קבבונים ואנטי פסטי ,דלורית ובטטה_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים

לקבבונים:⚘חצי קילו בשר טחוןצרור פטרוזיליהצרור כוסברה1 וחצי בצל יבש1 כפית ת.שווארמהחצי כפית כמוןמקלות קינמוןכפית שטוחה מלח אופן ההכנה:⚘לשים בקערה את הבשרהטחון לגרד את הבצללקצץ את הירק לתבל לערבב טוב לתת לנוח חצי שעה שיספוג את הטעמיםלקחת מקל קינמון ולהדביק בצורת אליפסה את הבשרעל המקל קינמון לשים בתבנית פיירקס בתנור על חום 180 מעלות חצי שעה⚘roz […]

עוגת שמרים תמרים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

6 כוסות קמחכוס וחצי מים פושרים.ביצה50 גרם חמאה מומסת.2 כפות סוכר.2 כפיות קנמוןחבילת מחית תמרים.כף וחצי שמרים.להכניס את כל חומרי הבצק למערבל ללוש 10 דקותלהשאיר שעה להתפחה .למרות מעט חמאה בתבנית עגולה.לקרוץ מהבצק ולהניח לא לסדר לקחת בכף ממחית התמרים ולהניח מעל ולפזר מעט קינמון ושוב אותה פעולה לקרוץ חתיכה מהבצק והניח ושוב מעל מחית […]

זנב פרה ופטריות_מתכון של זהבה אבילחק- מאסטר מתכונים

לטגן בשמן זית מכל הצדדים את הזנב להוסיף 5 שיני שום כתוש להמשיך לטגן ביחד להוסיף מים בגובה התבשיל ולתבל:מלחפלפל שחור גרוסרבע כפית כורכוםמעט קינמוןמעט אגוז מוסקאטחצי כפית כמון לבשל על אש בינונית סיר מכוסה 3 שעות שהבשר יתרכך לקראת סוף הבישול להוסיף קופסא של פטריות ולהמשיך לבשל עוד חצי שעה עד שהנוזל מסתיים

חלות צבעוניות מחומרים טבעים 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

500 גרם קמח חלות של נפלאות זו המלצה .כף שמרים50 גרם סוכר50 גרם שמןכפית מלחככה כוס ורבע מים פושרים עכשיו לצבעים של החלה .*חבילה פטרוזיליה מעבדים במעבד מזון עם כוס מים ומסננים*2 סלקים חתוכים לקוביות במעבד מזון עם כוס מים ומסננים . כפית אחת כורכום מערבבים עם כוס מים חמים .עושים כל חצי קילו קמח […]

מאפה טורקי במילוי בשר טחון _מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים

מצרכים :1/2 קילו בשר טחוןצרור קוסברהצרור פטרוזילה3 גבעולים של סלרימלח / פלפל ( לפי הטעם ) .בצל גדול מגורדחבילה של מלאווח טימני . אופן הכנה : לטגן את הבצל עד להזהבה . להוסיף את הבשר ושאר הטבלינים לפי המתכון עד לבישול של הבשר . לקחת מלאווח אחד למלות אותו בבשר . להניח מעל עוד מלאווח […]

עוגת שוקולד טבעונית_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

3 כוסות קמח2/3 כוס קקאו.2 כפיות תמצית וניל.חצי כוס שמן2 כוסות מים.2 כפיות מיץ לימון או חומץ2 כפיות סודהלערבב הכל לאפות בחום 170 חצי שעה.לבדוק עם קיסם אם העוגה מוכנה לציפוי2 כפות סילאן2 כפות קקאו6 כפות חמאת בוטנים.תמצית ונילכוס מיםעל אש קטנה לערבב הכל ולצקת על העוגה כשהיא מתקררת

