כרובית ממולאת בקציצות❤️❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

המרכיבים לבשר- 1 כרובית שלמה , מפורקת לפרחים. 1/2 קילו בשר בקר טחון 1 בצל קצוץ חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה. תבלינים לבשר- מלח, כרכום, פלפל שחור, כורכום 2 כפות שמן. * לערבב הייטב את התבלינים עם הבשר. לטיגון- כוס קמח 3 ביצים טרופות עם מלח, ופלפל שחור שמן לטיגון חצי עמוק. המרכיבים לרוטב- 1 בצל […]

עוגיות תמרים פרווה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

1 מרגרינה – מחמאה רכה 1/2 כוס שמן( כוס שתיה חמה) 1/4כוס סוכר 3/4 כוס מים 1 אבקת אפיה קמח כמה שנכנס ( בערך 4 כוסות קמח) להוסיף בהדרגה. בצק רך ונעים. מילוי- ממרח תמרים עם קינמון ואגוזים. אפיה 180 מעלות. כ- 20 דקות כשמתקרר טוב לפזר אבקת סוכר

עוגיות-סהרוני אגוזים מושלמות❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

2 מחמאה רכה חצי כוס שמן ( חד פעמי חם) כוס סוכר 1/4 כוס מים כפית תמצית וניל 1 סוכר וניל 1 אבקת אפיה כוס אגוזים קצוצים קמח בערך 5 כוסות( להוסיף בהדרגה) בקערת המיקסר ללוש הייטב הכל לבצק רק ונעים ( קמח בהדרגה, לפעמים צריך עוד קצת) לתת מנוחה של חצי שעה. להכין סהרונים […]

סהרונים ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

3 וחצי כוסות קמח 3/4 כוס אבקת סוכר 1 וחצי כוסות שקדים מולבנים ( קמח שקדים ) 1 אפיה 1 סוכר וניל קורט מלח לערבב יבשים ולהוסיף: 200 גרם חמאה או נטורינה רכה וחתוכה לקוביות 1 ביצה 1/2 כוס שמן 1/2 כוס מים לעבד לבצק נעים וליצור צורה 170 מעלות עד להזהבה קלה לפזר אבקת […]

עוגיות בצק פריך נדיר במילוי אגוזים / תמרים🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

  300 גרם קמח ( אולי צריך להוסיף עוד מעט ) 80 גרם קורנפלור 70 גרם אבקת חלב כפית שטוחה אבקת אפייה קורט מלח 2ביצים 3/4 כוס שמן 125 גרם סוכר אופן הכנה: בקערה שמים קמח קורנפלור אבקת חלב ואבקת אפייה ומלח בבלנדר שמים ביצים שמן וסוכר מעבדים 2 דקות. יוצקים לקערה עם הקמח. מעבדים […]

עוגיות מכונה במילוי לוקום🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מתכון: 1קילו קמח פחות כוס 1 כוס סוכר חצי כוס קוקוס חצי כוס שומשום 1 מחמאה 200 גרם 1 כוס שמן 2 סוכר וניל 2 אבקת אפייה 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי קורט מלח לעבד עם וו גיטרה הכל במיקסר. לעטוף בניילון למקרר ל שעתיים יוצרים רצועות ומגלגלים לוקום אפיה טורבו 180 מעלות עד […]

פרנ'ץ טוסט עם קצפת ותות 🍓_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

🍓🍓🍓 חובה חלה של שבת רצוי מעט יבשה. לפרוס את החלה לעובי של 2 ס"מ. לטבול בחלב וישר בביצה. לטגן עם נטורינה הכי טוב תוספות לבחירתכם. שמנת חמוצה. קצפת משמנת מתוקה. ממרחים. שוקולד. לוטוס. ריבה. או כל דבר שאתם אוהבים בהצלחה 🌹🌹🌹

מלבי פרווה מקושט בקרם פיצוחים קלויים_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

למלבי : 2 פחיות קרם קוקוס באותה קופסא של הקרם למלא פחית וחצי מים 1/2 כוס סוכר 5 כפות קורנפלור לבשל על הגז בעירבוב תמידי עד להסמכה ולשים בקעריות . להכניס למקרר . לקרם: 1 שמנת מתוקה 1 חלב 1 אינסטנט וניל להקציף …פיצוחים קלויים בנדיבות ושבורים גס ותות בצד יוסיף המון. סירופ בהגשה ❤️

