פאי תפוחים על בסיס פריך_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
לבסיס: 3 כוסות קמח (כוס ח"פ שקופה) 3/4 כוס סוכר 1 ביצה 1 שקית אבקת אפיה 1 שקית סוכר וניל 1 כוס שמן למלית התפוחים: 6 תפוחים מקולפים וחתוכים לפרוסות 4 כפות סוכר 2 כפות פודינג וניל כ 2 כפות קוקוס לפיזור מלמעלה: אגוזי מלך / שקדים או כל מה שאוהבים אופן ההכנה לעוגת תפוחים […]
עוגת אלפחורס_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
המידות בכוס ח.פ. לשתיה חמה מצרכים לבצק: 150 גרם נטורינה רכה 1 כוס קרונפלור 1 כוס אבקת סוכר שקית אבקת אפיה 2 כפות פודינג וניל 3 חלמונים L כוס וחצי קמח רבע כוס מים (לפי הצורך) מצרכים לקצפת: 500 מ'ל שמנת מתוקה 4 כפות פודינג וניל רבע כוס סוכר 1 כוס חלב (כוס ח'פ קר) […]
קרקרים_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
בצק מושלם טעים. החיסול המהיר כמות לצנצנת גדולה מצרכים 5 כוסות קמח נפלאות 1 כוס קורנפלור 2 חופני שומשום 2 כפיות אפיה 2 סוכר ווניל 1.1/4 כוסות שמן 2 כוסות מים רותחים. קורט מלח למיקסר מכניסים את כל המצרכים . את המים מוסיפים בהדרגה לשים לבצק רך וגמיש מחלקים לגושים מרדדים. לעלה דק. חותכים בסכין/גלגלת. […]
קטאייף שיבולת שועל במילוי עוף ובצל מטוגן של הלייףףףףףףףף 🔥🔥🔥🔥_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖 טלפון להזמנות : 054-744-6518 לבצק: כוס שיבולת שועל כוס וחצי מים 1 ביצה כפית מלח כפית שמרים יבשים כפית אבקת אפייה 2 כפיות קורנפלור למלית: 300 גרם פילה עוף חתוך לקוביות קטנות מאוד. 1 בצל גדול קצוץ קטן כפית בהרת כפית כמון 2 שיניים שום […]
פריכיות ביתיות עם פירות יבשים_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
למצרכים 2/3 כוס חלב שקדים כוס חמאה מומסת 1 כפית קינמון 1 כוס סוכר חום בהיר יבש 1 כפית אגוז מוסקט טחון 2 ביצים גדולות 2 חופני שומשום 2 כוסות קמח ניפלאות. 1 כפית אפיה 100 גרם אגוזי מלך קלוי קצוץ 1 כוס פירות יבשים קצוצים 4 כוסות פתיתי קוואקר איך מכינים 1. למיקסר מכניסים […]
עוגת תפוזים קלילה וטעימה💞💞💞💞💞_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
6 ביצים L כוס סוכר ( חד פעמי שתיה חמה) כוס שמן כוס מיץ תפוזים(שסחטתי) קליפה מגורדת מתפוז שלם חצי לימון סחוט 1 סוכר וניל 2 וחצי כוסות קמח 2 אבקת אפיה. ההכנה – מחממים תנור על 160 מעלות מקציפים ביצים שלמות מוסיפים סוכר וממשיכה להקציף לקצף תפוח ויציב . כ- 5 דקות(רואים שהקצף הכפיל […]
דיסקיות אניס בטעם של פעם_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
כל המרכיבים במידת כוס קרטון חד פעמית מרכיבים : 1 ביצה L חצי כוס סוכר 2 כפות פודינג וניל רבע כוס מיץ תפוזים שליש כוס שמן שתיים וחצי כוסות קמח או לפי הצורך 2 כפות שומשום 2.5 כפיות א. אפייה 1 כף זרעי אניס אופן הכנה : להקציף את הביצה והסוכר כ 2 דקות להוסיף […]
