ספנאקופיתה ( מעין פשטידה ) _מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

בצק 400 גרם מרגרינה רכה מאד לא מומסת חצי כוס שמן כף מלח 3/4 ק'ג קמח לבן (אם אפשרות לעוד מעט קמח) כוס מים קרים(אם אפשרות לעוד חצי כוס) ללוש לבצק אחיד לא ללוש יותר מידי רק עד שמיתגבש בצק. להכניס לנילון ולמקרר למשך לילה או חצי יממה לפחות. מילוי קופסאת עלי תרד קצוצה קופסאת […]

עוואמה מפצפץ ❤️_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

1.5 כוסות קמח כף סולת כף סוכר כפית שטוחה שמרים יבשים קורט מלח מעט ווניל 1.5 כוסות מים פושרים או חלב פושר לערבב את הכל ביחד, לכסות להכניס למקרר לשעתיים. להוציא לערבב הייטב, להקציף עם מוט בלנדר. לכסות להחזיר למקרר לחצי שעה. לחמם שמן עמוק לכדרר עם 2 כפיות או בקבוק לחיץ או שקית זילוף […]

כדורי פירה במילוי בצל ופטריותה_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים

מצרכים 5 תפו"א קלופים 2 בצלים קצוצים קופסה של פטריות שמפיניון מסונן וקצוץ 2 כפות אבקת פטריות חצי כפית פלפל שחור גרוס 1 כף דבש לציפוי קמח ביצה טרופה פירורי לחם מטובלים מבשלים את התפו"א עד להתרככות . מסננים ומרסקים מוסיםים מלח לפי הטעם ושמים בצד. מטגנים את הבצל עד להזהבה ,מוסיפים את הפטריות דבש […]

מעדן מחציל 1😋_מתכון של ברכה זולינג, אצל ברכה במטבח- מאסטר מתכונים

הכנתי מחציל 1 שהיה לי במקרר,הוספתי רוטב וגבינה .יצא מעדן😋 טעים מאוד גם קר😋 חתכתי זרקתי למחבת,הוספתי רוטב וגבינה😊 👇 חציל אחד ,בצל,גמבה,שיניי שום,כל כמות שאתם אוהבים,חתכתי לפרוסות 5 שיניי שום,אפשר לכתוש, את החציל לשטוף ,וליבש,לחתוך לפרוסות,לא עבות, להמליח כל פרוסה משתיי הצדדים.להניח על מסננת ומתחת קערה.חצי שעה. ליבש את פרוסות החציל,בעזרת נייר מטבח. את […]

גביניות שבלול_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים

מצרכים 1 ק"ג קמח לבן, 2 כפות שמרים יבשים, 3/4 כוס סוכר כוס וחצי מים פושרים חצי כוס שמן, 4 ביצים. למילוי 3 גבינה 9% 1 גבינה טוב טעם 3/4 כוס סוכר חצי חבילה פודינג וניל 2 סוכר וניל 50 גרם צימוקים לסירופ סוכר 1 כוס סוכר 1 כוס מים חצי לימון אופן ההכנה קודם […]

סופלה גבינת ריקוטה עם בצל ירוק וזעתר אפוי בגביע בצק פילו טעם מטורף🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

במיוחד בשבילכם לחג השבועות 🙏🙏🙏❤️❤️❤️ 250 גרם גבינת ריקוטה 2 ביצים מקציפים מעט את הביצים 2 כפיות קורנפלור 2 כפיות קמח בצל ירוק קצוץ /שמיר /פטרוזיליה כפית זעתר איכותי מלח פלפל לפי הטעם בצק פילו חתוך לקוביות 20/20 30 גרם חמאה לתערובת הגבינה 70 גרם חמאה למרוח על הפילו אופן הכנה: תבנית מאפיינס עם שקעים.אפשר […]

דובשניות…עוגות דבש_מתכון של מגי מרגלית – מאסטר מתכונים

ממליצה מאוד על העוגיות האלה . מעלה שוב את המתכון והניחוח הזה של הדבש המממממ . 4 בצים כוס סוכר 5 כפות דבש 3/4 כוס שמן 2 כפיות נס קפה 3 כוסות אגוזים טחונים רבע כפית ציפורן טחון אפילו פחות 4 כוסות קמח עם שקית וחצי א. אפיה אופן ההכנה להכין הכל כמו עוגה בחושה […]

