סברינה אישית מושלמת כמו בפריז וערים נוספות באירופה. ספוגה בסירופ רום מתוק, במילוי קרם מסקרפונה וקונפיטורת אוכמניות._מתכון של דפנה אוסטר מיכאל – מאסטר מתכונים

פשוט מנה מתוקה ומושלמת . באירופה ניתן למצוא את המנה בשם באבא או רום. כך אכלתי אותה בשנה שעברה בקונדיטוריה מהממת באחת הסימטאות של וונציה הציורית, ספוגה ברום אלכוהולי חזק, ביס אחד בטעם אלוהי . הבאבא היא מנה קטנה יותר של הסברינה העגולה. צורתה צורת גליל קטן, נעשית בתוך תבניות בגודל כוס קטנה. אני הכנתי […]

קרם שניט אמיתי כמו של פעם_מתכון של דפנה אוסטר מיכאל – מאסטר מתכונים

עוגה השייכת למטבח האירופאי -אוסטרי- רומני-הונגרי. בילדותי העוגה שהייתה הכי אהובה והכי פופולרית בכל הקונדטוריות . שכבות של בצק עלים ובפנים קרם בטעם אלוהי. כיום הוא כבר נקרא בשם מילפיי, אבל אצלנו בבית עדיין קוראים לו קרם שניט כמו פעם. אפשר להכין אותה כמה שעות לפני שבאים האורחים. כחצי שעה עבודה ויש לכם עוגה מפוארת. […]

עוגיות בוטנים מושלגות_מתכון של דפנה אוסטר מיכאל – מאסטר מתכונים

אחת העוגיות הכי אהובות בבית. עוגיה שתמיד גונבת את ההצגה 🙂 מקור המתכון של קרין גורן, עם שינויים קטנים שלי. שיניתי את המתכון והחלפתי חלק מהקמח באגוזים ושקדים טחונים העוגיה מתאימה מאוד גם לפסח, את הקמח מחליפים בקורנפלור מעורבב עם קמח מצה, או עם קמח לעוגה כשר לפסח. המצרכים – ל-35 עוגיות 200 ג"ר שוקולד […]

עוגת שוקולד בתוספת שקדים טחונים רכה ונימוחה_מתכון של דפנה אוסטר מיכאל – מאסטר מתכונים

פשוטה וקלה להכנה. טעם שוקולדי עמוק ורכות מופלאה ועדינה הודות לקמח שקדים. ללא גלוטן וכשרה לפסח . המצרכים- 150 ג"ר שוקולד מריר איכותי 100 ג"ר שוקולד חלב 100 ג"ר חמאה 1/3 כוס סוכר (אם אוהבים מתוק אפשר יותר) 5 ביצים מופרדות קורט מלח 2 כפות ברנדי או ליקר קפה 1/2 כוס שקדים טחונים 2 כפות […]

מרק עגבניות פרווה – קל מהיר וטעים_מתכון של יעל לוי – מאסטר מתכונים

1 בצל גדול קצוץ 2 כפות שמן זית עדין 2 שיני שום פרוסות 1 ק"ג עגבניות בשלות קלופות וחתוכות גס 1 כפית סוכר (תלוי במידת החומציות של העגבניות) מלח, פלפל שחור 3 כוסות ציר מרק ירקות (או מרק עוף למרק בשרי) 1 כף גדושה רסק עגבניות במידה והעגבניות לא אדומות מספיק להגשה אופציות: פלפל צ'ילי […]

איולי שום צ'ילי_מתכון של יעל לוי – מאסטר מתכונים

2 חלמונים 1 שן שום כתושה 1 כף חרדל דיז'ון חלק (אפשר גם חרדל רגיל) 1 כפית חומץ בן יין לבן 1 כף מיץ לימון (אם אין חומץ, להוסיף עוד כף מיץ לימון) מלח, פלפל שחור גרוס פלפל צ'ילי גרוס 3/4 כוס שמן זית עדין (אפשר גם שמן קנולה)   ההכנה: 1. להכניס את כל […]