עוגת פופקורן_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

העוגה נאפתה בסיר ג'חנון מרופדת בנייר אפיה ומשומנת.5 ביצים.כוס סוכר2 כוסות קמח תופחכוס מיץ תפוזיםחצי כוס שמןתמצית וניל.לציפוי:2 שמנת מתוקה.ממתק ליקריץ אדום חתוך לרצועות שוות.שקית פופקורן מתוקלהפריד חלבונים וחלמוניםלהקציף חלבונים לקצף אחיד ויציב עם כוס סוכר וסוכר וניל.בקערה נפרדת לערבב חלמונים עם קמח שמן תמצית וניל ומיץ תפוזים להוסיף את הקצף ולערבב בתמועות קיפול כדי […]

פסטה ברוטב פטריות קרמי ומפנק,דל פחמימות ושומנים ועם מלא חלבון_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים

והחלק הבאמת הכי טוב: הכל בסיר אחד! 4 מנותמחממים מאוד סיר נון סטיק ומוסיפים פרוסות בצל לבן עם 2 כפות מים (אפשר גם לחמם כף שמן למי שלא חייב ממש בלי שמן בכלל) מוסיפים צביטה מלח ומערבבים על אש גדולה כדקה מוסיפים 500 גרם פטריות פרוסות דקכשהן מתחילות להגיר נוזלים, מנמיכים את האש לאש בינונית […]

עוגיות שבלול בשני צבעים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

3 וחצי כוסות קמח.ביצהשקית סוכר וניל.אבקת אפיה.100 גרם חמאה רכה.חצי כוס סוכר.תמצית צבע מאכל אדום.או כמה טיפות ממיץ סלק.ללוש היטב את כל החומרים לבצק חלק.להכניס למקרר לחצי שעה.לאחר חצי שעה לחלק את הבצק לשניים .החלק אחד להוסיף את צבע המאכל וללוש עד שכל הצבע נטמע.לרדד על משטח את הבצק האדוםמעליו לרדד את הלבן.לגלגל לרולדה ולחתוך […]

פטריות ממולאות בבשר וירק_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

סלסלת פטריות שמפניון.למילוי:500 גרם בשר בקר טחון.כפית פלפל שחור.כפית מלחכף פפריקה מתוקה.כף כמוןמעט אגוז מוסקט.חצי כפית בזיליקוםאת רגלי הפטריות קצוצות.בצל יבש חתוך.צרור פטרוזליהחצי צרור כוסברה.לקצוץ הכל לערבב עם הבשר ולהתחיל למלא את הפטריות למרוח עליהם שמן זית לרפד תבנית בנייר אפיה ולהכנעס לתנור 40 דקותחום 170

עוגה בחושה עסיסית בטעם וניל וקוקוס_מתכון של תבשילים עיראקים ועוד מהמטבח של דליה לוי … ע"י תהילה גיל – מאסטר מתכונים

🍊🍋🥥עוגת מיץ נפלאה ועסיסית לא חנק תודות ל…..תקראו את המתכון !!!! חומרים:כוס אוניברסלית5 ביצים L1 כוס סוכר1 כוס שמן1 כוס מיץ הדרים /חלב/מים1 כף מיץ לימוןגרידת לימון1 כף תמצית וניל /ס. וניל2 כוסות קמח תופח (280 ג)1 שקית אינסטנט פודינג וניל (80 ג)3 כפות קוקוס **** 1 כף ריבת תפוזים למריחה לאחר האפיה שהעוגה חמה.2 […]

בקלאווה פשוטה שגם אתם יכולים להכין_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים

חבילת עלי פילו (14 עלים)100 גרם חמאה מומסת למלית:500 גרם אגוזים: פסטוקים, אגוזי מלך, קשיו, פקאן, שקדים, לוז או תערובת שלהםכף קינמון50 גרם (4 כפות) סוכר חוםכפית גרידת לימון לסירופ סוכר:כוס סוכר1/2 כוס מיםמיץ מחצי לימוןכפית תמצית וניל טבעי או גרגירים מחצי מקל וניל מפשירים את עלי הפילו לפי ההוראות על האריזהמכינים את המלית: קוצצים […]

