מאפינס בננה וקוקוס_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
קל להכנהאין צורך במיקסר כוס חד פעמי קרבקערה מקציפים1 ביצהמוסיפים בהדרגה1/2 כוס סוכר1/2 כוס שמן1/2 כוס מיץ תפוזים סחוטפקק תמצית וניל2 בננות בשלות מעוכות1/4 כפית סודה לשתיה1כוס קמח תופח2 כפות קוקוסמערבבים היטבמסדרים בתבנית שקעיםסלסלות ניירממלאים כ 3/4 מהגובה180 מעלותכ25/30 דקותלבזוק אבקת סוכר כשמצטננות
עוגיות חמאת בוטנים עם פצפוצי שוקולד טעימות 🔥🔥🔥🔥_מתכון של מרי שקד שירזי – מאסטר מתכונים
ניתן להכין כמות כפולה ולהקפיאמתכון : נמדד בכוס אוניברסלית200 גר חמאת בוטניםחצי כוס סוכר3 כפות מים1/2 כפית סודה לשתיהקורט מלח150 גרם שוקולד מריר קצוץ או פצפוצי שוקולד1/3 כוס קמח שקדים2 כפות קוקוס אופן ההכנה :מערבבים עם כף ואז בעזרת ידיים רטובות,יוצרים עיגולים קטנים.אופים על 180 מעלות, 15 דקות עד שמזהיב בצדדים.תהנו מרוש׳קה ❤️
פרגיות עם ערמונים_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
חומרים:⚘קילו פרגיתחבילת ערמונים2 בצלים6 שיני שוםכף טריאקיכף צ'ילי חריףכפית תבלין לפרגיותכפית פפריקהחצי כפית מלחאופן ההכנה:⚘לחתוך בצלים לרבעיםעגבניה לרבעים להוסיף שיני שום פרגית תבלינים ערמונים לשים בתבנית או רוסטר בתנור לבשל 45 דקות⚘roz
קינוח קל הכנה וטעים טעים_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
להקציף 2 שמנת מתוקה או פרווהלהוסיף 1 וחצי ממרח לוטוס (הוספתי 1 )חופן חמוציותחופן שקדים שבוריםחופן אגוזי מלך שבורים לגס …וכל מה שעולה על טעמכם האישי ..לפני ששופכים לשקעים שמתי מעט אגוזי וז טחונים….לשפוך לתוך תבנית שקעים ולהקפיא.מזלי סידי קרידוש ממש קל וטעים יקירה .
פקעות פיסטוק ושקדים_מתכון של אלי לייב- מאסטר מתכונים
עוגת לימון משגעת ❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
4 ביצים Lכוס סוכר ( חד פעמי שתיה חמה)כוס שמןכוס מים1 לימון סחוטקליפה מגורדת לימון1 סוכר וניל2 כוסות קמח1 אבקת אפיה. ההכנה –מחממים תנור על 160 מעלותמקציפים ביצים שלמותמוסיפים סוכרוממשיכה להקציף לקצף תפוח ויציב .כ- 5 דקות(רואים שהקצף הכפיל את עצמו)מנמיכים מהירות במיקסרומוסיפים לפי הסדר בזרם איטישמן. מיץ לימון ומיםובסוף קמח ואבקת אפיה.סיר פלא משומנת […]
גלידה ביתית_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים
5 מנותאל מעבד המזון:5 בננות שנפרסו והוקפאו 12 שעות או יותר1/4-1/3 (תלוי כמה קשה למעבד המזון) חלב שקדים/סויה (תתחילו עם רבע ומקסימום תוסיפו)2-3 כפות (תלוי כמה מתוק רוצים) אגבה/מייפלכפית תמצית ונילמעבדים עד מרקם חלק לחלוטיןיכול להיות שיהיה מורך לעצור את פעולת המעבד לנקות את הדפנות לכיוון הלהביםבעזרת לקקן, מערבבים פנימה 1/4 כוס שוקולד צ׳יפס (מיני […]
מתכון כתוב + סרטון להכנת בורקס תפוחי אדמה וגבינה__מתכון של ירדנה ג'נאח