רולדת בצק עלים עם בשר ברוטב פטריות_מתכון של יעל לוי – מאסטר מתכונים

600 ג"ר בצק עלים מופשר לילה במקרר חלמון ביצה שומשום למלית 600 גרם בשר טחון לפי בחירה (אני עשיתי מתערובת של בקר+כבש+הודו) שמן 1 בצל גדול מאוד או 2 בינוניים קצוצים דק 1 תפוח אדמה בינוני מבושל ומעוך לפירה חופן פטרוזיליה קצוצה (אופציה) חופן כוזברה קצוצה דק (אופציה) 2 שיני שום כתושות מלח, פלפל שחור,אבקת […]

ניוקי בטטה_מתכון של יעל לוי – מאסטר מתכונים

1 קילו בטטה 250 ג"ר קמח 1 חלמון ביצה מלח אגוז מוסקט לרוטב: 75 גרם חמאה, אפונה מופשרת, מרווה, מלח ופלפל שחור (הפלפלים החריפים שבתמונה רק מומלצים) ההכנה: 1. לבשל את הבטטות בסיר עם הקליפה עד שיתרככו לגמרי (אפשר לאפות בתנור), לקלף, למעוך למחית חלקה לגמרי ולצנן לגמרי 2. להוסיף את שאר המרכיבים וליצור בצק […]

ארטישוק ממולא בשר ברוטב גרגרי חומוס ושומר_מתכון של יעל לוי – מאסטר מתכונים

1 שקית ראשי ארטישוק קפואים למלית הבשר: 3/4 ק"ג בשר טחון מלח 1 כפית פלפל לבן טחון 1/2 כפית תערובת תבלינים ראס אלחנות (אפשר כל תערובת תבלינים מועדפת) 1 בצל מגורר גס 1/2 כפית כורכום 1/2 כפית פפריקה בשמן (אפשר פפריקה רגילה) 1/2 כפית פפריקה חריפה שמן 1/4 חבילה פטרוזיליה קצוצה דק 1/4 חבילת כוסברה […]

לשון ברוטב איולי שום וצ'ילי_מתכון של יעל לוי – מאסטר מתכונים

לבשל את הלשון עד להתרככות – 2 ק"ג- בערך שעה וחצי בסיר לחץ או 2.5-3 שעות בסיר רגיל. לסנן מנוזלי הבישול לצנן מעט ולקלף את העור להכניס למקרר לכמה שעות עדיף כל ללילה לפרוס לפרוסות איולי שום צ'ילי 2 חלמונים 1 שן שום כתושה 1 כף חרדל דיז'ון חלק (אפשר גם חרדל רגיל) 1 כפית […]

עוגיות אלפחורס_מתכון של יעל לוי – מאסטר מתכונים

רכיבים: 150 חמאה, רכה 100 גרם אבקת סוכר 1 כפית תמצית וניל 1.5 כוסות קורנפלור 1.5 כוס קמח 1/2 שקית אבקת אפייה 1/2 כפית סודה לשתיה 4 חלמונים למילוי וציפוי: צנצנת ריבת חלב קוקוס ההכנה: 1. שמים חמאה ואבקת סוכר במיקסר בוו גיטרה K ומעבדים יחד. מוסיפים את החלמונים אחד אחד ולבסוף מוסיפים את תמצית […]

בורקס מלוואח גבינות_מתכון של יעל לוי – מאסטר מתכונים

  1 חבילה מלוואח 2 קופ' גבינה לבנה מסוננת היטב היטב (אפשר בבד גזה) (אפשר גם 1 גבינה לבנה ו-1 גבינה טוב טעם) כ-200 גר' גבינה מלוחה או פטה מפוררת 100 גרם גבינה קשה מגוררת – קשקבל, צהובה או מה שיש 1 ביצה 1 כף קמח תופח לציפוי: חלמון ביצה, שומשום • אפשר להשתמש בכל […]

נשיקות מרנג קטנות_מתכון של יעל לוי – מאסטר מתכונים

  2 חלבונים (עדיף שיהיו בטמפרטורת החדר) 5 כפות סוכר לבן קורט מלח 1 כפית תמצית וניל / 2 שקיות סוכר וניל 4 כפיות אבקת סוכר אופן הכנה: 1. מחממים תנור ל – 90 מעלות. 2. מקציפים את החלבונים עם המלח עד שיווצר קצף לבן. 3. מוסיפים את הסוכר כף אחר כף. 4. מוסיפים את […]

