ספינז _מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

חנוכה שמח ומואר שיביא עימו ישועות וניסים על כל עם ישראל 🙏🙏🙏 מצרכים : 4 כוסות קמח כפית מלח 1 כף שמרים + כפית סוכר כפית ערק מים לפי הצורך בערך 1/2 1 כוס וחצי עד 2 כוסות מים (כוס קרטון) בתוך קערית קטנה שמים כף סוכר וכף שמרים וחצי כוס מהמים מערבבים היטב לתת […]

עוגת שוקולד פרווה מושלמת ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

  להקציף 5 ביצים יחד עם כוס סוכר עד לקצף תפוח ואוורירי להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף: 1 כוס שמן בזילוף איטי 1 כף ליקר או וניל או רום 1 כוס שוקולית 1/2 כוס קקאו 1 כפית קפה שחור (אפשר לוותר) 1/2 כוס קוקוס 1 א. אפיה 2 כוסות קמח מנופה 2 כוסות מים רותחים 180 […]

עינוגי סולת טבולים בסירופ הדרים 🍋🍋_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

כוס מידה קרה. 3 כוסות סולת כפית וחצי שמרים 1 כוס קמח 2 סוכר וניל כף מיי ורדים כוס מים פושרים כוס מיץ תפוזים סחוט טרי אופן הכנה: בקערה מערבבים עם כף עץ את היבשים. מוסיפים מים ומיץ תפוזים עד קבלת תערובת אחידה. מכסים עם ניילון ניצמד לרבע שעה. בזמן הזה נכין את הסירופ. 1 […]

בקלווה אגוזים ושקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 מילוי להכין לילה לפניי חצי קילו אגוזי מלך קלויים בתנור 140 מעלות עד להשחמה זהירות הם נשרפים מהר. חצי קילו שקד טיבעי עם הקליפה לקלות בתנור 170 מעלות עד להשחמה. זמן ההשלמה משתנה מתוק לתנור ובסוג השקד והאגוז. להמתין שיתקררו טוב אחרת אי אפשר […]

עוגה לכבוד שבת_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487   המצרכים_לעוגה 2 כוסות קמח = כוס מידה שתיה חמה 5 ביצים כוס סוכר 3 כפות גדושות קקאו – לנפות עם כף קורנפלור. שקית אבקת אפיה רבע כפית סודה לשתיה קורט מלח חצי כוס שמן 200 מל שמנת מתוקה/או צימחית 100 גרם שוקולד מריר […]

סהרונים ממולאים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 נכין את המילוי: 8 כוסות של שקד טיבעי עם הקליפה קלוי לקצוץ דק אבל לא לקצוץ לאבקה, שיישארו קצת קרנצים. 3 כוסות של סוכר 2 שקיות סוכר וניל קמצוץ מלח גרידת לימון מ 3 לימונים לערבב עם 5-6 ביצים עד שהכל מתגבש. אפשר להחליף […]

אפונה עם קציצות_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 לקציצות: קילו בשר טחון צרור פטרוזיליה מעט כוסברה 2 בצלים גדולים 2-3 ענפים של כרפס לטחון הכל ביחד להוסיף 2 כפות שמן מלח פלפל לבן כורכום ראס אל חנות ללוש הכל ביחד להכניס למקרר למשך שעה. בסיר לאדות 2 בצלים קצוצים עד לשקיפות, להוסיף […]

ספינג'_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 קילו קמח כף וחצי שמרים יבשים כף וחצי סוכר כפית מלח בערך 4 כוסות מים פושרים לערבב שמרים סוכר 2 כוסות מים כוס קמח ולכסות ל 20 דקות. לאחר 20 דקות להוסיף את הקמח המלח ויתרתי המים לערבב הכל להקציף עם הידיים להכניס אוויר […]

מקרון שקדים …עבמבר_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 אין תחליף למסטיקה ! תקנו בחנויות תבלינים. 3 כוסות סוכר – לא אבקת סוכר. 3 כוסות שקד טיבעי (עם קליפה) קלוי טחון דק מאוד ללא גושים. 2 כפיות מיץ לימון. 2-3 טיפות תמצית שקדים 2-3 טיפות תמצית וניל 5 חלבונים מדיום. 3-4 גרגרי מסטיקה […]

עוגת שוקולד מטורפת_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 6 ביצים 150 גרם קמח 150 גרם סוכר 150 גרם מחמאה (20 לגלאסג – 130 להמיס לעוגה) 150 גרם שוקולד איכותי קורט מלח. תמצית שוקולד איכותית. גרידת תפוז. 50 גרם מיץ תפוזים 1. להקציף חלבונים להוסיף סוכר ומלח על לקבלת מרנג יציב. 2. בקערה […]