מאפינס יוגורט ושוקולד_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים
כוס מידה אוניברבלית בקערה מרציפים 2 ביצים 2 סוכר וניל 4 כפות סוכר מוסיפים 2 יוגורט יופלה 1.5 % 1.5 כוסות קמח 1 אפיה 2 כפות שוקולד מגורד מערבבים היטב מסדרים בתבנית שקעים סלסלות נייר ומשמנים בעזרת כף שמים מהבלילה בכל סלסלה מנערים קלות את התבנית 180 מעלות 25 דקות לבזוק אבקת סוכר כשמתקררות(לא חייב)
טארט פודינג של הלייף_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖 טלפון להזמנות : 054-744-6518 לבצק: 45 גרם חמאה רכה 55 גרם אבקת סוכר ביצה אחת 145 גרם קמח לפודינג: 160 גרם שמנת מתוקה 2 חלמונים 30 גרם חלב מרוכז אופן הכנה: בקערה שמים חמאה ואבקת סוכר. מערבבים עד קבלת מרקם משחתית מוסיפים ביצה מערבבים עם […]
קינוח פיסטוק אישי_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים : 250 מ'ל שמנת מתוקה 2 כפות פודינג וניל 2 כפות סוכר 2 כפות מחית פיסטוק 3 כפות גבינה לבנה עוגיות לוטוס טחונות פיסטוקים קלויים קצוצים לקישוט אופן הכנה : מקציפים את השמנת מתוקה יחד עם הסוכר והפודינג עד שנהיית קצפת יציבה מוסיפים את הגבינה והמחית פיסטוק לקצפת ומערבבים בעדינות לאיחוד . הרכבה : […]
עוגת סולת נוסטלגית טעימה במיוחד _מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מידה בכוס חד פעמי קרטון מצרכים : 1 כוס סולת 1 כוס קמח 1 כוס קוקוס 1 שקית אבקת אפיה 1 שקית סוכר וניל 2 כפות פודינג וניל לערבב מצרכים יבשים בקערה נפרדת 4 חלבונים L 1 כוס סוכר 1 סוכר וניל 4 חלמונים 3/4 כוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים אופן הכנה: להקציף חלבונים […]
פשטידת ירקות_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
5-6 תפוחי אדמה 1 בטטה בינונית 5 ביצים גדולות 2 חופנים מלאים אפונת סנפרוס מעט שמיר — מרגיש/ה מאושרת. מעט פיטרוזיליה מעט כוסברה 3- 4 כפות מלאות קמח כורכום מלח 2 גזרים מגורדים על פומפיה 1 קישוא מגורד ההכנה את תפוחי האדמה ממליחים רבע שעה שוטפים ומבשלים את הבטטה מבשלים בלי המלחה.בסיר לערבב כל […]
בורקס בצק ביתי_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
למצרכים 7 כפות חומץ 7 כפות שמן 1 קילו קמח 2 חמאה מלח ומים איך מכינים במיקסר מכניסים כל המצרכים מים מוסיפים בהדרגה לבצק נינוח לא דביק לא נוקשה לשים היטב מספר דקות מוציאים למשטח. מחלקים ל-4 גושים כל חלק מרדדים לעלה דק. מורחים חמאה. על כל העלה מקפלים חלק ימין ועל הימין מורחים חמאה […]
עוגת שוקולד עם טוויסט מיוחד_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
המצרכים לעוגת שוקולד עם טוויסט מיוחד: 1/2 כוס סילאן 3 כפות קקאו 1 כוס מים רותחים 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 1 אבקת אפייה 1 כפית שטוחה סודה לשתיה 1 סוכר וניל 2 ביצים L 2 כוסות קמח לזיגוג: 3 כפות סילאן 1-2 כפות מים רותחים אופן הכנה לעוגת שוקולד עם טוויסט מיוחד: בקערה, […]