בצלים ממולאים באורז ברוטב חמוץ מתקתק– צמחוני/טבעוני_מתכון של יעל לוי – מאסטר מתכונים

למעטפת 4 בצלים מים רותחים למילוי 2 כוסות אורז 1 בצל גדול קצוץ 4 כפות שמן 2 כוסות מים רותחים 2 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות חופן פטרוזיליה קצוצה חופן כוסברה קצוצה לימון – קליפה ומיץ 1 רסק עגבניות פטרוזיליה קצוצה תבלינים: מלח, פלפל שחור, אבקת מרק עוף, כף סוכר, חווייג' למרק, פפריקה מתוקה (אפשר גם […]

עוגת קוקוס ריבה נוסטלגית_מתכון של יעל לוי – מאסטר מתכונים

  לאחר שנשאלתי שאלות חוזרות – מספר הבהרות לגבי המתכון א. יש הרבה מתכונים לעוגה הנוסטלגית הזאת – ובכולם, כמעט, אופים את השכבה הראשונה, אפיה חלקית – במתכון הזה לא אופים את הבצק, אלא שמים אותו במקרר לחצי שעה וממשיכים כמו שכתוב במתכון ב. בשל העובדה שלא אופים את הבצק לפני כן, חייבים לאפות את […]

עוגיות רולדה במילוי שוקולד פרווה /תמרים_מתכון של יעל לוי – מאסטר מתכונים

עוגיות רולדה במילוי שוקולד פרווה / תמרים או כל ממרח שבא לבצק: 3.5 כוסות קמח 200 גרם מחמאה רכה (לגירסה חלבית – חמאה) 0.5 כוס מים (לגירסה חלבית – חלב) 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל 2 כפות שמן מילוי: 1 קופסא ממרח שוקולד פרווה (או כל ממרח אחר – תמרים או ממרח חלב או […]

כיסוני בשר ברוטב עגבניות_מתכון של יעל לוי – מאסטר מתכונים

לבצק: 3 כפות שמן כ- 3 כוסות קמח 1/2 כפית מלח 1.5 כוסות מים רותחים 1 ביצה 1. להכניס את כל מרכיבי הבצק לקערת מיקסר עם וו לישה – הבצק צריך להתגבש לכדור גמיש וחלק, במידה והוא דביק מידי, להוסיף קמח. (ניתן ללוש בידיים) 2. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולשים במקרר לשעה. למלית: 500 […]

עוגיות שוקולד צ'יפס_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

4 ביצים M 1 מרגרינה ( מחמאה) רכה חצי כוס סוכר חום חצי כוס סוכר כפית תמצית וניל 1 סוכר וניל 1 אבקת אפיה 3 כוסות קמח 2 כוסות שוקולד צ'יפס. אופן ההכנה- בקערה נניח את כל המצרכים ונלוש הייטב. עד לקבלת בצק אחיד ונוח. ניצור עיגולים ונסדר עם מרווחים. בתבנית מרופדת בנייר אפיה . […]

קרוקט תפו"א ממולא גבינות פטריות , עשבי תיבול ומטבוחה_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

5 תפו"א גדולים אדומים 150 גרם גבינה בולגרית 100 גרם גבינה צהובה מגורדת 1 פלפל גמבה אדום חתוך לקוביות 6פטריות חתוכות לקוביות רבע חבילה פטרוזיליה ורבע חבילה כוסברה אופן הכנה: מבשלים את תפו"א עם הקליפה מקררים מקלפים מגרדים בפומפייה. מתבלים מלח פלפל לבן. מכניסים למקרר לחצי שעה. מטגנים במעט מאוד שמן את הפטריות עם הפלפל. […]

בצק שמרים – קינמונים / חלבה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

1 ק"ג קמח כוס סוכר( כוס חד פעמי שתיה חמה) 2 סוכר וניל 4 ביצים M 200 גרם מחמאה בטמפרטורת החדר 2 כפות שמרים חצי כפית מלח כוס וחצי חלב פושר. ההכנה – בקערת המיקסר לערבב הכל ביחד בסוף מלח. בצק רך ונעים.. למרוח מעט שמן בקערה. התפחה ראשונה שעה. לחלק את הבצק ל-4. מילוי […]