מקרוט_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 קילו סולת 2 כוסות שמן חם כפית מלח 2 כפות סוכר לערבב הכל ביחד ולכסות. נניח אותו בצד. נכין את המלית חבילת תמרים בוואקום גרידת 3 תפוזים חצי כוס מיץ תפוזים פיצוחים קלויים קצוצים דק נערבב הכל ביחד עד שנקבל עיסה יציבה הומוגנית. נחזור […]

עוגיות פיסטוק_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 חצי קג פיסטוק טחון כוס וחצי סוכר 4 ביצים שקית אבקת אפיה מעט ווניל לערבב הכל ביחד להכניס למקרר לפחות 6-שעות. להוציא וליצור כדורים לצפות בפיסטוק גרוס גס להניח בתבנית אפייה לשטח אותם ולאפות 10 דק לא טורבו

טארטלט במילוי בוטנים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 הכי קל טארטלט קנוי בכל גודל צורה צבע שתרצו מילוי: חצי קילו בוטנים קלויים לטחון גס להוסיף חמאת בוטנים לפי העין בערך 2 כפות גדושות כף דבש ולערבב הכל להכניס לטארט למלא להוסיף מלמעלה בוטנים חצויים ולצפות השוקולד מומס.

קוקוס צבעוני_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 6 כוסות קוקוס 2 כוסות סוכר 5-6 חלבונים שקית סוכר וניל צבעי מאכל ירוק וורוד צהוב להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף קליל, להוסיף ווניל וקוקוס ולערבב. לחלק את המסה לשלוש להוסיף טיפה או שתיים של צבע מאכל לערבב היטב לרדד כל מסה בין […]

סופגניות_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 קילו קמח 2 כפות שמרים יבשים 3 ביצים לארג' חצי כוס סוכר קורט מלח חצי כפית שטוחה סודה לשתיה רבע כוס שמן 2 שקיות סוכר וניל. 2.5 כוסות מים אופן הכנה: להכניב לקערת המיקסר קמח, שמרים, סוכר,סוכר וניל, לערבל דקה, להוסיף ביצים, שמן, סודה […]

פטיפור/פרלין_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 לתחתית: 200 גר' חמאה או מחמאה כוס אבקת סוכר שקית אבקת אפיה 2 שקיות סוכר וניל ביצה לארג' לערבל הכל ביחד ולהוסיף קמח כ- 4 כוסות. ולפי העין. לכסות לאפסן בצד ל 10 דקות לרדד בין שני ניירות אפייה ולאפות בחום 160מעלות ל  12-15 […]

סהרוני בוטנים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 4 כוסות בוטנים קלויים טחונים לא דק מדיי, ולא גס. כוס סוכר כף קקאו כפית קינמון קורט ציפורן 3 ביצים בכל פעם ביצה להפסיק כשהכל נאסף. לאפסן במקרר שעתיים שלוש. להוציא ליצור כדורים במשקל 25 גרם ליצור נקניק ואחר כך סהרון ולאפות בחום 130 […]

הכלאה של דונאטס ויויו _מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 חצי דונאטס חצי יויו רק כי התבלבלתי בין הקערות ויצא תוצר מושלם שלב ראשון להכין עיסה:: כף שמרים יבשים 3 כפות סוכר כף קמח כוס מים לערבב הכל לכסות למשך 20 דקות. שלב שני: בקערת המיקסר להקציף : 4 ביצים 2 שקיות סוכר ווניל […]

דונאטס_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 למתכון 1 קילו קמח 2 כפות שמרים יבשים או 50 גר שמרים טריים 1/2 כוס סוכר 2 שקיות סוכר וניל 1/2 כפית מלח 2 כפות ברנדי 1/2 כוס שמן 3 ביצים לארג' בין 2.5 ל 3 כוסות מים פושרים אופן ההכנה מכניסים לקערת מיקסר […]

פקעות אגוזי מלך_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 אגוזי מלך לשטוף לנגב לייבש ולטחון טחינה דקה מאוד. לקחת 4 כוסות אגוזי מלך טחונים להוסיף כף קקאו כף ריבת משמש כפית אבקת אפייה כפית סוכר וניל כף גרידת תפוז או כל פרי הדר 2-3 ביצים כף קורנפלור 1 כוס סוכר לערבב הכל ביחד […]

חלווה דל עז'ין_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 כוס מידה אוניברסלית לבצק : 4 ביצים שקית אבקת אפיה שקית סוכר ווניל 3 כפות שמן 3.5 כוסות קמח ללוש הכל ביחד לעטוף למנוחה 15 דקות. לחתוך את הבצק ל 8 כדורים לקמח מעט את המשטח עבודה ולגלגל כל כדור לנחש דק וארוך לחתוך […]