עוגיות כוסמין לקפה☕_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מידה בכוס ח.פעמי חם מצרכים : 1/2 כוס שמן 3/4 כוס סוכר 2 ביצים L 1 שקית א.אפיה 1 שקית סוכר וניל שליש כוס שומשום שליש כוס קוקוס או שקדים טחונים(אופציונלי) חצי כפית גרידת לימון 3/4 2 כוסות קמח רגיל או להמיר לקמח כוסמין % 80 +כף שתיים של קמח כוסמין מלא אופן ההכנה: להקציף […]
המגולגלות המיוחדות שלי … הבצק הנדיר הזה מתאים לאין סוף מילויים וכבסיס לטארטים מעניינים._מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים
מילוי שוקולד(רוזמרי, נוטלה, השחר), ריבה וקוקוס, ממרח לוטוס ושבבי שקדים ועוד… מתכון לבצק: לערבב בקערת המקסר על וו גיטרה למצב סבלה(חול): 300 גר חמאה. 150 גר אבקת סוכר. 1 קג קמח. 1 כף אבקת אפיה. להוסיף לתערובת הסבלה בקערה 3 חלמונים. 1/2 כוס(60 מל') שמן. 100 מל שמנת מתוקה 38%. 50 מל' מיץ תפוזים סחוט. […]
לביבות גבינה טעימות_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
מצרכים 1/2 חבילה גבינה טוב טעם של טרה 2 כפות של אינסטנט פודינג ווניל 1/2 כוס קמח נפלאות 1/2 כוס חלב שקדים 2-3 כפות אבקת סוכר 1/4 כפית אפיה מיץ מ-1/2 לימון 1/2 כפית קינמון תמצית ווניל איכותית קורט מלח אטלנטי ביצה גדולה 1 חלבון הכנה לקערה מכניסים כל המצרכים למעט הקמח ואפיה אותם מכניסים […]
עוגת שיש_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
לכבוד שבת.קודש❤️ 6 ביצים כוס סוכר כוס שמן כוס מים כפית תמצית שקדים 2 וחצי כוסות קמח קורט מלח 1 אבקת אפיה 3 כפות שוקלית או קקאו. ההכנה- להקציף סוכר. שמן ותמצית שקדים. מוסיפים כל פעם ביצה אחת ומקציפים. מוסיפים לסרוגין קמח ומים (הקמח. אפיה. ומלח – לשים בקערה) ומקציפים לתערובת אחידה מחלקים את התערובת […]
סלט חצילים ממכר 🔥_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים: גמבה 2 עגבניות 2 שיני שום קצוצות 1 חציל גדול תבלינים פלפל שחור כמון מרק עוף כפית סילאן או סוכר 3 כפות שמן חצי עד כוס מים 1 בצל קצוץ דק חופן כוסברה מטגנים חציל גדול חתוך לקוביות מניחים בצד. בסיר מעט שמן 1 גמבה חתוכה לקוביות 2 עגבניות חתוכה לקוביות 2 שיני שום […]
ספינז של השמחות 🔥_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים : 1 קילו קמח 1 כף שטוחה מלח 3 כפות סוכר 2 כפות שמרים 1 כף ערק 1 ביצה מים לפי הצורך בערך 4 כוסות בכוס ח'פ שקופה אופן הכנה: בקערה גדולה מערבבים בכף את הקמח המלח ושתי כפות סוכר עושים במרכז הקערה גומה שמים בתוכה את השמרים וכף סוכר מערבבים מעט רק במרכז […]
זלביות מיני קטנטנות – ביס ונעלם_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
צו על הקישור 👇👇👇 מצרכים 1 גביע שמנת חמוצה 1/2 כוס גביע סוייה לבן 1 כוס קמח ניפלאות 1/4 כפית א. אפיה תמצית שקדים הכנה לקערה מכניסים את כל המצרכים מערבבים היטב. ושופכים לשקית זילוף למחבת עם שמן. חם מזלפים לקטנטנים. מזהיבים אחר מכניסים לדבש/ א סוכר