עוגת גבינה בישקוטים ותות שדה 🍓🍓🍓_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

🍓🍓🍓🍓 כל מילה מיותרת 🙏 תבנית 22 חבילה בישקוטים 500 גרם גבינת שמנת 3 שמנת מתוקה של 250 1 אינסטנט פודינג וניל 2 כפות אבקת סוכר 400 גרם תותים כוס חלב פושר אופן הכנה: *נרפד את דפנות התבנית עם ניילון שקוף. *נחצה חצי מכמות התותים לשנים. *נתבול את הבישקוטין בחלב נרפד את התחתית . *נכין […]

מגולגלות קקאו וקינדר / אצבעות קינדר_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

מצרכים- 1 מחמאה רכה ( 200 גרם) 3 וחצי כוסות קמח , כוס חד פעמי שתיה חמה 4 כפות אבקת סוכר 1 אבקת אפיה 4 כפות קקאו קורט מלח 3/4 כוס מים/ חלב/תפוזים 1/2 כוס שמן. מילוי – ממרח קינד לבן ממרח אגוזי לוז אצבעות קינדר אופן ההכנה- 1) בקערת המיקסר נשים חמאה, קמח, קקאו, […]

מגולגלות סילאן/קרואסונים ממרח קקאו עם פיצוחים_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

  כוס מידה אונברסלית בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים 4 כוסות קמח חצי כוס סוכר 1 סוכר וניל 150 נטורינה רכה כוס מיץ תפוזים סחוט 1 א.אפיה גרידת תפוז ללוש חבצק אחיד ורך לעטוף בניילון ולשים במקרר לחצי שעה מלית הפיצוחים (כולם טחונים) 2 כפות אגוזי מלך 2 כפות פקאן 2 כפות אגוזי לוז […]

קובה חמוסטה (קובה למרק)👨‍🍳_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

קובה חמוסטה מטורףףףףףףףףףף 🔥🔥🔥 קובה למרק ווווואוווו ווווואוווו ווווואוווו ווווואוווו ווווואוווו 🔥🔥 👨‍🍳 לבצק : 1 ק"ג סולת כפית וחצי מלח 3 כפות שמן 3 כוסות מים ( 600 מייל מים ) למלית בשר : חצי קילו בשר 1 בצל גדול כפית פלפל שחור כפית מלח כפית בהרת כפית מרק עוף כפית כמון 2 כפיות […]

עוגת אגוזים עם מייפל + מאפינס שוקולד צ'יפס_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

תערובת אחת 2 עוגות ❤❤❤❤❤ 6 ביצים L כוס סוכר כוס שמן כוס קצפת צמחית 2 כוסות קמח 1 אבקת אפיה. תוספות – אגוזים/ חלווה/ שוקולד מגורד / או קצפת אופן ההכנה- 2 תבניות אינגלייש ו- 8 יחידות מאפינס משומנות ומקומחות. 1) להקציף ביצים לקצף יציב ותפוח. להוסיף סוכר – הקצפה של 5 דקות לפחות. […]

עוגיות חלווה ממכרות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

1 מרגרינה – מחמאה רכה 1/2 כוס שמן 1/4כוס סוכר 3/4 כוס מים 1 אבקת אפיה קמח כמה שנכנס ( בערך 4 כוסות קמח) להוסיף בהדרגה. בצק רך ונעים. מילוי- ממרח חלווה לחלק את הבצק ל- 4 לרדד על נייר אפיה למרוח ממרח חלווה לגלגל לרולדה. לסמן את הרולדה, לא לחתוך עד הסוף. תנור שחומם […]

עוגיות סולת ותפוזים פרווה_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מחממים תנור ל 200 מעלות 2 ביצים קורט מלח 100 גרם סוכר 3/4 כוס שתיה קרה 120מייל תפוזים סחוטים3/4 כוס שתיה קרה 100 מייל שמן 3/4 כוס שתיה קרה 15 גרם אבקת אפייה שקית ורבע 400 גרם סולת 4כוסות שתיה קרה 50 גרם קוקוס חצי כוס שתיה קרה אופן הכנה: בקערה שמים ביצים מלח וסוכר […]

