פאי תפוחים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

הכינה הבת שלי. 2 וחצי כוסות קמח. 1/2 כוס סוכר. 220 גרם חמאה או מחמאה. ללוש היטב לחלק את הבצק לשניים לכסות בניילון נצמד ולהניח שעה במקרר. לתפוחים: 4 תפוחים קלופים וחצויים לאורך כף קינמון כוס קורנפלור מעט אגוז מוסקט 1/2כוס סוכר לערבב את התפוחים עם כל מרכיבי המילוי. לרדד את הבצק לסדר בתבנית פאי. […]

פנקייק דבש ללא גלוטן … מתכון מוצלח_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

לחומרים 1 חבילה פרו 20 1/2כפית אבקת אפיה 2 כפות שיבולת שועל טחון 2 כפות קמח ללא גלוטן 1 כף סולת תמי ללא גלוטן 1-2 כפות מיץ תפוזים 1 יוגורט יווני 120 גרם 2 סוכר ווניל /כף דבש 2 ביצים איך עושים לקערה מכניסים את המצרכים מערבבים עם מקצפת ידנית. לעיסה חלקה. מטגנים ללא שמן […]

טרמיסו פיסטוק_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מטורףףףףףףף 🔥🔥🔥 מרכיבים: לעוגת ספוג פיסטוק: 1 כוסות קמח לכל מטרה 1/2 כוס פיסטוקים טחונים 1 כפית אבקת אפייה 1/4 כפית מלח 4 ביצים גדולות, מופרדות 3/4 כוסות סוכר לקרם מסקרפונה: 1 וחצי כוסות גבינת מסקרפונה 1 כוסות שמנת מתוקה 1/2 כוסות אבקת סוכר 1 כפית תמצית וניל לאסיפה: 1/2 כוס אספרסו מבושל, מקורר 1/4 […]

עוגת מילפיי עם קרם דיפלומט_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים

מצרכים הדרושים 500 גרם בצק עלים אבקת סוכר, לפידור למלית קרם דיפלומט 240 מ"ל (1 כוס) חלב 1/2 תרמיל וניל חצוי לאורכו 4 חלמונים מביצים בינוניות 65 גרם (1/4 כוס+ 1 כף) סוכר 20 גרם (1/2 2 כפות) קורנפלור 10 גרם (1 כף מחוקה) קמח לבן 115 גרם חמאה רכה 120 מ"ל (1/2 כוס) שמנת […]

עוגת בננות ודבש_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

מתיקות מופלאה מהטבע, ללא גלוטן. בחי הקצפות ובלי טרחה יתרה🥰🙂🤩 לחמם תנור ל160 מעלות . להוסיף לקערת ההכנה את החומרים לעוגה בסדר הבא ולבחוש אחרי כל הוספה: 3 בננות רכות מרוסקות. 3 ביצים טרופות. 4 כפות שמן סויה, 1/2 כוס שמנת להקצפה 38 % שומן. 5 כפות דבש, 3 כפות סירופ תמרים(סילאן), 1/2 כוס חמוציות […]

עוגת גזר אגוזים עם שטרוייזל פרווה_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

  *שטרוייזל* 3/4 כוס קמח חצי כוס סוכר חצי כוס אגוזי מלך גרוס. חצי כפית קינמון 60 גר מחמאה/חמאה *הכנה* להכניס את כל החומרים לקערה,ובעזרת הידיים לשפשף עד לקבלת תערובת פירורית. *לעוגה* 5 ביצים מופרדות קורט מלח 1 כוס סוכר 1 שקית סוכר וניל חצי כוס שמן 3/4 כוס מיץ תפוזים 1 כוס גזר מגורד […]

עוגה בחושה קוטג' וחלבה😋_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

  *חומרים* 3 קופסאות קוטג'(לטחון במעבד מזון לבלילה חלקה) 200 גר שמנת חמוצה. 3 כפות גבינה לבנה 5 ביצים+קורט מלח 2 שקיות סוכר וניל 1 כוס סוכר 3 כפות שמן 1 קופסא אינסטנט פודינג וניל חצי כוס קמח או חצי כוס קמח תפוחי אדמה או חצי כוס קונפלור. 1 כפית אבקת אפייה *מילוי* 1 כוס […]