קינוח פבלובה חלבי או פרווה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

המידה בכוס חד פעמי קר 1 כוס חלבונים (בין 5 ל 6 חלבונים) 2 כוסות סוכר 2 שקיות סוכר וניל רבע כפית נס קפה (אופציונלי) מילוי קצפת : 500 מיל שמנת מתוקה או קצפת צמחית 4 כפות פודינג וניל 2 כפות סוכר מקציפים היטב עד לקבלת קצפת יציבה אופן הכנת בסיס המרנג: להקציף היטב את […]

סופגנייה עם הפס הכי אוורירית שיש 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

🔥🔥ביגלה סופגנייה מטורףףףףףףף פיתוח מיוחד בשבילכם חברים יקרים 🙏🙏❤️❤️ חצי קילו קמח לחם 4 ביצים 80 גרם חלב 80 גרם סוכר כף שמרים כפית מיץ לימון כף קוניאק כפית תמצית וניל חצי כפית מלח 80 גרם חמאה רקה אופן הכנה: בקערת המיקסר נשים. שמרים וחלב ביצים וסוכר ונערבב למשך דקה. נוסיף את הקמח המלח הלימון […]

עוגת מילפיי_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 כמה פשוט ככה טעים בצק עלים מוכן להפשיר לרדד דק דק בין 2 ניירות אפיה לפזר אבקת סוכר לדקור עם מזלג כמה שיותר את הבצק לחתוך בעדינות חיתוך חד לגודל הרצוי ולאפות 180 מעלות עד להשחמה מלאה. לוקחים מחית מוכנה ישר מהקופסא :)) או […]

מקלות עבאדי מקמח כוסמין מלא_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים : בכוס ח.פעמי קרטון בקערה : חצי כוס שמן חצי כוס נוזל סודה (גזוז) חצי כוס שומשום חצי כפית מלח 3/4 1 כוס ושלוש רבעי קמח כוסמין מלא/ קמח לבן אופן ההכנה : מניחים את כל המצרכים בקערה ומוסיפים קמח לפי הצורך ולשים היטב עד לקבלת מרקם נוח . מרדדים את הבצק בין שתי […]

קובה בורגול צימחונית_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

למעטפת : 3 כוסות בורגול דק לשטוף היטב ולהשרות במים פושרים כחצי שעה ולסנן. להוסיף 2 כוסות סולת 1/4 כפית מלח 1/2 כוס קמח ולערבב היטב עד לבצק נעים חסר מעט מים להוסיף בהתאם.ולהניח במקרר עד למילוי. למילוי : לסנן קופסא אפונה וגזר לאדות 1 בצל קצוץ גדול 1/2 צרור פטרוזיליה טחון 2 עלי כרפס […]

קינוח עשיר מבצק עלים וקרם וניל_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים לבסיס : חבילת בצק עלים מצרכים לקרם וניל עשיר במיוחד בכוס ח.פעמית קרטון חצי כוס קרונפלור 50 גרם 1/2 2 כוסות חלב קר 1 כוס סוכר 3 חלמונים 4 שקיות סוכר וניל אופן הכנה : מניחים בצק עלים על גבי נייר אפיה מקומח מעט .מרדדים מעט את הבצק (לא יותר מידיי )וקורצים עיגולים בעזרת […]

אורז מיוחד_מתכון של גלי אלון – מאסטר מתכונים

מתכון שמבוסס על מספר מתכונים מהרשת שערבבתי כדי להכין מנה כמה שיותר פשוטה: משרים 3/4 אורז לבן במי ברז למשך 4-6 שעות מסננים ושוטפים טוב מעבירים לסיר עם כוס ורבע מים וצביטה מלח מבשלים לפי ההוראות ומשאירים מכוסה נותנים לאורז להתקרר לטמפרטורת החדר במקביל, בסיר קטן, מחממים: 240 מ״ל קרם קוקוס הכי שמן שיש (מצאתי […]

מגולגלות קינדר ומיני פאי קינדר❤️_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

* כמובן שעשיתי את הממרח קינדר לבד מטורףףףףףףף 🌺🌺 * מומלץ לעשות את הבצק במעבד מזון. *320 גרם קמח / 3 כוסות שתיה קרה 3/4 כוס קקאו *160 גרם קורנפלור / 2כוסות שתיה קרה *300 חמאה / נטורינה *2 חלמונים *כפית אבקת אפיה *חצי כוס מיץ תפוזים סחוט טרי אופן הכנה מגולגלות : לערבב קמח […]