עקיצת הדבורה – עוגת שמרים עשירה_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים

350 גר' (2.5 כוסות) קמח לבן (אם בא לכם להשקיע תכינו עם קמח לחלה) כף שמרים יבשים 75 גר' חמאה רכה [נטורינה/מחמאה/שמן קוקוס בגירסת פרווה] 50 גר' (2 כפות וחצי) דבש 2 ביצים 1/2 – 1/4 כוס חלב (להתחיל מרבע כוס ראו הסבר במתכון) [מים בגירסת פרווה] חצי כפית מלח ציפוי שקדים 65 גר' (1/3 […]

גוזלומה כמו בטורקיה 🙏💖_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

2 כוסות קמח. גביע וחצי יוגורט. כפית מלח. רבע כפית שמרים .מערבבים את כל החומרים עד שנוצר כדור בצק אם הבצק דביק צריך להוסיף מעט קמח. מנוחה חצי שעה . ליצור 6 כדורים לרדד בגודל של פיתה ולהניח למלא בגבינה בולגרית תרד טרי לרדד עוד כדור ולכסות להדק את הצדדים ולטגן עם מעט שמן זית […]

פאי פילו במילוי גבינת ריקוטה ושקדים וסירופ תפוזים … טעים בטרוף 🌹_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

קינוח לחג השבועות 🔥🔥🔥 חבילה של בצק פילו 500 גרם גבינת ריקוטה 3 כפות סוכר 2.5 כפות סולת 70 גרם קמח שקדים (שקדים טחונים) כפית תמצית ויניל איכות כפית תמצית שקדים גרדת תפוז מתפוז אחד 2 ביצים 70 גרם חמאה מומסת למריחה על הדפי פילו שקדים פרוסים קלויים לקישוט לסירופ: 2 כוסות סוכר כוס מים […]

מאפה פילאס ממולא בגבינות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

מתאים לשבועות. 1 בצק פילאס( מופשר ליחה במקרר). 100 גרם גבינה צהובה 100 גרם גבינה בולגרית 100 גרם גבינה לבנה 100 גרם גבינת טוב טעם/ ריקוטה 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור 1 ביצה 2 כפות קרנפלור. אופן ההכנה – 1 ) מערבבים בקערה את הגבינות מוסיפים ביצה וקורנפלור, ממשיכים לערבב הייטב. 2) מוציאים […]

בצק פילו עם מילוי מתוק_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

אפשר להכין מראש ולחמם❤️ חבילת עלי פילו מופשרים לילה במקרר. 500 גרם ריקוטה 1/2כוס אבקת סוכר 1שקית פודינג וניל כפית תמצית וניל ספריי שמן אבקת סוכר לפיזור. אופן ההכנה- 1) בקערה נערבב את הגבינה עם אבקת סוכר, פודינג וניל, ותמצית הוניל. נערבב הייטב. 2)נוציא את עלי הפילו מהמקרר. בכל פעם ניקח 2 עלים, ( השאר […]

לחם שום וירק סוףףףףף… לשבועות ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

תכניסו גבינה בין הריבועים לבצק : 4 כוסות קמח כף שמרים יבשים כף סוכר 4 כפות שמן זית כפית שום כתוש ובערך כוס וחצי עד 2 כוסות מים חמימים. להתפיח כ 35 דקות .. לפתוח את הבצק בגודל התבנית ולחתוך לריבועים ולהתפיח שוב חצי שעה . 3/4 כוס שמן זית כף שום כתוש 1/2 צרור […]

עוגת שכבות עם נס ומרנג_מתכון של שרה יוסף – מאסטר מתכונים

מצרכים 300 גרם מחמאה או נטורינה 3 וחצי כוסות קמח 4 חלמונים 1 אבקת אפיה 1 כף שמרים יבשים 1 כף חומץ 1 סוכר וניל 1/2 כוס סוכר 1/2 כוס אגוזים טחונים למרנג 4 כפות נס אבקה 4 חלבונים קורט מלח 1 כוס סוכר 1 כוס אגוזים טחונים גס הכנת הבצק לשים את כל המצרכים […]