אמאאאאא לההההההה ❤ תודה שהייתם איתי 🙂4 כוסות קמח כפית מלח בערך2 כוסות מיםכפית חומץ או ערק (השתמשתי בערק) לחלק לכדורים בגודל פחות מכדור טניס ולתת מנוחה בתבנית ולכסות בשמן למספר שעות ….למלא בכל מילוי שאוהבים ..מילאתי בתפוחי אדמה כפירה ,חצי צרור כוסברה ,בצל ירוק מלח ופלפל שחור וקורט כורכום.בגבינות .צפתית בולגרית ,תרד או כל […]
עוגת כדור שוקולד עם מלא קישוטים של חד קרן_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים
כמובן בהשראת האחת והיחידה רחלי קרוט מהבלוג Krutitמאוד קל היה לטבען את המתכון של רחלי וזאת התוצאהיש לי גם כמה טיפים להכנת הצורה העגולה הזאת כי זה יכול להיות מאתגרהוכן ליומולדת 4 של האחיינית ונעלם 5 דקות אחרי שכובו הנרות!למתכון:בקערת ערבוב גדולה שוברים 500 גרם ביסקוויטים (אפשר גם ללא גלוטן) לחתיכות גסות (1-2 ס״מ)בסיר בינוני […]
כנפיים בתנור😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
כנפיים וואו כמה שזה טעים😋👌🏻קל וטעים כנפיים נקיות.תפוחיי אדמה מקולפים חותכים לפרוסות .בצל לחתוך לפרוסות שיניי שום חתוכים גס.עגבניה חתוכה לפרוסות, גמבה לרצועות.בקערה מעט שמן זית, מלח גריל עוף כמון פפריקה מתוקה פפריקה חריפה מי שאוהב חריפות לערבב הכל בקערה .מי שרוצה שתוסיף מעט סויה סילאן הפעם הכנתי בליאפיה בתנור 180 מעלות טורבו😋
תפוחים מסוכרים_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
מצרכים :תפוח סוכר על מקל800 גרם סוכר לבן 4 כוסות360 מ"ל מים שווה 1 וחצי כוסות1/2 כוס סירופ תירס1/2 כוס גלוקוזהצבע מאכל אדום6 תפוחי עץ ירוקים גדולים . אופן הכנה• קודם כל מכינים את התפוחים: מקרצפים אותם היטב בכרית ניקוי כלים, מים חמימים וסבון. שוטפים ומנגבים היטב. נועצים מקל בעומק 3 ס”מ לפחות בתחתית כל […]
עוגיות טחינה ואגוזים❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
1 מחמאה רכהכוס סוכרכוס טחינה גולמית3 כוסות קמח תופח( כוס שתיה חמה)או קמח רגיל ואחד אבקת אפיה. אופן ההכנה:מחממים תנו ל-180 מעלות.מרפדים 2 תבניות עם נייר אפיה.שמים בקערה את הקמח. הסוכר. הטחינהוהמחמאה ולשים לבצק חלק ואחיד.מכינים כדורים שווים.משטחים מעט כל כדור(שיהיה מרווח בין העוגיות).נועצים בכל עוגיה אגוז (אפשר שקדים)אופים בין 15 ל- 20 דקותאו עד […]
רולדה מבצק פריך בטעם תפוזים, במילוי שוקולד_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
עוגיות מגולגלות…כפולות , במילוי שוקולד🍊🍩🍪 חומרים:100 גר' חמאה /מרגרינה2 ביצים L1/3 כוס סוכר300 גר' קמח (2 כוסות +2 כפות)1 שקית א. אפייה1 שקית וניל/ תמציתגרידת תפוז 1 כפית אופן ההכנה: אין צורך במיקסר…להמיס מטע את החמאה….לתוך קערה לשים את כל המרכיבים, ללוש עד לקבלת בצק חלק ורך….במידה והבצק קשה ..ניתן להוסיף מעט מים/מיץ…1 )לרדד את […]
עוגת מייפל מושלמת של חברה יקרה לורי שביט_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
