עוף בריבת צ'ילי ופלפלים קלויים …מעדן 🔥_מתכון של טלי כהן – מאסטר מתכונים
המתכון⬇️8-10 שוקיים2 כפות פפריקה5 כפות צ'ילי2 כפות שום טחון1 צנצנת פלפלים קלויים כבושים בחומץ2 בצלים גדולים2 עגבניות גדולות1 כוס כוסברה טרייה קצוצה4 שיני שום קצוצות2 כפות שמן זיתמלח ופלפל הוראות הכנה:מנקים את שוקי העוף ומניחים אותן בקערה גדולה. מוסיפים פפריקה מתוקה. מערבבים יחד 4 כפות צ'ילי, 2 כפות שום טחון ו־2 כפות מחומץ הפלפלים ויוצקים […]
עוגת גבינה – כל סודות עוגת הגבינה הקלסית _מתכון של מגי נוני מרגלית – מאסטר מתכונים
להכין תבנית מס 24 לשמן לשים נייר אפיה ולשמן טוב את הדפנות כדי שהשולים לא ידבקו .הכי טוב רינג מי שיודע להשתמש , ולפורר בסקויטים בתחתית לספיגת הנוזלים ,רצוי כדי לספוג את הנוזלים שהגבינה מגירה .אם רוצים שוליים לבנים אפשר לעטוף את דפנות התבנית בעיתון לח ומסביב נייר כסף .לחמם את התנור ל200 מעלות .כשמכניסים […]
ריבועי שקדים וקינמון קריספים_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
8-10 דפי פילומערבבים בצלוחיתכוס קמח שקדיםחצי כוס סוכרכף קינמוןבתבנית שמים דף אפיה ומעל דף פילומרססים בשמןמפזרים מהתערובתמעל שמים דף פילו נוסף ומרססים בשמן ושוב מפזרים מהתערובתוכך ממשיכים עד שנגמרת התערובתמעל שמים דף אפיהומעל תבניתעם גלגלת/סכין חותכים לריבועים180 מעלות25/30 דקות
מתכון כתוב + סרטון להכנת בצק לפריקסה__מתכון של מיכה כלפה,ע"י ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
פסטרמה הודו ביתית❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
בתהליך מקוצרחזה הודו חצוי לשנייםמניחה בתבנית חד פעמיתלוקחת קערה-כף מלח. 4 כפות דבשכף אבקת שום4 כפות פפריקה מתוקה2 כפות חרדל ( לא חייב אך טעים)2 כפות שמןמערבבת שופכת על החזה הודו.מניחה במקרר כשעתיים.שלב שני-מכניסה לתנור שחומם מראש 250 מעלות כרבע שעה.מנמיכה ל-200 מעלותשמה על הרשת את ההודוומתחת תבנית עם הנוזליםמכסה בנייר אפיה ומעל נייר כסף.אפייה […]
עוגת אגסים ופרג משגעת 🔥_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
מי אוהב את השילוב?מיוחדת וטעימה משתפת ב❤קראו היטב את ההוראות.מילוי הפרג צריך להיות קר! זה נראה אולי מורכב..זאת עוגה קלה מאודתבנית 26 משומנת היטב גם הדפנות,לפזר שכבה דקה של קמח,שתכסה את כל תחתית התבנית,להניח בצד.מתחילים, לבצקבקערה.1 חלמון ביצה .את חלבון לשמור בצד.1 כוס קמח מנופהחצי סוכר.מי שאוהבת יותר מתוק שתוסיף לטעמי אין צורך.75 גרם חמאה […]
סלט תפוחי אדמה_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
סלט סלק ירוק_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
סלט חצילים במיונז_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