פאי תותים_מתכון של מגי מרגלית – מאסטר מתכונים

לריבת תותים ביתית חצי קילו תותים חצי קילו סוכר 2 כפות מיץ לימון מבשלים עד שמקבלים מרקם סמיך מאוד . בזמן הבישול רצוי להוסיף חצי כפית פקטין . מערבבים את הפקטין עם כפית סוכר ומוסיפים לתערובת לבצק 200 גר חמאה רכה או מרגרינה חצי כוס סוכר . כוס חד פעמי שקוף שקית סוכר וניל ביצה […]

עוגת גבינה גבוהה בציפוי קצפת – עוגת הגבינה שנבחרה בתחרות מימונס_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

עוגת הגבינה שנבחרה בתחרות מימונס…לבקשתכם קבלו מתכון מעט מורכב ודורש מעט מאמץ אבל…שווה.. חומרים לתחתית: מדוד בכוס חד פעמי לשתייה קרה 100 גר חמאה 1/4 כוס סוכר קורט מלח וניל 2 1 ורבע כוס קמח רגיל חומרים לתערובת הגבינה: 750 גר גבינה % 5 2 שמנת חמוצה 1ורבע כוס סוכר 2 וניל קורט מלח גרידת […]

עוגת גבינה אפויה ומוצלחת😋_מתכון של גלית נחמן- מאסטר מתכונים

בס"ד ערב מואר לכולם🙏 לכבוד החג בלבן שאוטוטו יגיע לכאן בע"ה משתפת אתכם במתכון לעוגת גבינה אפויה ומוצלחת😋 לבסיס העוגה (תבנית קפיציץ גודל 26) כוס ו 1/4 בסקיוויטים מפוררים ו 60 גר מרגרינה מומסת לערבב יחד ולהדק בתבנית משומנת. להפריד 5 ביצים ולהקציף את החלבונים (הלבן של הביצה) עם חצי כוס סוכר במקביל את החלמונים […]

עוגת גבינה 🍓מוס תות שדה🍓_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

במיוחד לאישה היקרה שלי 💖💖💖 יום אהבה שמח חברים יקרים 🙏 .2 קופסאות שמנת מתוקה 250 גרם פתי בר 150 גרם חמאה 250 גרם גבינה 5% חצי כוס סוכר 1 סוכר וניל . גרדת לימון 2 כפות אינסטנט פודינג וניל לשכבה של המוס תות 500 גרם תות שדה לטחון במעבד מזון לשים בכוס 10 גרם […]

עוגת שוקולד 💕💕💕💕_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

4 ביצים כוס סוכר ( שתיה חמה חד פעמי) כוס שמן כוס קקאו/ שוקולית 2 כפות נס קפה כוס מים/ קצפת/ תפוזים 1 אפיה 2 כוסות קמח. בקערת המקסר להקציף ביצים וסוכר לקצף יציב, להנמיך מהירות במקסר להוסיף בהדרגה לפי הסדר. 2 תבניות אינגליש או עגולה 24 ולמלא 3/4 גובהה לשמן ולקמח לאפות 180 מעלות […]

עוגת גבינה הנסיכה בלבן_מתכון של כרמלה שמואל – מאסטר מתכונים

שבועות בפתח מצרפת לכן מתכון עוגת גבינה לשמן סיר ג'חנון 22 לשמן דפנות התבנית לגזור עיגול נייר אפיה ולהניחו בתחתית הסיר. לחמם תנור 250 מעלות להניח על מסילה ראשונה מלמטה תבנית עם מים חמים. תערובת גבינות: להכניס לקערה גדולה קילו גבינה 9% מסוננת 2 שמנת חמוצה 7 חלמונים גרידת לימון רבבע כוס סוכר 4 כפות […]

עוגיות תכשיטים 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

250 גרם מחמאה קורט מלח 200 גרם אבקת סוכר 2 סוכר וניל 200 מייל שמן 3 ביצים 2 כפות קורנפלור 1 אבקת אפיה 700 גרם קמח. אופן הכנה: מקציפים חמאה עם אבקת סוכר 2 דקות מוסיפים שמן וביצים ומלח. לעוד דקה מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים ביד עד קבלת בצק רך ונעים. עוטפים בניילון לחצי […]