פוקצות/זעתר/פלפל קלוי ובולגרית_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

רכות,טעימות וקלות להכנה כוס מידה אוניברסלי בקערת המיקסר כף שמרים כף סוכר כוס מים חמימים תסיסה כ5 דקות מוסיפים 3.5 כוסות קמח כף מלח 1/4 כוס שמן זית מתחילים בלישה ומוסיפים בהדרגה 1/2 כוס מים לשים כ7 דקות מקמחים ולשים ביד כ2 דקות התפחה כשעה קורצים כדורים(10) ביד משומנת פותחים את הבצק לצורה מלבנית ומסדרים […]

עוגיות מלוחות במגוון טעמים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

5 כוסות קמח שתיה חמה 250 גרם מחמאה / חמאה 1 אבקת אפיה שליש כוס שמן כפית וחצי מלח אופן הכנה: לערבב את כל החומרים. לרדד את הבצק לעובי 5 מ"מ לקרוץ צורה לפי דמיונכם לתבול בצד אחד בביצה לצפות בשומשום או פרג או קצח . לאפות 170 מעלות עד הזהבה בהצלחה 🌹🌹

עגילי תמרים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

300 גרם קמח(אולי צריך להוסיף עוד מעט) 80 גרם קורנפלור 70 גרם אבקת חלב כפית שטוחה אבקת אפייה קורט מלח 2ביצים 3/4 כוס שמן 125 גרם סוכר אופן הכנה: בקערה שמים קמח קורנפלור אבקת חלב ואבקת אפייה ומלח בבלנדר שמים ביצים שמן וסוכר מעבדים 2 דקות. יוצקים לקערה עם הקמח. מעבדים לבצק רך ולא דביק.. […]

כנאפה ביתית_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

  300 גרם שערות להכנת קדאיף 50 גרם חמאה מומסת חצי קופסא גבינת ריקוטה פרסקה חצי קופסת גבינת עזים כף מי ורדים לערבב את הגבינות עם המי ורדים להניח בצד למי הסוכר חצי כוס סוכר חצי כוס מים חצי כפית מלימון טרי מבאים לרתיחה את הסוכר המים והלימון כחמש דקות להניח בצד לערבב את תערובת […]

אגסים ביין_מתכון של אוצרה ברזלי– מאסטר מתכונים

מנחה רב תחומית , מאמנת ומלווה לצמיחה והתפתחות אישית.לחשיבה חיובית, איכות חיים ואושר, יוצרת קוד האושר ושיטת ש.מ.ח.ה‏ ב-‏מנהלת סדנאות חיים ואושר‏ 052-6645388 רשימת המצרכים: 6-8 אגסים כוס וחצי יין אדום. חצי כוס מיים. 2/3 כוס סוכר לבן. 2/3 כוס סוכר חום. מקל קינמון. אופן ההכנה: 1. קולפים את האגסים ומשאירים את קצה האגס( העוקץ). 2. […]

קציצות בקר עם ערמונים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

לתערובת הקציצות- חצי קילו בשר טחון בקר לגרד בצל בנוני חופן פטרוזיליה קצוצה מלח. פלפל שחור. כמון כרכום פפריקה מתוקה. מעט שמן. לערבב הייטב הכל ביחד. להניח בצד. לטגן בסיר רחב בצל בנוני להוסיף 4 שיני שום 4 פלפל שודניה או פלפל צ'לי. 2 מקלות קינמון( אפשר גם בלי) להוסיף 3 חבילות ערמונים להוסיף כוס […]

עוגיות מכונה ששברו את הרשת ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

מתכון: 1קילו קמח פחות כוס 1 כוס סוכר חצי כוס קוקוס חצי כוס שומשום 1 מחמאה 200 גרם 1 כוס שמן 2 סוכר וניל 2 אבקת אפייה 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי קורט מלח לערב הכל במיקסר. לעטוף בניילון למקרר ל שעתיים אפייה לא טורבו 180 מעלות עד הזהבה. בהצלחה 🌹🌹🌹 אריה רוזנשטוק תודה

לחם עם שמן זית , מלח גס, אבקת שום וזעתר ❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