קרם להכנת עוגה קרה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

5 דקות ויש לכם עוגה קרה עם קרם שוקולד יאמייייייי סדרו תחתית ביסקויטים (לא להרטיב אותם) לבשל על הגז : ליטר חלב 4 כפות קורנפלור בהריון בחודש שמיני תשיעי 😉 1/2 כוס סוכר 3 כפות קקאו לבשל על הגז ולא להפסיק לערבב עד להסמכה שיפכו חצי מכמות הקרם על הביסקויטים ומעל שוב ביסקויטים ושוב קרם […]

קעק מלוח_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

2 ביצים חצי כוס מים חצי כוס שמן חצי כוס סוכר שקית אבקת אפיה כפית סודה כף שטוחה מלח. בערך חצי ק"ג קמח תלוי בסוג. לערבב את כל הנוזלים להוסיף את הקמח בשלבים, ללוש תוך כדיי, לכסות, לתת לבצק לנוח רבע שעה, חצי שעה גג. לשמן משטח, חלק ל 5 כדורים, לרדד כל כדור לנקניק […]

קציצות טונה ( שימורים)_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

מתכון ל-6 סועדים 2 תפוחי אדמה מורתחים 5 קופסאות טונה במים/שמן צרור כוסברה צרור פיטרוזיליה 5 שיני שום כתושות למעוך את התפוחי אדמה ולהוסיף את המצרכים. להוסיף 2 ביצים 5 כפות פרורי לחם לתבל: מלח, כרכום, פלפל שחור לערבב היטב את התערובת. להניח כשעה במקרר( אפשר יותר). 1.לטגן את הקציצות עם מעט שמן. לאכול עם […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת ביסקוויטים מטורפת בציפוי גנאש שוקולד נמסה בפה_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים

מרכיבים 400 גרם ביסקוויטים פטי בר 400 מ"ל חלב 2 כפות סוכר 2 כפות קורנפלור 2 כפות קקאו 100 גרם שוקולד מריר כף חמאה 2 כפות שוקולית 2 כפות אבקת סוכר 1 שמנת מתוקה 200 גרם שוקולד מריר 50 גרם חמאה הכנה טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון למצב גס ושמים בקערה . בסיר קטן שופכים […]

שיפודי נסיכת הנילוס ואורז וירקות ❤️❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

אמאאאאא לה טעים טעים טעים❤️❤️ לשיפודים : נסיכת הנילוס יפה לבנה ובשרנית חתוכה לקוביות לזרות מלח ולימון ולהניח בצד לערבב בקערה: רבע כוס שמן זית 5 שיני שום כתוש 1/2 כפית פפריקה פלפל שחור תבלין לדג וכל תבלין שעולה על טעמכם האישי. לשטוף את הקוביות נסיכה ולערבב עם התבלינים ולשפד. לאורז והירקות לטגן במעט שמן […]

תבשיל כרובית בניחוח הודי_מתכון של עמית קריספין ( המטבח של עמית ) – מאסטר מתכונים

מנה צמחונית,טבעונית פיקנטית וקלילה🤗 1 כרובית בינונית חתוכה לפרחים קטנים 1 בצל פרוס גס 1 פלפל חריף תתוך קטן ½ כפית ג'ינגר מגורד 4 שיני שום פרוס 5-4 גבעולי בצל ירוק חתוך לפרוסות עבות 2 עגבניות חתוכות לקוביות עבות 1 פחית קרם קוקוס 1 כפית כורכום 1 כפית אבקת קארי ¼ כפית פלפל שחור גרוס […]

עוגת טרמיסו_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

רכיבים חבילת בישקוטי 250 גרם שמנת צמחית 1/2 קילו גבינת מסקרפונה 2-3 טיפות תמצית תפוז 2 כפות גרד תפוז תמצית ווניל כוס סוכר לסירופ הקפה 1.3/4 כוס מים 2 כפות נס קפה ללא קופאין 2-3 כפות ליקר קפה להכנת הסירופ מביאים לסיר את החומרים לרתיחה מסירים מהאש ומצננים. להכנת הטרמיסו למיקסר מעבירים שמנת צימחית וסוכר […]

עוגת כל טוב קלילה לשבת ויום טוב וללא גלוטן_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