עוגת בסקווטים עם גבינה ואספרסו 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

2 תבניות אנגליש. 500 גרם גבינה לבנה 5% 500 גרם פתי בר 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל 2 שמנת מתוקה *לטבילת הפתי בר: כוס חלב פושר 2 כפות נס קפה 2 קפסולות אספרסו חצי כוס *לקרם: 1 שמנת מתוקה 2 כפות אינסטנט פודינג וניל *אופן הכנה: מרפדים את התבניות בניילון נצמד. תובלים את הפתי בר […]

עוגת גבינה ללא גבינה❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לתחתית 3/4 חבליה ביסקוויטים טחונים 80 גרם חמאה מומסת לערבב יחד ולהדק לתחתית. להקציף 4 ביצים ולהוסיף בהדרגה כוס סוכר 1 סוכר וניל עד לקצף תפוח ואוורירי. להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף 6 גביעי שמנת חמוצה 3 כפות קורנפלור 3 כפות אינסטנט וניל גרידת לימון לפי טעמכם ולא חובה 180 מעלות כ10 דקות ולהוריד ל…160 מעלות […]

עוגיות לתה / קפה_מתכון של ג'וליאנה רומני חכמון – מאסטר מתכונים

קמח מנופה 5 ביצים 1.1/2 כוסות סוכר 2 שקיות אבקת אפיה 2 סוכר ווניל גרד תפוז תמצית שקדים תמצית תפוז 1 כוס שמן 3 כפות אגוזים טחונים 2 כפיות מוניאקה מערבבים כל המרכבים בקערה למעט הקמח אותו מוסיפים בסוף . לאט ובהדרגה עד לספיחת נוזלים . לשים היטב ומכסים לחצי שעה. . יוצרים צורות לעיגולים/כעכים.. […]

עוגת תפוזים אוורירית וגבוהה_מתכון של ג'וליאנה רומני חכמון – מאסטר מתכונים

6 ביצים מופרדות 1.3/4 כוסות סוכר 3 כוסות קמח מנופה 1 אבקת אפיה כוס מיץ תפוזים קליפת תפוז מגוררת 1 כוס שמן תבנית 24 מרופדת עגולה להקציף במהירות גבוה. חלבונים לקצף חזק. להוסיף סוכר ולהמשיך להקציף לקצף חזק.. מנמיכים מהירות מיקסר ומוסיפים את החלמונים ממשיכים להקציף. . מוסיפים בזרם דק. כוס שמן. לקצף החלבונים.. מערבבים […]

עוגת שמרים אוורירית עם נוטלה _מתכון של ג'וליאנה רומני חכמון – מאסטר מתכונים

קילו קמח 2 כפות שמרים יבשים 2 סוכר וניל 200 גרם חמאה מעט רכה (לא להמיס) 2 ביצים גדולות 1 כוס חלב אורז/ סוייה/ חלב חום פושר 1 כוס מיץ תפוזים 1-2 כפות תמצית ווניל איכותית שווה המילוי צנצנת נוטלה 80 גרם אינסטנט פודינג שוקולד לסירופ 1.1/2 כוסות סוכר 1 כוס מים סחיטה מ-1/2 לימון […]

עוגת שקדים_מתכון של ג'וליאנה רומני חכמון – מאסטר מתכונים

לציפוי 100 גרם שקדים קלויים קלות 50 גרם אגוזי פקאן מסוכרים 1 שוקולד לבן וכף שמן חמניות לעוגה . כוס ורבע קמח. 1/2 כפית אפיה 2 כפות מי רוזטה 5 ביצים גדולות 300 גרם שקדים לבנים טחונים./ קמח שקדים 50 גרם אגוזים טחונים כוס סוכר גרד תפוז 1 כף שמן תמצית שקדים טיפותיים לציפוי שוקולד […]

צלי כתף בתנור עם דבש וחרדל_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

2-3 ק"ג צלי כתף 1) בקערה נניח – 5 כפות דבש 4 כפות חרדל גרגרים כף מלח כפית פלפל שחור 2 כפות פפריקה מתוקה 1/2 כוס שמן זית 5 עלי דפנה 10 גרגרים פלפל שחור 15 שיני שום נערבב הייטב. 2) נניח את הבשר בתבנית, נשפוך את הרוטב מעל הבשר נצפה הייטב את הבשר מכל […]