1 ק"ג קמח 1 וחצי כפות שטוחות שמרים כף מלח 2 כפות סוכר 2 וחצי כוסות מים פושרים 1/4 כוס שמן (אפשר זית). ללוש הכל ביחד , את המים להוסיף בהדרגה. ללוש הייטב. בצק רך ונעים למגע. התפחה שעה. להוריד נפח לחלק את הבצק ל- 12 יחידות. נייר אפיה עם מעט קמח לרדד ולהניח לעוד […]

עוגת שיש שכבות עם שוקולד חלב ושיברי לוז_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

  כוס מידה אוניברסלית בקערת המיקסר מקציפים 3 ביצים חצי כוס סוכר מוסיפים 1 סוכר וניל חצי שמנת מתוקה חצי כוס שמן 2 כוסות קמח 1 א. אפיה לשים היטב לבלילה אחידה הכנת הגנאש ממיסים במיקרוגל חצי שמנת מתוקה שוקולד חלב ושיברי לוז משמנים תבנית מוזגים חלק מהבלילה ומשטחים מוזגים מהגנאש ובעזרת מרית משטחים על […]

סנדביץ' חציל ממולא בשר_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

כל מילה מיותרת 🔥🔥🔥🔥🔥 מתכון לכמות של 20 יחידות. 3 חצילים לא עבים מדי 700 גרם בשר טחון 1 בצל קצוץ קטן חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה חצי חבילה כוסברה קצוצה 4 פרוסות לחם מושרים במים וסחוטים. כף גדושה בהרת חצי כף כמון כף מרק עוף חצי כף מלח חצי כף פלפל שחור חצי כף פפריקה […]

פוף במילוי קרם וניל_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

קינוח חדש מטורף 🔥🔥🔥 פוף במילוי קרם וניל ווווואוווו ווווואוווו ווווואוווו ❤️❤️❤️❤️ הכי חשוב להשתמש במשקל!! זה מתכון בכמות קטנה אפשר להכפיל. לבצק: 1 ביצה L 2 גרם סוכר 2 גרם שמרים יבשים 90 גרם קמח לקרם וניל: 1 שמנת מתוקה 2כפות אינסטנט פודינג וניל 1כף אבקת סוכר אופן הכנה: בקערה מערבבים ביצה שמרים וסוכר. […]

עוגיות רייפעת_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מתכון 1 כוס שמן 11/2כטס סוכר 2 סוכר וניל 3 ביצים חצי כוס מים חצי כוס שומשום חצי כוס אניס 2 כפות גרדת תפוז 2 אבקת אפייה 1 ק"ג קמח אולי לא צריך את כל הקילו לשים לב אופן הכנה: בקערת המיקסר עם וו גיטרה נשים את כל החומרים מלבד הקמח ואבקת אפייה. נוסיף בהדרגה […]

עוגיות מכונה_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מתכון: 1קילו קמח פחות כוס 1 כוס סוכר חצי כוס קוקוס חצי כוס שומשום 1 מחמאה 200 גרם 1 כוס שמן 2 סוכר וניל 2 אבקת אפייה 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי קורט מלח לערב הכל במיקסר. לעטוף בניילון למקרר ל שעתיים אפייה לא טורבו 180 מעלות עד הזהבה 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

בריוש כרוך_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

  250 גרם קמח חלה 87 גרם ביצים 50 גרם חלב 15 גרם שמרים טריים 60 גרם חמאה 82% יבשה חצי מקל וניל גרדת לימון 130 גרם חמאה לקיפול. אופן הכנה: בקערת מיקסר או ביד מעבדים את כל החומרים לבצק רך ונעים. עוטפים לרבע שעה בחוץ. בזמן הזה סוגרים את החמאה לקיפול בנייר אפייה בגודל […]

עוגיה עם קרם לוטוס וקרם בורלה+עוגיה עם גבינת מסקרפונה_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

עוגיות נדירות ביותר 🍒🍒 הבצק רב תכליתי לידיעתכם!! לבצק: 125 חמאה /מחמאה 80 גרם סוכר 1 סוכר וניל 2 ביצים 1 אבקת אפיה 350 קמח מנופה למלית גבינה: 200 גרם גבינת מסקרפונה 1 כף סוכר 1 כף אינסטנט פודינג וניל 1 כף קמח גרדת לימון מלימון אחד לקרם בורלה: 300 מיל שמנת מתוקה 1 מקל […]

