מיקס ממולאים – פלפלים וכרוב – מבושלים בתנור כמה שעות…_מתכון של גיטה סלע – מאסטר מתכונים

  (היות ואצלי אוהבים במיוחד את הקישואים, הפעם הפרדתי, הכנתי אותם לחוד והרבה, ובתבנית נוספת הכנתי פלפלים וכרוב.) מיקס ממולאים של גילוש 1/2 קילו בשר טחון כוס ו-1/4 אורז עגול שטוף בצל גדול קצוץ – מזהיבים עם חצי כפית סוכר דמררה לקירמול ולאיזון טעמים 2 שיני שום קצוצות 2-3 עגבניות מגוררות גס כף גדושה נענע […]

גולש ביין אדום לפי מתכון של מלון ויסטה באילת_מתכון של גיטה סלע – מאסטר מתכונים

  קילו בשר בקר מ”ס 2 , [ליד הצלעות] או שריר(מוזה) לקוביות . 3 בצלים – חתוכים גס + פטריות טריות 4-5 שיני שום כף גדושה פפריקה מתוקה [אפשר גם חריפה ] פלפל שחור גרוס טרי גרידה מלימון אחד 1/2 כפית קימל – שלם 1/2 כוס יין אדום יבש 1-2 עלי דפנה 1/2 כפית אב’ […]

קציצות בקר ותפוחי אדמה בבירה_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים

קציצות בבירה – משגעות – לפי מתכון של הגדול מכולם – מוטי בר-און – עם מעט שינויים שלי. קציצות בקר ותפוחי אדמה בבירה מוטי בר-און – 10:43 15/08/08 קדירת קציצות בקר בשילוב תפוחי אדמה המתבשלת ברוטב עשיר של בצל מטוגן ובירה. המתכון בהשראת המתכון המפורסם "קרבונד" צלי הבקר בבירה של ר. סירקיס חומרים לרוטב: (הרוטב […]

מיקס ממולאים ברוטב חלאבי מתקתק חמצמץ…טעיםםם_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים

  15 קישואים – שוטפים היטב, מעבירים סכין סכין משונן וחופרים את הפנים, מדקקים את הדפנות ומניחים בקערה עם מים ומלח גס. למשך כשעתיים או עד לריכוך הקישואים. המלית 400 גרם בשר טחון כוס אורז עגול 2 כפות שמן/כף שומן כבש כף גדושה רסק עגבניות חופן צימוקים זעירים שחורים משרים במים חמימים(מיוחדים לממולאים) מלח, פלפל, […]

קישואים ממולאים מהמטבח הסורי – חלאבי_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים

  15 קישואים – שוטפים היטב, מעבירים סכין סכין משונן וחופרים את הפנים, מדקקים את הדפנות ומניחים בקערה עם מים ומלח גס. למשך כשעתיים או עד לריכוך הקישואים. המלית 400 גרם בשר טחון כוס אורז עגול 2 כפות שמן/כף שומן כבש כף גדושה רסק עגבניות חופן צימוקים זעירים שחורים משרים במים חמימים(מיוחדים לממולאים) מלח, פלפל, […]

עוגיות גרנולה _מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים

מידה בכוס חד פ.חם 1.5 כוס קוואקר חצי כוס סוכר חצי כוס שוקוציפס/חמוציות שקית סוכר וניל כפית א.אפיה רבע כפית ס.לשתיה רבע כוס אגוזים קצוצים למי שאוהב(לא חייב) 1 ביצה L חצי כפית קקאו (אופציונלי) רבע כוס טחינה 1 כף דבש לערבב את כל המצרכים ואת הטחינה להוסיף בסוף ואם העיסה מרגישה יבשה מידיי ניתן […]

עוגת תפוחים בחושה עם / בלי סוכר_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים

בשתי גרסאות גם ללא סוכר…. מרכיבים- 3 ביצים 1 כוס סוכר או תחליף סוכר 1/4 כוס סוכר חום לא חובה 1 כוס שמן 3 תפוחים גדולים ירוקים לחתוך לקוביות קטנות 1 כף קינמון 1 אבקת אפיה 1 וחצי כוסות קמח כוס 200 מ"ל 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים או שקדים טחונים חצי כוס צימוקים לא […]

