סמבוסק במילוי גבינות_מתכון של עדי בן זכרי – מאסטר מתכונים

ממש מעדן לארוחת בוקר♥️ מצרכים:3 וחצי כוסות קמח מנופהחצי כפית מלח2 כפות שמרים2 כפות סוכר3 כפות שמןומעט מים חמימיםגבינה צהובה מגורדתגבינה צפתיתוזיתים אופן ההכנה:שופכת 3 וחצי כוסות קמח לקערה מוסיפה את המלח ומערבבתמוסיפים את השמרים והסוכר ומערבבת אחרי זה מוסיפה שמן ומים חמימים מערבבת הכל לעיסה אחת צריך שהבצק יצא רך ונעים שלא ידבק לידים […]

עוגת פרג מושלמת וקלה להכנה של ישראלה אזולאי_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים

עוגת פרג מושלמת של ישראלה אזולאי 4 ביצים 11/4 כוס סוכר 1/2 כוס שמן לטרוף במטריפה לערבב בקערה…שניה כוס קמח שקית אבקת אפיה 2 סוכר וניל כוס קוקוס כוס פרג טרי טחון גילה – הוספתי ליבשים: גרידת לימון, אגוזים שבורים (אפשר גם צימוקים בהירים קטנים) כוס מיץ תפוזים/שמנת של פעם מוסיפים לקערת הביצים לסירוגין עם […]

עוגת גבינה צחה לבנה_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים

חומרים:⚘6 ביצים Lכוס ורבע סוכר3 כפות קמח תפוח אדמה3 כפות אינסטנט פודינג ונילגרידת לימון750 גבינה לבנה1 שמנת חמוצהקורט מלח אופן ההכנה:⚘מסננים את הגבינה שעהעדיף במקרר מתחת למסננת קערה שתאגור את הנוזלים. להוציא בנתיים את הביצים שיהיו בטמפרטורת החדר ,לחמם תנור על 200 מעלות עם תבנית מים בתחתית התנור שלב אחרון. התבנית עם העוגה בשלב 2 […]

עוגת גבינה אפויה ופטל שחור_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

7 ביצים מופרדות1 כוס סוכר750 גר' גבינה לבנה250 גר' גבינת שמנת1 שמנת חמוצה4 כפות קורנפלור1 אינסטנט פודינג וניללהקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.להקציף חלמונים עד שמתקבל קצף תפוח ובהיר. להוסיף את שאר החומרים עד לאיחוד.להוסיף בתנועות קיפול את החלבונים לתערובת הגבינה ב 3 פעמים.להעביר לתבנית 26 משומנת עם מרגרינה.לעטוף בנייר כסף […]

חיתוכיות פריך עם ריבה❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

אפשר כל ריבה2 ביצים1/2 כוס סוכר ( כוס חד פעמי שתיה חמה)3 כפות מים1/2 כוס שמן1 סוכר וניל3 וחצי כוסות קמח1 אבקת אפיהמכינה בצק מכל החומריםקמח מוסיפה בסוף.מחלקת את הבצק –מרדדת 3/4 מהבצקבתבנית עם נייר אפיהמורחת שכבת ריבהאפשר עם מעט קינמון , אגוזיםהחלק נשאר מגרדת למעלהאופה ב- 180 מעלותכ-40 דקות.כשהעוגה מתקרר חותכים לריבועיםטעים קליל ומהיר❤

שקמ…שמנת קמח מרגרינה _מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

1 גביע שמנת חמוצה,1 קמח אוסם קטן ,מחמאה במקום מרגרינהלעבד לבצק ולהכניס לשעה למקרר. למילוי תפוחים :לקלוף 5 תפוחים עדיפות לגרנדולחתוך לקוביות,1/4 כוס סוכר,כפית קינמוןלבשל על הגז עד לריכוך התפוחים. שוקולד השחר או נוטלה לרולדת השוקולד 170 מעלות עד להזהבה קלה