עוגת גבינה אפויה_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

עוגת גבינה אפויה מטורפתתתת כמו של פעם עם תותים וג'לי תות 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓 מתכון: 7 ביצים 750 גבינה לבנה 5% 1 שמנת חמוצה כוס וחצי סוכר 7 ביצים 3 כפות קמח 3 כפות קורנפלור 3 כפות אינסטנט פודינג וניל 3 סוכר וניל גרדת לימון מלימון וחצי חשוב לשים תבנית מים בתחתית התנור לפני האפייה ורשת מעל […]

עוגת שוקולד שילדים אוהבים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

מתאימה לעוגת יום הולדת / מסיבות 💕💕💕💕 6 ביצים L כוס סוכר ( שתיה חד פעמי) כוס שמן כוס קקאו/ שוקולית 2 כפות נס קפה כוס מים/ קצפת/ שמנת/תפוזים 1 אפיה 1/2 2 כוסות קמח. להקציף ביצים שלמות במהירות גבוהה להוסיף סוכר קצף יציב ( כ- 6 דקות הקצפה), להנמיך מהירות במקסר להוסיף בהדרגה לפי […]

עוגת קצף קצפת_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

בצק: 200 גר' חמאה 1/4 כוס סוכר 21/2 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה לעבד את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת בצק אחיד. לחלק את הבצק ל- 2 חלקים שווים, ולשטח על תבנית או רינג 24 או 26. לאפות בחום של 170 ולצנן. מרנג: 4 חלבונים 11/4 כוסות סוכר להקציף חלבונים להןסיף סוכר, להקציף […]

קנולי מטוגן ובמילוי קצפת פרווה /חלבי _מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים

  אתן חייבות לנסות אפשר לעשות את זה פרווה עם קצפת צמחית מרכיבים 10 קלנוני כוס סוכר כפית קינמון למילוי 1 שמנת מתוקה 2 כפות פודינג 2 כפות סוכר אופן ההכנה מטגנים את הקלנולי במעט שמן עד להזהבה להיזהר לא לשרוף את זה כי זה מקבל צבע ממש מהר מערבבים סוכר וקינמון וישר מהשמן מצפים […]

רולדות תמרים ואגוזים_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים

רולדות תמרים ואגוזים של גילה (מתכון מבית זנתי חברתי היקרה והטובה מירי) הבצק: רך ומשגע… קילו קמח רגיל (מנפים יחד עם רב’ האפייה) 2 שקיות אבקת אפיה 2 נטורינה – רכה 3/4 כוס שמן 2 סוכר ווניל 1/3 כוס סוכר כוס מיץ תפוזים או כוס מיי ברז (מוסיפים בהדרגה עד לאחידות הבצק, לא תמיד יש […]

פריך עם ריבה וקוקוס -העוגה של פעם_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

מצרכים 1) 5 חלמונים 2 שקיות סוכר וניל 1/4 כוס סוכר 1 שקית אבקת אפיה 2 וחצי כוסות קמח 2) ריבת תות או כל ריבה שאוהבים. 3) 5 חלבונים 3/4 כוס סוכר 1 וחצי כוסות קוקוס. אופן ההכנה – 1)מערבבים במיקסר עם וו לישה, את החלמונים , סוכר ,קמח , אבקת אפיה מחמאה, וסוכר וניל […]

פיתה בתנור עם שומשום_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

1 ק"ג קמח (אפשר כוסמין) 2 כפות שמרים כף מלח 2 כפות סוכר 2 וחצי כוסות מים מהברז 2 כפות שמן (אפשר זית). לערבב הכל ביחד את המים להוסיף בהדרגה ללוש היטב. למרוח מעט שמן למעלה התפחה שעה. להוריד נפח לחלק את הבצק ל-15 יחידות. צלחת עם שומשום כל כדור בצק לטבול הייטב בשומשום לרדד […]

לביבות תפו"א אפויות_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

5 תפו"א מבושלים עם הקליפה 2 בצלים חתוכים לקוביות ומטוגנים. חצי כוס כל ירק קצוץ שתבחר 3 כפות קמח תופח 4 ביצים חצי כפית אגוז מוסקט מלח פלפל לפי טעמכם. אופן הכנה: מקלפים ומועכים את תפו"א לפירה. מוסיפים את כל החומרים. מערבבים. יוצקים לתבנית סיליקון משומנת. אופים 180 מעלות 25 דקות עד הזהבה. בהצלחה 🌹🌹🌹