להקציף 5 ביצים יחד להוסיף:1 כוס סוכרלהוריד דרגת מיקסר ולהוסיף :1/2 כוס שמן1 כוס קולה כן כן קולהחופן קוקוסכפית קינמון1.1/2כפיות אבקת אפיה1 כוס קמח תופח (אוסם) לשמן תבנית 22,24שקדים מולבנים על מחבת נקיה ,להשחים מעט ולפזר בתחתית .180 מעלות כ40 דקות.כשהעוגה יוצאת מהתנור יש לעשות חורים עם מקל שיפוד ולשפוך בנדיבות סירופ מייפל מעורבב עם […]
עוגה אישית_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
אין צורך מיקסרעוגת תפוז/קוקוס/סולת/ופרלינים חתוכים מעלכוס חדפעמי חםבקערה מקציפים2 ביציםמוסיפים1/4 כוס סוכר1/4 כוס שמן3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט1/2 כוס קוקוס1/2 כוס סולת3/4 כוס קמח תופחמערבבים לבלילה אחידהללא גושיםמשמנים תבנית קטנהשל לב ומוזגים את הבלילהשמים מעל הבלילה5 פרלינים חתוכים180 מעלותכחצי שעהנ.בלקמח את השוקולדואז לשים(אני שכחתי)
עוגת גבינה פירורים כל כך גבוהה ומרשימה_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
קלה להכנה ממרכיבים שיש בכל סופרבלי אגר אגר ושאר הדברים האלהללא אפייה!קלה לשינוי אם מעדיפים ללא גלוטןגילוי נאות- היא ממש, אבל ממש מושחתת- כמו שעוגת גבינה צריכה להיותבימים כאלה מי רוצה לפתוח תנור?אותם אנשים שרוצים קינוח צונן ומרענן במקרר תמיד, זה מי!שנתחיל?תבנית 18 (כדי שתצא גבוהה בהגזמה כמו בתמונות)אפשר גם בתבנית 20-22 שתוצאה נמוכה יותרבמעבד […]
סברינה_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
340 גרם קמח .6 גרם שמרים .130 מ"ל מיץ תפוזים .2 גרם מלח .3 ביצים M .170 גרם חמאה רכה . סירופ :400 מ"ל מים .400 גרם סוכר .2 מיץ תפוזים.כף וניל. מילוי:500 גרם שמנת מתוקה .אבקת סוכר לעיטור :דובדבנים. אופן ההכנה : מערבבים את הקמח ביחד עם השמרים ולאחר ערבוב של 13 דקות מוסיפים […]
עוגיות שושנים_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
בצק עוגיות שושנים• 200 גרם חמאה קרה• 2 1/2 כוסות 350 גרם קמח לבן• 1שקית אבקת אפייה• 3חלמונים L• 1/2 כוס או 120 מ"ל חלב . לקציפת וניל• 3חלבונים L• 3/4 כוס או 150 גרם סוכר• 1חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל . אופן הכנה• מכינים את הבצק ומרדדים: במעבד מזון מעבדים קוביות חמאה, קמח ואבקת […]
לאפות ביתיות_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
קל להכנהאין צורך במיקסרמושלמות ורכות ברכות מושלמתמידה בכוס חדפעמי חםבקערה שמיםכף וחצי שמרים יבשיםכף וחצי סוכר4 כוסות קמח לבןרבע כוס שמןחצי כוס מי סודהכוס מים חמימיםכף מלחלשים הכל לבצק רך ואחידמקמחים ומתפחים כשעהקורצים כדורים(12) מקמחים ומתפחיםכחצי שעהמחממים מחבתמרדדים כדור לעלה דקשמים במחבת לאחרכ1-1.5 דקות כשנוצרים בועות והתנפחות קלהשל הבצק הופכיםלצד השני ל1-1.5 דקותמוציאים למגבת ומכסים […]
קנלוני חציל וגבינה_מתכון של טלי כהן – מאסטר מתכונים
