מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת תמרים, קקאו ואגוזים_מתכון של דיאנה בן צבי- מאסטר מתכונים

מרכיבים: 20 תמרים מגולענים מג'הול – גודל בינוני כוס אחת של אגוזי מלך כוס אחת של שקדים טבעיים כוס קטנה של אגוזי לוז 2 כפיות קפה נמס חצי כוס קקאו אורגני לציפוי אגוזי מלך חתיכות גדולות – חותכים עם סכין או ביד הוראות הכנה: לטחון במעבד מזון את התמרים עם האגוזים להוסיף את הקפה וחצי […]

עוגיות חמאה שקדים ופיסטוק ❤️_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

  250 גרם חמאה 100 גרם אבקת סוכר 50 גרם שקדים טחונים 50 גרם פיסטוק טחון 210 גרם קמח קורט מלח 1 חלמון חצי כפית תמצית וניל איכותי אופן הכנה: במיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה עם אבקת סוכר ווניל מערבלים דקה. מוסיפים קמח. שקדים. ופיסטוק. מערבלים עד פירורים. מוסיפים את החלמון. מערבלים עד קבלת […]

חטיף בריאות משיבולת שועל, תמרים, גרעיני חמניה, שקדים, טחינה וחמאת בוטנים_מתכון של דיאנה בן צבי- מאסטר מתכונים

מרכיבים: 13 תמרים מגולענים מג'הול חצי כוס שקדים חצי כוס זרעי חמניה חצי כוס קשיו טבעי 2 כוסות שיבולת דקה שועל לא ללא בישול חצי כוס טחינה גולמית אורגנית 2 כפות חמאת בוטנים הוראות הכנה: לטחון במעבד מזון את התמרים, שקדים,זרעי חמניה וקשיו להוסיף שיבולת שועל ולערבב להוסיף טחינה, חמאת בוטנים ולערבב היטב להעביר את […]

עוגת 3 שכבות – שוקולד מריר קקאו, אגוזים, חמאת שקדים_מתכון של דיאנה בן צבי- מאסטר מתכונים

שכבה ראשונה: לטחון במעבד מזון כוס אגוזי מלך וכוס שקדים להמיס בקערה גדולה: על אש נמוכה – 100 גרם שוקולד מריר 85 אחוז 2 כפיות קקאו כפית סילאן 4/3 כוס משקה שקדים לשפוך את שוקולד על אגוזים טחונים ולמרוח על תבנית כשכבה ראשונה שכבה שנייה: 14 תמרים מגולענים גודל בינוני כוס קשיו טבעי כוס אגוזי […]

באונטי טבעוני_מתכון של דיאנה בן צבי- מאסטר מתכונים

מרכיבים לחלק הפנימי – באונטי: 2 כוסות פתיתי קוקוס כוס אחת של קרם קוקוס אורגני 3 כפות שמן קוקוס חצי כוס מייפל טבעי לשים במקפיא לחצי שעה שעה שיהיה קצת קשה – מקל על יצירת כדורים. מרכיבים לשוקולד: 100 גרם שוקולד מריר 2 כפיות קקאו אורגני 3/4 כוס משקה שקדים או אגוזי לוז (אפשר גם […]

כדורי אנרגיה מפיסטוק טבעי אגוזי לוז,קשיו וגרעיני דלעת_מתכון של דיאנה בן צבי- מאסטר מתכונים

מרכיבים: 13 תמרים מגולענים מג'הול כוס אחת של פיסטוק טבעי כוס אחת של כל מיני אגוזים – שקדים, אגוזי לוז כוס קטנה של גרעיני חמניה ודלעת – חצי חצי כף אחת חמאת גרעיני דלעת 2 כפות חמאת בוטנים כף חמאת שקדים הוראות הכנה: לטחון ביחד תמרים, את האגוזים ואת הגרעינים להוסיף חמאת בוטנים, חמאת דלעת […]

