עוגת גבינה עם אוכמניות 🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מתכון של אריה רוזנשטוק 👨‍🍳תבנית 28 לעוגה :2 שמנת מתוקה250 גרם גבינה לבנה 5%250 גרם גבינת שמנת80 גרם אינסטנט פודינג וניל100 גרם סוכרכף תמצית וניל איכותי2 כפות גרדת לימוןלתחתית: 200 גרם לוטוס בסקויט100 חמאה למלית אוכמניות:250 גרם אוכמניות קפואות או טריותחצי כוס סוכרכוס וחצי מיםכף וחצי קורנפלור אופן הכנה :מפוררים את הלוטוסממסים את החמאה מוסיפים […]

עוגת קדאיף גבינה 🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

🔥כל מילה מיותרת 👨‍🍳 300 גרם שערות קדאיף +50 גרם אבקת סוכר100 גרם חמאה מומסת2 שמנת מתוקה250 גרם גבינה לבנה 5%300 גרם גבינת שמנת1 אינסטנט פודינג ונילכף תמצית וניל איכותי2 כפות אבקת סוכררבע כוס מיי ורדים200 גרם פיסטוק גרוס אופן הכנה :קוצצים את שערות הקדאיףמחממים מחבת עם החמאה מטגנים את שערות הקדאיף עד צבע חום […]

סופגניות_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

🔥🔥🔥לא אוסיף כלום 🙏סימון קטן 👌בתגובות ותוכלו לעקוב אחרי הפוסטים שלי 👍 מתכון:650 גרם קמחכף וחצי שמרים4 כפות סוכר2 ביציםחצי כפית מלח2 כפות אלכוהול2 כפות ונילכף גרדת תפוז2 כפות חמאהכוס וחצי חלב פושר אופן הכנה :בקערה שמים חלב ושמרים ל10 דקות מכוסה.מוסיפים את הביצים והסוכר מערבביםואת שאר החומרים מלבד החמאה .כאשר נוצר בצק מוסיפים את […]

ספינ'ג ☁️עננים 🌹🌹🌹_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מתכון:3 כוסות קמח2 כפיות שמרים1 ורבע כוסות מים2 כפיות סוכרכף ערקחצי כפית מלח אופן הכנה :לערבב קמח שמרים וסוכרלהוסיף בהדרגה מים גלישה מהירה להשאיר רבע כוס מים עם המלחלאחר לישה של חמש דקות להוסיף את המים עם המלח ולהמשיך ללוש עוד חמש דקות ..תפיחה של שעה וחצילחמם שמן לא חם מדיליצור טבעות ולטגן בהצלחה 🌹🌹 […]

מאפה גבינות עם אנטי פסטי 🔥🔥 _מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

כל מילה מיותרת🙏🙏🙏מתכון של אריה רוזנשטוק:1 ק"ג קמח לחם2 כפות שמרים3 כפות סוכרכף מלחחצי כוס שמן2.5 כוסות מים . למלית :2 ביצים200 גרם גבינה בולגרית200 גרם ריקוטהחבילה תרד קצוץ לא לבשל4 פלפלים אדומים וצהובים קלויים בתנור עם מעט שמן זית טימין מלח פלפל שחור גרוס . אופן הכנה נתחיל עם הבצק .בקערת המיקסר שמים קמח […]

מעמולים 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מתכון לבצק :4 כוסות סולת2 כוסות קמח2 מחמאה או חמאה או מרגרינה בלי מלח1 אבקת אפיה4 כפות מי ורדיםחצי כוס מים אם צריך עוד מעט מים תוסיפוהבצק צריך להיות רך .. לתנור 180 מעלות עד להזהבה קלהבהצלחה 🙏🙏🙏💖💖💖 להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖

שמרים עם פרג כל מילה מיותרת 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מתכון של אריה רוזנשטוק: לבצק:500 גרם קמחכף שמרים2 סוכר וניל100 גרם חמאה קרה לקוביות2 ביצים4 כפות סוכרחצי כפית מלח1 כוס חלב פושר אופן הכנה:בקערת המיקסר קמח סוכר שמרים וחלב .לאחר 2 דקות מוסיפים את הביצים והסוכר וניל .בהדרגה מוסיפים את החמאה .לעוד 8 דקות לישהמתפיחים שעה .יוצרים גולדה או כל צורה שאתם אוהבים ..אופים 180 […]