המתכון⬇️חבילת קנלוני, לבשל לפי הוראות יצרן2 חצילים3 בצלים ירוקים קצוצים400 גרם גבינת פטהמפוררת250 גרם גבינת קשקבלמגוררתמלח, פלפל גרוס2 כפות שמן זית5 קוביות שיני שום דורות מוצרי שום ותיבול חריף רוטב:2 קופסאות עגבניותמרוסקות3 כפות שמן זיתמלח, פלפל גרוס ציפוי:1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררתמכינים את המלית: קולים את החציל ואז קולפים אותו, סוחטים וקוצצים.מערבבים את כל חומרי […]
לחמניות מחיטה מלאה_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
חומרים:⚘roz קילו קמח2 כפות שמרים2 כפות סוכר2 ביצים4 כוסות מים3 כפות שמןכף מלח אופן ההכנה:⚘לנפות את הקמח לעשות גומה לשים סוכר שמרים ומים שמים בהדרגה ללושאת הבצק להוביף ביצים שמן ולבסוף את המלחלתת לתפוח שעה להוריד נפח ליצור עיגולים לתת לתפוח 40 דקות למרוח ביצה מעל ושומשום לאפות בחום 200 מעלות25-30 דקות כשהן יוצאות לכסות […]
פשטידת ירקות😋קלה וטעימה_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
.את פשטידה הכנתי לאבי.עים אשל וסחוג מעורבב בקערית .חתכתי את הפשטידה לפרוסות .וזילפתי את האשל מעל. 2 גזרים גדולים מקולפים ומגורדיםקישוא אחד גדול עים הקליפה מגורדתפוח אדמה 2 מקולפים ומגורדיםבצל מגורד.פטרוזיליה כוסברה קצוצהכף מרק עוף מלח פפריקה מתוקה מעט פלפל שחור..תיבול שאוהבים…3 ביציםכשבע שמונה כפות קמחלסחוט את הירקותלערבב הכל ליצוק לתבנית אינגליש קייק180 מעלות כארבעים […]
רולדת שערות קדאיף עם מלבי וגבינה❤טעים טעים טעים_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לבשל כוס וחצי חלב1/3 כוס שמנת מתוקה (חד פעמי לשתיה קרה)2 כפות קורנפלור מלאות4 כפות סוכר4 טיפות מי ורדיםלערבב באופן תמידי עד להסמכה ,להכניס למקרר עד להתיצבות.לאחר שעה להוציא ולערבב 1 גבינת טוב טעם .(תטעמו אולי חסר סוכר תוסיפו בהתאם לטעמכם האישי.למלא לאורך כל השערות לגלגל ולאפות על 180 מעלות עד להזהבה יפה.לבשל על הגז […]
עוגת גבינה אורירית ( גביניות )_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
כמות: 24 גביניותהבצק הוא בצק שמרים עלים של מעדנות, מופשר לילה במקרר, הוא מרודד אין צורך לרדד2 תבניות תנור עם נייר אפיה עליהןמכינים מילוי גבינה:(הכוס היא כוס מידה אוניברסלית)בקערה שמים:2 גבינות טוב טעם, או גבינת כנען אחת, סך הכל 500 גרם, מפוררת במזלגחצי כוס סוכר2 שקיות סוכר ונילכפית תמצית וניל2 חלמוניםגרידת קליפה מחצי לימון2 כפות […]
פנקייק גבינה וקמח כוסמין_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
מידה בכוס חדפעמי קרבקערה מקציפים2 ביצים וחצי כוס סוכרבהדרגה מוסיפיםכוס חלב וניל250 גרם גבינה לבנהכף תמצית רוםכף קורנפלור2 כוסות קמח כוסמין לבןמערבבים היטב במטרפהשלא יהיו גושיםמחממים מחבת משומנתועם מצגת ככלי מדידהמוזגים למחבת ומשטחיםבעזרת המצקתכשנוצרים בועות הופכים לצד השני ל1 דקה ולהוציא לצלחת עם נייר סופגבתאבון..