נקניק שוקולד_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים

לרסק שרוול פתיברחצי כוס אגוזי מלך טחוניםואז בסיר:שמנת מתוקה 250 מ"ל1 שוקולד מריר1 שוקולד חלבכף קקאוכף סוכרקוביית חמאהלשפוך על הפתיבר והאגוזיםלערבב היטב ולהניח על ניילון נצמד ולגלגללשים במקפיא שעתיים ואז לגלגל בקוקוס ולחתוך

הפרשת חלה 💕_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

ללידה קלה בזמנו❤ 2 ק"ג קמח4 כפות שטוחות שמריםכף מלח4 כפות סוכר5 כוסות מים פושרים1/2 כוס שמן (אפשר זית)לערבב הכל ביחדאת המים להוסיף בהדרגהללוש הייטב.בצק רך ונעים למגע.התפחה שעה. להוריד נפחלחלק את הבצק ל- 12 יחידותהכנתי 3 חלותוהשאר פיצות עם תוספותנייר אפיה עם מעט קמחלרדד ולהניח לעוד 20 דקות התפחהאפיה בטאבון או בתנור 220 מעלות.לפיצה […]

עטייף במילוי מיוחד אגוזים קוקוס וקרם מלבי 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

עשה לי חשק לפנק חברים יקרים 🙏🙏🙏 500 גרם קמח1 כפית שמרים יבשיםחצי כפית מלח1 אבקת אפיה3 כפיות סוכר2 כפות שמן2.5 כוסות מים אולי צריך להוסיף עוד אופן הכנה:מערבבים הכול ביחד עדיף עם בלנדר מוט .אם אין במעבד מזון .חשוב שהבלילה צריכה להיות כמו בלילה של פנקייק לא דלילה מדי ולא סמיכה מדי .מכסים בניילוןלחצי […]

מספאן בציפוי ..פיסטוק,שוקולד,פררו רושה ..ים של טעמים_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

בהשראת ליאור שרף האלוף למספאן :2 וחצי כוסות קמח שקדים (שקדים מולבנים טחונים)3/4 כוס סוכר2 סוכר וניל1 ביצהמעט גרידת לימון2 יפות מי ורדים אלי לייב תודה לעבד לבצק לעטוף ולהכניס למקרר לשעה.להוציא .ליצור כדורים ולהכניס לתנור על 150 מעלות כ10 ד…לצנן ,לצפות בפיסטוק, או שוקולד.לשוקולד: 100 גרם שוקולד מריר כפית שמן לחמם במיקרו ,וכך עם […]

עוגת שכבות טורט / שוקולד/קוקוס_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

העוגה שמלווה אותנו שניםשכבה ראשונה טורט7 חלמוניםכוס סוכר ( חד פעמי קר)כוס שמןכוס מים/ תפוזיםכוס קמח1 אבקת אפיהמערבבים הכל ביחדשופכים על תבנית משומנת ומקומחת. שכבה שניה מגרדת שוקולד קוביות.אני מפזרת שוקולית שכבה יפה. חלק שלישי קוקוסמקציפה 7 חלבוניםקצף קשה. מוסיפהכוס סוכר קצף יציב.בתנועת עטיפהמוסיפה לאט לאט1 ו- וחצי כוסות קוקוס.שמה על שכבת השוקולד.אופה ה-160 מעלותכ- […]

עוגת מלבי ❤לבן ושוקלדי ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לתחתית :3/4 שרוול פטיבר טחון לאבקה עם 50 גרם חמאה מומסת ורבע כוס חלב לערבב ולהדק לתחתית.לסדר לתוך פנים הרינג ביסקוטים טבולים בנס קפה ללא חלבתלבשל על הגז ליטר חלב5 כפות קורנפלור1 שמנת מתוקה1/2 כוס סוכר3 טיפות מי ורדים….לבשל ולערבב עד להסמכה .לשפוך חצי כמות מעל התחתית ולהכניס למקרר לרבע שעה של התיצבות. בחצי הנותר […]

מחמוסה חצילים -בבנג'אן_מתכון של: תבשילים עיראקים ועוד מהמטבח של דליה לוי – מאסטר מתכונים