עוגיות גרנולה_מתכון של דיאנה בן צבי- מאסטר מתכונים

מרכיבים: 15 תמרים מגולענים מג'הול גודל בינוני כוס גדולה בוטנים לא קלוים 2 כוסות שיבולת שועל דקה ללא בישול חצי כוס טחינה גולמית 2 כפות גדושות מאוד חמאת בוטנים כף אחת של חמאת אגוזי נמר או קשיו הוראות הכנה: לטחון במעבד מזון תמרים ובוטנים להוסיף את כל שאר המרכיבים לערבב היטב אפשר לשים במקפיא לחצי […]

חטיף אנרגיה ביתי , בריא ומזין_מתכון של דיאנה בן צבי- מאסטר מתכונים

מתכון: 10 תמרים מגולענים מג'הול שתי כוסות של אגוזים כל מיני סוגים – אגוזי לוז, אגוזי מלך, שקדים, גרעיני דלעת 2 כפות חמאת בוטנים טבעית כף שמן קוקוס כפית גדושה של קקאו אורגני כף אחת של טחינה פתיתי קוקוס לציפוי (אופציונאלי) הוראות הכנה: לטחון במעבד מזון אגוזים ותמרים להוסיף את כל שאר המרכיבים ליצור כדורים […]

עוגיות שוקולדיות מפנקות שקל להכין עם הילדים 🍪_מתכון של עמית קריספין ( המטבח של עמית ) – מאסטר מתכונים

מתכון: 200 ג' חמאה רכה 1 כוס סוכר חום כהה 2 ביצים ½ כפית מלח 1 כפית תמצית וניל 3 כוסות קמח לבן 1 כפית אבקת אפייה 1 כף קקאו ½ כפית סודה לשתייה אבקת סוכר לקישוט הכנה : מחממים תנור 170 מעלות את החמאה והסוכר מערבלים במיקסר עם וו גיטרה, כ5 דקות עד לקבלת […]

פאי מוס גבינה מנגו וקרם וניל🥭_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

בצק: 21/2 כוסות קמח 1/2 כוס אבקת סוכר 200 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות 1 ביצה במעבד מזון לעבד קמח אבקת סוכר חמאה לתערובת פירורית להוסיף את הביצה ולעבד בפולסים עד לקבלת בצק אחיד. לעטוף בניילון נצמד ולקרר שעה. לרדד את הבצק ולהעביר לתבנית פאי גבוהה 26 להדק את הבצק לתבנית ולדפנות לדקור במזלג ולהקפיא […]

כדורי שוקולד מריר, קקאו, קרם קוקוס ועוגיות לוטוס ❤❤❤_מתכון של דיאנה בן צבי- מאסטר מתכונים

מתכון: 400 גרם עוגיות לוטוס לטחון במעבד מזון לשים בצד 4 כפות בשביל הציפוי לשוקולד: 200 גרם שוקולד מריר 60 אחוז ומעלה חצי כוס קרם קוקוס- החלק הקשה בין חצי ל 3/4 כוס משקה קוקוס או שקדים 2 כפות קקאו אורגני להמיס את הכל על אש נמוכה את השוקולד לשפוך על העוגיות הטחונות ולערבב היטב […]

עוגת פיסטוק ואילסרים,דלת פחממות,ללא סוכר וללא גלוטן.תואמת תזונה קטוגנית להפליא_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

שלב 1: עיבוד במעבד מזון 100 גר חמאה רכה. 80 גר ממתיק סוויטנגו/אריתריתול. 180 גר' שקדים טחונים דק 30 גר' אילסרים טחונים. שלב 2: הוספה לשלב 1 תוך כדי עיבוד במעבד מזון 4 ביצים + 1 חלמון. 4 כפות טחינה גולמית. 2 כפות מחית פיסטוק. 1 כפית א. אפיה. 2 כפות שמן זית. שלב 3: […]

מעדן ביצי הודו ופיטריות עשיר_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