פלפלים קטנים ממולאים בשר_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים

  מצרכים: 700 גרם בשר טחון בצל 1 גדול מגורד דק גזר 1 מגורד דק תפוח אדמה קטן מגורד דק ביצה 1 3 כפות פירורי לחם בערך מעט פלפל שחור מעט מלח מעט כורכום מעט בהרט או ראסאלחנות 3 כפות פטרוזליה קצוצה 3 כפות מים מהברז לערבב את הכל להכניס למקרר לחצי שעה לעשות חריץ […]

בורקס במילוי פירה מבצק ספידי_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים

מצרכים לפירה: 3 תפוח אדמה גדולים מבושלים ומעוכים לפירה מתבלים במעט מלח . קמצוץ פלפל לבן. רבע כפית מרק עוף מערבבים היטב מצרכים לבצק : 4 כוסות קמח לבן/כוסמין חצי כפית מלח שקית אבקת אפיה 1 כוס שמן 1 כוס מים רתוחים במידה ויש צורך מוסיפים עוד מעט מים אופן הכנת הבצק : מערבבים את […]

מגולגלות תמרים הכי טעימות שיש_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים

מצרכים : 100 גרם נטורינה מידת בכוס ח.פעמי חם חצי כוס שמן חצי כוס מים 1 אבקת אפיה 3 שקיות סוכר וניל קמח לפי הצורך בערך 4 כוסות קמח לערבב את כל החומרים ולהוסיף קמח לפי הצורך בערך 3 עד 4 כוסות קמח בכוס ח.פעמי חם לחלק את הבצק ל 3 כדורים לרדד כל כדור […]

עוגיות מרוקאיות_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

המצרכים לעוגיות מרוקאיות: מידה בכוס חד פעמי קר 2 שקיות אבקת אפיה 2 שקיות סוכר וניל 1 נטורינה 200 גרם 1 כוס שמן 1 ורבע כוס סוכר 1/2 כוס שומשום 1/2 כוס קוקוס 1 כוס מיץ תפוזים כ 7 כוסות קמח (להוסיף לפי הצורך) אופן ההכנה לעוגיות מרוקאיות: בקערה מכניסים את כל המצרכים ומערבבים היטב […]

סיגרים במילוי שקדים_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מצרכים : חבילת עלי סיגר מרובעים מכינים סירופ סוכר: 3 כוסות סוכר 2 כוסות מים כפית מיץ לימון טרי להרתיח את כל מרכיבי הסירופ על הגז על אש גבוהה במשך רבע שעה בערך או עד לקבלת סירופ סמיך מעט. למילוי : 2 כוסות שקדים טחונים 1 כוס שבבי קוקוס קמצוץ גרידת לימון להוסיף כמה […]

מגולגלות שוקולד_מתכון של אסתי זוהרץ – מאסטר מתכונים

מרכיבים: לבצק בכוס מידה 250 מיל 4 כוסות קמח לבן / כוסמין 1 שקית אבקת אפיה כפית תמצית וניל רבע כפית מלח 1 כוס שמן 1 כוס מים רותחים למילוי : ממרח שוקולד טחינה ללא סוכר או כל ממרח אחר ללוש את כל חומרי הבצק לבצק חלק ונעים לחלק אותו ל 4 או 5 כדורים […]

גלילי ופל במילוי וניל ולוטוס_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים: חבילת גלילי ופל למילוי מיכל שמנת מתוקה 250 מיל או קצפת צימחית 2 כפות פודינג וניל ממרח לוטוס שבבי קוקוס לקישוט אופן ההכנה: מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג לקצפת יציבה מוסיפים 2 כפות ממרח לוטוס בתנועות קיפול * מעבירים את הקצפת לשקית זילוף ומזלפים לתוך הגלילים * מקפיאים לשעה לאחר שעה. ממיסים ממרח לוטוס […]

בורקס מדפי אורז במילוי בשר טחון ופטריות_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