מיני סופגניות_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
חנוכה שמח מואר ומלא ניסים מצרכים : 1 קילו קמח 2 סוכר וניל 2 כפות שמרים 3 כפות סוכר 1 כף שטוחה מלח 2 בצים 1/2 חצי כוס שמן 1 כף ערק או ברנדי 2 וחצי עד 3 כוסות מים או לפי הצורך אופן ההכנה: מערבבים בקערה את הקמח הסוכר המלח וסוכר וניל עושים גומה […]
מגולגלות ריבה שזיף וקוקוס_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים👇👇
כוס מידה אוניברסלית בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבבים 1 נטורינה 4 כוסות קמח 3/4 כוס מים 1 אפיה 2 סוכר וניל חצי כוס סוכר ללוש לבצק אחיד לעטוף בניילון ןלמקרר לחצי שעה לחלק ל4 כדורים כל כדור לררדת למרוח ריבה ומעל לפזר תוספת שרוצים לגלגל לרולדה לחתוך בסכין בחלק העליון 180 מעלות 30/40 דקות […]
ספינז קלאסי_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
***** מידת הכוס לספינז' בכוס חד פעמית שתיה קרה 180 מיל מצרכים : 1 קילו קמח 1 כף שטוחה מלח 3 כפות סוכר 2 כפות שמרים 1 כף ערק אופן הכנה: בקערה גדולה מערבבים בכף את הקמח המלח ושתי כפות סוכר עושים במרכז הקערה גומה שמים בתוכה את השמרים וכף סוכר מערבבים מעט רק במרכז […]
עוגת ביסקויטים בציפוי שוקולד חלב_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מקציפים היטב: 500 מיל שמנת מתוקה 4 כפות פודינג וניל 2 כפות סוכר חצי כוס חלב(כוס ש.קרה) אחרי ההקצפה מוסיפים בתנועות קיפול 1 מיכל של גבינה לבנה (250 גרם) מעורבבים עם 2 כפות שטוחות סוכר חבילת פטיבר בטעם שוקולד ההרכבה: טובלים עוגיות בסקויטים ומסדרים בצורה אחידה על גבי תבנית בינונית. מעל מורחים שליש מהקצפת והגבינה […]
תבשיל זיתי קלמטה בסגנון מרוקאי_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים: 2 קופסאות זיתי קלמטה מגולענים 2 כפות שמן זית 6 שיני שום קצוצות 1 כוס פלפלים צבעוניים חתוכים לקוביות חופן כוסברה 2 כפות רסק עגבניות חצי כפית סוכר או סילאן רבע כפית פלפל שחור מעט מלח רבע כפית כמון כף פפריקה אופן הכנה: בסיר מניחים את הזיתים מכסים במלא מים מביאים לרתיחה ושולקים כ […]
עוגיות מעמול במילוי תמרים ואגוזים_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים : 1 נטורינה מידה בכוס ח.פעמי חם רבע כוס שמן חצי כוס מים רבע כפית אבקת אפיה 1 סוכר וניל רבע כוס סוכר 3 עד 3.5 כוסות קמח למילוי : חצי מיכל ממרח תמרים 4 כפות אגוזים טחונים דק מעט קינמון לקישוט מעט שקדים שלמים לא קלויים אופן הכנה : לערבב את כל החומרים […]
מגולגלות סהרונים במילוי תמרים/ריבה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים : מידה בכוס ח"פ קרה 4 וחצי כוסות קמח 200 נטורינה 1 כפית אבקת אפיה 2 שקיות סוכר וניל 1/4 כוס סוכר 1/4 כוס מים 1 ביצה מילוי :ממרח תמרים מעט קינמון מילוי נוסף : ריבה קוקוס אופן ההכנה : מניחים את כל המצרכים ואת הקמח מוסיפים בהדרגה לפי הצורך ולשים עד שכל המרכיבים […]