תבשיל קליל לאוהבי החצילים , יכול לשמש כתוספת לאורז , לעוף , לבשר ואפילו כך לצד סלט ירקות עם לחם.כאן אופן ההכנה כולל מתכון כתוב👇https://youtu.be/PTuo0706iuUכאן המתכוןמחמוסה חצילים-בבנג'אן החומרים1 בצל גדול חתוך לקוביות בינוניות(250 גרם)1 עגבניה גדולה חתוכה לרצועות/קוביות בינוניות(150 גרם)1 חציל גדול חתוך לקוביות 3X3 (500 גרם) לאחר שהושרה במלח ומנוגבקמצוץ פלפל חריף לאוהביםמעט פלפל […]

חמין עירקי-טבית-(סבתא חנה ז"ל) _מתכון של: תבשילים עיראקים ועוד מהמטבח של דליה לוי – מאסטר מתכונים

מורכב משתי פעולותחומרים למילוי העוף1 עוף שלם (במשקל 1.600 לפחות מנוקה ושטוף היטב1 כוס אורז שטוף אני שמה בסמטי1 כף רסק עגבניות1/2 כפית פלפל שחור1/2 כף א. מרק עוף1 כף גדושה פפריקה אדומה2 כפות שמן רגיל1/2 כפית מלח200 גרם בשר בקר חתוך לקוביות בינוניות1/2בצל בינוני קצוץחוט ומחט או קיסמי עץאופן ההכנהמערבבים יחד את כל חומרי […]

עוגת גזר תפוחים ותפוזים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

4 ביציםכוס סוכר(אפשר חום רק משדרג).2 כוסות קמח תופח.שקית סוכר וניל2 גזרים מגורדיםכוס מיץ תפוזים סחוטתפוח עץ מגורד.חצי כוס שמןלהקציף ביצים עם סוכר וסוכר וניל.בקערה נפרדת להניח גזר תפוח מיץ תפוזים שמן קמח לערבב היטב להוסיף את קצף הביצים לתערובת.לשמן תבנית ולאפות בחום 180

קישואים ממולאים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

5-10 קישואים נקיים ומרוקנים.כוס וחצי אורז.צרטר פטרוזליה.חצי מיץ לימוןבצל יבש מגורד.כפית מלח.כפית פלפל שחורמעט כמון.לערבב הכל יחד. לרוטבקופסת עגבניות מרוסקות.חצי צרור פטרוזיליה קצוצהקופסת רסק עגבניות קטנה.כף פפריקה מתוקהכפית מלח.מעט בזיליקום קצוץכף כורכוםכף כמון4 כוסות מים. מתחילים למלא את הקישואים מסדרים בסיר רחב יוצקים את המים והרוטב ומבשלים אש בינונית 40 דקות.

תפוחים אפויים ממולאים באגוזים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

5-10 תפוחים.2 כוסות אגוזי מלך קצוצים.כוס אגוזי פקאן קצוצים.כטס שקדים קצוצים2 כפות קינמוןכוס סוכר חוםכפית תמצית רום או וניל(עדיף מקל וניל).100 גרם חמאה.לרוקן את התפוחים ואת פנים התפוחים להוסיף למילוי.להמיס 50 גרם חמאה ולמרות את התפוחים פנים וחוץ.במחבת או סיר רחבלבשל את חצי החמאה עם הקינמון אגוזים סוכר חום שקדים תמצית וניל או רום,ואת פנים […]

מטבוחה מטריפה וטעימה וחריפה 🔥_מתכון של מרי שקד שירזי – מאסטר מתכונים

מרוש׳קה  https://www.facebook.com/maroshkakitchen/ אפשר למתן את החריפות, לשים פחות פלפל חריף, לשיקולכם.מתכון :2 ק"ג עגבניות תמר אדומות קלופות ללא גרעינים חתוכות לקוביות או בקבוק עגבניות של mutti2 ראש שום קלוף קצוץ גס8 גמבות קלויות קלופות חתוכות לקוביות6 פלפלים חריפים קלויים קלופים וקצוצים4 כפיות פפריקה מתוקה מעורבבת ברבע-חצי כוס שמןמלח, פלפל, כמון, קורט סוכר אופן ההכנה: שמים […]