כארוחה/ סלט עשיר . מאד טעים 1/2 חבילה / חבילה ביצי הודו גורמה 4 בצלים קצוצים סלסת פיטריות עלה דפנה שמן שום תבלינים כמון. קימל זעתר כורכום מלח להכנה מזהיבים בצל. מוסיפים את ביצי ההודו. מזהיבים קלות. פיטריות גם מעט להזהבה מתבלים מערבבים היטב. ומורידים מהאש

מרק דיאטטי , מזין עם המון ירקות🍅🥕_מתכון של מלכי מוספי – מאסטר מתכונים

המרק החינמי שלי ♥ הכנתי לי היום מרק דיאטטי , מזין עם המון ירקות. החומרים: קישואים , גזר, כרוב לבן, דלעת, סלרי, בצל ושום,עגבניה מגוררת. אופן ההכנה : חתכתי את הירקות לחתיכות קטנות, הוספתי להם מים קצת מעל גובה הירקות, אבקת מרק, מלח, פלפל שחור, חוואיג' תימני. בישלתי את המרק 40 דקות. בבלנדר יד ריסקתי […]

לחם בית/חלות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

– לכבוד שבת קודש לבריאות. פרנסה ואושר❤ 1 ק"ג קמח כף מלח כוס שמן (חד פעמי קר) 4 כפות סוכר 1 וחצי כפות שמרים יבשים ( בחורף 2) 2עד 3 כוסות מים פושרים. בקערת המקסר להניח את הקמח להוסיף סוכר, שמרים 2 כוסות מים ולערבב . להוסיף כוס שמן ומלח ללוש היטב, כ- 5 דקות. […]

פיצה דקה,אוורירית על אבן שמוט_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

חשוב לחמם תנור על החום הכי גבוה. ולהשתמש עם אבני שמוט. לבצק: 500 גרם קמח לחם חצי כף שמרים 2 כפות סוכר חמי כף מלח 2 כוסות מים רבע כוס שמן זית. תוספת גבינות. צהובה מגורדת פרמזן מגורד לרוטב: 3 עגבניות אדומות ובשלות כף רסק עגבניות של מווטי חצי כפית מלח 1 אורגנו 2 כפות […]

עוף בסילאן ,עשבי תיבול ותפו"א_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

4 כרעיים 5 תפו"א חתוכים לקוביות 1 בצל חתוך לקוביות ראש שום כתוש צרור כוסברה קצוצה 3 ענפים של רוזמרין קצוץ חצי כוס סילאן טבעי כפית פלפל שחור גרוס כף פפריקה מעושנת כפית כורכום כפית מלח רבע כוס שמן 3/4 כוס מים אופן הכנה: בקערה שמים את כל התבלינים ועשבי התיבול ומערבבים הכל . מלבד […]

לחמניות_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

1 ק"ג קמח 2 כפות שמרים 100 גרם סוכר 100 גרם שמן כף מלח 2.5 עד 3 כוסות מים פושרים אופן הכנה : בקערת המיקסר שמים את כל החומרים ולשים 8 דקות עד גיבוש עד שנוצר בצק רך ונעים וקצת דביק . מניחים על משטח עבודה יוצרים כדור ומחזירים לקערת המיקסר לשמן מעט. להתפיח שעה […]

עוגיות שקדים עם קוקוס 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

100 גרם חמאה כוס סוכר 1 ביצה כוס שקדים טחונים כוס קוקוס חצי כוס קמח תפוח אופן הכנה: להקציף חמאה עם סוכר חמש דקות. להוסיף ביצה להמשיך להקציף עד איחוד. להוסיף את שאר החומרים. לערבב עם היד. ליצור צורה או כדורים. לתבול בקוקוס. לאפות 170 מאלות 20 דקות.. בהצלחה 🌹🌹🌹

עוגה בחושה עם שמנת חמוצה ושוקולד צ'יפס , קלה וטעימה מאוד😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