עוגה עשירה וטעימה בשילוב וניל וריבת חלב_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים : 4 ביצים L מופרדות 2 כפות שמן 7 כפות מיץ תפוזים 5 כפות סוכר 4 כפות קמח 1 כפית אפיה *אופן ההכנה:* מקציפים חלבונים עם סוכר אחכ מוסיפים חלמונים . שמן. מיץ תפוזים ובסוף קמח ואפיה מערבבים בעדינות בתנועות עטיפה לתערובת אחידה. משמנים שתי תבניות בקוטר 24 רצוי מאוד לרפד את התבניות בעיגולי […]
פלפלים ממולאים אורז או בורגול_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים: 7-8 פלפלים מתוקים שקית בורגול בינוני או 3 כוסות אורז 2 גזרים 2 בצלים כוסברה פטרוזיליה 2-3 שיני שום כתושות 2 תפוחי אדמה שמים בקערה שקית של בורגול בינוני (חצי קילו) 3 כפות שמן רבע כפית מלח מערבבים ומוסיפים מים רותחים לקערת הבורגול עד לכיסוי הבורגול .מכסים ונותנים מנוחה בצד כ10 דקות . להכנת […]
מגולגלות במילויים מיוחדים טעימים וקנויים_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ניתן להשיג בכל חנות למוצרי אפיה❤️ ממרח דובאי חלווה ונוטלה בתוספת אצבעות קינדר בצק מושלם❤️❤️במידה ותירצו בצק חום להוסיף 2 כפות קקאו לכל כדור 4-5 כדורי בצק לבצק: קילו קמח פחות כוס 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל או כף משחת וניל 3 כפות אבקת סוכר קורט מלח 200 גרם חמאה רכה 1 כוס מיץ […]
עוגת גבינה קלה בחושה וטעימה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
❤️ לייב שהיה בטיקטוק: להקציף 3 ביצים עם 3/4 כוס סוכר כ 3 דקות , לעצור את המיקסר ולהוסיף: 750 גבינה לבנה 1 גביע שמנת חמוצה 3 כפות קורנפלור 3 כפות אינסטנט פודינג וניל . גרידת לימון או סוכר וניל לפי טעמכם האישי תבנית קוטר 20 לשמן עם חמאה את התבנית . בלי מים בתחתית […]
מתכון + סרטון להכנת לאפות קטנות על מחבת ללא שמן ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לבצק 1/2קילו קמח כף שמרים יבשים כפית מלח 1/4 כוס שמן כוס ורבע מים חמימים התפחה 30 דקות . לחלק לכדורים לפתוח כל כדור לדק ולהניח על מחבת חמה 🙏❤️להכין בצד בלילה של 1/4 כוס שמן זית כפית מלח גס 2 שיני שום קצוץ בצל קטן קצוץ פטרוזליה לערבב הכל יחד ולמרוח מעל הלאפה כשהיא […]
מחמאר – מעקודה בתבנית ממש טעים וקליל_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
טעים וקליל ברמות הוסיפו סלט ואתם מסודרים🤩. מתכון פשוט ואהוב מהמטבח המרוקאי, שמתאים לכל ארוחה ומשתלב נהדר עם סלט טרי! אז👇 נבשל יחד 4 תפוחי אדמה גדולים עם הקליפה ו-2 גזרים גדולים מקולפים עד לריכוך. נסנן את הירקות מהמים ונניח להם להתקרר. נקלף את תפוחי האדמה, נחתוך את הגזרים לקוביות ונמעך גס את שניהם – […]
עוגת מייפל וקינמון בחושה-עוגה קלה 😋_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