לחמניות ולחם כוסמין טעם ומרקם נדיר ביותר 🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

🔥🔥עם סילאן נדיר בטעם של אריה באהבה 👨‍🍳והכי בריא מתכון:1 ק"ג קמח כוסמין 80% של נפלאות או כוסמין מלא2.5 כפות שמרים3/4 כוס סילאןחצי כוס שמןכף מלח2.5 כוסות מים פושרים אופן הכנה :נתחיל עם סטרטר .שמרים כוס מים כף קמח לכסות רבע שעה.בקערת המיקסר .נשלים את המים שמן סילאן השמרים נערבב מעט .נוסיף את הקמח .והמלח […]

בייגלה טורקי סימיט בייגלה מטורף 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

בייגלה טורקי (סימיט) של אריה באהבה 👨‍🍳🔥🔥🔥🔥👏טעיםםםםםםםם🙏🙏🔥🙏🙏🙏💖💖💖 מתכון לסימיט1 ק"ג קמחחצי כוס סוכר1.5 כף שמריםכפית מלחחצי כוס שמן2.5 כוסות מים פושרים לערבב הכול במיקסר ..עד לבצק רך ונעים .להתפיח שעה .ליצור כדורים של 100 גרם .ליצור נקניק ולאחד בין שתי הקצוות ולסובב כמו צמה לטבול במים עם סילאן .2 כוסות מים וחצי כוס סילאן .לטבול […]

סופגנייה דונאטס שוקולד במילוי פטיסייר 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

כל מילה מיותרת 🙏🙏🙏אני רושם את המתכון בבקשה לשתף שיהי לכולם תודה 🙏מתכון : של אריה רוזנשטוק1 כוס חלב (שתיה חמה )1 ביצה1 כפית שמריםרבע כוס סוכר35 גרם קקאו2.5 כוסות קמח מנופהרבע כעס שמןחצי כפית מלח2 כפות אלכוהול אופן הכנה :לערבב חלב סוכר ושומרים 2 דקותלהוסיף את הביצה והשמן להמשיך לערבב עוד 2 דקותלהוסיף קמח […]

בורקס טורקי עם תרד וגבינה פטה 🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

תראו איזה תרד ..והפתיחה של הבצק שקוף.לגמרי. 🙏🙏 מתכון :3 כוסות קמח מנופהכפית מלחמים לפי ספיגה..בערך כוס ועד קצת2 כפות חומץ אופן הכנה :150 גרם חמאה למריחהלשים את הבצק למשך 8 דקות .חותכים לשש יוצרים כדורים ..מורחים בשמן מניחים על מגש משומן מכניסים לשקית ניילון למשך שעתיים לפחות .פותחים כל כדור לקוטר של 20 ס"מ […]

פאי במילוי קרם פירות יער נדירה בטעמה 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות140גרם סוכר1כפית תמצית ונילקורט מלח1ביצה80 גרם אבקת אינסטנט פודינג200 גרם קמח למלית950 גרם פירות יער (דובדבנים,פטל אדום,פטל שחור, אוכמניות.160 גרם מ"ל מיץ תפוזים100 גרם סוכר1/4 כפית גרידת לימון1/2 כפית קינמון1/4 כפית גרידת תפוז100 גרם קורנפלור90 מ"ל מיץ תפוזים50 גרם אבקת סוכר. אופן הכנה לבצק :במעבד מזון שמים חמאה וסוכר תמצית […]