קציצות בשר במילוי כרובית,בעטיפת רצועות קישואים על מצע טחינה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

לקציצות בשר500 גרם בשר טחון.כף פירורי לחםבצל אחד מגורדכפית פלפל שחור.כף פפריקה מתוקה.כפית מלח.כף כמון.חצי כף כורכום(לא חובה)לערבב היטב את כל החומרים ליצור כדורים.למילוי הכרובית:לבשל 8 דקות את הכרוביות רצוי כרוביות בינוניות.לתבל מעט במלח.לכל כדור בשר ליצור גומה להכניס את הכרובית ולכסות בבשר .לעטוף כל כדור בשר ברצועות קישוא לאפות בחום 180ניתן לטגן את הקישואים […]

סוכריות סיגר שומשום במילוי קרם פיסטוק ממתק נדיר בטעמו 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

לבצק:4 כוסות קמח4 כוסות שומשום קלוי2 חלמוניםכפית קינמוןכפית ינסוןחצי כפית ציפורן טחוןרבע כוס מיי ורדים2 כפות חמאה מומסת2 כפות חומץכפית מלחרבע כוס שמן1 כוס חלב4.5 כוסות מיםכפית אבקת אפיה מכינים סירופ :4 כוסות סוכר2 כוסות מים200 גרם דבשפרוסת לימון מרתיחים סוכר עם מים ולימון 20 דקות עד הסמכה ואז מוסיפים את הדבש מניחים להתקרר . […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת ט"ו בשבט ..ללא גלוטן שחובה להכין❤__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

להקציף במיקסר או ידני :3 ביצים3 כפות סוכר3 כפות שמן1/4 כוס מיץ תפוזים עדיף לטיבעי.בקערה שניה לערבב:2 כוסות קמח שקדים (שקדים מולבנים טחונים)2,1/2 כוסות פירות יבשים חתוכים לריבועים קטנים (איזה שאתם אוהבים) ציינתי בלייב1/2 כוס אגוזי מלך שבור לגס1/2 כוס פקאן שבור לגס1/2 כפית סודה לשתיהקורט מלח1 כפית תמצית וניל איכותית.לאחד בין התערובות ולהכניס לתבנית […]

עוגת פרג בחושה-הכל בקערה אחת_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

כוס וחצי קמח תופח4 ביציםכוס סוכר.כפית תמצית ונילכוס פרג טחון.כוס חלב או כוס מיץ תפוזים.חצי כוס שמן.להקציף ביצים וסוכר 8 דקות לקצף תפוח.להוסיף שאר החומרים לסירוגיןלשמן תבנית עגולהלאפות בחום 18040 דקות. ציפוי:להמיס 100 גרם שוקולד חלב או מריר ולצקת מעל.

מעמול_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

לבצק4 כוסות סולת2 כוסות קמח2 מחמאה או חמאה/מרגרינה בלי מלח1 אבקת אפיה4 כפות מיי ורדיםחצי כוס מים אם צריך עוד מעט מים תוסיפו הבצק צריך להיות רך בהצלחה 🙏🙏🙏💖💖💖 למילוי של הפיסטוק והאגוזים .200 גרם פיסטוק קצוץכף קינמוןחצי כפית ציפורן טחון150 גרם אבקת סוכר50 גרם חמאה / נטורינה מומסתלעבד הכול ביחד .* גם לאגוזים אותו […]

פקעות בוטנים טעימות_מתכון של ענת לוגסי – מאסטר מתכונים

500 גרם בוטנים מולבנים ( ללא קליפה ) קולים אותם על 160 מעלות אחרי קירור מלא של הבוטניםטוחנים אותם בפעם הראשונה ואז על כל 3 כוסות בוטנים מוסיפים כוס סוכרמערבבים היטב וטוחנים פעם שנייה יחד עם הסוכר .יש לנו את תערובת הבסיס .עכשיו להכנת העוגיות .5 כוסות גדושות ודחוסות בוטנים עם הסוכר אחרי טחינה שנייה2 […]