מאפה מבירה במילוי בולגרית ונענע_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

קילו קמחפחית בירה לבנהכף שמרים(כן כן).2 כפות סוכר.כפית וחצי מלח.200 גרם חמאהביצה .ללוש את כל החומרים 7 דקות לפחותלהתפיח חצי שעה.לחלק את הבצק ל8 חלקים שווים.לרדד כל חלק ליצור פסים לאורך הבצק רק בצד אחד לא עד הסוףגם את הפסים להתחיל מהאמצעלמלא בשורה בקצה הבצק הולגרים וכמה עלי נענע. ולגלגל יוצא להניח בתבנית עגולה אחת […]

עוגת סולת קוקוס תפוזים ושיש_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים

4 ביציםכוס סוכרשקית סוכר וונילכוס סולתכוס קמחשקית אב' אפייה3/4 כוס קוקוסכוס מיץ תפוזים + גרידת תפוז/לימון3/4 כוס שמן לסירופ:כוס מיץ תפוזים1/4 כוס מים1/2 כוס סוכר אופן ההכנה:מקציפים ביצים שלמות עם סוכר וסוכר ווניל, לקצף תפוח, מנמיכים מהירות המיקסר ומוסיפים לסירוגין נוזלים ויבשים – מערבבים בקערה נפרדת את כל היבשים: קמח, אב' אפייה, סולת, קוקוס, ומוסיפים […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת חלה ( שנשארה משבת )__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לחתוך חלה שלמה לקוביות .להקציף 5 ביצים שלמות יחד עם כוס סוכר .להוסיף :2 כפיות תמצית וניל1,1/2 כוסות חלב1 שמנת מתוקהוכוס נטיפי שוקולד. לתת למיקסר לעבוד ולפרק את החלה ….כ3 דקות בערך ולהעביר לתבנית משומנת.180 מעלות כ45 דקות .לציפוי : מייפל או גנאש שוקולד.חצי שמנת מתוקה 120 גרם שוקולד מריר או חלב להמיס במיקרו ולשפוך […]

עוגת שמרים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

4 כוסות קמחכף שמרים2 כפות סוכרכוס חלב פושר(אפשר מים פושרים).50 גרם חמאה מומסת(ניתן גם שמן)ביצהבקערה להניח כוס חלב עם השמרים ל10 דקות להוסיף סוכר קמח חמאה ושאר החומרים וללוש 10 דקות להניח להתפחה שעה.שוב ללוש לחלק את הבצק ל2 לרדד כל חלק לריבוע ישר, לפזר קקאו סוכר וקינמון בנדיבות.לגלגל לרולדהלהצמיד את שתי הרולדות ולגלגל לחבללשמן […]

בורקס גבינות_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

2 כוסות קמח,רבע כפית מלחמים – כמה שנכנס עד כוס ורבע ..הבצק דביק להוסיף מעט קמח…לחלק ל 4 כדורים להשרות בשמן למספר שעות או ללילה במקרר לפתוח כל כדור בעזרת שמן לקפל מימיו לשמאל ולמטה למעלה (נוצר ריבוע)באמצע גבינות :כנען ובולגרית לערבב יחד ולשים גוש באמצעלסגור 2 קצוות נגדיות .לצפות בחלמון200 מעלות עד להשחמה ..

צ'יז-קייק ניו יורק_מתכון של מגי מרגלית – מאסטר מתכונים

צ'ז קיק ניו יורקלתחתית100 גר חמאה רכהשקית סוכר וניל150 גר קמחחלמון אחדרבע כפית א.אפיהלערבל הכל חוץ מהקמח ורבע כפית א. אפיה .להוסיף את הקמח ולערבל רק עד שהכל מתאחד לבצקלרדד ולהעביר לתבנית 20 או 22ולאפות כ15 שעה .לתערובת הגבינה250גר גבינת שמנת ללא מלח500 גר גבינה לבנה 9 אחוז (אפשר הכל גבינת שמנת )כוס סוכר חד […]