דונטאס עננים טעם מטורף 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

דונאטס🔥של אריה באהבה 👨‍🍳סימון קטן בפוסט הקבוצה 👌 בתגובות ותוכלו לעקוב אחרי הפוסטים שלי 👍👨‍🍳 מתכון :3 כוסות קמחכפית שמרים2 כפיות סוכר1 סוכר ונילכוס וחצי חלב פושרחצי כפית מלח50 גרם חמאהביצהאופן הכנה :בקערה שמים שמרים סוכר וחלב מכסים לרבע שעהמוסיפים את הקמח חמאה ומלח .לשים את הבצק עד שהוא מעט דביקמניחים להתפחה מכסים לשעה .מעבדים […]

עוגיות שקדים ואגוזים ללא סוכר , וללא גלוטן_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

בשילוב רסק תפוחים וקינמון 1 כוס אגוזים קצוצים4 כוסות קמח שקדים2 ביצים100 גר חמאה מומסת4 כפות תחליף סוכר(סטיביה, אריתריטול, סוויטנגו)4 כפות רסק תפוחי עץ.1/2 כוס שמן זית1 א. אפיה2 כפיות קינמון.1 כף תמצית שקדים. לערבב בקערה את כל החומרים, ללוש כמה דקות ולהניח כעשר דקות לספיגת החומרים והתייצבות העיסה.ליצור בכף יד לחה כדורונים קטנים ולאפות […]

לחמניות כוסמין מופחתות סוכר, שומן וגלוטן_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

4 כוסות קמח כוסמין 80%1 כף שמרים יבשים1 כף תחליף סוכרקורט מלחלערבב את כל החומרים היבשים תחילה מלבד המלח.להוסיף את החומרים הנוזליים לגומה במרכז הקערה:1/2 כוס שמן סויה3 כפות רסק תפוחי עץ(תחליף לשומן וביצים)1+1/4 כוס מים פושרים לערבב יחדיו את כל החומרים, ללוש מעט ולהוסיף את המלח. להניח להתפחה של שעה לפחות. הבצק נוטה לתפוח […]

סופגניות_מתכון של מגי מרגלית – מאסטר מתכונים

המתכוןקילו קמח לנפות כמובןכוס סוכר2 שקיות סוכר וניל או כל וניל אחר שאתם משתמשים150 גר חמאה4 בצים שלמות2 כפות וחצי שמרים יבשיםקמצוץ מלח בסוףבערך 3 כוסות חלב חמים מעטאני עושה גומה בקמח שמה את השמרים ומוזגת מעלהם את החלב החם מעט . בערך 20 מע לא יותר . (אם הנוזלים יותר מדי חמים הם יהרגו […]

חביתה עם ירקות_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

1 גזר1 בטטה1 בצלצרור בצל ירוק1תפוחי אדמה1 פלפל גמבהפטריות טריות ,2 שיני שוםחצי צרור פטרוזיליה לקצוץ.מלח פלפל שחור וכורכום.חצי צרור כוסברה לקצוץ ולחתוך את כל הירקות לקוביות קטנות ,לטגן עם מעט שמן עד לריכוך.לשפוך 5 ביצים מקושקשות .

שפינג'_מתכון של טובה ניסים – מאסטר מתכונים

חומרים1 קילו קמח.2 כפות סוכר.כף תמצית וניל.2 כפות שמרים.4 כוסות מיים פושרים.( ולפי הצורך) אופן ההכנה.בקערה לשים .את החומרים.לשפוך מיים כוס אחר כוס וללוש לבצק רך רטוב קופצני .לכסות כרבע שעה.לאחר מכן דןב ללוש לידה טובה .ולכסות. כ..30 דקות.לחמם שמן עמוק.להרטיב את הידיים לקחת חתיכת בצק לעשות עיגול באמצע ולשים השמן. ולטגן ולתבול בסוכר.