סלט גזר חריף מבושל_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
סלט חציל מטוגן_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
סלט ביצים_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
פלפל ממולא באורז עדשים וירקות ❤חמוץ מתוק_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
בקערה : 1,1/2 כוס אורזכוס עדשים (ירוקים) שטופים להרתיח אותם כרבע שעה ולסנן.לקצוץ :1/2 חבילה שמיר1/2 חבילה פטרוזיליה 1/2 כוסברה3 עלי כרפס1 בצל2 גזר מגורד2 עגבניות .1/2 כפית מלח2 כפות סוכרוחצי לימון סחוטכפית בהרטמעט פלפל שחור.לערבב הכל יחד. לרוקן את הפלפלים ולמלא במילוי. לתחתית :רבע כוס שמןלחתוך לרצועות רבע כרוב לבן2 עגבניות 1 בצל2 עלי […]
מגולגלות בשלושה מילויים חלבה,לוטוס,חמאת בוטנים וריבה_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים
בצק פריך פריך וקליל להכנהתמיד מצליחות!ללא התפחותללא צורך להוציא באמצע האפייה ולחתוך- פשוט מגלגלים, אופים ובסוף חותכיםיוצאות כ- 50 עוגיותבקערה, בעזרת טורפן, מערבבים:1/4 כוס סוכרכפית תמצית וניל1/2 כוס שמן3/4 ועוד 2 כפות קרם קוקוס (18 אחוזי שומן ומעלה)- לשקשק טוב את הפחית/קרטון לפני מזיגהצביטה מלחמוסיפים:2.5 כוסות קמח חיטה לבן (אפשר להמיר חצי ממנו בכוסמין לבן)כפית […]
עוגה חגיגית ליום הולדת🎂🎂🎂_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
מתכון:כוס אוניברסלית חומרים לטורט:5 ביצים XL1 כוס סוכר3 כפות שמןוניל2 כפות מיץ לימוןגרידת לימון1.5 כוסות קמח תופח חומרים לקרם מילוי:קצפת1 כוסות חלב2 כפות אבקת סוכר1 אינסטנט פודינג שוקולד לבן /וניל***להקציף ולהוסיף את החומרים ולשמור במקרר. חומרים לציפוי חיצוני:1 קצפת רצוי פרווה2 כפות אבקת סוכר2 כפות חלבצבע מאכל לפי בחירה. להרטבת העוגה:1 כוס גדולה מים1 כפית […]
קובניות טעימות בטרוף 😋🔥_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
3 וחצי כוסות קמחכף שמרים יבשיםרבע כוס שמןכוס ושליש מים פושריםכפית גדושה מלח3 כפות סוכר100 גרם חמאה רכה במיקסר או ללוש ידנית.ללוש את הקמח, שמרים וסוכר. ומתחילים ללוש במהירות נמוכה. מוסיפים שמן וכוס מים ועוד דקה של לישה. מוסיפים בהדרגה את שאר המים עד לקבלת בצק רך, חלק ומעט דביק . לשים כ 9 דקות […]
קציצות בשר ורצועות סלרי ברוטב אדום_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
בקערה ערבבים1/2 קג' בשר טחון2 כפות בצל טחון מטוגן1/4 ח' פטרוזיליה1/4 ח' כוסברהכף א.מרק (בשרי)1/2 כפית כמון1/2 כפית פלפל לבן1 ביצהמערבבים היטבלעיסה אחידהקורצים מהבשר בגודל שרוצים ומגלגלים מצד לצד בידים לעיצוב הקציצהטובלים בצלוחיתעם פירורי לחם ומגלגלים קלות ביד לעיצוב נוסףמכינים באותה דרךאת כל הקציצותהכנת הרוטבבסיר עם 2 כפות שמןמוסיפים 1 בצל טחוןמטגנים להזהבהמוסיפים 2 עגבניות […]