טארט לימון_מתכון של ענת לוגסי – מאסטר מתכונים

רינג בקוטר 22×2 ס״מבצק פריך150 גרם קמח50 גרם אבקת סוכר100 גרם חמאה קרה1 חלמון מביצה L קרם לימון2 גרם ג׳לטין+10 גרם מים150 גרם מיץ לימון165 גרם ביצים210 גרם סוכר250 גרם חמאה קרה מרנג שויצרי100 גרם חלבון170 גרם סוכר לבן אופן הכנהבצק פריך• במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה מעבדים קמח, אבקת סוכר וחמאה לפירורים […]

מתכון כתוב + 2 סרטונים להכנת איטריות מטוגנות ❤__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לטגן חבילה איטריות מעט עבות כ 10 דקות עד להחלפת צבעם להוסיף:1 כפית שום כתושחצי כפית פלפל שחור1 כפית כורכום לערבב היטב להוסיף מלח 1/2 כף מרק עוף ומים עד לכיסוי האיטריות.אפשרות נוספת זה להכניס רצועות חזה עוף כשמוסיפים את המים או בטיגון.הערה : יש לשפוך מים רותחים לפני כניסת החזה עוף.

לחמניות מזונות_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים

אופן ההכנה:⚘6 כוסות קמח1 כף שמרים1 אבקת אפיה3 כפות סוכר1 סוכר וניל3/4 כוס מיץ ענבים1 כוס מים חמימים1/3 כוס שמן אופן ההכנה:⚘לשים בקערה כוס מים כף שמרים 3 כפות סוכרלערבב לתת לתסוס 10 דקות בקערה אחרת לנפות 6 כוסות קמח (כוס שתיה חמה) להוסיף אבקת אפיה וסוכר וניל להוסיף לנוזלים ללוש להוסיף שמן מיץ ענבים […]

עוגות שוקולד ופרג ברמה אחרת 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

בצק שמרים בתהליך יחודי ומיוחד שלא ראיתי אצל אף אחד. מתכון:1 ק"ג קמח ( מומלץ קמח נפלאות )2 כפות שמריםחצי כוס סוכר4 ביציםגביע יוגורט200 גרם חמאה / מחמאה / נטורינהכפית מלחכוס מים .או חלבחצי כוס שמן אופן הכנה :מעבדים במיקסר קמח . שמרים .סוכר .חצי מכמות החמאה הביצים .היוגורט .מים ושמן לשיםשלוש דקות .מוסיפים את […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגיות לחינה > עוגיות תכשיט__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לבצק :3 וחצי כוסות קמח1/2 כוס שמןקורט מלח1 סוכר וניל3 טיפות מי זהר1 כוס מים3 טיפות מי ורדים למילוי : מרציפן500 גרם קמח שקדים(שקדים מולבנים טחונים לאבקה.1 וחצי כוסות סוכר2 סוכר וניל2 ביציםחצי כפית גרידת לימון3 טיפות מי ורדים. לסירופ :2 וחצי כוסות סוכר ,2 כוסות מים ופרוסת לימון.לבשל על הגז לסירופ.150 מעלות כחצי שעה […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת שכבות במילוי קרם מעורב קרם פטיסייר וגבינת מסקרפונה_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים

מצרכים לקרם:1/2 ליטר חלבקליפה של לימון4 חלמונים120 גרם סוכר45 גרם קורנפלור150 גרם שוקולד לבן250 גרם גבינת מסקרפונה מצרכים לטורט5 ביצים מופרדותקורט מלח155 גרם סוכר40 גרם קורנפלור40 גרם קמח30 גרם קקאו1 אבקת אפייה30 גרם חמאה מומסת מצרכים לגנאש שוקולד1 שמנת מתוקה250 גרם שוקולד מריר אופן ההכנהמתחילים עם הקרםמביאים לרתיחה חלב וקליפת למון ומשרים רבע כוס מכמות […]