כדורי שוקולד עם פתי בר ורוד🍥_מתכון של טלי כהן – מאסטר מתכונים
בחרתי במקום לשים 100% שוקולד לבן, לשים רבע שוקולד מריר.יצא טעים לאוהבי המתוק, לכן המלצה שלי, חצי מהכמות לשים, שוקולד לבן וחצי שוקולד מריר
מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת דקואז שקדים שוודית ללא גלוטן במלית קרם חמאה בציפוי שקדים מתאים לפסח ולכל ימות השנה_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
לעוגת דקואז שקדים5 חלבוניםקורט מלח200 גרם שקדים טבעיים עם קליפה טחונים דק120 גרם סוכרקורט מלחלקרם פטיסיאר: 5 חלמונים L בטפ' החדר100 גרם סוכרכפית תמצית וניל200 מ"ל שמנת מתוקה150 גרם חמאה רכהלציפוי::150 גרם שקדים מולבנים מקציפים את חלבונים עם קורט מלח ומוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב מוסיפים את השקדים טחונים ומערבבים בעדינות .מחלקים […]
לחם מכולת_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
עוגת גבינה "עננים" מושלמת + טיפים להצלחה_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
עוגת קדאיף עם מעט שידרוג🙂_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לקצוץ חצי 1/2 קילו שערות קדאיףלהמיס100 גרם חמאה3 כפות אבקת סוכרלערבב יחד .חצי לאפות ככה וחצי להדק לתבנית 24 או רינג180 מעלות עד להשחמה.להקציף :2 שמנת מתוקה,2 אינסטנט פודינג וניל,2 כוסות חלבחצי כוס אבקת סוכר .הוספתי לקצפת 250 גרם גבינה לבנה (לא חובה ) לשים שקף ולהצמיד כל פרי שאוהבים. לשפוך חצי מהקצפת ומעל להמיס […]
קרואסון שמרים במילוי שוקולד 🥐🥐_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
קרואסון רך וטעים ,בצק שמרים נפלא על בסיס שמן …שניתן להכין ממנו מבחר מאפים (כמו עוגות השמרים גבינה שפרסמתי) חומרים: כ-30 יחידות (תלוי בגודל)1 ק"ג קמח לחם או קמח רגיל + כפית משפר אפיה3/4 כוס שמן1/2 כוס סוכר2 ביצים2 כוסות מים2 כפות שמרים3 סוכר וניל/תמצית1 כף תמצית רוםקורט מלח למילוי:שוקולד למריחה אופן ההכנה:לתוך קערת המיקסר […]
בוואריה_מתכון של גלית נחמן- מאסטר מתכונים
בס"דתודה לאל כעת מרשה לעצמי להניח את 2 רגליי על הספה ולהתענג על בוואריהסירופ שוקולד והמון קוקוס ובוטנים גם.המתכון2 ביצים2 כפות סוכר2 כוסות חלבשקית ג´לטין2 שמנת מתוקהסירופ שוקולדאגוזים קצוצים אופן ההכנה:תחילה שופכים לסיר את החלב + ג´לטין +סוכר ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת,ואז מניחים בצד לצינון.בינתיים מפרידים את החלמונים והחלבוניםומקציפים את החלבונים לקצףנוקשה, ואת […]
סלט תפוח אדמה וביצים_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
חומרים:⚘roz3 תפוח אדמה5 ביציםכוס זיתיםרבע חבילה פטרוזליהכף וחצי שמן זיתמיץ מלימון 1רבע כפית מלחרבע כפית פלפל שחור אופן ההכנה:⚘לקלף תפוח אדמה לחתוךלעיגולים לבשל לשים בסיר ביצים לבשל בנתייםסוחטים לימון שמים שמןמלח ופלפל לערבב טובלסנן את תפוחי האדמה ולקרר לחתוך את הביציםבחותכן ביצים לחתוך עלי פטרוזליה לסדר בצלחת גדולה תפוחי אדמה מעל ביצים לפזר זיתים ופטרוזליה […]