ספינג'_מתכון של מגי מרגלית – מאסטר מתכונים

800 גר קמח2 כפות שמריםביצה 1רבע כוס שמןחצי כפית מלח3 כפות סוכרשקית סוכר ונילושקית א. אפיה /חשוב מאודבערך 3-4 כוסות מיםכף ערק או וודקה הבצק צריך להיות רך כמעט נוזלי . ללוש הרבה . יותר נכון להקפיץ עם היד כמה דק .להתפיח חצי שעה .להקפיץ שוב עם היד ,לתת מנוחה כשעה .לטגן בשמן בחום בינוני […]

מרק דלעת, במיץ עגבניות🧄🧅🍲🍅_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

מרק נפלא קל להכנה וטעים מאוד !!חומרים.הכמויות לפי בחירהכ- 300 גר דלעת קוביות2 כפות רסק עגבניות1 כוס עגבניות מרוסקות (אפשר לגרד על פומפיה או מקופסת שימורים)2 שיני שוםחצי בצלמעט שמןמלחאבקת מרק עוףמיםחצי כפית סוכר*** להסמכת הרוטב אפשר להוסיף 2 כפטת אורז לאחר ריסוק הדלעת)** אפשר להוסיף סלרי אופן ההכנה:בתוך סיר של מרק לשים את השמן […]

סלט קינואה_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים

חומרים:⚘2 כוסות קינואה1 גמבה אדומה1 גמבה צהובה1 בצל ירוק1 בצל אדוםחופן פטרוזיליהחופן כוסברהלימון 1חצי כפית מלחחצי כפית פלפל לבן2 כפות שמן זית אופן ההכנה:⚘לבשל את הקינואה כמו אורזעם כפית מלח על כל כוס קינואה כוס וחצימים כף שמן זית לבשל 20 דקות לקררבנתיים לחתוך גמבות בצל ירוק בצל אדום כוסברה פטרוזיליה לערבב הכל⚘roz פחות

סלט טאבולה_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים

חומרים:⚘כוס וחצי בורגולחבילת פטרוזליהחבילת כוסברהחבילת נענעחופן צנובריםחופן חמוציותבצל אדום קטןמיץ מלימון2 כפות שמן זיתחצי כפית מלחחצי כפית פלפל שחור אופן ההכנה:⚘לשים את הבורגול שעה במים ולסנןלהניח את כל הירק במים ומלח חצי שעה לסנן ולקצץ הכל לחתוך את הבצללתבל להוסיף צנוברים וחמוציות⚘roz פחות

לביבות זוקיני_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים

חומרים:⚘5 זוקיני1 בצל יבש4 כפות קמח חומוסכפית שטוחה מלחחצי כפית פלפל שחורחופן פטרוזיליהשמן לטיגון אופן ההכנה:⚘לקלף את הזוקי ולגרד בפומפיה לגרד בצל לקצץ פטרוזליה לתבל להניח את הקערה באלכסון מעט שכל הנוזלים יצטברו למטהלחמם מחבת בשמן לא עמוק לקחת בעזרת כף כמות מהבלילה להניח במחבת לטגן משני הצדדים להניח בתבנית עם נייר סופג⚘roz

עוגת שכבות שוקולד עשירה/יום הולדת_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים

מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית קפיצית 24 או 26לבסיס העוגה: (בסיס העוגה יוצא נמוך מאוד, (כ-2 ס"מ גובה)אפשר להכפיל כמויות) אני הכנתי בנוסף, קרם שוקולד עם ביסקוויטים והוספתי מעל המאפה כשהתקרר…וקצפת מעל…3/4 כוס סוכר1.5 כפות קקאוכוס קמח1/2 כפית אבקת אפיה1/4 כוס שמןביצה1/2 כוס מים פושרים + כפית ריבה = מערבבים יחד.טורפים היטב ביצה וסוכר. […]

תפוחי אדמה בתנור_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

(אחרי שליקה) במים ומעט מלח.מתובלים בשום כתוש, פלפל גרוס, מעט מלח גס רוזמרין ושמן זית ביד נדיבה.אחרי התיבול יש לאפות בחום גבוה של 220 מעלות בתנור.ממליצה לשמור על מרקם עסיסי ורך ולא להגיע למצב תפוחי אדמה במדורה.(זו בפני עצמה תוספת שונה בטעמיה).אפשר להגיש בסירות נייר אישיות או בהגשה מרכזית לשלחן.תכינו ותהנו♥️אשמח לשיתוף התוצרים והרשמים שלכם.

