פיצה כשרה לפסח_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

הכנת בצק הפיצה בקערה אחת. 100 גרם חמאה/ מרגרינה רכה. להוסיף 2 ביצים. 1 כף מלח שטוחה 1 כפית אבקת אפיה 1/2 כוס שמן זית 1 יוגורט לערבב היטב את כל החומרים ואז להוסיף 200 גר פירורי תערובת גבינות קשות 1 כוס קמח שקדים 2 כוסות קמח קונדיטור ללא גלוטן 1/2 כוס קמח מצות דק. […]

בורקס כשל״פ_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

מילוי : צפתית , צהובה, גבינת שמנת ,מטבוחה , זיתים ועגבניות שרי ❤️ לבצק: 1 קמח מולינו 20 גרם שמרים כשלפ 1/2 כפית מלח 4 כפות שמן מים – כמה שנכנס בערך 2 כוסות פלוס .. להכין מהבצק רולדה ולחתוך לעובי 2 אצבעות . חלמון ושומשום 180 מעלות מתקבלות 2 רולדות

עוגת שוקולד קרם שמנת ופירות יער ללא גלוטן (כשל"פ)❤️_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

  תבנית 24 נחמם תנור ל175 מעלות תנור רגיל לא טורבו. לעוגה: 200 גרם שוקולד מריר 100 גרם חמאה 100 גרם קמח שקדים גרדת תפוז מתפוז אחד 4 ביצים מופרדות חצי כוס סוכר קורט מלח לקרם: 1 שמנת מתוקה 1 חבילה אינסטנט פודינג חצי כוס חלב פירות יער: 1 חבילה קפואה של פירות יער חצי […]

מטבוחה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

3 ק"ג עגבניות שמה במים רותחים מקלפת. וחותכת לקוביות שמה בסיר עם ראש שום 5 פלפלים חריפים ( עכשיו הפלפל חריף) מבשלת על אש נמוכה וכל פעם מועכת עד שנספגים המים. מכינה בצלחת – 5 כפות פפריקה מתוקה 3 כפות פפריקה חריפה כף מלח גדושה שמן שיכסה את הפפריקה. מערבבת הייטב. שופכת על העגבניות וממשיכה […]

ריבועי בצק עלים במילוי תפוחים_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

🎊🎉🎈 חומרים: בצק עלים תפוחים קינמון סוכר חום * *כמויות לפי מה הצורך לחתוך את הבצק לריבועים, לחרוץ ריבוע בתוך הבצק ,להשאיר שוליים , לסדר את התפוחים כמו בתמונה, לערבב סוכר וקינמון ולפזר מעל…להתיז מעט מאוד שמן . לאפות בחום 175 עד להזהבה . בסיום האפיה …למרוח את התפוחים בריבה צהובה מהולה עם מעט מים […]

בצק עלים במילויים שונים_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

ניתן למלא בכל דבר כמעט כיד הדימיון !! חומרים: בצק עלים ריבה אבקת סוכר אופן ההכנה: לחתוך ריבועים את בצק העלים, לחתוך מעט מכל ארבעת הפינות …לשים חצי כפעת קונפיטורה/,ריבה…לסגור כמו בתמונה… לאפות בחום 170 אפשר גם בטורבו…עד להזהבה. לאחר שמתקררים לפזר אבקת סוכר. בהצלחה !!🎈🎉🎊

אצבעות בצק עלים טבולים בסוכר וקינמון_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

🎉🎊🎈 מחבילת בצק עלים ניתן להכין מבחר עוגיות בו זמנית…לחלק את הבצק חלקים , לעצב ולמלא מה שאוהבים . חומרים: בצק עלים סוכר חום קינמון סוכר וניל ** לערבב את שלושת המרכיבים בצלחת אופן ההכנה: לחתוך רצועות בצק עלים ברוחב 1 ס"מ באורך שתיבחרו….לטבול בסוכר שהכנו …לגלגל כמו הברגה…לסדר בתבנית … לאפות בחום 170 טורבו […]

שומשומיות ללא גלוטן ( גם לפסח ) ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

הקצפה ידנית ללא מיקסר… 3 חלבונים להקציף עם 1/2 כוס סוכר חום להוסיף 2 כוסות שומשום 1 סוכר וניל 1 כוס גרעיני חמניה ❤️ לערבב וליצור עיגולים בעזרת 2 כפות אחת מרימה השניה מורידה לתוך תבנית שקעים סיליקון או בתנית התנור על ניר אפיה 180 מעלות כ12 דקות