לעוגה👇 כוס סוכר מכל שמנת חמוצה 1 5 ביצים גדולות כוס שמן 1 סוכר וניל כוס מלאה שוקו צ'יפס אפשר יותר כוס קמח מנופה .ועוד 2 כפות קמח. שקית אבקת אפיה 4 כפות גדושות אגוזים טחונים 👇 ביצים שלמות והסוכר להקציף היטב ,עד לקצפת תפוחה. תוך כדי הקצפה להוסיף, את השמן ,סוכר הווניל והאגוזים , […]

ספנז טריפוליטאי_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

לבצק 1/2 קילו קמח נפלאות 3/4 כף שמרים יבשים 1/4 כפית סודה לשתיה 2 כוסות מים/ יותר פושרים. כף קוניאק מלח לדבש 2.1/2 כוסות סוכר 3 כוסות מים סחיטה מלימון שלם להכנת הבצק לקערה כל הרכיבים מערבבים מוסיפים מים פושרים. לשים היטב מניחים להתפחה. בידיים רטובות לוקחים גוש פותחים אותו לדיסק כמה שיותר גדול.(במחבת הוא […]

עוגת תפוחים מהטעימות❤😋😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

בכלום עבודה😊 אשמח אם תעלו תמונות שהכנתם ותשתפו באהבה❤️ להכין ולהניח בצד,👇 5תפוחים גדולים, מתוקים או חמוצים,לפי טעמכם,לקלף ולחתוך לקוביות בינוניות,להניח בקערה ,ולהוסיף קינמון כף או כפית, 100 גרם אגוזים טחונים גס.שקית סוכר וניל. 5 כפות מים קרים.סוכר 4 כפות לערבב היטב ולהניח בצד. בקערת המיקסר, 2 ביצים גדולות .כוס סוכר. סוכר וניל .להקציף היטב, […]

בריוש חלת צימוקים גאורגית_מתכון של מגי מרגלית – מאסטר מתכונים

700 גר קמח חלה של אוסם עם שמרים . 2 בצים חצי כוס סוכר 2 שקיות סוכר וניל כפית תמצית וניל כוס חלב להתחיל ללוש בזמן הלישה להוסיף רבע כוס שמן קמצוץ מלח . זה הזמן להוסיף עוד חלב כמה שצריך ללטש עד שהכל מתאחד להוסיף 100 גר חמאה חתוך לקוביות . ללוש עד שהבצק […]

קדרת שעועית בשלושה גוונים ואסדו🧅🍅שעועית לבנה ,אדומה וברבוניה שילוב טעים ובריא!!🍲_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

מתכון: 2 כוסות לקט שעועית שלושת הצבעים…לאחר השרייה לילה חצי בצל קצוץ 2 כפות שמן נתחי בשר אסדו/ בקר 2 כפות רסק עגבניות פפריקה אדומה פלפל שחור אבקת מרק עוף עלי דפנה מים לפי הצורך אופן ההכנה: לחלוט מעט את הבשר והשועית …לאחר מכן לשטוף . לתוך סיר לשים את הבצל והבשר והשמן..לטגן קלות להוסיף […]

טארט/פאי במילוי -קרם פטיסייר וגבינת ריקוטה_מתכון של דפנה אוסטר מיכאל – מאסטר מתכונים

שילבתי אוכמניות טריות, שיוצרות ביס מושלם. מתיקות וחמצמצות ביחד פשוט תענוג ! עונת הקיץ מביאה איתה כל כך הרבה פירות והם פשוט נפלאים בקינוחים. אם לא מצאתם אוכמניות אפשר להחליף לדובדבנים או להשתמש בקפואים. כמות ל-4 טארטים בקוטר 10 ס"מ או אחד גדול קוטר 22 המצרכים לבצק- 100 ג"ר חמאה חלמון 1/4 כוס אבקת סוכר […]