לביבות תפו"א ושמיר_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
טעימות מאודוקלות להכנה בקערה מערבבים4 תפו'א מבושלים ומעוכים1 בצל קצוץ2 כפות שמיר קצוץכף אבקת מרק(פרווה)1 ביצה4-5 כפות קמחחצי כפית מלחחצי כפית אבקת שוםחצי כפית פלפל לבןלערבב לעיסה אחידהלחמם מחבת עם שמןלקרוץ מהעיסה וליצור לביבה ולשים במחבתלטגן מ2 הצדדים עד השחמה קלהלהוציא לצלחתעם נייר סופגלהכין את כל הלביבות באותה דרךבתאבון…
עוגת תפוחים😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
אפשר להפחית מכמות הסוכרשלושת רבעי כוס שמן½1 כוסות קמח1 שקית אבקת אפיה -מנופה עם הקמח.1 כוס סוכר4 כפות מים2 ביצים גדולות בקערה:5 תפוחים לא משנה הסוג קלופים וחתוכים.4 כפות סוכר1 כף קינמוןלערבב היטב ולהניח בצד.לערבב שמן, קמח, הסוכר מים וביצים, עד לקבלת תערובת נוזלית ואחידה.לשמן תבנית אינגליש קייק.לשפוך שניי שליש מהבצק לתבנית.להכניס חצי מכמות התפוחים […]
עוגת גלידה_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
עוגת טירמיסו_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים
הכי קל להכנה וכל כך טעים שפשוט לוקחים כף ומיישרים, מיישרים…..(אין חתך כי המנה הזאת היתה מתנה)בשביל ה״ביסקוטים״: מחמים תנור ל- 175 מעלות (טורבו אם יש)משמנים תבנית מרובעת 10 על 20בקערה מערבבים:2.5 כוסות קמח חיטה/כוסמין/ללא גלוטןכוס סוכר2 כפיות סודה לשתיהקמצוץ מלחמוסיפים:כוס ועוד שליש חלב סויה2/3 כוס שמן ניטרליכפית תמצית וניל1/4 כוס מיץ לימון/חומץ תפוחיםמערבבים עד […]
עוגת קדאיף_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
עוגת שיש עם שוקולד צ'יפס_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
6 ביציםכוס סוכרכוס שמןכוס מיםכפית תמצית שקדים2 וחצי כוסות קמחקורט מלח1 אבקת אפיה3 כפות שוקלית או קקאו.כוס שוקולד צ'יפס. ההכנהלהקציף סוכר. שמן ותמצית שקדים.מוסיפים כל פעם ביצה אחת ומקציפים.מוסיפים לסרוגין קמח ומים(הקמח. אפיה. ומלח – לשים בקערה)ומקציפים לתערובת אחידהמחלקים את התערובת לשניים.מקבלים תערובת בהירה בחלק השני להוסיףאת השוקולית( לנפות שלא יהיו גושים)ולהוסיף לתערובת השנייה.תבנית משומנת […]
עוגיות חמאה/מחמאה עם קקאו ושוקולד❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
2 ביצים200 גרם חמאה/ מחמאה לפרווהחצי כוס סוכר1 אבקת אפיה1 סוכר וניל3 כוסות קמחכוס קקאו לערבב הכל ביחדלרדד לקרוץ צורות .ולאפות ב-180 מעלותכ- 20 דקות. כשהעוגיות מתקררות טובלטבול בשוקולד ( בן מרי ) לפזר סוכריות.