עוגיות מלוחות ללא גלוטן ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

3.1/2 כוסות קמח ללא גלוטן תערובת רב תכליתית 1 כפית שמרים יבשים 1 כפית אבקת אפיה 80 גרם נטורינה או חמאה 1/4 כוס שמן 1 חלמון 3/4 כפית מלח לעבד לבצק לתת מנוחה במקרר כשעתיים ליצור צורה לצפות בחלמון ושומשום ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ❤️

עניבות מטוגנות בדבש 🍯_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

  מידה בכוס חד פ.חם 1 נטורינה/מרגרינה 11/2 כוס מים רותחים רבע כפית מלח קמח לפי הצורך בערך 6 עד 7 כוסות קמח ההכנה; להמיס את הנטורינה והמים ומלח על הגז להוסיף קמח לפי הצורך עד לקבלת בצק נוח לרידוד אופן הכנה .. לשים בקערה את כל מצרכי הבצק ואת הקמח להוסיף בהדרגה עד לקבלת […]

קינוח חגיגי במילוי תפוחים👇_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

  מצרכים : בצק עלים ריבת תפוחים אבקת סוכר אופן ההכנה : הכי פשוט חותכים בצק עלים לריבועים מניחים כפית גדושה ריבת תפוחים חותכים רצועות דקות ומצמידים היטב בצורת אלכסון אופים בחום 180 מעלות עד להזהבה . מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם כדור גלידה לריבת התפוחים מצרכים : 6 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות קטנות 4 […]

טנזיה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

מצרכים : כוס צימוקים כוס משמשים מיובשים כוס שזיפים מיובשים ללא חרצנים שמים את הפירות יבשים בכלי ומשרים אותם במים רותחים כ 8 דקות מסננים מהמים ומניחים בצד . כוס ורבע סוכר כוס מים כפית מיץ לימון מרתיחים את הסוכר המים ומיץ לימון כ 5 דקות לאחר מכן מוסיפים את הפירות היבשים שהושרו במים . […]

עוגת שמרים תפוחים חגיגית_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

  3 כוסות קמח. 50 גרם חמאה. כף מחוקה שמרים. ביצה. כוס מים פושרים 3 כפות סוכר למילוי: 4 תפוחים פרוסים לעיגולים דק. 2 כפות קינמון 2 כפות סוכר חום ללוש היטב את הבצק להשאיר רק רבע שעה להתפחה. לקמח משטח רידוד לרדד לעלה מרובע לחתוך לרצועות ארוכות (יוצא 5 רצועות שוות). להניח בשורה תפוחים […]

ה….פיצה _מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

לבצק 12/ קילו קמח ניפלאות 1 כפית שמרים בשים כ-2 כוסות מים חמימים מלח איך עושים לקערה מכניסים את הקמח מלח. שמרים. מערבבים . יוצקים מים לשים ובידיים משומנות ממשיכים ללוש מספר שניות מכסים להתפחה. תולשים מהבצק מניחים על תבנית עגולה מרופדת. מורחים כל מה שבא ואוהבים. בדרך כלל אוהבים רסק עגבניות. זעתר גבינה/ מבחר […]

כרובית וקציצות קבב ברוטב אדום חריף ומלא ירק😋_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

פלחי כרובית מבושלים במים ומלח ולימון 10 דקות. פרוסות עגבניה. 10 שיני שום. צרור פטרוזליה צרור כוסברה. 2 פלפלים חריפים חצויים לאורך. לקבב: בשר בקר בצל מגורד 2 שיני שום כתושים חצי צרורכוסברה קצוצה. כפית מלח כפית כמון כפית פלפל שחור. לרוטב:רסק עגבניות קטן רבע כוס שמן זית. כף פפריקה מתוקה כף כמון כפית מלח […]

תפוחים ברוטב רימונים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

  5 תפוחים קלופים לרוטב:4 כוסות גרגירי רימונים 2 כוסות סוכר (אפשר דבש) 2 כוסות מיץ רימונים. כוס יין אדום. כפית קנמון כפית תמצית וניל או מחית וניל. 3 כוסות מים. לקלף את התפוחים. בסיר שמים את הרימונים והסוכר ומבשלים עד למרקחת ריבה מסננים ומוסיפים לסיר את שאר החומרים ומכניסים את התפוחים מבשלים עד שהנוזל […]

