .מוסיפים פודינג .ומעבירים לשק זיךוף א-סוכר לפזר קרם שוקולד 120 גרם שוקולד מריר 2 כפות שמנת מתוקה 4 כפות דבש *בקערה קטנה […]

עוגיות שושנים_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

200 גרם חמאה /מרגרינהקרה חתוכה לקוביות 1גביע שמנת חמוצה /כוס מיץ תפוזים 3 חלמונים 2וחצי כוסות קמח 1אפיה 1וניל למילוי 3 חלבונים חצי כוס סוכר 1 וניל 3כפות גדושות פודינג וניל מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והשמנת .מוסיפים בהדרגה את החלמונים ו מסיפים את הקמח א-אפיה וניל ולשים היטב מכסים בניילון נצמד ומכניסים […]

מגולגלת תמרים_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

לחמם תנור ל-170° 500 גרם קמח לבן 1כף סוכר 1אפיה 100 גרם חמאה/מחמאה/נטורינה חצי כוס שמן חצי כוס מיץ תפוזים/חלב /מים מילוי לבחירה/תמרים/שוקולד שחר /ממרח חלבה/ נוטלה אופן ההכנה : במקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה קרה .קמח.אפיה.וסוכר לתערובת אחידה עד לקבלת מרקם חולי. מוסיפים שמן מיץ תפוזים ומערבבים עד קבלת בצק .שימו ❤️ לא […]

קובניות_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

1 ק"ג קמח 3 כוסות מים פושרים 1כף שמרים 1כף מלח 1כף סוכר 2 כפות קצח רבע כוס שמן לאחר תפיחה לחלק ל16 כדורים לרדד כל כדור ולמרוח חמאה רכה לגלגל שבלול להניח בתבנית לחמם תנור ל180° להתפיח כ20 דקות למרוח ביצה ולפזר שומשום

אלפחורס_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

180° למשך כ-8 דקות 200 גרם חמאה בטמפ' החדר 250 גרם קורנפלור 1כוס קמח 1אפיה חצי כוס סוכר 2 ביצים למילוי גביע ריבת חלב קוקוס מעבדים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה סוכר וביצים מוסיפים את קורנפלור.קמח.אפיה.וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק משי נעים למגע מכניסים לקירור חצי שעה מפזרים מעט קמח על משטח עבודה ,מרדדים […]

עוגת שכבות קוקוס שוקולד חגיגית בבסיס קוקוס_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

—————- לקערת מיקסר עם וו הקצפה 4 חלבונים להקציף כמה שניות עד להופעת בועות לבנות להוסיף 1/2 כוס סוכר להקציף לקצף יציב להוסיף 1/2 1 כוס קוקוס לערבב בעדינות עם לקקן את הקוקוס להעביר תערובת לתבנית מס׳ 26 עגולה עם נייר אפייה משומן לאפות 180 מ׳ בערך 10 – 15 ד׳ עד שמשחים מעט להוציא […]

עוגה קרמית עסיסית מושלמת_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

  למצרכים 1/2 קילו עוגת לקח/. רולדה שעדין לא מלאנו 100 גרם מיקס אגוזים קלויים וקצוצים דק 1/4 כוס קקאו מנופה 1.1/2 חפיסות שוקולד מריר 1 שמנת צמחית תמצית וניל איכותית לקרם 2 חפיסות שוקולד מריר 1 שמנת צמחית למעבד מזון מכניסים את העוגה מפוררים מוצאים. ושופכים לקערה. מוסיפים את האגוזים את אבקת הקקאו. מערבבים. […]

כרוכיות/רולדות נהדרות_מתכון של מרי שקד שירזי – מאסטר מתכונים

הכי טעימות שיש בצק קל קל.. אחת עם תמרים ואגוזים אחת עם קרמל מלוח ושוקולד אחת עם ריבת תאנים… מצרכים: נמדד בכוס אוניברסלית 4 כוסות קמח רגיל 1 כוס שמן 1 כוס מים רותחים 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל לערבב את כל המצרכים לבצק, לחלק אותו לארבעה כדורים. לרדד את הבצק ולמלא במה שאוהבים. […]