מצרכים : חבילת דפי אורז מצרכים לבלילת העלים : 1 כוס חלב סויה או מים 1 כפית סילאן 1 ביצה לערבב היטב את המצרכים לבלילה ולצקת לתוך קערה שטוחה ולהניח בצד עד להכנת המילוי . מצרכים למילוי : 2 כפות שמן 700 גרם בשר טחון קופסת פטריות 2 בצלים חתוכים לרצועות תבלינים :מעט פלפל שחור.מעט […]

עוגת אפרסקים ונקטרינות🥭🍑_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

  5 ביצים 1 כוס סוכר 3/4 כוס שמן 21/2 כוסות קמח 1 אבקת אפיה 5 אפרסקים ונקטרינות חתוכים לקוביות 1 שמנת חמוצה 3 אפרסקים ונקטרינות פרוסים קינמון וסוכר לפיזור על התבנית להקציף ביצים עם סוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח, להוסיף את השמן בזרם דק. להוסיף קמח ואבקת אפיה להקציף עד לאיחוד, להוסיף שמנת […]

קציצות עוף ופולים_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים לקציצות עוף : חצי קילו חזה עוף טחון חופן פטרוזיליה 1בצל בינוני מגורד דק 1 תפוח אדמה קטן מגורד דק מעט מלח מעט פלפל שחור גרוס ראס אלחנות/בהרט מעט כורכום כפית שמן מעל התבלינים לערבב הכל ובסוף להוסיף 3 כפות מים מהברז ולערבב היטב וליצור קציצות שטוחות אופן הכנה : בסיר שטוח 2 כפות […]

עוגיות זילוף שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

4 כוסות שקד טיבעי עם הקליפה כוס קורנפלור כוס סוכר לטחון הכל ביחד. להוסיף 4 ביצים לארג' להשאיר בצד למשך שעה. לחמם תנור 150 מעלות טורבו. לזלף על נייר אפייה עם מעט קמח ולאפות 15 דקות להוציא לא לגעת עד שהם מתקררים לחלוטין. לחבר בעזרת שוקולד או מרנג.

לחמניות_מתכון של סיגלית ימין – מאסטר מתכונים

‏מצרכים!! קילו קמח. שתי כפות שמרים יבשים שתי ביצים 2כפות סוכר‏!! 3 כוסות מים פושרים כף מלח 1/2כוס שמן , ‏לציפוי !! 1 ביצה ‏שומשום אופן ההכנה!! ‏בקערת המקסר לשים קמח שמרים סוכר לערבב ‏להוסיף ביצה ‏שמן‏ ‏ להסיף את המים בהדרגה נלוש ‏להוסיף מלח ‏ונמשיך ללוש לבצק רך ,ונעים 10 דקות ‏ ‏נוציא את […]

רצועות‏ של חזה עוף ‏עם ירקות במחבת_מתכון של סיגלית ימין – מאסטר מתכונים

מצרכים . ‏שני פרפרים של חזה עוף ‏חתוך לרצועות ‏בערך (חצי קילו)מערבב ‏בכפית שמן ‏פלפל שחור ומלח קורט פפריקה ‏סלסלה ‏של פטריות ‏שני בצל ירוק בצל אחד גדול ארבע שיני שום כוס שעועית ירוקה טריה ‏גמבה אדומה אחת חתוך לרצועות ‏ ‏ג׳ינג׳ר חתיכה קטנה‏ כפית ‏שומשום תבלינים ‏כפית פלפל שחור כפית אבקת עוף ‏קורט מלח […]

בצק שמרים / קרואסון / רולדות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

  1 ק"ג קמח כוס סוכר ( חד פעמי שתיה חמה) 2 סוכר וניל 3 ביצים L כוס שמן 2 כפות שמרים חצי כפית מלח בערך 2 כוסות מים פושרים. ההכנה – לערבב הכל ביחד בסוף מלח. בצק רך ונעים. למרוח מעט שמן בקערה. התפחה ראשונה שעה. לחלק את הבצק ל-4. חלק קראסון שוקולד נוטלה […]

עוגיות חלווה/ ממרח תמרים/ אגוזים או שקדים/שוקולד צ'יפס_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