צלי בשר…מומלץ מאוד הכי טעים_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

חומרים: נתח צלי כתף (הגודל לפי בחירה) 1 כף תימין יבש/טרי 2 כפות חרדל רגיל / דיג'ון שמן זית 2 כפות דבש פלפל שחור רגיל /גרוס מלח 1 ראש שום חצוי ל-2 הכנת הבשר : (רצוי יום קודם או מספר שעות לפני הבישול) לנקות את הבשר משאריות לא רצויות, לשים את הבשר בתוך קערה , […]

קציצות כרישה מטוגנות, במילוי פטריות🧄🧅🍄_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

חומרים: 2 כרישה 2 תפו"א 1 ביצה XL קמח מצה/ קמח (לפי הצורך) מלח פלפל שחור מילוי: 1 קופסה פטריות פרוסות ומסוננות 1 סלסלה פטריות טריות (לפרוס) (אפשר רק מקופסה או רק טריות) 1 בצל גדול 1 שן שום מלח פלפל שחור בהרט שמן לטיגון **תבלינים לפי הטעם אופן ההכנה: 1)לחתוך ולפרוס את הכרישה, לשטוף […]

כרובית אפויה בתנור..פיקנטית 🌶🍅🥬🥦🧄_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

חומרים: 1 כרובית 1 כף סויה 1 כף פפריקה מתוקה 1 כף צ'ילי גרוס חריף/מתוק 1 כף סילן 2 שיני שום קצוצים מלח 2 כפות סומסום שמן זית אופו ההכנה: 1) לתוך סיר לשים את הכרובית בשלמותה, לכסות במים, להוסיף 1 כפית מלח ולבשל כ-15 דקות . 2) לאחר הבישול להניח במסננת לניקוז המים כ-10 […]

עוגת לימון עם קוקוס_מתכון של אירית אביבי , במטבח עם אירית הקונדיטורית- מאסטר מתכונים

שילוב מנצח ,עם זיגוג נחמד מעל ואוווו איזה חגיגה בפה המתכון יעלה בשעה הקרובה תעשו שיתופים שעוד חברים יכנסו ויהינו מעוגה לימונית לצד קפה טוב עוגת לימון עם קוקוס/אירית אביבי 3 ביצים L כוס וחצי סוכר כפית 1 תמצית וניל קורט מלח חצי כפית סודה לשתיה קליפה מלימון 1 מגורדת 1/3 כוס מיץ לימון כוס […]

עוגת פטל_מתכון של אירית אביבי , במטבח עם אירית הקונדיטורית- מאסטר מתכונים

העוגה הזאת היא שילוב קטלני של טעמים שכייף להרגיש בפה אפשר להכין אותה עם גילי בטעמים ולשים פירות בהתאם יש בה גם בסיס עוגתי ,קרם ,וגילי עם פירות מתוקים או חמצמצים אז ככה את העוגה תכינו ברינג מכוסה בנייר אפיה ונייר כסף לבסיס 1 ביצה לארג כף 1 סוכר חצי שקית סוכר וניל קמצוץ מלח […]

מרק סלק ודלעת_מתכון של אירית אביבי , במטבח עם אירית הקונדיטורית- מאסטר מתכונים

שזה סלק לבד זה מדהים שזה דלעת לבד זה יאמי שזה שילוב של שנהם בסיר אחד זה ואוווווווווווווו קבלו מרק של שישי הקבוע מרק סלק ודלעת אז ככה מלאו מים כחצי סיר שמן כ2 כפות רסק כף גדושה סלרי ענף עם עלים פלפל לבן מעט כף ורבע מרק עוף מלח לפי טעם פפריקה מתוקה לימון […]

קסטה כמו במכולת_מתכון של אירית אביבי , במטבח עם אירית הקונדיטורית- מאסטר מתכונים

רוצו למטבח להכין … לסדר בסקוטים של קסטה יפה בשורה …להמיס שוקולד מריר עם חצי פחית חלב מרוכז לצנן מעט להקציף 2 שמנת מתוקה 2 כפות אבקת סוכר 2 כפות פודינג לחלק ל2 קערות את השמנת מתוקה לקפל תשוקולד בקערה אחת ובשניה להוסיף חצי חלב מרוכז לקפל בשכיבה ראשונה לשים תערובת השוקולד לשטח ומעלה בסקוטים […]