ריבועי קוקוס ושוקולד ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

להקציף 3 חלבונים 3/4 כוס סוכר – עד לקצף יציב להוריד מהמיקסר ולהוסיף: 2.1/2 כוסות קוקוס לערבב בצורת עטיפה ולשפוך לתבנית ולישר . בתוק קערת זכוכית לשים 1 כוס נוטלה 1 שמנת מתוקה ולהכניס למיקרו לדקה לערבב היטב ולהוסיף חלמונים לשפוך מעל הקוקוס 1/2 שעה בתנור על 180 תבנית 20/20 יש לשים ניר אפיה לפני […]

עוגיות אורייבה_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

1 מחמאה רכה 1 כוס שמן 5 כפות אבקת סוכר 1 אבקת אפייה קורט מלח 1 כוס קמח שקדים 5 כוסות קמח אופן הכנה: בקערה מערבבים את כל החומרים מלבד הקמח. מוסיפים בהדרגה את הקמח עד קבלת בצק רך ונעים. יוצרים כדורים במשקל 25 גרם. נועצים שקד. אופים 180 טורבו עד הזהבה 25 דקות. בהצלחה […]

עוגיות מרצפן_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

  מרציפן 2 כוסות קמח שקדים חצי כוס אבקת סוכר מעט מים אני מוסיף כף מיי ורדים עד גיבוש של הבצק 1 כפות תמצית שקדים 1 כף מיץ לימון אופן הכנה: בקערה שמים שקדים ואבקת סוכר מערבבים את היבשים. מוסיפים את תמצית השקדים והמים עד גיבוש. מעבדים ביד על משטח עבודה. חשוב לסגור בניילון נצמד […]

בקלוואה פיסטוק_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

  מפשירים בצק פילו לילה במקרר. לוקחים 3 דפים בכל פעם מרססים ספרי שמן/ או מורחים שמן 3 כוסות פיסטוק טחון גס 1/2 כוס סוכר כפית קינמון מערבבים ביחד מניחים על הדפי פילו מגלגלים ומהדקים הייטב סוגרים את הפינות הייטב. לסמן עם סכין ( לא לחתוך עד הסוף) לאפות ב-180 מעלות כ-20 דקות. סירופ – […]

כדורי פירה לפסח ובכלל🥔…קריספי מבחוץ נימוח מבפנים😋_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

10 תפוח אדמה 2 ביצים 4 כפות קמח/ קמח מצה מלח פלפל שחור מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה. שמים בסיר ומרתחים עד שתפוחי האדמה מתרככים לאחר מיכן מעבירים למסננת כ5 דקות מועכים את תפוחי האדמה לפירה מוסיפים את יתר המצרכים מגלגלים את הפירה לעיגולים מצפים בפרורי לחם /פרורי מצה מרתיחים שמן במחבת ומטגנים עד להזהבה

פחזניות ואקלרים … כשר לפסח ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לבשל על הגז ועד להמסה: כוס מים 100 גרם חמאה או מחמאה לפרווה קורט מלח כף סוכר להוסיף 1 כוס קמח אוסם כשל״פ לערבב היטב אין לחץ בזהירות רבה עד שהבצק יהיה מבושל . להעביר למיקסר בוו גיטרה על נמוך ולהוצאת כל האדים. להוסיף בהדרגה 4 ביצים ביצה אחר ביצה עד להטמעה . להכניס לשק […]

סחוג של בית🏘🏚_מתכון של גלית נחמן- מאסטר מתכונים

בס"ד תזהרו זה ממכר😉 הסחוג הכי טעים שייש❗️ אז מה צריך בכדי להכין את אחד הטעימים שייש❓️ צרור כוסברה צרור פטרוזיליה כף כמון סיבוב אחד של שמן קורט מלח 5 או 6 שיני שום גדולים 4-5 פלפלים חריפים קטנים או 2-3 גדולים לטחון הכל יחד בבלנדר ולהעביר לקופסאות אחסון ולהגיש למי שאוהבים😘❤️

מרציפן קשיו נדיר🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

  2 כוסות קשיו 6 כפות סוכר כפית קינמון חצי כפית ציפורן כף מיץ לימון רבע כוס מי ורדים לפי צורך. חשוב לא תמצית ורדים! אופן הכנה: במעבד מזון נטחן פעם אחת את הקשיו נוסיף סוכר ונטחן שוב טחינה דקה מאוד. נעביר לקערה. נתבל. נערבב נוסיף לימון. נתחיל לגבש עם המיי ורדים עד גיבוש אחיד […]