4 סוגי עוגיות ממתכון אחד❤️ ( הכנתי כמות כפולה וככה יש מספיק עוגיות) עוגיות חלווה/ ממרח תמרים/ אגוזים או שקדים/שוקולד צ'יפס 1 מרגרינה – מחמאה רכה 1/2 כוס שמן 1/4כוס סוכר 3/4 כוס מים 1 אבקת אפיה קמח כמה שנכנס ( בערך 4 כוסות קמח) להוסיף בהדרגה. בצק רך ונעים. מילוי- ממרח חלווה/ ממרח תמרים […]

עוגת לימון עם דובדבנים טעימה 🍋🍋🍋_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

כוס אוניברסלית. מתאים ל 3 תבניות אינגליש. או תבנית גדולה 5 ביצים כוס סוכר כוס שמן 2.5 כוסות קמח 1 אבקת אפייה חצי כפית סודה לשתייה כוס מיץ לימון סחוט טרי!!! כף תמצית וניל איכותי 2 כפות גרדת לימון חצי קילו דובדבנים טריים ללא גרעין חצויים לשניים. אופן הכנה: בקערת המיקסר עם וו בלון. מקציפים […]

ריזוטו אורזו(פתיתים בצורת אורז)_מתכון של גלי אלון בובר – מאסטר מתכונים

אני פשוט לא מצליחה להפסיק לאכול את המנה המאולתרת הזאת אז החלטתי לחלוק מתכון ״בערך״ כי באמת זה היה הכנה של על הדרך ריזוטו אורזו (שזה שם סתם יומרני לפתיתים ממש ממש טעימים): בסיר מחממים כפית שמן זית מוסיפים בצל סגול בינוני קצוץ דק (או שאלוט) מטגנים עד שנהיה שקוף מוסיפים 6-8 שיני שום קצוצות […]

פאי היער השחור🍒_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

  21/2 כוסות קמח 2 כפות גדושות קקאו 200 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות 1/2 כוס אבקת סוכר 1/2 כוס שקדים טחונים 1 ביצה לערבל קמח חמאה קקאו עד לקבלת פירורים להוסיף אבקת סוכר שקדים טחונים ולערבל מעט להוסיף ביצה ולערבל עד לקבלת בצק. לעטוף בנילון נצמד ולקרר שעתיים. להדק את הבצק לרינג 24 עם […]

פאי תפוחים 🍎🍎 ללא גלוטן עם קמח תמי _מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

200 גר' חמאה קרה 1 ביצה 2/3 כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל 3/4 2 כוסות קמח 1 אבקת אפיה מלית תפוחים: 7 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביית או רבעים 1 כוס סוכר 1/כפית קינמון 2 כפות קורנפלור בצק: לערבל במקסר חמאה סוכר ביצה ותמצית וניל. להוסיף קמח ואבקת אפיה ולערבל עד קבלת בצק אחיד. לעטוף […]

חיתוכיות ריבת תות ביתית וקוקוס מטורףףףף 🍓_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

  לבצק: 200 גרם חמאה 100 גרם סוכר כף תמצית וניל 1 ביצה 80 גרם אינסטנט פודינג וניל. 200 גרם קמח. למלית כל ריבה שאתם אוהבים. כוס קוקוס. מתכון לריבת תותים שלי. 1 ק"ג תותים. 700 גרם סוכר. 10 גרעינים תפוז או לימון. בסיר על אש בינונית למשך שעה. להוריד לאש נמוכה עד הסמכה. אופן […]

חלות/לחמניות_מתכון של סיגלית ימין – מאסטר מתכונים

‏קילו קמח. שתי כפות שמרים יבשים 1ביצה 4 כפות סוכר‏!! 2 כוסות מים ‏מהברז אם הקמח יבש מוסיפים עוד מים ‏בהדרגה עד שהבצק רך ונעים כף מלח 1/2כוס שמן ‏לציפוי ביצה‏ ‏שומשום אופן ההכנה!! ‏בקערת המקסר לשים קמח שמרים סוכר לערבב ‏להוסיף ביצה ‏שמן תוך כדי לישה ‏להסיף את המים בהדרגה תוך כדי. לישה. ‏ממשיכים […]