פרסבורגר❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לאוהבי הפרג שבנינו ❤ עונג בכל ביס ❤להצלחה חשוב להשתמש בפרג טחון טרי ולא בשקיות !!לבצקלעבד בוו גיטרה או בידיים לפי סדר החומרים :2 ורבע כוסות קמח (כוס מדידה לשתיה חמה )1 כפית שטוחה שמרים יבשים3 כפות אבקת סוכר100 גרם חמאה חתוכה לקוביות בטמפ' החדר1/3 כוס חלב וביצה .הבצק יוצא מעט דביק זה בסדר (ניתן […]
פאי פקאן_מתכון של אתי כהן – מאסטר מתכונים
סמבוסק חומוס עם ביצה קשה מעל _מתכון של מלכי מוספי – מאסטר מתכונים
בצק :4 כוסות קמח כוסמיןכפית שמריםאבקת אפיהכפית מלחכפית סוכרכף חומץרבע כוס שמןכוס מים מילוי :חומוס מבושל עם בצל מגורר ומאודה. לשים הכול בבלנדר , לתבל במלח, פלפל שחור , כמון ופפריקה.לטגן עם מעט שמן….[אפשר גם לפתוח את הסמבוסק ולשים את הביצה הקשה בפנים]
אצבעות שוקולד פיסטוק וקפה_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
עוגיות שוקולד צ'יפס במילוי ממרח שוקולד_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
בורקס משולשים ..עשויים מקמח מלח מים וערק 🙂_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
3 כוסות קמח מנופהבערך 2 כוסות מיםכפית מלחכפית ערקלעבד לבצק לחלק לכדורים 8 כדורים ולמרוח שמן מעל ומתחת ולתת מנוחה של שעה .(עם הצק יבש פשוט לשפוך מעל קצת שמן ולכסות בנילון .לפתוח כל כדור לדק דק לאורך .. בעזרת מעט שמןןלקפל לשתיים.לחתוך את השוליים(נוצר מלבן ארוך)למלא בהתחלת הבצק וליצור משולשים(כמו פסטלים)..לתת 2 קיפולים .חלמון […]
עוגת מיסיסיפי לאוהבי השוקולד והקוקוס ..הכנה קלה ללא מיקסר_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
לחמניות מקמח כוסמין_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
חומרים:⚘rozקילו קמח כוסמין2 כפות שמרים1 אבקת אפיה2 כפות סוכרכוס קמח רגיל4 כוסות מים פושריםחצי כוס שמן1 ביצהכף מלח אופן ההכנה:⚘rozלנפות את הקמח לעעשות גומה לשים שמרים וסוכר לערבב הכל להוסיף את שאר המים ביצה שמן ללוש לבסוף להוסיף את המלח ללוש לבצק חלקלתת לתפוח שעה להוציא אויר לחלק לעיגולים שוויםלשמן מעט כל עיגול לתת לנוח […]
באונטי ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לבשל על הגז :1 פחית חלב מרוכז70 גרם חמאה להמיס ולהוסיף5 כוסות קוקוס חד פעמי לשתיה קרה .לערבב היטב .לשטח את העיסה לתוך תבנית סיליקון ולהקפיא למספר שעות.לחתוך לגודל הרצוי ולצפות בשוקולד.200 שוקולד מריר3 כפות שמן..במיקרו בפולסים קצרים.לצפות את הקוקוס בשוקולד ולהקפיא .לשמור בהקפאה.מגיעים אורחים ..מוציאים מהמקפיא ומגישים באהבה .לקישוט : 5 קוביות שוקולד לבן […]
עוגת לוטוס קרה ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לתחתית :2 שרוולים של ביסקויטים לוטוס100 גרם חמאה מומסת ..לערבב ולהדק לתחתית התבניתבתוך כוס לשים כף שטוחה של ג'לטין ורבע כוס מים קרים ..לערבב היטב ולהניח בצד .להקציף 2 שמנת מתוקה1/2 כוס אבקת סוכר2 אינסטנט וניל2 כוסות חלב500 גרם גבינה לבנה לחמם את הג'לטין ל 5 שניות במיקרו ולשפוך לתוך הקצפת .תוך כדי הקצפה.לשפוך מעל […]