נחשי שמרים מחוברים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

נאכל ע"י תלישה. סה"כ: 3 כוסות קמח. כף שמרים. 25 גרם חמאה רכה. 3/4כוס מים פושרים. 2 כפות סוכר. ביצה. מילוי המון אבל המון קינמון וסוכר(את מה שנשאר אחרי פיזור לאסוף ולפזר שוב על העוגה). ציפוי סירופ סוכר(כוס מים, כןס סוכר לבשל עד הסמכה). ללוש לבצק חלק(אם הבצק דביק להמשיך ללוש ללא פחד לא להוסיף […]

בורקס פטריות של פעם_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

הנה רק בצורה שונה בצק עלים סלסלת פטריות פרוסות כף אבקת פטריות. בצל פרוס. חצי כפית מלח חצי כפית פלפל שחור. לטגן את הבצל ואת נפטריות עד לריכוך נקרוץ מבצק העלים עיגולים או משושים ע"י קורצן מותאם. נאפה את הקונכיות בצק. נשים כף מתערובת הפטריות. לרוטב: כף אבקת פטריות כף אבקת מרק חצי כפית מלח […]

עוגת תפוחים שכבות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

לבלילה 2 ביצים 3 כפות סוכר 20 גרם חמאה. כפית תמצית וניל. 6 כפות קמח. שקית א, אפיה. כוס חלב. לתפוחים 3 תפוחים פרוסים דק דק. כף סוכר כפית וחצי קינמון. להקציף ביצים עם סוכר להוסיף בהדרגה את שאר החומרים. בקערה נפרדת לנניח תפוחים עם קינמון וסוכר לערבב ולהוסיף לבלילה . לשמן תבנית אינגליש קייק […]

עוגת תפוחים ותמרים_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

עוגה תפוחים ללא הקצפה הכל בקערה אחת !טעימה ממש 😋 מתאימה לראש השנה 🌹 או לכבוד שבת 🫶 תכינו ותהנו 👌למתכון 👇 טעימה ומיוחדת ללא צורך במיקסר המרכיבים- 3 ביצים L 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 3 תפוחים גדולים ירוקים לחתוך לקוביות קטנות 1 כף קינמון 1 אבקת אפיה 1 וחצי כוסות קמח כוס […]

לביבות / פנקייק יוגרט דבש_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

למתכון המנצח 260 גרם יוגורט יווני 2 יחידות 2-3 כפות דבש 6 כפות שמן זרעי ענבים. 1 כוס מידה קמח ללא גלוטן 1/4 כפית קינמון ביצה גדולה כפית אפיה קורט מלח מה עשים לקערה מכניסים ומערבבים היטב את הנוזלים ולבסוף היבשים מערבבים היטב. מוסיפים קינמון. ומניחים 1/4 שעה למנוחה. עם כף יוצקים למחבט טפלון ומשטחים […]

קדירת בשר ביין, ערמונים, בטטות וגזר_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

  כתף מס'5 4 פלפלים שאטה. 4 גזרים 5 עלי דפנה 2 בטטות שקית ערמונים מוכנה. 10 שיני שום. בצל סגול גרגירי פלפל שחור כף פפריקה כף מלח כף כמון. בקבוק יין אדום לקידוש 2 כוסות מים. לטגן את נתחי הבשר בשמן זית להוסיף מים בצל ושום ולבשל שעה וחצי לפרוס את הבשר, לטגן מעט […]

פיתות ביתיות בנינג'ה😍_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

פיתות שהכנתי בנינג'ה ! לכל מי שאין מכשיר גריל חשמלי לפיתות אפשרי להכין גם בנינג'ה ניסיתי ויצא לא רע בכלל ! מכינים בצק רגיל לפיתות ומכניסים שתי פיתות כל פעם על עוצמת גריל הכי גבוהה לשלוש דקות בערך הופכים לצד השני לעוד דקה וחצי בערך ! מתכון לפיתות 👇 מתכון לפיתות ביתיות 👇 בקערה: 1 […]

סירות תפודים בנינג'ה / בתנור_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇

  8 תפוחי אדמה מבושלים מעט בקערה גדולה 3 כפות שמן קנולה/זית כף קורונפלור כף שטוחה פפריקה כף פטרוזליה יבשה/טריה רבע כפית כורכום פלפל שחור גרוס צילי גרוס מעט מלח גריל עוף כפית סויה כפית דבש/סילאן מעט שום גבישי אופן הכנה: לאחר שתפוחי האדמה מתקררים מקלפים וחותכים אותם לסירות ומעבירים לתבנית . מערבבים את כל […]

עוף עסיסי ומקורמל בנינג'ה / בתנור_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

  8 שוקיים/כרעיים בקערה גדולה 3 כפות שמן קנולה/זית כף שטוחה פפריקה רבע כפית כורכום פלפל שחור גרוס צילי גרוס מעט מלח כף צ'ילי מתוק כפית דבש/סילאן מעט שום גבישי אופן הכנה: מעבירים את כל מרכיבי התיבול לכלי מערבבים היטב אם הרוטב סמיך מידיי מוסיפים כפית מים מברישים את השוקיים בתיבול משני הצדדים צולים בתוכנית […]

עוגת שמרים תמרים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

  6 כוסות קמח כוס וחצי מים פושרים. ביצה 50 גרם חמאה מומסת. 2 כפות סוכר. 2 כפיות קנמון חבילת מחית תמרים. כף וחצי שמרים. להכניס את כל חומרי הבצק למערבל ללוש 10 דקות להשאיר שעה להתפחה . למרות מעט חמאה בתבנית עגולה. לקרוץ מהבצק ולהניח לא לסדר לקחת בכף ממחית התמרים ולהניח מעל ולפזר […]

פסטיה מרוקאית לראש השנה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

מצרכים: 800 גרם פרגיות חתוכות לקוביות קטנות 3 בצלים חתוכים לקוביות 3 כפות שמן 3 כפות סילאן 2-3 כפות סוכר תבלינים ; קינמון , מלח, כורכום ,אגוז מוסקט, פלפל שחור חצי כוס חמוציות חצי כוס אגוזי מלך קצוצים דק אופן הכנה: בסיר רחב שמן ובצל ולהזהיב היטב . להוציא את הבצל הזהוב לכלי אחר ולשמור […]

עוגת גבינה ועוגת דבש יחד_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

  עוגה בעצם שהיא 2 לעוגת הגבינה 5 ביצים. 500 גרם גבינה לבנה. 1 שמנת חמוצה גדולה. חצי כוס חלב(כן) 4 כפות קורנפלור 4 כפות אינסטנט פודינג. 2 כפות דבש. רבע כוס סוכר. להפריד ביצים להקציף חלבונים עם הסוכר להכין את תערובת הגבינה להוסיף את הקצף ביצים לערבב בתנועות קיפול. לעוגת הדבש. 2 ביצים כוס […]

עוגת שכבות ריחנית_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

מצרכים לקערה 2 ביצים גדולות 80 גרם סוכר קורט מלח 70 גרם חמאה מומסת 290 גרם קמח תופח ניפלאות 1/2 כפית קינמון כף קקאו כף חלב 3 כפות ריבה אדומה / ביתית מה עושים לקערה במקצפת ידנית מקציפים היטב ביצים סוכר מלח. מוסיפים חמאה. מוסיפים את הקמח מכניסים . בשתי פעמים. מערבבים היטב. לשים הבצק […]

בייגלה קל וטעים ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

6 כוסות קמח מנופה 2 כפות שמרים יבשים 4 כפות סוכר כפית מלח גדושה 1 כוס שמן זית (אפשרי שמן קנולה)אישית לא אוהבת שמן זית הפעם הכנתי עם שמן זית 🤦‍♀️ 1/2 כפית סודה לשתיה 2 כוסות מים פושרים לעבד לבצק ולהתפיח כ40 דקות. לצפות בחלמון שומשום זעתר פרג וכל מה שעולה על טעמכם לחלק […]

סלט גזר❤️_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

אצל ברכה במטבח סלט גזר שמככב אצלנו בכל שבת וחג 😋 הוא פשוט להכנה ומאוד טעים! הכמות והתיבול לפי ההעדפות שלכם – רק לערבב, לטעום ולשפר אם צריך. הנה מה שאני השתמשתי בו: 4 גזרים מגורדים חופן פטרוזיליה קצוצה מכל הלב ❤️ 3 שיני שום כתושות (אפשר להתחיל עם שן אחת ולהוסיף לפי הטעם) 2 […]