בשר אסדו עם חומוס וחצילים וסאלוף תימני_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

5 נתחי אסאדוראש שוםבצל יבשכוס וחצי גרגירי חומוס מושרים לילה.פלפל אחד חצוי.כף בזיליקוםכף פפריקה מתוקה בשמן.כפית מלח.כף כמון.רוטב צילי מתוק לפחות 2 כפות.כפית ראס אל חנות.לטגן מעט את הבשרלהוסיף 2 כוסות מים לבשל עם הבצל והשום.להוסיף תבלינים ,לערבב.להוסיף פלפל חצוי וגרגירי חומוסלתת לו להתבשל שעה על הגז מכוסה.להכ יס לתנור לעוד שעה ולכסות.סאלוף:קילו קמח4 כפות […]

ממתק קוקוס עם 3 מרכיבים בלבד_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

350 גרם קוקוס.פחית תרכיז חלב.צבע מאכל או סירופ פטל.בקערה להניח כוס קוקוס מה350 גרם וצבע מאכל ולערבב.בקערה שניהלהניח תרכיז חלב ושאר הקוקוס לערבב ולהניח שעה במקרר להתייצבותלאחר שעה ליצור נקניקים ולגלגל בקוקוס עם צבע המאכל

קישואים ממולאים והפעם בבורגול קל_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

10 קישואים בינוניים נקיים.2 כוסות בורגול דקבצל יבש מגורד.כף פפריקה בשמןלימון סחוטכף שמן זית.כף כורכוםכפית מלחכפית פלפל לבן.כף כמון.לרוטבשמן זית2 רסק עגבניות.חצי כפית מלחחצי כפית פלפל שחורתבלין פטרוזליה יבשה.כפית כורכום.כף פפריקה בשמן.שמים בקערהבורגול,בצל,שמן זית,לימון,תבלינים מערבבים היטב.ממלאים את הקישואים (ממש לדחוס)מטגנים מעט בשמן זית בסיר רחב את הקישואיםואז יוצקים את הרוטב עגבניותמבשלים 40 דקות אש בינונית […]

עוגת מוקה ואגוזים קלה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

5 ביציםכוס סוכר:להקציף לקצף בהיר ,יציב.בקערה השניה 2 כוסות קמח.כוס נס קפה(ללא חלב).שקית אבקת אפיהתמצית וניל.חצי כוס שמן.כוס אגוזים טחוניםו2 כפות מהקצףלערבב היטב,ואז להוסיף את הקצף ביצים בהדרגה לערבב בתנועות קיפול.לשמן תבנית עגולה ולרפד אותה בנייר אפיה לאפות בחום 18045 דקות.לציפוי קופסת שמנת מתוקה2 כפות אינסטנט פודינג2 כפיות נס קפה.להקציף את השמנת עם הפודינג להוסיף […]

שמוטה- פיתות תימניות שלא כולם מכירים (הסוד בקיפולים של הבצק)_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

קילו קמח.4 כפות סוכרכפית מלח2 כפות שמרים2.5-3 מים פושרים.קצח למי שאוהב.ללוש 8 דקותלהשאיר להתפחה שעה.ללוש שוב 8 דקות שוב התפחה של חצי שעה.לקרוץ 10 כדורים למרוח בחמאה מומסת או סמנה(הכי טעים ומתקרב לאורגינל).לפתוח כל כדור לשמן בחמאה או בסמנה לקפל ל4 קיפולים ולמרוח כל קיפול ליצור שוב כדור לפתוח שוב הכדור ולהניח במחבת גריל או […]

בצק פריך עם חלבה ושקדים…עוגיות אישיות (במאפניס)_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

2 ביצים1/2 כוס סוכר ( כוס חד פעמי שתיה חמה)3 כפות מים1/2 כוס שמן1 סוכר וניל3 וחצי כוסות קמח1 אבקת אפיהמכינה בצק מכל החומריםקמח מוסיפה בסוף.מחלקת את הבצק –לכ-20 יחידות,תבניות מאפינס או עטרות ניירלשמן מעט.לרדד שכבת בצק, להניח בתבנית המאפינסמפזרת חלווה בנדיבותשמה שקדים / אגוזים.אופה ב- 180 מעלותכ-30 דקות.שופכת מייפל על העוגיותמקררת הייטב.ומוציאה מהנייר.