רולדות שמרים עם ממרח אגוזי לוז_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
יצא בצק מעולה וקליל.1 ק"ג קמח2 ביצים Lחצי כפית מלחכוס סוכר1 סוכר ונילכוס שמן2 כפות שמריםכוס מים פושרים ההכנה-להכין בצק מכל החומריםמים להוסיף בהדרגה.ללוש הייטב. התפחה שעה.להוריד נפח ולחלק את הבצקל- 4 רולדות.לשמן ולקמח כל תבניתרדדתי על משטח סילקון מקומח מעט.2 רולדות הכנתי עם ממרח אגוזי לוזוהשאר עם ממרחית ושוקולד קוביות.למרוח ביצה ולפזר שוקולד מגורדאפיה […]
עוגיות קפה_מתכון של ענבל גרשון – מאסטר מתכונים
מתכון של ענבל גרשון כוס מדידה חד פעמית חמה3 כוסות קמח2 כפות קפה מגורען1/4 כוס מים רותחים11/3 אבקת סוכר200 גרם מחמאה2 חלמונים4 כפות קקאואני קצת שינתי במרכיבים בגלל מבחינת בריאות וטעם של מחמאה מרגרינה במקום מחמאה שמתי 3/4 כוס שמן קנולה שמתי ביצה שלמה וחלמון אחד וחצי כוס מים רותחים המסתי את הקפההוספתי 50 גרם […]
חמוצים בייתים טעימים❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
10 גזרים2 פלפל חריףכרוב ירוק2 קולורבי2 גמבה אדומהראש שום מקולף.כרובית נקייה וחתוכה לחתיכות יפותלהשרות במים רותחיםכף גדושה מלח גספלפל אנגלירבע כוס שמן2 כוסות חומץמיץ מלימון שלם.מיםלחתוך לחתיכות את הירקות.לחלק לצינצנות ( צנצנת זכוכית)להוסיף את התבלינים והמיםלערבב הייטב.להניח על השיש לילהולמחרת להעביר למקררולתת מנוחה ל-3 ימים .הכרובית להניח בצנצנת נפרדתאפשר להוסיף גזרותבלינים.(לכל צנצנת כמות התבלינים שמופיעה)
קוסקוס בתנור עם עוף, שקדים ורוזמרין_מתכון של טלי כהן – מאסטר מתכונים
המתכון⬇️1 בצל5 כפות שמן זית (לטיגון)8-10 כרעיים/שוקיים עוף4 כפות סילאןשליש כוס סויה350 גרם אינסטנט קוסקוס (בינוני / עבה)חצי כוס שקדים (גפרורים או קצוצים)400 מ"ל מים חמיםכף תבלין גרילכפית ראס אל חנות או בהרט (לא חובה)מעט רוזמרין אופן ההכנהקוצצים בצל דק דק ומטגנים במעט שמן עד הזהבה.מחממים תנור ל-200 מעלות.בקערה מערבבים את העוף עם הסילאן והסויה […]
אושפלו כזה על שולחן השבת/חג ואתם מסודרים_מתכון של טלי כהן – מאסטר מתכונים
4 כוסות אורז, שטוף היטב ומושרה במיםחצי כוס שמן5 בצלים גדולים, פרוסים2 כפיות כמון2 תפ"אמלחפלפל שחור גרוס8-10 חתיכות של עוף, מנוקים1 ק"ג בשר, מומלץ אוסובוקו חתוך לקוביות8 גזרים צבעוניים, חתוכים לרצועות2 ראשי שום שלמים, מנוקים1 כוס גרגירי חומוס מבושלים מחממים את השמן בסיר גדול. מטגנים את הבצל עם מחצית מכמות הכמון, מלח ופלפל כ-5 דקות. […]
עוגת גבינה ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
תבשיל ירקות ובורגול …טעים ובריא וקל הכנה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לשטוף היטב ולסנן 3 כוסות בורגול גסלטגן במעט שמן וחתוך לקוביות :3 גזר קלופים2 כרישה2 תפוחי אדמה ,1 בטטה1 בצל גדול, חצי צרור בצל ירוקפלפל גמבה 1 מכל צבע2 קישואיםכ10 פטריות טריותוכל ירק שעולה על טעמכם האישי .להוסיף חצי כוס מים לאחר ריכוך הירקות וקופסאת שימורים של חומוס .. או להשרות מיום האתמול .מלח פלפל […]
עוגה בחושה עם דובדבני אמרנה_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