הכל בכוס חד פעמי שתיה חמה כפית תמצית וניל. 3 ביצים. כוס סוכר (אפשר דמררה). 3/4 כוס שמן. 2 כפות קינמון טחון.(כן כן 2 כפות לא טעות!). כוס וחצי קמח שקית א. אפיה. כף סירופ מייפל כוס מיץ תפוזים או מים. לטרוף ביצים עם סוכר ותמצית וניל. בהדרגה להוסיף שמן, מיץ תפוזים, קמח, אבקת אפייה […]
עוגת תפוזים בחושה עם קרם תפוזים 🍊_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
טעם התפוז מאוד מורגש וטעים. לעוגה: 3 ביצים כוס מיץ תפוזים תפוז אחד חתוך לקוביות. חצי כוס שמן כוס אבקת סוכר או סוכר רגיל כפית תמצית וניל. כוס וחצי קמח שקית אבקת אפיה. לציפוי:מיכל שמנת מתוקה. מיץ מתפוז אחד סחוט. 4 כפות פודינג וניל. כף סוכר. בקערה נערבב ביצים וסוכר לפחות 2דקות. נוסיף מיץ תפוזים, […]
סופריטו אדום_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים
עוף ותפוחי אדמה בסיר עם 2 כפות שמן מטגנים פרוסות תפוחי אדמה מ7-8 יחידות ומוציאים לצלחת באותו סיר מטגנים 2 בצלים פרוסים להזהבה מוסיפים 6 חלקי עוף מטגנים מ2 הצדדים בקערה מערבבים כף פפריקה מתוקה כפית פילפל שחור 2 כפות אבקת מרק בשרי 1 רסק קטן כף דבש כוס מים מערבבים היטב ומוסיפים לסיר מבשלים […]
חיתוכיות שקדים_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
מצרכים 3 ביצים גדולות 3/4 כוס סוכר 75 גרם חמאה מומסת כ-2 וחצי כוסות קמח שקדים כוס מדידה כפית אפיה חופן שקדים מולבנים/ מה שיש בבית תמצית שקדים תמצית ווניל גרד לימון קורט מלח הכנה למיקסר- מקציפים ביצים עם הסוכר והמלח. מורידים מהירות מוסיפים תמציות גרד לימון. חמאה מומסת. ולבסוף קמח שקדים. ואפיה. מערבבים ידנית […]
גביניות_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
לבצק 1/2 קילו קמח נפלאות 2 כפות שמרים יבשים 3 כפות סוכר 2 ביצים L 3/4 כוס חלב שקדים קורט מלח למילוי 1/2 קילו גבינה %5 2 כפות שטוחות קורנפלור 100 גרם חמוציות 1/2 כוס סוכר ביצה L תמצית ווניל קורט מלח להכנת הבצק למיקסר וו לישה מכניסים שמרים סוכר מלח ומערבבים מוסיפים ביצים חלב. […]
עוגת תפוזים בחושה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
עוגה פשוטה מאוד כך של 5 דקות כשמתחשק עם הקפה. נשארו לי הרבה ציפוי של עוגת שוקלד אז החלטתי לערבב ולתת נגיעות שוקולד בעוגת תפוזים בחושה. 3 ביצים כוס סוכר כוס מיץ תפוזים סחוט. גרידת תפוז. כפית תמצית וניל חצי כוס שמן כוס וחצי קמח א אפיה. ציפוי עוגת שוקולד או נוטלה או שוקולד השחר […]
דונטס / ספינג'_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
כשריחות חנוכה באויר ורוחות החורף ברקע אין כמו דונטס או ספינג' תבחרו אתם😁 כוס חלב חם חצי כף שמרים 3 כפות סוכר 3 כפות שמן 2-3 כוסות קמח. תמצית וניל גרידת תפוז(לא חובה) להניח בקערה חלב שמרים וסוכר 10 דקות לאחר מכן להוסיף קמח בהדרגה וללוש להוסיף שמן תמצית וניל וגרידת תפוז הבצק מאוד נעים […]