טארט בצק פריך נקי או בשילוב של אגוזים או שקדים ומעליו מילוי מפנק של גבינות_מתכון של דפנה אוסטר מיכאל – מאסטר מתכונים

בואו להכין מעדן אמיתי המצרכים- לתחתית תבנית טארט 22 100 ג"ר חמאה חלמון 100 ג"ר אגוזי לוז 100 ג"ר קמח גרד לימון חצי כפית גרד תפוז חצי כפית קורט מלח 4 כפות סוכר אם צריך כף מים קרים המצרכים למילוי- קופסה ריקוטה פרסקה 9% 300 ג"ר 150 ג"ר מסקרפונה 1/2 כוס סוכר מקל וניל גרד […]

קוביות פרג בציפוי שוקולד_מתכון של דפנה אוסטר מיכאל – מאסטר מתכונים

אני קוראת להם – ריבועי פרג מושחתים לכל אוהבי הפרג המושבעים. בצק פריך חמאתי ומעל פרג במירקם רך ואורירי, ולקינוח גנאש שוקולד מתוק ומפנק. פשוט מעדן – וכל מילה מיותרת. המצרכים- לבצק – 125 ג"ר חמאה רכה 200 ג"ר קמח ביצה 1סוכר וניל 4 כפות סוכר המילוי- 250 ג"ר פרג טחון טרי 3/4 כוס סוכר […]

עוגת גבינה – פרג_מתכון של דפנה אוסטר מיכאל – מאסטר מתכונים

לכבוד חג הפורים, בשבילי חג הפרג, הצטיידתי במלאי פרג בפריזר, פרג טחון טרי כמובן. ניסיתי עוגה חדשה שעדיין לא הכנתי. העוגה משלבת תחתית פרג רכה ועסיסית ומעל תערובת של עוגת גבינה טובה. העוגה ללא קמח בכלל ומתאימה גם לרגישים לגלוטן. המצרכים לתערובת הפרג- 100 ג"ר פרג טחון טרי 1/3 כוס סוכר כפית קורנפלור 1/2 כוס […]

קרם בוואריה – קלסיקה במיטבה_מתכון של דפנה אוסטר מיכאל – מאסטר מתכונים

מבוסס על קינוח בווארי גרמני מסורתי העשוי מקרם המקורר בתבנית ונהפך על צלחת הגשה. קינוח שהיה להיט בשנות ה- 70 וה-80. עדיין יש מסעדות שמגישות אותו בתפריט הקינוחים . קינוח כייפי אורירי וטעים. המתכון המקורי של רות סירקיס מהספר האגדי "מהמטבח באהבה" עם שינויים קטנים שלי. המצרכים- 4 ביצים מופרדות כוס ורבע חלב 8 ג"ר […]

גביניות שמרים אהובות עלי במיוחד.מתכון של פעם, בצק שמרים כרוך, אוורירי ורך במילוי גבינה וצימוקים._מתכון של דפנה אוסטר מיכאל – מאסטר מתכונים

קלאסי וטעים . מטבח מזרח אירופאי במיטבו – הונגרי-רומני שנכנס לכל הקונדיטוריות הטובות בארץ. אין שבועות בלי גביניות או כפי שנקראות אצלנו "פלצ'ינטה". בצק שמרים – מעולה לגביניות -קרואסונים- דנישים וקראנצ'ים הכמות לחצי קילו קמח – אפשר להכפיל את הכמויות כמובן. חצי קילו קמח 25 ג"ר שמרים טריים 2 ביצים 1/3 כוס סוכר 1סוכר וניל […]

שבלולי שמרים במילוי פרג ושוקולד … עוגת שמרים_מתכון של דפנה אוסטר מיכאל – מאסטר מתכונים