קציצות בשר מטוגנות רכות וטעימות 😋_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים : 3 בצלים קצוצים מטוגנים עד הזהבה 1 קילו גרם בשר טחון טרי 1ביצה שלמה +חלמון 5 כפות שיבולת שועל דקה או פירורי לחם חצי כוס מי סודה מוגזת 6 שיני שום קצוצות חצי כוס פטרוזיליה קצוצה תבלינים : פלפל שחור.מלח.אגוז מוסקט לערבב את כל המרכיבים היטב ליצור קציצות ולטגן בשמן חצי עמוק ! […]

חלת שקשוקה_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים

חומרים:🌹 קילו קמח 2 כפות שמרים 3 כפות סוכר 3/4כוס שמן כף מלח 3 כוסות מים אופן ההכנה:🌹 לנפות קילו קמח לעשות גומה לשים 2 כפות שמרים ו-3 כפות סוכר לשפוך חצי כוס מים חמימים על השמרים להשאיר עשר דקות וללוש להוסיף את שאר המים ללוש טוב להוסיף שמן ומים ללוש לבצק חלק לכסות במגבת […]

לחמניות עננים_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים לעיסת השמרים בכוס לשים 2 כפות שמרים יבשים כפית סוכר חצי כוס מי ברז לערבב ולתת לעיסה לתסוס כמה דקות .. בקערה גדולה לשים קילו קמח מנופה כף מלח חצי כוס סוכר חצי כוס שמן לערבב את כל החומרים היבשים.. להוסיף לקערה של הקמח את שאר המצרכים..שמן סוכר מלח גם את כוס השמרים ששמנו […]

קציצות דגים חריפים_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים

  חומרים:🌹 2 קילו דג מרלוז קילו נסיכת הנילוס 1 בצל גדול 1 תפוח אדמה 2 פלפל שושקה 1פלפל חריף אדום 1פלפל ירוק חריף 3עגבניות 2 ראשי שום חבילת פטרוזיליה חבילת כוסברה כף אריסה חריפה כף פלפל צנומה כף פפריקה כפית כמון כף שטוחה מלח כפית כורכום חצי כפית פלפל לבן 2 ביצים 4 פרוסות […]

ריבת אתרוגים תשפ"ד❤️❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

באיחור הספקתי להכין את ריבת האתרוגים לזיכוי הרבים, הצלחה לחיילינו שה' ישמור עליהם ויחזיר אותם לביתם בריאים בנפשם ובגופם. ובע"ה שהשבויים יחזרו במהרה. ריבה שעברה את התהליך לפי ההלכה. 6 אתרוגים שברכו עליהם במהלך החג הסוכות לקלף את האתרוגים ולהוציא את הליבה. להניח בקערה עם מים קרים. 3 ימים במקרר כל יום להחליף מים. להרתיח […]

קוקולידה במילוי קצפת ושוקולד לבן_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים

מצרכים לעוגיות : 200 גרם שוקולד מריר ½ כוס שמן 2 ביצים ½ כוס סוכר לבן ½ כוס סוכר חום 2 כפות קקאו 1 כפית אבקת אפיה ¾ כוס קמח לקצפת : 500 מיל שמנת מתוקה או צמחית 4 כפות פודינג וניל (80 גרם) 200 גרם שוקולד לבן מומס אופן ההכנה עוגיות: נמיס במיקרוגל את […]

עוגת שמנת פירורים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מזל טוב אישה יקרה שלי עוגת שמנת פירורים לבקשתך 🎂🎂❤️❤️❤️ לבצק כוס וחצי קמח 100 גרם חמאה 1 ביצה כפית מחוקה אבקת אפייה. 1 סוכר וניל קורט מלח 2 כפות סוכר כף גרדת לימון למלית: 500 גרם שמנת מתוקה 38%. 2 גביעים שמנת חמוצה 15%. 80 גרם אינסטנט פודינג וניל. כף גרדת לימון חצי כוס […]

עוגיות פרח מקושטות_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

עם ישראל חי 🫶 שכל חיילינו יחזרו לשלום 🙏 קצת שפיות ❣️למתכון לעוגיות פרח 👇 מידה בכוס חד פעמי קר מצרכים : 2 שקיות אבקת אפיה 2 שקיות סוכר וניל 1 נטורינה 1 כוס שמן 1 ורבע כוס סוכר 1/2 כוס שומשום 1/2 כוס קוקוס 1 כוס מיץ תפוזים כ 7 כוסות קמח (להוסיף לפי […]