לזניה קרפים במילוי גבינת עמק ותרד_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

לקרפים:(יוצא 10 קרפים תלוי בגודל המחבת).כוס חלבכוס מים2 כוסות קמחחצי כפית מלחלערבב היטב ללא גושים.לשמן מעט מחבת לצקת למחבת כל פעם קרפ ולהפוך להניח על צלחת מרופדת בנייר אפיה.למלית:חבילת גבינת עמקכוס גבינת מוצרלהרבע כפית מלחרבע כפית פלפל שחור.רוטב פיצהחבילת תרד.לערבב גבינת העמק ופתיתי המוצרלה לתבל במלח ופלפל שחור להניח בצד.לקצוץ תרדבתבנית עגולה מניחים קרפ מעליו […]

מאפה בצק עלים מתוק_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

לפעמים לא צריך להמציא את הגלגל.אשתף אתכם הפעם במאפה בצק עלים טעייייים וקללללל הכנה.בדגש קל הכנה ומזמין אורחים בשפע🙂בחרתי לחלק את גליל הבצק(הקנוי) לשתי גרסאות.💜גרסה אחת בצק עלים ממולא אגוזי מלך טחונים, סילאן, סוכר וקינמון.💜💜גרסה שניה בצק עלים ממולא תפוחים מגורדים בפומפיה, בתוספת סוכר וקינמון וזילוף דבש.לאחר המילוי המועדף, לגלגל את הבצק, להניח בתבנית מרופדת […]

עוגת מוס טריקולד משגע בזילוף קרם קצפת קינדר בואנו_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים

מרכיביםלתחתית3 ביצים1/2 כוס סוכר1/2 כוס קמח1/2 כוס קקאו1/4 כוס שמןחצי אבקת אפייה למוס שוקולד מרירכף ג'לטיןרבע כוס מים קרים200 גרם שוקולד מריר500 גרם שמנת מתוקה למוס שוקולד חלבכף ג'לטיןרבע כוס מים קרים200 גרם שוקולד חלב500 גרם שמנת מתוקה למוס שוקולד לבןכף ג'לטיןרבע כוס מים קרים200 גרם שוקולד לבן500 גרם שמנת מתוקה ציפוי גנאש100 גרם שוקולד […]

מרק בטטות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

3 בטטות חתוכות לקוביות50 גר חמאה250 מ״ל שמנת לבישולכפית בזיליקוםמלחפלפל אופן הכנה:לשים בסיר על אש בינונית את החמאה, להוסיף את קוביות הבטטה , לשים מים חמים עד כיסוי הבטטות,לתבל במלח ופלפל(לפי הטעם). כשהבטטות התרככו, להעביר לבלנדר (או לטחון באיזה אמצעי שבא לכם) , להחזיר שוב לסיר ולהוסיף את השמנת המתוקה ,לערבב עד לאיחוד ולהוסיף את […]

עוגה בחושה עם יוגורט….אפשר להוסיף פירות_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

תבנית 18/20 ..מדוד בכוס אוניברסלית חומרים:2 ביצים3/4 כוס סוכר1/2 כוס שמן1 ונילגרידת לימון200 גר יוגורט ( יוגורט יווני עם פרי)1.5 כוס קמח תופח (1 +שלושת רבעי) אופן ההכנה:להקציף את החלבונים עם הסוכר…להוסיף את החלמונים ושאר המרכיבים…***אפשר להוסיף ריבועי פרי לפי בחירה .לצקת לתבנית קטנה 18 /20/ אינגליש משומנת.לאפות בחום רגיל 170 כ- 40 דקות.בהצלחה!!🧁