עוגת שיש_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

*חומרים* 5 ביצים קורט מלח 1 כוס סוכר 2 שקיות סוכר וניל 3/4 כוס שמן חצי כוס מיץ תפוזים 2.5 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפייה 1 קופסא אינסטנט פודינג וניל חצי כפית קינמון *לשיוש* 100 גר שוקולד מריר מומס. 2 כפות גדושות ממרח תמרים 1/3 מבלילת העוגה. *ציפוי* אבקת סוכר *הכנה* להקציף ביצים וקורט […]

עוגת מדוביק (דבש) רוסית🐝🧉_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

3 ביצים. 3/4 כוס סוכר. 6 כפות דבש. כפית אבקת סודה. 100 גרם חמאה. 3 וחצי כוסות קמח. למילוי מיכל שמנת מתוקה אינסטנט פודינג וניל. בקערת באן מארי נכניס ביצים וחמאה נערבב עד להמסה נוסיף את הסודה, והדבש ןנערבב עוד 10 דקות(כל הזמן לערבב על ה אש). להוריד מהאש ולהוסיף בהדרגה את הקמח הבצק יוצא […]

רולדת בורקס במילוי פטריות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

  בצק שמרים עלים(טוב גם לעוגות) סלסלת פטריות שמפיניון. בצל. חצי כפית מלח. חצי כפית פלפל לבן או שחור לפרוס חצי מהבצק על משטח. לטגן בצל עד הזהבה להוסיף פטריות קצוצות לסנן מהשמן ולתבל. להניח בקצה הבצק את המילוי לגלגל. למרוח ביצה. ולפזר סומסום. לקראת ההגשה להניח מעל רוטב פטריות משדרג.

כרוב ממולא,פלפלים ולימון גראס_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

כרוב בינוני מבושל לפחות שעה . סלסלה של פלפלים קטנים . 4 מקלות לימון גראס חצויים. 2 כוסות אורז צרור פטרוזליה. בצל קצוץ דק. כפית פלפל שחור. חצי כפית מלח. כף פפריקה מתוקה(זה לאורז) לרוטב: קופסא עגבניות מרוסקות. 4 שיני שום קצוצים. כף פפריקה. כף שמן. כפית פלפל שחור. כפית מלח. כף כמון. לאחר שמסננים […]

קציצות בשר בשעועית ירוקה וערמונים ברוטב יין_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

קילו בשר טחון. בצל מגורד. צרור כוסברה כתושה. צרור פטרוזליה מעט נענע קצוץ. 4 שיני שום טחונים. כפית פלפל שחור. כף פפריקה מתוקה. כפית מלח. כף כמון. מעט אגוז מוסקט לערבב את העיסה ולקרוץ קציצות. לרוטב: חצי בקבוק יין לקידוש רגיל. חבילה ערמונים בשקית ואקום. חצי חבילה שעועית ירוקה של סנפרוסט. בצל קצוץ. פלפל חריף […]

עוגת ביסקויטים בציפוי קרמבל לוטוס_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכוני

מצרכים : 250 מ'ל שמנת מתוקה/צימחית כף סוכר 2 כפות פודינג וניל רבע כוס חלב 3 כפות גבינה לבנה 5% כף וחצי סוכר חבילת ביסקויטים 1 כוס חלב לציפוי : 2 כפות ממרח לוטוס לקרמבל לוטוס: 3 כפות ביסקויטים קצוצים 1 כף ממרח לוטוס אופן הכנה: מקציפים היטב את השמנת מתוקה כף סוכר 2 כפות […]

משולשי טורטיה במילוי בשר_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

  מצרכים: ל – 12 משולשים חבילת טורטיות 700 גרם בשר טחון 2 בצלים חתוכים לרצועות 2 כפות שמן תבלינים :מלח .פלפל שחור גרוס.כורכום.פפריקה.צ'ילי מתוק.שום גבישי למריחה ביצה שומשום אופן ההכנה: מזהיבים בצלים עם שמן עד להזהבה מוציאים את הבצל המטוגן לכלי אחר ושומרים בצד . מוסיפים את הבשר הטחון בסיר שהזהבנו בו את הבצל […]