לאפות דרוזיות ביתיות_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
על ווק הפוךכוס חדפעמי חםקערת המיקסר שמיםכפית סוכרכף שמרים3.5 כוסות קמח1.5 כוסות מים חמימיםלשים 2-3 דקותומוסיפיםכפית מלחממשיכים ללושכ10 דקותמחלקים לכדורים(11) ומתפחים כ40 דקותעד הכפלת הנפחמחממים ווק הפוך על הגזמשמנים קלות כדור בצקמרדדים על מישטח משומן ופותחים לעלה דק ושקוף ומניחים על הווקל1-1.5 והפוכים לצד שניל1-5 נוספותלהוציא ולהניח במגבת ולכסות לשמור על הלחותלהכין באותה דרך את […]
מאפינס שוקולד צ'יפס 💕💕💕💕💖_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
4 ביציםכוס סוכר ( שתיה חד פעמי)כוס שמןכוס שוקוליתכוס מים/ קצפת/ תפוזים1 אפיה2 כוסות קמחכוס שוקולד צ'יפס ההכנה-להקציף ביצים וסוכרלהנמיך מהירות במקסרלהוסיף בהדרגה לפי הסדר.לקחת תבניות מאפינסולמלא 3/4 גובההלמעלה לפזר כף שוקולד צ'יפסלאפות 180 מעלות. תנור שחומם מראשכ- 20 דקות .למעלה אפשר לעשות גאנש שוקולד
עוגת קינמון ואגוזים💖_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
4 ביצים L( חד פעמי חם)כוס סוכרכוס שמןכוס מים/ קצפת/ מיץ תפוזיםכף קינמון2 כוסות קמח1 אבקת איפהכוס אגוזים קצוצים.ההכנה- להקציף ביצים . לקצף תפוחלהוסיף סוכר . ולמשיך להקציף לעוד 2 דקותלהנמיך מהירותולהוסיף שמן. מיםבמהירות ממש נמוכהלהוסיף קמח ,אבקת אפיה וקינמוןתבנית 26 משומנת ומקומחתלשפוך את התערובת.לפזר למעלה את האגוזים.תנור מחומם מראש160 מעלות. כ- 50 דקות.או לנעוץ […]
עוגה בחושה ומטריפה👍🏻_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
220 גרם / 4 ביצים200 גרם / 1 כוס סוכר200 גרם / 1 מיכל שמנת חמוצה100 גרם / ½ כוס שמן210 גרם / 1 ½ כוס קמח מנופה8 גרם / כפית וחצי אבקת אפייה30 גרם / 3 כפות קקאו מנופהמחממים תנור ל170-180 מעלות טורבו.בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את הביצים והסוכר במהירות גבוה עד […]
מתכון כתוב + סרטון להכנת פאי תפוחים טעים טעים__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
אנטיפסטי ,פירה,ופילה מושט בתנור ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
אנטיפסי :לחתוך גמבה,חציל ,בצל,פלפל ירוק חריף ,עגבניות,בטטה,לזר בנדיבות שמן זית ומלחועלי טימין לא חובה.לדג בתנור לשטוף היטב לזרות מלח ולימון . לערבב בקערית :שמן זית רבע לימון סחוט ,כפית פפריקה מתוקה ,חצי כפית תבלין דג,כפית שום קצוץ .לעסות את הדגים ולהכניס לתנור.לפירה : להרתיח תפוחי אדמה יחד עם חצי כוס שמן זית ומלח עד לרכות.למעוך […]
עוגות שמרים מושחתות-אחת שוקולד כפול אחת בייגלה קרמל _מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים
(כן- ממש מזכיר את רוטב הקרמל המלוח של גולדה)(סליחה על התמונה הלא טובה בחתך- הן נאפו למתנה ולא יכולתי למצוא תאורה טובה)כמות ל- 2 תבניות אינגליש (או 4 מיני אינגליש כמו בתמונות)עדיף להכין את הבצק יום לפני ולהתפיח במקרר 12 שעותבקערת המיקסר מניחים:500 גרם קמח חיטה לבן (עדיף קמח לחם אבל ממש לא קריטי)2 כפיות […]