עוגת שוקולד יום הולדת עם דף אכיל_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

דף אכיל הזמנתי של מפרץ ההרפתקאות.6 ביצים Lכוס סוכר( שתיה חמה)חצי כוס שמןכוס קצפת צמחיתכף ונילכוס קקאו / שוקולית2 כפות נס קפה2 כוסות קמח1 אבקת אפיהההכנה- להקציף ביצים שלמותלהקצפה תפוחה כ-5 דקותלהוסיף סוכר ולהקציף עוד 2 דקותלהנמיך את המקסרולהוסיף לפי הסדר במתכוןלהנמיך ל-1 ולהוסיף את הקמח והאפיה.תבנית מרובעת או עגולה 26משומנת ומקומחתאפיה 160 מעלות כ-45 […]

פאי גבינה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

לתחתית הבצק2 כוסות קמחכוס אבקת סוכר,ביצה2 כפיות אבקת אפיה100 גרם חמאה.ללוש הכל ולשטח בתבנית עגולה.לבלילת הפאי4 ביצים,גבינת ריקוטה,שמנת2 כפות קורנפלוריוגורט,תמצית וניל,גרידת לימון3 כפות סוכרחצי כוס חלב לערבב הכל ולצקת על תחתית הבצקלאפות בחום 170 שעה,

עוגת לוטוס ריבת חלב_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

6 ביצים מופרדות3/4 כוס סוכר3 כפות ממרח לוטוס1 כפית קקאו1 כוס קמח1 אבקת אפיהלרכך את ממרח הלוטוס מעט במיקרו.להקציף חלבונים להוסיף בהדרגה סוכר עד לקבלת קצף יציב להוסיף חלמונים. להוסיף את ממרח הלוטוס תוך כדי הקצפה. להוסיף את יתרת החומרים ולהקציף עד לאיחוד. להעביר לתבנית 24 ולאפות בחום של 160 כחצי שעה עד שקיסם יוצא […]

קאפקייקס תפוז שוקולד אפויות בתוך התפוז עצמו_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים

כל כך נימוחות וכל כך טעימות!ותראו איזה חמוד יצא!8 תפוזים/קאפקייקסמחממים תנור ל- 170 מעלותחותכים ממש מעט בתחתית כל תפוז רק כדי שיוכל לעמוד יציבמורידים את הכובע ומניחים בצדבעזרת סכין קטנה וכף (בזהירות), מרוקנים כמה שאפשר את התפוזיםאת כל המיץ ומה שיוצא אוספים לקערה- לא לוותר על אף טיפה!סוחטים את הבפנוכו של התפוזים יחד עם כל […]

נתח פילה טרי_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

מהסוג שאתה מחכה לו יום שלם.מונח לו מהבוקר במשרה מלטפת של שמן זית, שומים, חרדל דיז'ון, שמן סומסום, צנוברים, פלפל גרוס בשפע ושאר מיני פינוקים.נתח ידידותי למשתמש, עסיסי ולא סיבי.נוח לצליה על הפלנצ'ה ולא עושהשרירים על אף אחד.הוא נכנע רק לריבת בצל חחחח.עסיסי בטירוף😍😍.