לפת כבושה (מחללה ) מהמטבח‏ העירקי _מתכון של סיגלית ימין – מאסטר מתכונים

מוגש ליד כל ארוחה מצרכים ‏צנצנת זכוכית מעוקרת ‏בינונית(‏שטוף במים ‏רותחים ‏‏ארבע לפת גדולים 3 סלק ‏בינוני ‏פלפל חריף אחד ‏חצי כוס חומץ כף מלח ארבע שיני שום ‏ אופן ההכנה ‏לשטוף את הצנצנת הזכוכית במים ‏רותחים .לשטוף את הלפת את הסלק ולקלף ‏ולחתוך לאורך לאיזה צורה שרוצים להניח בתחתית הצנצנת שום פלפל חריף מעל […]

בסבוסה/נמורה_מתכון של סיגלית ימין – מאסטר מתכונים

‏מצרכים כוס סוכר 3/4‏ כוס מיץ תפוזים (או מים 3/4 כוס שמן 2ביצים ‏‏1/2 3 ‏כוסות סולת ‏כפית אבקת אפייה כפית תמצית וניל ‏שקדים לקישוט ‏ לסירופ ‏שני כוסות מים ‏חצי כוס סוכר ‏חצי כוס דבש ‏שני פלחים של לימון. ‏כפית ‏מיי ורדים ‏להרתיח על הגז ‏ אופן הכנה ‏להקציף ביצים להוסיף סוכר ‏תמצית וניל […]

עוגת טורט משמשים בחושה, קלה ומהירת הכנה_מתכון של דייויד ביטון – מאסטר מתכונים

2 תבניות סטנדרטיות מוארכות חומרים : 5 ביצים 100 גרם חמאה כוס סוכר 1 אפיה 1 וניל כוס ורבע קמח לפיזור מעל : משמשים חתוכים לקוביות/רבעים לזיגוג: ריבת משמש בקערה לערבב את כל החומרים יחד . לפזר את פלחי המשמשים מעל. להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 35 דקות לערך / עד שמשחים […]

עוגת גבינה עם בישקוטים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

חבילה וחצי של בישקוטים. 750 גבינה לבנה 5% 2 שמנת מתוקה 4 כפות אינסטנט פודינג וניל. 3כפות אבקת סוכר. 2 כפות נס קפה. כף מחית וניל איכותי חצי כוס מים רותחים כוס חלב. אופן הכנה: תבנית 25/30 בקערת המיקסר שמים שמנת פודינג ואבקת סוכר ומחית וניל. מקציפים 2 דקות. מוסיפים את הגבינה לעוד דקה אחת […]

קערת אסאי_מתכון של גלי אלון – מאסטר מתכונים

לפתוח את היום עם קערת אסאי הכי קל, טעים, מרענן ואצלי גם עוזר להעביר את תופעות האלרגיה של העונה המטורללת הזאת הפעם הכנתי אותו פרוביוטי כי גם הבטן שלי עושה בעיות בנוסף לגרון המגרד, הנזלת והעיניים שרוצות לצאת מהמקום לבלנדר (עדיף עם מוט דחיפה כי המסה סמיכה): 100 גרם מחית אסאי קפואה בננה גדולה קפואה […]

עוגת סולת -בסבוסה_מתכון של גלית נחמן- מאסטר מתכונים

בס"ד "סוכר יה סוכר בסבוסה " עוגה שהיא שלמות במלוא מובן המילה… מתאימה להמתיק את אחה"צ לצד כוס תה עם נענע…😘 מצרכים 1 כוס סוכר 1 כוס קוקוס 1 כוס קמח 1 וחצי כוסות סולת 2 כפות בוטנים קצוצים 2 שקיות אבקת אפייה 1 וחצי כוסות מיץ תפוזים טרי 1 כוס שמן 4 ביצים לסירופ […]

מוס אוראו וגבינת מסקרפונה_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

  תחתית: 250 גר' עוגיות אוראו תחונות 100 גר' חמאה מומסת לערבב יחד ולהדק ברינג 24 ולהקפיא . מוס שוקולד מריר: 200 גר' שוקולד מריר מומס 10 גר' גלטין + 1/3 כוס מים קרים להמיס את הג'לטין ולערבב עם השוקולד 500 גר' שמנת להקצפה 1 גבינת מסקרפונה בטמפ' החדר 5 כפות אבקת סוכר להקציף את […]