קיש פטריות + קיש תרד_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

  לבצק: 400 גרם קמח 200 גרם חמאה /מחמאה / נטורינה 2 חלמונים חצי כף מלח למלית פטריות: 2 סלסלות פטריות שמפיניון פרוסים. 2 בצלים חצי כפית אגוז מוסקט 100 גרם צהובה מגורדת חצי חבילה שמנת מתוקה חצי כוס חלב 2 ביצים 2 כפות קמח מלית לתרד: חבילה של תרד טרי 2 בצלים חצי חבילה […]

יויו בציפוי קוקוס ופיסטוק 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

1 ק"ג קמח מנופה 200 גרם מחמאה כוס שמן כוס מים 1 אבקת אפייה לסירופ: 3 כוסות סוכר 2 כוסות מים רבע לימון וחצי תפוז מקל קינמון אופן הכנה לבצק: בקערת המיקסר עם וו לישה שמים מחמאה שמן ומים מערבלים 3 דקות מערבבים קמח עם אבקת אפייה מוסיפים בהדרגה. עד קבלת בצק גמיש. מרדדים לעובי […]

פנקייקים שקדים וקפה_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

שמנמנים וטעימים כוס מידה אונבירסלית בקערה מערבבים 2 ביצים 4 כפות סוכר 2 סוכר וניל 50 גרם חמאה רכה 2 כוסות חלב כף אינסטנט קפה 2 כפות קמח שקדים קורט מלח 2 כוסות קמח 1 א.אפיה מערבבים היטב 15 דקות מנוחה משמנים מחבת בחמאה(שמן) במצקת כמדידה לורחים מהבלילה ומוזגים למחבת כשנוצרות בועות בחלק העליון הופכים […]

עוגיות שוקולד מתפוצצות/מושלגות_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים

  מתכון : רבע חמאה (25 גרם ) 200 גרם שוקולד מריר איכותי שבור לקוביות 2/3 כוס סוכר 2 וחצי כפיות תמצית וניל 3 ביצים 1 וחצי כוסות קמח 3 כפות קקאו 1/4 כפית מלח 1/2 כפית אבקת אפיה לציפוי : כ-2 כוסות אבקת סוכר מנופה ללא גושים אופן ההכנה : ממיסים חמאה ושוקלד על […]

סופגניות אפויות עם קרם בורלה נדירות❤️_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

  חצי קילו קמח לחם 4 ביצים 80 גרם חלב 80 גרם סוכר כף שמרים כפית מיץ לימון כף קוניאק כפית תמצית וניל חצי כפית מלח 80 גרם חמאה רקה אופן הכנה: נתחיל בהכנה של הקרם בורלה: בסיר נשים 300 מייל שמנת מתוקה עם תמצית וניל איכותית. עד 80 מעלות. בקערה נערבב 50 גרם סוכר […]

פונציקי – סופגניה גאורגית / סופגניות במילוי קרם פטיסייר😋_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים

  לקרם 1 ליטר חלב על אש עם מקל וניל חצוי בקערה נפרדת 4 חלמונים חצי כוס סוכר 7 כפות קורנפלור 50 גרם חמאה (לשמור לסוף) לערבב היטב ללא החמאה שלא יהיו גושים לאחר שהחלב רתח להנמיח למזוג מעט מהחלב לתערובת ביצים ולערבב להשוות טמפרטורה להחזיר הכל לסיר תוך כדי עירבוב עד להסמכת הקרם להוסיף […]

לחם שום, פלוטים/בייגלה ממולא זיתים וגבינה, לחם קופים, פרנה ועוד_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

החומרים הנדרשים מופיעים לצד אופן ההכנה בכל שלב. לקערת המיקסר יש להכניס : 1 קג קמח מנופה 2 כפות גרגירי שמרים יבשים. 4 כפות סוכר. להרכיב וו לישה ולערבב קלות את החומרים היבשים. להוסיף בהדרגה: 3/4 כוס(חד פעמית שתיה חמה) שמן זית. 3 כוסות מים פושרים. כף מלח. ללוש את הבצק עד איחוד ורק אז […]