קציצות ירק ותוספת עדשים_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

מתכון משולב. לקציצות הירק:צרור פטרוזיליה קצוץ.חצי צרור כוסברה קצוץ.חצי צרור בצל ירוק קצוץ.שני גבעולי כרפס קצוצים .5 גבעולי שמיר קצוצים.1 חזה עוף קצוץ דק.1 בצל לבן קצוץ דק.1 ביצה2 כפות קמח שקדים תיבול הקציצות:מלח ופלפל לפי הטעם.כף תבלין קציצות.כף שטוחה פלפל לבן.חצי כפית כמון גרוס .חצי כפית כורכום.2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות היטב .אופן הכנה […]

סלט חצילים פיקנטי איטלקי_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

והפעם מתכון פיקנטי איטלקי, מוגש לכם בשמחה.😊 צליית פרוסות חצילים בתנור, מרוססות בשמן זית, שום , מלח גס ופלפל גרוס. לקרר את החצילים ולתבל בממרח הבא:150 גר עגבניות מיובשות טחונותעם 1/4 כוס שמן זית, 100 גר זיתי קלמטה ו-1/4 כוס מיץ לימון.לתבל בפרוסות שום, פטרוזיליה קצוצה.המלח והפלפל הגרוס, כבר תיבלנו בצליית החצילים בתנור. תהנו

קינוח פנקייק מפנק בליווי בננות מקורמלות-מאפה מתוק_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

מתכון:4 ביצים3 כפות סוכר1 שקית סוכר וונילרבע כוס שמן50 גר חמאה/מרגרינה מומסת1/4 כוס קמח תופח2 כפות גדושות קמח תפוחי אדמה לבחוש היטב את הבלילה במטרפה. לצקת במצקת קטנה כף בלילה למחבת חמה ומשומנת ולבשל על להשחמת השוליים, להפוך להשלמת הבישול ולהוריד מהאש. מתכון לבננות מקורמלות.להמיס כוס סוכר חום, רבע כוס מים,חצי כוס דבשחצי כוס מייפל.לצמצם, […]

סופגניות אפויות_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

מתכון1 קג קמח מנופה2 כפות שמרים יבשים3/4 כוס סוכר2 ביצים1 חלמון100 גר מרגרינה מומסת1 כף תמצית ווניל1 כף קוניאקגרידת לימון2+1/2 כוסות מים פושרים. אופן ההכנהלערבב תחילה את הקמח עם המוצרים היבשים.לערבב בכלי נפרד את הביצים עם המים ושאר הנוזלים וגרידת הלימון ולהוסיף לגומה במרכז קערת המערבל.להפעיל את המערבל תחילה באיטיות וללוש חמש דקות במהירות בינונית. […]

בייגלה צבעוני_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

קילו קמח.ביצה100 גר חמאה2-3כוסות מים פושריםכפית מלחכף וחצי שמרים יבשיםמיץ מסלק2 כפות קקאו.2 כפות סוכרלהכניס לקערת המערבלקמחשמרים,סוכר,חמאה מומסת,מים פושרים,ביצה ומלחללוש לפחות 10 דקות.להניח להתפחה שעהלאחר מכן ללוש עוד 5 דקות.לחתוך את הבצק ל3 חלקים שוויםחלק אחד להכניס קקאו וללושהחלק השני מיץ סלק וללוש.לקרוץ 10 כדוריםלחלק כדור חום כדור אדום וכדור לבן לגלגל לחבל להניח בתבנית […]

טבעות בצל ממולאות בפירה🤗_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

2 בצלים חתוכים לעיגולים2 תפוחי אדמה מבושליםכפית מלחפירורי לחם2 ביצים.לפרוס את הבצלים לעיגוליםלבשל תפוחי אדמה למעוך ולתבל במלח.ליצור 3 מעגלים של בצל קטן באמצעבינוני מסביבו והגדול בסוףלמלא את הבצל במקומות הריקים בפירה כמו בתמונה לטבול בביצה פירור לחם ולטגן

עוגיות טחינה עם הפתעה, נמסות בפה, וקלות להכנה_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים

עוגיות טחינה נדירות עם הפתעה שלי3 כוסות קמחשקית אבקת אפיה1/2 כוס סוכר סוכר200 גרם נטורינה רכה או חמאה2 סוכר ונילמעט גרידת לימון*מערבלים את כל החומרים (פרט לטחינה) במיקסר, ומוסיפים את הטחינה בזילוף דק עד להתגבשות הבצק בערך ¾ כוס3/4 כוס טחינה גולמיתהמילוי(ההפתעה): 100 גרם שוקולד מריר/חלב/לבן – קוביותאופן ההכנה:בעזרת ידיים מעט רטובות לוקחים מעט בצק […]