עוגת מיץ תפוזים שוקולדית💥_מתכון של נירה חופי – מאסטר מתכונים

  מצרכים:(כוס חד'פ חמה) 6 ביצים L 1כוס 1/4 סוכר 3/4 כוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים 1/2כפית ת.וניל 2 כוסות קמח 1 א.אפיה 200 ג'ר שוקולד מריר מגורד גס הכנה: מפרידים חלמונים וחלבונים. נקציף 6 חלבונים עם 1 כוס סוכר לקצף יציב. בקערה שניה נערבב 6 חלמונים,1/4כוס סוכר,1 כוס שמן,1כוס מיץ תפוזים, ות.וניל,נוסיף 2 […]

פיתות פרנה 🔥_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

למתכון 👇 מצרכים לעיסת השמרים: בכוס שקופה 2 כפות שמרים יבשים חצי כפית סוכר חצי כוס מי ברז לערבב ולתת לעיסה לתסוס כמה דקות .. בקערה לשים : קילו קמח מנופה כף שטוחה מלח לערבב את כל החומרים היבשים. להוסיף חצי כוס שמן את עיסת השמרים ומים לפי הצורך…בערך 3 …כוסות מים בערך פלוס מינוס […]

טנזניה פירות יבשים ואגוזי מלך_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים : כוס צימוקים כוס משמשים מיובשים כוס שזיפים מיובשים ללא חרצנים שמים את הפירות יבשים בכלי ומשרים אותם במים רותחים כ 8 דקות מסננים מהמים ומניחים בצד . כוס ורבע סוכר כוס מים כפית מיץ לימון מרתיחים את הסוכר המים ומיץ לימון כ 5 דקות לאחר מכן מוסיפים את הפירות היבשים שהושרו במים . […]

קציצות מחמאר טעימות_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

3 תפוחי אדמה גדולים מבושלים ומעוכים 1 בצל בינוני מגורד וסחוט מנוזלים 3 כפות פטרוזיליה קצוצה 3 כפות כוסברה קצוצה 3 ביצים 1 כוס פירורי לחם בכוס חד פעמי קר כפית מיץ לימון רבע כפית מלח רבע כפית כורכום קמצוץ פלפל לבן חצי כפית מרק עוף אופן ההכנה : מערבבים את כל המרכיבים מכינים קערה […]

חטיף שוקולד לבן לוטוס וריבת חלב_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  למתכון 👇 מצרכים 250 גרם שוקולד לבן 2 כפות שמן קנולה להמיס במיקרוגל ולהוסיף 2 כפות ממרח לוטוס 1 כף טחינה גולמית(מי שלא אוהב אפשר לוותר) ולערבב היטב להוסיף לתערובת השוקולד כוס וחצי פיצפוצי אורז 2 כפות שקדים קלויים וקצוצים לא חובה אבל מוסיף מאוד לשטח חצי מהכמות על גבי תבנית ארוכה אינגליש קייק […]

חיתוכיות שכבות בצק פריך במילוי שוקולד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מצרכים בצק פריך: מידה בכוס חד פעמי חם תבנית עגולה 22/24 4 כוסות קמח 200 גרם נטורינה/מחמאה כפית אבקת אפיה שקית סוכר וניל 1/4 רבע כוס סוכר 1 ביצה 1/4 רבע כוס מים מילוי: ממרח שוקולד/נוטלה אופן ההכנה : מניחים את כל המצרכים מלבד המים בקערה מוסיפים מים לפי הצורך .ולשים לבצק חלק . […]

בורקס במילוי בשר בצורת ספירלה_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מיוחד לחג למתכון 👇 מצרכים : 500 גרם בשר טחון 2 בצלים חתוכים לקוביות קופסת פטריות קצוצות חבילת בצק עלים או בצק פילאס אופן ההכנה : מטגנים את הבצלים עד הזהבה מוסיפים פטריות ומטגנים עד להזהבה ! לאחר הזהבה מוציאים את הבצל המטוגן והפטריות מהסיר טיגון לכלי אחר ושומרים בצד . באותו הסיר שטגנו בו […]

עוגת שוקולד קוקוס ממכרת_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים לבסיס : מידה בכוס 250 מיל 1 כוס סוכר 1 כוס קמח 1 ש. א. אפיה 1 ש. סוכר וניל חצי כוס שוקולית כף קקאו 4 ביצים L 1 כוס שמן 125 מיל שמנת מתוקה/קרם קוקוס/ריצ' אופן ההכנה : לערבב בעזרת כף בלבד את כל החומרים היבשים קמח.קקאו.שקולית.אפיה.וניל וסוכר להוסיף את שאר המצרכים שמן […]