קציצות עוף ברוטב_מתכון של אירית אביבי , במטבח עם אירית הקונדיטורית- מאסטר מתכונים

בלי להתביש 3 צלחות חיסלתי בזה אחר זה אז מאחר והיה לי טעים ,אשתף גם אתכם ,בטוחה שתאהבו כמוני ובטח הילדיםםםםם אין ספק אז יאללה דיברתי הרבה לקציצות .. בקערה שימו חצי קילו עוף טחון ,2 פרוסות חלה מושרות במים,אחרי השריה סיחטו הוסיפו לקערה בצל 1 קצוץ,ביצה,כפית שמן,מי שאוהב פטרוזליה קצוצה,גזר מגורד ,2 כפיות פפריקה […]

עוגת תפוזים פשוטה וטעימה_מתכון של אירית אביבי , במטבח עם אירית הקונדיטורית- מאסטר מתכונים

למיקסר 4 ביצים יחד עם כוס וחצי סוכר להקציב ליציב להנמיך מהירות ולשים בזרם דק ..חצי כוס שמן וחצי כוס מיץ תפוזים גרידת תפוז או לימון או שניהם יחד חצי כפית תמצית וניל ואז…2 כוסות קמח עם אבקת אפיה שקית אפיה לערבל עוד דקה לאיחוד הקמח ולתנור 180 מעלות לצנן ולפזר אבקת סוכר ולהתמכר זאת […]

פבלובה_מתכון של אירית אביבי , במטבח עם אירית הקונדיטורית- מאסטר מתכונים

הבסקוויט הבילתי נשכח טעים עם כול פרי טרי קפוא ורוטב אדוםםםםםם טיפה חמצמץ עם מתיקות מעודנת הכנה..בקערת המיקסר עם בלון הקצפה הקציפו יחד 4 חלבונים סוכר כוס ורבע.כף קורנופלור.. לאחר דקת הקצפה הכניסו 3 כפות מים רותחים המשיכו להקציף עד קבלת מרנג חזק ויציב הכינו תבנית ועליה נייר אפיה זלפו בפלובות והכניסו לתנור שחומם מראש […]

מופלטות משגעותתת_מתכון של אירית אביבי , במטבח עם אירית הקונדיטורית- מאסטר מתכונים

קילו קמח כף שמרים יבשים 2 כפות סוכר כף מלח כפית אבקת אפיה מים כ 2 וחצי כוסות חמימים לבצק רך מעט דביק,בין 600 מייל ל650 או במיקסר או ידני לכסות עם נילון נצמד כעשר דקות מנוחה,לחלק לכדורים בגודל הרצוי ולשמן ,ושוב מנוחה של 4 דקות,לטגן במחבט ,מניחים מופלטה שהשמן התחמם,ממשיכים לפתוח כדור נוסף ,הופכים […]

עוגת טורט _מתכון של אירית אביבי , במטבח עם אירית הקונדיטורית- מאסטר מתכונים

כמה כייף שיש עוגת טורט בבית ואפשר למלא בין שיכבה לשיכבה קרם ומחיות בטעמים או תותים שזה הביס הכי הורסססס בעונת התותים אני ממלאה המון המון תותים 120 גרם קמח מנופה 5גרם אבקת אפיה קורט מלח לקערת הקמח, וקורט מלח לחלבונים לשקול 105 גרם סוכר שמתוכם 35 גרם ילכו לקערת הקמח ו70 גר ילכו לחלבונים […]

בורקס העגלה _מתכון של אירית אביבי , במטבח עם אירית הקונדיטורית- מאסטר מתכונים

מכינים בבית ונהנים בדיוק כמו בשוק רמלה הכנה…חצי קילו קמח מנופה חצי כפית מלח חצי כף חומץ בערך כוס ורבע מים עד לבצק נוח ונעים לחלק לכדורים בגודל שאתם בוחרים לשים בשמן להשריה או במקרר ללילה/או למספר שעות לפתוח כול כדור בצק עד שקיפות כמו בתמונה שרואים את השיש ולמלא בכול סוגי גבינות או תרד […]