עוגת טירמיסו_מתכון של רחל עינב – מאסטר מתכונים

250 גר' גבינת מסקרפונה250 גבינת שמנת 30/%250 גר' גבינה לבנה 5/%כפית מחית וניל/כפית כפית מחית וניל/או תמצית וניל איכותית100 גר אבקת סוכרחצי כוס חלב2 כפות אינסטנט פודינג וניל2 יח' שמנת מתוקה להקצפה 38/%שתי חבילות ביסקוטיםלהקציף את כל החומרים לתערובת חלקהתבנית 24 קפיצית או רינג עם שקף מסביבלהכין קערה שתי כוסות מים רותחים עם 2 כפות […]

עוגת תפוחים קינמון ושקדים 🍎🍏_מתכון של רחל עינב – מאסטר מתכונים

6 ביצים Lכוס סוכר חום דמררהרבע כוס סוכר לבן2 סוכר ונילחצי כוס שמןכוס וחצי קמח תופח מנופהחצי כוס שקדים טחונים2 תפוחים חמוצים חתוכים לריבועים קטנים2 יוגורט ביו 3/%/לפרווה כוס מיץ תפוזיםגרידת לימוןכפית תמצית וניל איכותיתכף קינמוןלהקציף ביצים סוכר סוכר וניל לקצף תפוח ובהיר כ5דקלהנמיך את המקסר לזלף את השמןבקערה להוסיף את כל החומרים היבשיםלהוסיף לסרוגין […]

עוגת תפוזים שיש_מתכון של רחל עינב – מאסטר מתכונים

7 ביציםכוס סוכר2 סוכר ונילכוס תפוזים סחוטיםגרידת תפוזשתים וחצי כוסות קמח תופח מנופהכוס שמןלהפריד ביצים להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב לא מידי זה לא מרנגבקערה נפרדת חלמונים חצי סוכר סוכר וניל מיץ תפוזים כוס שמן לערבב היטב עם מקצף ידנילהוסיף את הקמח לערבב לתערובת חלקהלהוסיף מעט מתערובת החלבונים לחלמוניםלהוסיף כל פעם חלק […]

עוגת בראוניז_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

250 גרם שוקולד מריר1 מחמאה או כוס שמן6 ביצים Lרבע כפית מלח2 כפות תמצית וניל3/4 כוס קמח3/4 כוס קקאוכוס אגוזים (לא חייב )ההכנה-1)ממיסה בבן מארי ( סיר עם מים ומעליו קערה )שוקולד ומחמאה /שמן (אפשר במיקרו)2)מעבירה לקערת המיקסרמהירות נמוכה(3)3) מוסיפה את הביצים אחד אחד לאיחוד.4) מוסיפה את שאר המצרכים לפי הסדר.5) תבנית בנונית עם נייא […]

עוגת פריך שמנת וריבת אוכמניות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

2 ביצים1/2 כוס סוכר ( כוס חד פעמי שתיה חמה)3 כפות מים1/2 כוס שמן1 סוכר וניל3 וחצי כוסות קמח1 אבקת אפיהמכינה בצק מכל החומריםקמח מוסיפה בסוף.מחלקת את הבצק –מרדדת את הבצקבתבנית עם נייר אפיהתנור שחומם מראשאופה ב- 180 מעלותכ-25 דקות.מניחה להתקרר.שכבה שניה –500 מ" ל שמנת מתוקהחצי כוס סוכר1 פודינג ונילמקציפה לקצף יציב .מורחת בשכבה […]

עוגיות(אצבעות) שקדים, ללא סוכר וללא גלוטן_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

חומרים:2+1/2 כוסות קמח שקדים3/4 כוס אריתריטול או סוויטנגו (תחליף סוכר / ממתיק ללא סוכר)1 שקית אבקת אפיה.2 ביצים שלמותגרידת לימון+ גרידת תפוז1 כף תמצית וונילללוש היטב את כל החומרים וליצור אצבעות אחידות ואסתטיות. לציפוי העוגיות1 ביצה טרופהשבבי שקדים לאפות בחום בינוני 160 מעלות כ8 דקות.לא להשחים את העוגיה!!!תהנו♥️