עוגת שמרים -במילוי גנאש שוקולד ופרג, שילוב מצויין וטעים. בתוך כל שבלול בעוגה מקופלים שני הטעמים גם יחד. עוד רעיון מצויין וטעים למילוי עוגות השמרים שלי. וגם מתאים לאווירת חג פורים הקרב ובא. בצק שמרים בסיסי ל 6 עוגות – המתכון כאן מצרכים למילוי 2 עוגות גנאש שוקולד- 100 ג"ר שוקולד מריר 50 ג"ר שוקולד […]

עוגת גבינה חגיגית ומיוחדת_מתכון של דפנה אוסטר מיכאל – מאסטר מתכונים

הדובדבנים בשיא העונה – הייתי חייבת לשלב אותם בעוגה שלי- אפילו בקישוט 🙂 נגיעות של דובדבנים גם בתוך תערובת העוגה וגם בציפוי . תחתית של בצק פריך שקדים דק דק שמחזיק מילוי רך, אורירי וטעים בטעם עדין של רום -דובדבנים. בתוך העוגה שילבתי דובדבנים מיובשים מושרים בליקר דובדבנים מתוק ורום. לציפוי הקרם פרש הורוד, השתמשתי […]

שטרודל גבינה מבצק פילו, בתוספת של אוכמניות מיובשות, פשוט מושלם ליד הקפה_מתכון של דפנה אוסטר מיכאל – מאסטר מתכונים

קל ופשוט להכנה. קיבלתי לנסות את עלי הפילו החדשים של מעדנות. הבצק מוצלח מאוד לעומת האחרים הקיימים בשוק. עלים נפרדים בקלות לא שבורים ולא קרועים, בצק מושלם וקל מאוד לעבוד איתו. את השטרודל כדאי להכין לפני שהאורחים מגיעים, לאפות ולהגיש. אם מכינים מראש, רצוי לחמם לפני ההגשה. השטרודל כמו כל מאפי הפילו, טעים קריספי וחם. […]

עוגת גבינה לייט מופחתת קלוריות ושומן_מתכון של דפנה אוסטר מיכאל – מאסטר מתכונים

גבינה לבנה 3% שומן, שמנת חמוצה 9% שומן וכמות סוכר מופחתת יותר מעוגת גבינה רגילה. העוגה ללא תחתית ומתאימה גם לחג הפסח. כך אפשר להנות מפרוסת עוגה בלי נקיפות מצפון ?? רק 138 קלוריות לפרוסה! בואו להכין, פשוט ביותר, כך יצאה בתבנית 24- בתבנית 26 יוצאת קצת יותר נמוכה, המצרכים – תבנית 24-26 שוליים גבוהים […]

קוביות שוקולד – קוקוס בתוספת קונפיטורת דובדבנים שחורים_מתכון של דפנה אוסטר מיכאל – מאסטר מתכונים

הציפוי – גנאש מפנק שמשלים את הקוביות לביס מושלם פשוט וקל להכנה ואפילו אפשרי בגירסת פרווה. המצרכים- תבנית מלבנית בינונית כ- 18/28 להכנת תערובת השוקולד- 4 חלמונים 100 ג"ר חמאה או 1/4 כוס שמן 1/4 כוס חלב או מיץ תפוזים 1/2-3/4 כוס סוכר 1 שקית וניל 3 כפות קקאו כף שוקולית כפית אבקת אפייה לפסח- […]

כפיתות פרווה – קציצות תוניסאית_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

4 תפוחי אדמה מורתחים חבילת פטרוזיליה גדולה חבילת כוסברה גדולה חצי חבילת שמיר 2 בצלים גדולים כמה עלים סלרי 5 שיני שום כוס סולת או פרורי לחם 3 ביצים 2 כפות פפריקה כף פלפל שחור כף מלח 1/2 כפית קינמון כף תבלין לקציצות כף כמון. אופן ההכנה- 1) מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רכים, […]

עוגת ריבת חלב בחושה … ללא הפרדת ביצים☕🍩_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