מאפינס שוקולד וכדורי גבינה וקוקוס ב 5 דקות_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לבשל בסיר עד להרתחה1 כוס חלב2 כפות קקאו60 גרם חמאה3/4 כוס סוכרולצנן ולהעביר לקערה זכוכית …להוסיף1 ביצה1.1/2 כוסות קמח1 שקית אפיה.לאפות בתבנית שקעים עם עטרות או חד פעמי ועטרת.לשפוך מהבלילה לשקעים.לכדורי גבינה : 5 כפות גבינה לבנה 5% ,כפית גדושוה אבקת סוכר וכוס וחצי קוקוס..חד פעמי לשתיה קרה. ליצור כדורים ולהכניס לתוך המאפינס.180 מעלות כ15 […]
עוגת מלכת השבת שלי❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
להקציף 4 ביצים יחד ולהוסיף 1/2 כוס סוכר,1/2 כוס חלב,1 כוס קמח,1 כוס שוקולית.להעביר לתבנית משומנת 170 מעלות כ 20 דקות .לשפוך מעל 1 כוס נס קפה(ללא סוכר וחלב)לתערובת הגבינות להקציף:2 שמנת מתוקה2 אינסטנט וניל1/2כוס סוכר2 כוסות חלב500 גבינה לבנה.לשפוך מעל העוגה ולהכניס למקרר להתייצבות.גנאש : 200 גרם שוקולד1 שמנת מתוקה .להרתיח את השמנת מתוקה […]
קציצות דגים ברוטב עגבניות 🐟🐟_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
חומרים: לקציצות4 פילטים דגי מושט1 בצל4 שיני שוםחופן כוסברה טרייה1 תפו"א מגורר דק**לטחון במעבד מזוןלהוסיף לדגים הטחונים:2 כפות קמח מצה /פרורי לחםמלחכמוןכוסברה יבשה טחונה1 ביצהראשית לפני טחינת הדגים :1 )להשרות את הדגים כחצי שעה עם מעט לימון…2 ) לפלט את העור אם יש3) לחתוך לרצועות את הדג4) לתוך מעבד המזון לשים את כל המרכיבים , […]
פלפלים ממולאים בבשר טחון_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
ארוחת צהריים טעימה 💖חצי קילו בשר טחון בקר/ הודובצל בנוני מגורדחופן פטרוזיליה קצוצהחצי כוס אורזלהניח הכל בקערהלהוסיף תבלינים–מלח. פלפל שחור. כורכום. פפריקה מתוקה/ חריפהכמון ו- 2 כפות שמןלערבב הייטב והניח כמה דקות .לקחת סיר שטוח –לטגן 2 בצלים עם מעט שמן. עד הזהבה5 יחידות שום קצוצותלהוסיף 2 עגבניות מגורדות או קצוצות2 קישואים. 2 תפוח אדמה […]
פלאפל ביתי נפלא 🥙🥙🥙_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
רצוי להכין את העיסה יום מראש ולשמור במקרר, החומוס ממשיך לספוג נוזלים מתרכך יותר, ומעשיר את טעמו !! חומרים :3 כוסות חומוס לאחר השרייה .1 בצל5 שיני שום (1 כף גדושה)חופן גדולה כוסברה טרייה כולל הגבעוליםחצי כוס מים/מיי סודה (לפי הצורך) תבלינים:1 כפית כמון1 כפית מלח1 כפית כוסברה יבשה טחונה1 כפית אבקת אפייה אופן ההכנה:לתוך […]
עוגת קרם ברולה ומסקרפונה_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
עוגת בננות, צימוקים ואגוזי מלך ללא גלוטן בחושה ופשוטה להכנה_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים
מלאה בחלבוןנימוחה בטירוףבננות, צימוקים ואגוזי מלךמחממים תנור ל- 175 מעלות (טורבו אם יש לפיזור אחיד)בקערה מועכים 2 בננות בשלות כמה שאפשר מוסיפים:3/4 כוס קמח טף3/4 כוס קמח שקדיםכפית אבקת אפייהכפית קינמון1/4 כוס סוכר תמרים (לא סילאן- סוכר תמרים- קישור ינתן לפי דרישה)/או סוכר קוקוס/או דמררה3/4 כוס חלב סויה1/4 כוס שמן קנולה/זרעי ענבים/אבוקדוכפית תמצית ונילחופן אגוזי […]