עוגת שוקולד צ'יפס_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

  ❤️❤️❤️❤️❤️ 4 ביצים L כוס סוכר ( שתיה חד פעמי) כוס שמן כוס קקאו/ שוקולית 2 כפות נס קפה כוס מים/ קצפת/ שמנת/תפוזים 1 אפיה 2 כוסות קמח. להקציף ביצים שלמות במהירות גבוהה להוסיף סוכר קצף יציב ( כ- 6 דקות הקצפה), להנמיך מהירות במקסר להוסיף בהדרגה לפי הסדר. תבנית 26 או חד פעמי […]

עוגיות שומשום_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

2 כוסות שומשום כוס קמח 4 כפות סוכר 2 ביצים m 2 סוכר וניל 4 כפות שמן. אופן ההכנה לערבב הכל ביחד. להרתי את הידיים במעט מים. ולהכין סהרונים. לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כרבע שעה עד עשרים דקות. לקרר הייטב להמיס 100 גרם שוקולד בבן מרי( סיר מים וקערה עם שוקולד) לפזר שוקולד […]

גביניות על בסיס נטורינה + טיפים ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

4 כוסות קמח.. חצי שקית שמרים טריים של שימרית 3/4 כוס סוכר נערבב ביחד… נוסיף כף אינסטנט וניל…גרידת לימון מחצי לימון..כוס חלב..2 ביצים ונלוש 3 דקות..נוסיף 150 גרם נטורינה על בסיס קוקוס של שמרית..נלוש 12 דקות..הבצק צריך להיות רך מאוד..לא לדאוג הוא מסתדר נהדר אחרי מקרר… עם יד משומנת נרים את הבצק ונניח על נילון […]

עוגת פרג וקוקוס …שחייבים להכין_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

  ✨️🎈🎉🎊 לאוהבי הפרג והקוקוס כמוני, קבלו מתכון מצוין לעוגה רכה ועסיסית !!! חומרים: כוס אוניברסלית 4 ביצים L 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 1 כוס קוקוס 3/4 כוס פרג טחון 2 וניל 1 כפית תמצית רום 1 כוס מיץ /מים/חלב 1-1/4 כוס קמח תופח (אחד ורבע) אופן ההכנה: להקציף את החלבונים במהירות גבוה. […]

עוגיות ממולאות שוקולד קינדר ללא גלוטן_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים

1 מחמאה רכה 1 אבקת אפייה 3 ביצים 2 וחצי כוסות קמח תמי כתום 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל 3/4 כוס סוכר חום חצי כוס סוכר לבן קורט מלח למיקסר ליצור עיגולים לשים שני קוביות שוקולד קינדר לחמם תנור לפני 200 אפייה רגילה בערך 20 ד שימו לב שהעוגיה שזופה טוב

סיגרים ללא גלוטן_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים

1 מחמאה 1/2 כוס שמן חצי כוס מיץ תפוזים 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל 1 ביצה חצי כוס סוכר חצי ק"ג קמח תמי כתום ללא גלוטן לערבב הכל יחד להכין סירופ כוס וחצי סוכר כוס וחצי מים 2 סוכר וניל להרתיח עד להסמכה ולקרר לרדד בצק לקרוץ עיגולים כל עיגול לגלגל לסיגר ולהניח בתבנית […]

עוגה תורכית עם רוטב שוקולד וקצפת_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

  תבנית מלבנית בינונית משומנת חומרים:נמדדו בכוס חד"פ חמה 3 ביצים לארג' בטמפ החדר כוס סוכר(כמעט מלא) חצי כוס חלב בטמפ החדר חצי כוס שמן 1א.אפיה 2 כוסות קמח מנופה מעט מלח שקית ס.וניל לרוטב: 2 כוסות חלב(מידת כוס אחת כאן 200 מל) 5 כפות סוכר 3 כפות קקאו 80 גרם שוקולד מריר לציפוי: שמנת […]

עוגת ריבועי אגוזים וריבה😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

טעימה וקלה. גם למשלוח המנות תבנית גדולה .אפיתי בתבנית מרובעת בינונית. (אפיה בחום 200 מעלות בהתחלה .15 דקות ואז המשך. אפיה ב180 מעלות) מצרכים 3 כוסות קמח .לנפות! 2 כפות סוכר גדושות 200 גרם חמאה קרה ארבע ביצים גדולות בטמפרטורת החדר ריבה בטעם משמש או תות.כמות של כוס.או כל כמות שאוהבים שלושת ריבעיי כוס סוכר […]

עוגיות תכשיטי אביב 🌺_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖 טלפון להזמנות : 054-744-6518 לבצק: 4 כוסות קמח 1 כוס מחמאה מומסת שקית סוכר וניל מיי ורדים לגיבוש הבצק למלית שקדים: 3 כוסות שקדים טחונים 1 כוס אבקת סוכר 2 סוכר וניל כפית תמצית שקדים כף גרידת לימון 1 עד 2 ביצים לגיבוש הבצק אופן […]