מילפיי אלפחורס_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים : חבילת בצק עלים ריבת חלב קוקוס קלוי 750 מ' שמנת מתוקה חצי כוס חלב 3 כפות סוכר 6 כפות פודינג וניל אופן הכנה : חותכים בצק עלים לריבועים קטנים בגודל חצי קלף מניחים את ריבועי הבצק על גבי נייר אפיה בתבנית של תנור ומעל הבצק מניחים נייר אפיה נוסף . ומעליו תבנית נוספת […]
פרגיות אורז וירקות ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
סלט ליד ולא צריך יותר לפרגיות : להשרות בטריארקי מעט צ׳ילי ומלח ולשפד. לאורז : לטגן 1 תפוחי אדמה 1 בצל 1 בטטה 1 פלפל גמבה 3 פרחי ברוקולי 4 שיני שום קטושים 2 גזר למקלות לאחר 10 ד להוסיף כפית פפריקה חצי כפית קארי חצי כפית כורכם להוסיף את האורז השטוף על כל כוס […]
עוגת שוקולד בחושה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
סיפור קטן מאחורי כל העוגות האלה. הנכד החמודי והאהוב של אחותי עובר דרכי כל בוקר לפני שהוא הולך לגן ותמיד שואל": צופית יש עוגה"? ואני דואגת שתמיד תהיה כדי לא לאכזב אותו ומגוונת 🤗 אהבה שלי בלב🥰 לעוגת שוקולד בחושה: 3 ביצים כוס סוכר חום כוס שמן. כוס מיץ תפוזים. כפית תמצית רום כפית תמצית […]
מתכון כתוב + סרטון להכנת חצ'פורי_ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
מצרפת לכם מתכון של אילנה טל האלופה קילו קמח כף מלח 2 כפות חומץ כף וודקה חצי כוס שמן מים לפי העין לא מדדתי,בצק נעים מאוד כמו גחנון להוריד למשטח מקומח לכסות לחצי שעה ללוש ושוב חצי שעה, לחלק ל 22 כדורים מנוחה רבע שעה לרדד כל כדור לגודל מלוואח לקמח להניח בצד ל20 דקות ❤ […]
עוגת תפוחים הונגרית_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
לבצק: 200 גרם מחמאה רכה. כוס אבקת סוכר(כוס חד פעמי שתיה קרה, מי שלא רוצה סוכר אפשר להמיר לתחליפי סוכר) 2 כוסות קמח. למלית: 4-5 תפוחים קלופים ופרוסים לריבועים. כפית קינמון 2 כפות מייפל. כוס סוכר😳🥺 50 גרם מחמאה. מעט מים כפית וחצי קורנפלור. לערבב את הסוכר והמחמאה להוסיף את הקמח וללוש לבצק נעים […]
מפרום_מתכון של גלית נחמן מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
בס"ד "הוֹדוּ לַה' כִּי־טוֹב כִּי לְעוֹלָם חַסְדּוֹ. והפעם במסגרת ההכנות לשבת ה-👑 הכנתי מפרום הוא אחד המאכלים המיוחדים במטבח הצפון אפריקאי, (בעיקר בקרב הקהילות הטריפוליטאיות והתוניסאיות) את המפרום הראשון שלי טעמתי אצל גיסתי וממש אהבתי❤️ זהו מאכל עשיר, טעים ומיוחד, שדורש מעט השקעה – אבל התוצאה שווה את זה לחלוטין❗️ משתפת אתכם במתכון המוצלח שאותו […]
מרק ירקות ועדשים עשיר בטעמים_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים : 2 בצלים קצוצים 1 כוס דלורית מגוררת 1 כוס כרוב לבן קצוץ 1 תפוח אדמה גדול מגורר 2 גבעולי סלרי קצוצים דק 1.5 כוסות עדשים כתומות אופן הכנה: מזהיבים בצל ושמן אחר כך מוסיפה דלורית תפוח אדמה כרוב וגבעולי סלרי מתבלים ב. רבע כפית כורכום מעט מלח קמצוץ פלפל לבן כף מרק עוף […]