קובה למרק 👨‍🍳_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

לבצק :1 ק"ג סולתכפית וחצי מלח3 כפות שמן3 כוסות מים ( 600 מייל מים ) למלית בשר :חצי קילו בשר1 בצל גדולכפית פלפל שחורכפית מלחכפית בהרתכפית מרק עוףכפית כמון2 כפיות קמח רבע כוס מים למרק :3 סלקים חתוכים פרוסות או קוביות1 בצלסלרי עלים1 לימון4 כפות סוכרכף אבקת מרק קנור ללא מונוסודיוםרבע כוס שמן אופן הכנה […]

הלחוח של מירי פשוט גן עדן_מתכון של : המטבח של מירי – מאסטר מתכונים

תנסו זה מאוד קל❤️ להכנה ויותר מושלם ❤️4 כוסות מים חמימים ❤️כף שמרים יבשים❤️חצי כף מלח ❤️כף סוכר❤️2 כפות סולת❤️ו 5 כוסות חד פעמי קמח❤️יש לשים 2 כוסות מיים וכך שמרים לערבב עד❤️ שהשמרים הנמסו במים❤️לאחר מכן להוסיף שתי כפות סולת ולערבב אם כך טוב טוב.❤️להוסיף על הבלילה 5 כוסות קמח ו כף סוכר וחצי […]

עוגת תפוזים_מתכון של : המטבח של מירי – מאסטר מתכונים

מצרכים:4 בייצים בגודל Lכוס וחצי סוכרגרידה מחצי תפוזכוס מיץ תפוזים3/4 שמןשתי כוסות קמח תופח אופן ההכנה:🍊את ה בייצים והסוכר לערבב 10 דקות במיקסר במהירות בינונית. לאחר מיכן להוסיף את גרידת התפוז, מיץ תפוזים, ושמן, לערבב עוד 2 דקות להוריד מהירות במיקסר ולהוסיף לאט לאט את הקמח ולתת לא להבלע בתוך התערובת. לחמם תנור ל – […]

לימון כבוש❤️_מתכון של : המטבח של מירי – מאסטר מתכונים

חומרים6 לימונים בשלים בינוניים4-5 כפיות מלח גסחצי כפית פפריקה חריפה3 גרגירי פלפל אנגליעלה דפנה2 כפות שמן זית הכנהשוטפים את הלימונים במים וסבון ומייבשים היטב במגבת מטבח. קוטמים את הלימונים ופורסים לפרוסות דקות בעובי חצי ס"מ לכל היותר. מסירים את הגרעינים. מניחים מלח ופפריקה בצלחת קטנה. טובלים כל פרוסה בתערובת המלח, מניחים זו על גבי זו […]

נשיקות מרנג_מתכון של : המטבח של מירי – מאסטר מתכונים

החומרים:4 חלבונים בינוניים (135 גרם) בטמפרטורת החדרקורט מלח120 גרם (חצי כוס ועוד 2 כפות) סוכר150 גרם (כוס ורבע) אבקת סוכרמעט תמצית צבע או טעם – אופציונלי אופן ההכנה:מחממים תנור ל-80 מעלות בחום טורבו. מקציפים במערבל חשמלי במהירות גבוהה חלבונים ומלח 2 דקות כך שמתקבל קצף לבן וקליל. מוסיפים סוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה (ולא ממהרים […]

קרפ צרפתי_מתכון של : המטבח של מירי – מאסטר מתכונים

כוס קמח1 ביצהכוס חלב1 סוכר וניל אופן הכנה: שמים במעבד מזון או טורפים ידנית את הקמח,ביצים,סוכר וניל והחלב עד לקבלת עיסה אחידה. מחממים את המחבת ומשמנים קלות. יוצקים למחבת את הבלילה וברגע שהחלק התחתון של הקרפ מזהיב הופכים את הקרפ. מסירים מהמחבת ומורחים את הממרח האהוב (נוטלה/שחר או כל ממרח אחר ) מקפלים ומגישים. ♥️ […]