חומוס עדשים כתומות/אדומות_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים

מרגישה שכבר שנים לא העליתי משהו החגים גיחה לחו״ל הוציאו את המערכת מאיזון אז אתמול התחשק משהו מנחם אבל מלא בחלבון כדי להחזיר גם את הגוף לאיזון אחרי זלילות בלתי נשלטות וחזרה לשגרת אימונים ישר קפץ לראש חומוס אבל למי יש זמן או כוח להשרות יומיים, לבשל, לקלף…. בכל מקרה- חומוס עדשים כתומות (או אדומות, […]

בבקה אגוזי לוז וצימוקים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מתכון מיוחד… בבקשה לשים ❤️ אני חייב לציין שזה קצת עבודה אבל התוצאה מדהימה ❤️ לשלבים במתכון 🙏 500 גרם קמח מנופה כף שמרים 100 גרם סוכר 2 ביצים 3/4כוס שתיה קרה מים גרדת לימון כף תמצית וניל איכותי 250 גרם חמאה 250 גרם חמאה לקיפולים רכה למלית: 450 גרם אגוזי לוז קלויים וגרוסים דק […]

מקלות כעכ קימל בציפוי שומשום וקצח_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

כעכים 5 כוסות קמח שתיה חמה 250 גרם מחמאה / חמאה חצי כוס קימל 1 אבקת אפיה שליש כוס שמן כף מלח חצי כוס מים אופן הכנה: לערבב את כל החומרים. ליצור נקניק בעובי של חצי ס"מ באורך 7 ס"מ. לסגור לטבול בביצה שומשום וקצח לאפות 170 מעלות עד הזהבה

דג דניס עם עשבי תיבול_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

דג דניס עם עשבי תיבול 1 חבילת כוסברה 10 שיני שום קצוצים פלפל שיפקה מלח, כמון, פלפל שחור( אפשר כף פפריקה) שמן זית או קנולה מערבבת הייטב. חורצת בדג עם סכין ממלא בתוך הדג תערובת ככה מסדרת את הדגים מה נשאר שופכת למעלה. מכסה ושמה במקרר כ- 3 שעות. אופה בטאבון או תנור.

קונוסים עם שמנת/ קצפת_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

  1 בצק עלים ( לילה במקרר) 500 מ"ל קצפת /שמנת חצי כוס סוכר 1 פודינג וניל להקציף ביחד הכל , לקצף יציב. לפתוח את הבצק עלים וחתוך לרצועות דקות לקחת מהקצה ולגלג על קונוס משומן. לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 עד הזהבה. לקרר הייטב למלא בקצפת לפרווה או שמנת לחלבי אני חלקי חצי […]

מגולגלות עם שוקולד לבן ופיסטוק נדיר בטעם_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

🔥🔥🔥🔥 לבצק: 4 כוסות חמה קמח 250 מרגרינה /מחמאה / חמאה 1 כוס אבקת סוכר 1 כוס קורנפלור חצי שקית אבקת אפיה 1 ביצה רבע כוס מיץ אופן הכנה לבצק: בקערה שמים קמח אבקת סוכר אבקת אפייה וקורנפלור מערבבים מוסיפים את המרגרינה מערבבים עד פירורים. מוסיפים את הביצה בהדרגה מוסיפים את התפוזים עד גיבוש של […]

עוגות שמרים שוקולד לבן ופיסטוק_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

1 ק"ג קמח לחם של נפלאות (זו רק המלצה) 2 כפות שמרים 250 חמאה חתוכה לקוביות טמפרתות החדר .אפשר מחמאה / נטורינה חצי כוס סוכר חצי כפית מלח 4 ביצים רבע כוס שמן כוס וחצי מים פושרים . גרדת לימון מלימון אחד 2 סוכר וניל שוקולד לבן מומס פיסטוק גרוס דק אופן הכנה : מערבבים […]