לחמניות עם סלט ביצים(אפשר כל ממרח)_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

קילו קמחכף וחצי שמרים יבשים.2-3 מים פושרים ניתן להמיר בחלב עושה את הבצק רך יותר.2 כפות סוכרכפית מלח50 גרם חמאה או חצי כוס שמןללוש היטב במיקסר 8 דקותלתת התפחה של שעהללוש שוב 5 דקותלקרוץ 10-15 כדוריםלגלגל לנחש ולקפל לשבלוללמרוח בביצה ולפזר סומסוםאפיה 40 דקות 180 מעלות

עוגת גבינה ופרג_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

לעוגת פרגכוס וחצי פרגכוס סוכר(אפשר דבש)4 ביצים.כוס קמח.שקית אפיהתמצית ונילחצי כוס שמן.חצי כוס חלב.להקציף ביצים עם סוכר להוסיף שאר החומרים בהדרגה .לערבב בתנועות קיפול.לשמן תבנית עגולה מס 26להניח נייר אפיה.לצקת את הבלילה לאפות בחום 180 רבע שעהבזמן הזה בקערה להכין 4 ביצים עם חצי כוס סוכרגבינה לבנה 500 גרגביע שמנת חמוצה.3 כפות קורנפלור.להפריד ביצים להקציף […]

קציצות טונה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

3 קופסאות טונה .2 תפוחי אדמה מגורדים.בצל יבש מגורד.2 ביצים2 כפות קמח.כף כמוןצרור פטרוזליה.חצי צרור כוסברהכפית מלחחצי כפית פלפל לבן.כף פפריקה מתוקהלסנן היטב את הטונה מהשמן.להוסיף את על המרכיבים,ליצור קציצות ולטגן

קישואים ברוטב על מצע אורז😋😋_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

2 קישואים גדולים פרוסים.בצל אחד פרוס לעיגולים.גבעול סלרי קצוץ.2 תפוחי אדמה.קופסת עגבניות חתוכים.כף כורכוםכפית מלחחצי כפית פלפל שחורכף כמוןכף פפריקה.לטגן בצל ואת הירקות כמה דקותלהוסיף רסק תבליניםוכוס וחצי מיםלבשל 40 דקות

עוגת שייש חלומית_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

בקערה מניחיםרבע כוס סוכר.רבע כוס שמן.רבע כוס קקאוכף קינמוןלהכניס למיקרו ל30 שניות עד שהסוכר נמס ולהניח בצד.לתערובת העוגה:5 ביצים2 שקיות סוכר ונילכוס סוכר2 כוסות קמחכוס חלב או מיץ תפוזים2 שקיות אבקת אפיהתמצית ונילרבע כוס שמן.מפרדים חלבונים וחלמוניםאת החלבונים מקציפים ומוסיפים בהדרגה כוס סוכרעד שהקצף נהיה יציב.בקערת החלמונים מוסיפים שמןסוכר וניל,כוס מיץ,2 כוסות קמח,אבקת אפיה,ותמצית וניל […]

משמנה-מאפה מתוק_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

משמנה של גב' רחל אזולאי, נשמתה עדן.מתכון של אימוש המלכה שלי👑 מצרכים: כוס מידה חדפ קר רגיל4 כוסות קמח לבן מנופה1/4 כוס סולת2-3 כפות סוכר1.5-2 כוסות מים פושרים1/2 כפית מלח1 כף שמרים יבשים בנוסף,סוכר והרבה לפזר על הבצק בזמן שפותחים אותוושמן -לפתוח את הבצק אופן ההכנה:מניחים בקערה את כל היבשים ואז את הנוזלים לסירוגין ולשים […]