עוגה חלבית קלה להכנה ..!! חומרים: כוס אוניברסלית 3 ביצים L 1 כוס סוכר 2 שקיות סוכר וניל 1 שמנת חמוצה 200 מ"ל 3/4 כוס שמן 2 כוסות קמח תופח *** 3 כפות ריבת חלב….להוסיף לבלילה לאחר שיוצקים לתבנית *** 2 כפות ריבת חלב לקישוט אופן ההכנה: לא חייב מיקסר…אפשר במקצף ידני, לתוך קערה ..לשים […]

עוגת גבינה קלאסית, תחתית בצק פריך אגוזי לוז וקפה, וציפוי גנאש שוקולד לבן ואספרסו._מתכון של דפנה אוסטר מיכאל – מאסטר מתכונים

הניסיון לשלב קפה אספרסו בעוגת הגבינה הקלאסית שלי יצא פשוט מוצלח. הכוונה הראשונית שלי הייתה לשלב את הקפה בתוך תערובת הגבינה, אבל תוך כדי ההכנה החלטתי להשאיר את הגבינה לבנה וצחורה ולהכניס את טעם הקפה בתחתית ובציפוי. הקפה בנגיעות קטנות בעוגה והשילוב בין קרם העוגה הונילי לקפה פשוט מושלם. כמובן שאגוזי הלוז תורמים את טעמם […]

מעטפות פילו במילוי תותית ושמנת_מתכון של דפנה אוסטר מיכאל – מאסטר מתכונים

סוף עונת התותים, נשארו כמה תותים מיותמים במקרר והייתי חייבת להכין מהם משהו. הכנתי בצק פילו ממולא בשמנת ורפרפת תותים . יצא פשוט מעדן. המצרכים – ל 12 -15 יחידות עלי פילו כמספר המנות חמאה מומסת 2 שמנות חמוצות 400 מ"ל 5-4 כפות אבקת סוכר סוכר וניל כף קורנפלור חלמון לרפרפת התותים- 10-15 תותים 3 […]

עוגת אספרסו – חלבה_מתכון של דפנה אוסטר מיכאל – מאסטר מתכונים

המצרכים- לעוגה אחת בגודל אינגליש קייק 2 ביצים 1/2 כוס סוכר 3 כפות סילאן או דבש 1/4 כוס שמן 1/3 כוס טחינה גולמית גרד מחצי תפוז או לימון מעט קינמון כוס אספרסו קצר מוכן כ- 60 מ"ל כוס קמח תופח 100 ג"ר חלבה 1/4 כוס שמנת מתוקה מעט קפה אספרסו טחון גרד לימון חופן נדיב […]

שבלולי בצק פריך במילוי קרם קצף חלבונים ואינסטנט_מתכון של דפנה אוסטר מיכאל – מאסטר מתכונים

עוגיה רכה ונימוחה פשוט גן עדן. לקנות פרג טרי בחנות תבלינים ממש לפני מועד הכנת העוגה. לאחסן בפריזר. לא לקנות פרג ארוז מהסופר!!! בואו להכין שבלולים נפלאים 🙂 המצרכים לבצק הפריך 200 ג"ר חמאה 2 כפות סוכר 2 חלמונים מביצה גודל xl 375 ג"ר קמח 1/2 גביע שמנת חמוצה 1 סוכר וניל 1/2 כפית גרד […]

עוגת שוקולד קלה …מתאימה גם לפסח_מתכון של דפנה אוסטר מיכאל – מאסטר מתכונים

העוגה הכי קלה ולדעתם של כל בני הבית גם – "הכי טעימה" 2 דקות עבודה . עוד עוגת שוקולד להמתיק את ימי הפסח. עוגה בעלת מירקם רך ונימוח פשוט נמס בפה. המצרכים לעוגת אינגליש קייק אחת. מראש כדאי להכפיל כמויות ולהכין 2 עוגות, כי אחת שורדת בדיוק חצי יום… 2 ביצים 1/2 כוס סוכר (מי […]