עוגיות טחינה ללא גלוטן וללא סוכר_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

חומרים:1 כוס טחינה גולמית משובחת1 כוס שבבי שקדיםאופציה חצי כוס חמוציות (ללא קיטוגנים)1/2 כוס שמן זית3/4 כוס אריתריתול/סוויטנגוגרידת תפוז1 שקית א. אפיהכף תמצית ווניל1 כף דבש(אופציה ללא קיטוגנים).1/2 כוס קמח שקדים דק. אופן ההכנהללוש היטב ולהדק את כל החומרים לעיסה אחת.להניח למנוחה של רבע שעה וללוש שוב תוך כדי הידוק החומרים. ליצור כדורים בגודל פינג […]

לחם פרנה באהבה, בחום, בפשטות, בטעמים של בית._מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

במעבר חד מקולינריה איטלקית למעדן מרוקאי שבלעדיו השלחן המרוקאי חסר את האושר.🇲🇦♥️🇲🇦♥️🇲🇦♥️לכבוד יום עצמאותה של מרוקו, מצרפת מתכון ותמונות לחם הפרנה הנהדר שלי. אל תתעצלו, תכינו ותהנו.1 קג קמח2 כפות סוכר1 כף מלח2 כפות גרגירי שמרים יבשים4 כפות שמן זית3.5-4 כוסות מים חמימים.2 כוסות קמח לריפוד הלחמניות אחרי תפיחה. לערבב היטב את כל החומרים היבשים, […]

עוגיות שושנים_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים

בצק עוגיות שושנים• 200 גרם חמאה קרה• 2 1/2 כוסות 350 גרם קמח לבן• 1שקית אבקת אפייה• 3חלמונים L• 1/2 כוס או 120 מ"ל חלב . לקציפת וניל• 3חלבונים L• 3/4 כוס או 150 גרם סוכר• 1חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל . אופן הכנה• מכינים את הבצק ומרדדים: במעבד מזון מעבדים קוביות חמאה, קמח ואבקת […]

עוגת רולדת וניל_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים

מרכיבים:4 ביצים מופרדות2 כפות שמן100 ג’ סוכר (חצי כוס)80 ג’ קמח (חצי כוס + כף)כפית תמצית ונילקרם:שתי שמנת מתוקהאינסטנט ונילחצי כוס חלב.הכנות: להקציף חלבונים כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר באיטיות ולהקציף לקצף יציב. לטרוף חלמונים שמן ותמצית וניל ולקפל אל הקצף. בסוף להוסיף את הקמח בקיפול. לרפד תבנית בנייר אפיה לצקת את הבלילה לשטח […]

עוגיות רייף_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

4 ביצים1 כוס שמן1 כוס סוכר3 אבקת אפייה2 סוכר וניל1 כוס מיץ תפוזיםחופן אניס1 קג קמח פחות כוסתלוי בסוג הקמחלערבב את כל החומרים ולאט להוסיף את הקמח בהדרגה לערבב טוב הפעם רידדתי במערוך ידני ולא במכונהלעשות חורים עם גלגלת ולחתוך עם הגלגלת ולאפו. 170 מעלות כ20,דקות עד שמקבלים צבע בהצלחה הלנה בן חמו תודה רבה […]

חטיף אנרגיה …פצצת אנרגיה ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

3 כוסות שיבולת שועלאגוסים שקדיםפיסטוקזרעי פישתןבונדוקבוטניםשומשוםצימוקים וחמוציותגרעיני חמניהגרעיני דלעת ושימו כל מה שאתם אוהבים לדוגמא : חתיכות משמש מיובש,תמרים,שזיף שחור .כוס מכל דבר .לחמם על מחבת כ15 דקות לערבב כל הזמן.להמיס 150 גרם חמאה וכוס דבש,ולשפוך מעל התערובת .לערבב היטב ולהדק בתבנית מעל ניר אפיה וללחוץ חזק להידוק בעזרת עוד ניר אפיה .להקפיא למספר שעות […]

גולש הונגרי טעים ברמות על_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים

מתכון שקיבלתי מחבר מקסים עובד בכיר בבית מלון יוקרתי באילת..כדאי לנסות לשבת.(התמונות לא מוצלחות, אבל הטעם משובח…)רכיבים:נתח בשר בקר כ-1.5-2 קילו [ליד הצלעות מס’ – 2] או שריר(מוזה)3 בצלים – חתוכים גס4-5 שיני שוםכף גדושה פפריקה מתוקה [אפשר לשלב גם עם חריפה ]פלפל שחור גרוס טריגרידה מלימון אחד1/2 כפית קימל – שלם3/4 כוס יין אדום […]

פסטה/מקרוני ברוטב שמנת ובטטה_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים

לא תפסיקו להכין…מצרכים ל- 4 סועדים:חבילה פסטה/איטריות רחבות/ניוקי/אחר2 בטטות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות20 גרם חמאהכפית שמן זית2 שמנת מתוקה לבישול 15% (500 מ"ל)1/2 כוס חלב150 גרם גבינת רמז'ן/מוצרלה מגוררתסלסילת פיטריות שמפיניון – פרוסות (אפשר מקופסא – לשטוף ולסנן היטב)בצל גדול – פרוסתיבול: שום, אגוז מוסקט, פלפל לבן, מלח, מרק פיטריות (רצוי של קנור) ההכנה: מבשלים […]

סופגניות_מתכון של טובה ניסים – מאסטר מתכונים

שקית קמח.חצי כוס שמן.כוס סוכר.תמצית וניל.2 ביצים.שקית שימרית או שתי כפות שמרים יבשים.שלוש כוסות מיים פושרים ולפי הצורך. אופן ההכנהמיכול החומרים ללוש בצק. חלק רך ולא דביק.לכסות הניילון נצמד לשעה תפיחה.להכין עיגולים על נייר אפיה חתוך רבועים.לכסות חשוב להתפיחהלחמם שמן עמוק.לטגן .לזלף ריבה ולפזר סוכר טחון מעל. וחג שמח.

עוגיות ריבה חלבי_מתכון של טובה ניסים – מאסטר מתכונים

חומרים3 וחצי כוסות קמח.200 גרם חמאה.כוס סוכר.2 שקיות סוכר וניל.2 בצים.1 שקית אבקת אפיה. אופן ההכנה.בקערת המיקסר לשים. חמאה סוכר בצים ולערבב היטב.לאחר מיכן לשים את הקמח ואבקת אפיה ללוד עד בצק רך ונעים.לשים במקרר רבע שעה.לרדד ולקרוץ צורות שוות.לאפות בחום 180 עד הזהבה בהירה.לקרר ולשים ריבה ולסגור אחת מעל השניה לעטר באבקת סוכר

אפונה/ סלרי … שומר עם עוף_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

2 בצלים לטגן עם מעט שמן5 שומר לנקות ולקצוץסלרי ( כרפס) עלים וגבעולים לנקות ולקצוץחבילת אפונהלהוסיף אותם לבצל המטוגןלערבב ביחדלהוסיף עוף (לפי כמות האנשים)כוס מיםולתבל –מלח, פלפל שחור כרכום,מעט פפריקה וכמוןלהוסיף מים ולבשל כשעהאו עד שהירקות רכים.אורז-2 כוסות אורזלשים בסיר עם כף שמןולטגן את האורז עד שהוא מלביןלהוסיף 4 כוסות מים ( קרים)מלח. פלפל שחור […]

עוגיות רייף_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

4 ביצים1 כוס שמן1 כוס סוכר3 אבקת אפייה2 סוכר וניל1 כוס מיץ תפוזיםחופן אניס1 קג קמח פחות כוס-תלוי בסוג הקמח לערבב את כל החומרים ולאט להוסיף את הקמח בהדרגה לערבב טוב הפעם רידדתי במערוך ידני ולא במכונהלעשות חורים עם גלגלת ולחתוך עם הגלגלת ולאפו. 170 מעלות כ20,דקות עד שמקבלים צבע בהצלחה הלנה בן חמו תודה […]