עוגת שיש תפוזים_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

  מצרכים בכוס 200 מ"ל 3 חלבונים L 1/2 חצי כוס סוכר 1 שקית סוכר וניל בקערה נפרדת מערבבים היטב : 3 חלמונים 1/2 חצי כוס סוכר חצי כוס שמן 1/2 חצי כוס מיץ תפוזים גרידת תפוז/לימון 2 כוסות קמח 1 אפיה לקישוט שיש : 2 כפות קקאו 2 כפות סוכר כף וחצי קרם קוקוס […]

קציצות טונה אפויות ברוטב עם ירקות_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים

מצרכים : 2 קופסאות טונה מסוננות מהשמן 2 תפוח אדמה מבושל ומעוך 1 גזר טרי מגורר דק 1 בצל קצוץ דק 5 שיני שום קצוצות 2 ביצים 3 כפות קמח מצה/פירורי שניצל רבע כפית כמון רבע כפית פלפל. חצי כפית מלח. רבע כפית כורכום פטרוזליה קצוצה בנדיבות אופן הכנת הקציצות: מערבבים היטב את כל מרכיבי […]

פאי תפוחים וצימוקים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

  לבצק 50 גרם חמאה כוס אבקת סוכר. ביצה 2 כוסות קמח והפעם השתמשתי בקמח תופח. למילוי 3 תפוחים חתוכים לקוביות. חופן צימוקים שחורים כף סוכר חום כפית קינמון 25 גרם חמאה מעט רום. ללוש את הבצק עד שמתאחד לבצק רך ונעים להכניס למקרר לרבע שעה. את התפוחים לבשל עם חומרי המילוי 10 דקות עד […]

❤️עוגת פודינג וניל_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

  *לשכבת הפודינג* 1 ביצה 3 כפות סוכר 1.5 כוסות חלב 3 כפות קונפלור מיץ וגרד מלימון אחד *הכנה* להניח את כל החומרים בקלחת ולערבב עד לגיבוש החומרים.להעביר לקערה נקייה להצמיד ניילון נצמד ולהשאיר במקרר. *לעוגה* 4 ביצים קורט מלח 1 כוס סוכר 1 סוכר וניל חצי כוס שמן 1 קופסא אינסטנט פודינג וניל 2 […]

עוגת קוקוס ונוטלה בשכבות_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

  *שכבה ראשונה* 5 חלמונים 1/2 כוס סוכר 1/3 כוס שמן 1 כוס קמח מנופה 1 כפית אבקת אפייה 3 כפות מיץ תפוזים *הכנה* להקציף חלמונים,סוכר ושמן,להוסיף שאר החומרים ולערבב לתערובת מעט יציבה .להניח בתבנית 24 עטופה בנייר אפייה *שכבה שנייה* 2 כפות גדושות ממרח נוטלה מומס למרוח מעל השכבה הראשונה. *שכבה שלישית* 5 חלבונים […]

כפיתות צמחוני_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

צרור פיטרוזיליה קצוצה דק צרור כוסברה קצוץ דק. חצי חבילה עלי מנגולד קצוצים. צרור שמיר קצוץ. חצי חבילה עלי נענע קצוצים. 2 פרוסות לחם טבול המיל (רק הלבן). 2 ביצים. ו2 חלבונים לסוף למריחת הכפיתות. 2 כפות קמח מצה או פירורי לחם. מיץ מלימון אחד . כפית מלח חצי כפית פלפל שחור. כף פפריקה. כף […]

רולדת דבש_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

  150 גר' דבש 50 גרם חמאה. 2 כפות סוכר(כן כן) 150 ג'ר קמח גביע יוגורט טבעי. ביצה כפית סודה לציפוי שמנת מתוקה ו4 כפות אבקת סוכר. בסיר מניחים דבש חמאה וסוכר ומבשלים מספר דקות מוסיפים גביע יוגורט ואבקת סודה ומבשלים יחד עוד דקה מקררים מוסיפים ביצה מערבבים מוסיפים קמח ומערבבים היטב מסדרים תבנית בנייר […]