חומרים:⚘roz3 ביצים Lקורט מלחכוס סוכר3/4 שמן2 יוגורט2 וחצי כוסות קמח תופחצינצנת דובדבנים אופן ההכנה:⚘rozלהקציף את הביצים עם קורט מלח להוסיף את הסוכר בהדרגה לקצף תפוח להוסיף את הנוזליםשמן ויוגורט חצי כוס קמח לערבב עם הדובדבניםשלא ישקעו לקרקעיתלהוסיף את הקמח לאחר מכן את הדובדבנים לאפות בחום 160 מעלות 30-40דקות לקרר לפזר אבקת סוכר⚘rozקקאו_מתכון של רוחמה כהן […]
עקיצת הדבורה … עוגת שמרים עשירה_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
350 גר' (2.5 כוסות) קמח לבן (אם בא לכם להשקיע תכינו עם קמח לחלה)כף שמרים יבשים75 גר' חמאה רכה [נטורינה/מחמאה/שמן קוקוס בגירסת פרווה]50 גר' (2 כפות וחצי) דבש2 ביצים1/2 – 1/4 כוס חלב (להתחיל מרבע כוס ראו הסבר במתכון) [מים בגירסת פרווה]חצי כפית מלח ציפוי שקדים65 גר' (1/3 כוס) סוכר לבן85 גר' (1/4 כוס) דבש75 […]
עוגת אפרסקים הפוכה עם הטעמים הכי מפנקים שיש_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים
מרשימה וקלה להכנהזאת עוגה שמיישרים, כל הזמן!תבנית קוטר 24 או מרובעת 20 על 20ממש ממליצה ללכת על תבנית לא קפיצית כי הקרמל עלול לנזול דרך החיבוריםמדליקים תנור על 170 טורבו (אם יש)מכינים את הקרמל:בסיר קטן מרתיחים:כף שמן קוקוס1/2 כוס סוכר חום כהה1/4 כוס מים1/4 כפית קינמון1/8 כפית אגוז מוסקטמנמיכים את האש ומבשלים עוד 10-14 דקות […]
מתכון כתוב + סרטון להכנת 3 טורטים..לעוגה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
…ב5 דקות עבודה .. להקציף 7 ביצים יחד כ..5 דקות עד לקצף תפוח ואוורירי .להוסיף כוס וחצי סוכר.להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף2 כוסות קמח רגיל …אני חוזרת …קמח רגיל …ללא אפיה ללא שמן.אם רוצים טורט בצבע חום לשים : כוס וחצי קמח ,2 כפות קקאו לאפות על 180 מעלות בטורבו … 3 תבניות יחד כ 6 […]
עוגיות קוקוס ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
חמודיםםם וטעימים 🙂8 חלמונים (בחלבונים תכינו נשיקות )1 סוכר וניל2 כוסות קוקוסקורט מלח1/2 כוס סוכר.לערבב הכל יחד לעטוף ולהכניס למקרר לשעה.ליצור כדורים קטנים ו
פשטידת ברוקולי ובטטה ללא גלוטן_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
מרכיביםפשטידת ברוקולי ובטטה ללא קמח4 ביצים בגודל (L)200 גרם ברוקולי של סנפרוסט חתוך גס1 בצל גדול קצוץ250 גרם תפו"א מבושל ומרוסק לפירה1 בטטה חצי בישולביצה קשה חתוכה לרצועותבישול חתוך וקוביות2 כפות אבקת מרק בצל1 כף דבש1/4 כפית אגוז מוסקט1/4 כפית פלפל שחור גרוס אופן ההכנהמטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הברוקולי תבלינים דבש ואת […]
עלי פילו במילוי קרם מלבי וגבינה ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לקרם :לבשל על הגז..3 כוסות חלב,4 כפות קורנפלור,5 טיפות מי ורדים,חצי כוס סוכרלערבב היטב עד להסמכה ..להכניס למקרר להתייצבות כשעתיים ..לערבב לתוך המלבי 1 גבינת טובורג או טוב טעם (רק שהמלבי התיצב)להמיס 100 גרם חמאה ולשמן 10 דפי פילו היטב ולשים אחד על השני .לחתוך לאורך בערך 4 ס"מ ואז לרוחב 4 ס"מ כך שיווצר […]