קונוסים עם פיצוחים קרמל 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

כוס מידה אוניברסלית 4 כוסות קמח 2 ביצים 3/4 כוס שמן 3/4 כוס מים 2 כפות אלכוהול כף תמצית וניל חצי כוס שומשום קורט מלח לסירופ: 1 ק"ג סוכר חצי ליטר מים וחצי לימון סחוט אופן הכנה לסירופ.: בסיר נשים סוכר ומים ולימון עד הסמכה. על אש בינונית. למלית: 1כוס סוכר כף מים 1 שמנת […]

עוגת שוקולד,גבינה וקרמבל_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

*לשכבת השוקולד* 4 ביצים וקורט מלח 1 כוס סוכר חצי כוס שמן 3 כפות חלב 1.5 כוסות קמח מנופה 1 שקית אבקת אפייה 3 כפות קקאו 3 כפות אבקת שוקו 1 קופסא אינסטנט פודינג שוקולד *הכנה* להקציף ביצים ומלח,בהדרגה להוסיף,סוכר,שמן,חלב וחומרים יבשים עד לקבלת בלילה אחידה ויציבה(לא נוזלית)לשטח בתבנית26 עטופה בנייר אפייה. *לבלילת הגבינה* 2 […]

קינוח " שחור ולבן "_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

  לתחתית: 3 ביצים כוס סוכר חצי כוס שמן חצי כוס מיץ תפוזים חצי כפית סודה לשתייה כוס קמח תופח 2 כפות קקאו לקרם: קופסה של מסקרפונה 2 שמנת מתוקה 38% 2 כפות אינסטנט פודינג וניל כף אבקת סוכר. למלית ריבה או שוקולד. או כל דבר אחר שתבחרו. אופן הכנה: בקערת המיקסר נשים ביצים קורט […]

טרליצה-העוגה הכי טעימה בעולם ושלא יגידו לי אחרת 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מתכון : 3 שלבים למתכון לבסיס : 7 ביצים 6 כפות קמח 1.5 אבקת אפיה 1/2 כפית מלח 1 כוס סוכר 1 סוכר וניל חצי כוס שמן שלב 2 : 750 מיל חלב 250 מיל שמנת מתוקה מקל וניל שלב 3 – קרמל : 1 כוס סוכר 250 מיל שמנת מתוקה 100 גרם חמאה . […]

עוגת סניקרס גלידה❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

תבנית אינגליש רחבה אפשרי בחד פעמי . לצפות את התבנית בנילון נצמד לאורך ולרוחב להמיס על מחבת כוס סוכר עד להמסה וצבע עינברי להוסיף 50 גרם חמאה חתוכה לקוביות ולערבב להוסיף 1/2 שמנת מתוקה בזהירות רבה לערבב היטב ולהעביר למסננת שיהיה קרם חלק. להוסיף כוס וחצי בונדוק ולערבב.. לשפוך לתוך התבנית ולהכניס למקרר. 2-להקציף 1 […]

בצק פריך עם שמנת ושוקולד מגורד+בצק פריך עם שמנת וריבת פטל ביתית💗_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

2 ביצים 1/2 כוס סוכר ( כוס חד פעמי שתיה חמה) 3 כפות מים 1/2 כוס שמן 1 סוכר וניל 3 וחצי כוסות קמח 1 אבקת אפיה מכינה בצק מכל החומרים קמח מוסיפה בסוף. מחלקת את הבצק – מרדדת 3/4 מהבצק בתבנית עגולה או מלבנית / את הרבע הנותר שמתי בתבנית אינגלייש. עם נייר אפיה. […]

קובה פטריות צימחונית בשיטת הפטנט_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

יצא מושלם❤️ ❤️ לטחון חבילת פטריות טריות 1 בצל 1 גזר (לא חובה) 1/4 חבילת פטרוזיליה עלה כרפס את הכל לטחון לדק ולהכניס ל2 דקות למיקרו שיתרכך לסחוט היטב ולשים מלח פלפל שחור וחצי כפית בהרט לקובה . להכין כדורים לצפות בביצה ולגלגל בסולת שוב ביצה וסולת ולהכניס למרק בהצלחה ממש ממש טעים ❤️❤️❤️❤️❤️