כנאפה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

להמיס 80 גרם חמאה לקחת חופן שערות קדאיף לערבב יחד ולצפות בתחתית המחבת בשערות קדאיף באמצע השערות קדאיף לערבב 2 סוגי גבינות ריקוטה וסלוגוני (צמת מוצרלה) שילוב סוףףףף ומעל שוב שערות קדאיף .לשים על הגז עד להשחמת השעורות להפוך על צלחת ולהחזיר שוב על הגז . סירופ: 1/2 כוס סוכר 1/2 כוס מים 6 טיפות […]

מיני אוזני המן חמאה במילוי קרם פסטוקים ושוקולד לבן_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים

1 ק"ל קמח מנופה 400 גרם חמאה רכה מומלץ להוציא אותה יום לפני 2 אבקת אפייה 2 סוכר וניל 1/2 כוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים 1 כוס סוכר 1 כוס וחצי פיסטוקים קלופים חצי כוס סוכר 1/2 שמנת מתוקה 100 גרם שוקולד לבן 50 גרם חמאה רכה למלית: אופן ההכנה הבצק . מכניסים לקערת […]

עוגיות תמרים/אוזני המן ללא גלוטן _מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים

חצי ק"ג קמח תמי תופח חצי כוס מיץ תפוזים סחוטים 1 ביצה 100 גרם אבקת סוכר 1 מחמאה רכה חצי כוס אבקת שקדים ללוש במיקסר נשים יקרות ואהובות❤️ המתכון מושלם מתאים לכל בצק פריך עכשיו פורים למלות עם מה שרוצים קוקוס -רחת אגוזים- שוקולד תמרים- כל מילוי אם יבש (להוסיף 2 כפות מיים אני לא […]

עוגיית סנדביץ קרם קרמל עם קרם בורלה 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

בצק של עוגיית מכונה הכי פשוט והכי טעים ❤️❤️❤️ עוגיות מכונה לפי בקשה מיוחדת 🔥 לקרם בורלה: 300 מייל שמנת מתוקה 59 גרם סוכר 70 גרם חלמונים. מקל וניל. נתחיל עם עם הקרם בורלה. בסיר על האש נשים בסיר שמנת וסוכר עד 80 מעלות. בקערה נשים חלמונים ווניל נחכה לצנן את השמנת לטמפרטורת החדר לאחד […]

עוגת אגוזים של פעם ללא גלוטן 💕_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים

מתכון של אמא שלי כוס קוקוס כוס אגוזים קצוצים גס כוס שוקולד מריר מגורד בפומפייה הגדולה 1 אבקת אפייה 2 כוסות קמח ללא גלוטן תמי כתום מערבבים טוב טוב טוב בקערה ניפרדת: 4 חלמונים חצי כוס שמן חצי כוס מיץ תפוזים ס ח ו ט 1 סוכר וניל מערבבים עם מטרפה טוב בצד מקציפים 4 […]

בטטה קסביה עם עוף_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

לפי בחירתכם את העוף שאתם רוצים. קילו ארטישוק ירושלמי קולפים וחתוכים גס. בצל אחד גדול קצוץ גס. 5 שיניים שום קצוצים 5 גבעולים סלי קצוצים גס כף כורכום כף כמון מלח פלפל לפי טעמכם חצי חבילה כוסברה קצוצה. בסוטג מטגנים את העוף עד הזהבה. מניחים בצד. מוסיפים את הבצל עד הזהבה מוסיפים את השום והסלי […]

ארטישוק ממולא בשר_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

1/2 קילו בשר מ'ס 2 עם מעט שומן. 1 בצל קצוץ דק דק חצי חבילה כוסברה קצוצה חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה לחמניה מושרת במים וסחוטה 1 ביצה כף בהרת איכותי חצי כף כמון מלח פלפל לפי טעמכם 15 תחתיות ארטישוק קפואות שבושלו רבע שעה במים ומקוררים לגמרי. אופן הכנה: מערבבים את הבשר הטחון עם כל […]

קובה חמוסטה❤️❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

  למעטפת : 2 כוסות בורגול ג'רישה מושרה וסחוט כוס וחצי סולת וחצי כפית מלח , מים לעיבוד הבצק (חמימים) למילוי 2 בצלים גדולים לטגן 1/2ק"ג בקר טחון גס חצי כפית בהרט לקובה חצי כפית מלח חצי כפית פלפל שחור לטגן ולפרק עד לבישול מלא למרק להרתיח : מים כורכום 1 כף מרק עוף מלח […]