לרכיבים 7 כפות קמח רב תכליתי ללא גלוטן. כפית אפיה 200 גרם אגוזי מלך ופקאן קלויים וקצוצים 3 כפות קמח שקדים 100 גרם חמוציות 50 גרם פירות מסוכרים ג'ינג'ר.שזיפים יבשים. גביע לבן ביו מעדן סוייה כוס סוכר ח"פ שתיה חמה 6 ביצים גדולות מחולקים ל פעמים 3 ביצים לקערת הקמח -3 ביצים למיקסר תמצית וניל […]

קציצות דגים…מתכון של אימוש_מתכון של זהבה אבילחק- מאסטר מתכונים

  יאמי הכי טעים שיש ❤❤❤ על קילו דג טחון לגרד בצל אחד גדול ו5 שיני שום כתוש, כוסברה קצוצה, 4 כפות פרורי לחם, ביצה אחת שלמה, מלח כפית שטוחה, חצי כפית פלפל שחור , כפית שטוחה כמון, כף פפריקה , רבע כפית כורכום לערבב טוב הכל להוסיף שמן רבע כוס, אם העיסה רכה להוסיף […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת פריקסה טוניסאי אסלי אמיתי_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים

מרכיבים 1 ק"ג קמח שמרים או קמח רגיל + 2 כפות שמרים יבשים 1 כפית מלח 1/2 כוס שמן 2 כפות אבקת סוכר 2 וחצי כוסות מים פושרים למילוי 2 תפוחי אדמה מבושלות וחתוכות לקוביות מעורב עם אריסה סלט ירקות 3 ביצים קשות לימון בלאדי 2 קופסאות טונה שימורים זיתים מגולענים אופן ההכנת הבצק. שמים […]

קובה נבולסיה (בורגול) מטוגנת וטעימה ממש🙏_מתכון של גלית נחמן- מאסטר מתכונים

כעת נהנית לשתף אתכם במתכון הנפלא😘 המרכיבים_של_הבצק: 500 גרם בורגול 1/4 כוס שמן 2 כוסות קמח כפית מלח כף פפריקה כף כמון 1/4כפית סודה לשתיה מיים לכיסוי הבורגול המרכיבים_למלית_הבשר: 500 גרם בשר בקר טחון 1 בצל גדול קצוץ דק מלח, פלפל, כף מלאה בהרט, רבע, 1/4כפית כמון, 1/4כפית פפריקה. 4 כפות שמן ושמן עמוק לטיגון […]

זלביות עם חמאה…טעים ופריך_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים

כוס חד פעמי קר בקערת המיקסר כף שמרים כף סוכר כוס מים חמימים לאחר 5 דקות תסיסה מוסיפים 4 כוסות קמח כפית מלח 50 גרם חמאה מומסת בחצי כוס מים חמימים לשים כ7 דקות מתפיחים פעמיים קורצים כדורים מסדרים בתבנית משומנת גוזרים דף אפיה לריבועים פותחים כדורים על הריבועים מחממים שמן שמים בצק כשהצד עם […]

עוגיות מרוקאיות ללא מכונה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

כוס סוכר 1 מחמאה רכה 2 ביצים כוס שמן 2 א. אפיה 2 סוכר וניל כוס קוקוס חצי כוס שומשום כוס מים פושרים קילו קמח ( אפשר כוסמין). בקערה גדולה נערבב את כל החומרים ביחד. את הקמח נוסיף בהדרגה ונלוש את הבצק. לבצק אחיד. נעים. ורך. ( אם קצת דביק מוסיפים קמח) מנוחה 15 דקות. […]

מגולגלות עם נוטלה 🌹 שמרים ריבת חלב ..ושוקולד 👨‍🍳_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

400 גרם קמח 160 גרם קורנפלור 300 חמאה / נטורינה 2 חלמונים כפית אבקת אפיה חצי כוס מיץ תפוזים סחוט טרי הכנה: לערבב קמח קורנפלור אבקת אפייה וחמאה עד גיבוש .להוסיף חלמונים מלח ומיץ תפוזים . לעטוף בניילון למקרר לשעה .לפתוח את הבצק דק למלא בכל דבר שאתם אוהבים לאחר הגילגול לסמן ורק אחרי האפייה […]

פאי תפוחים עם קרם שקדים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מטורףףףףףף 🔥🔥🔥❤️❤️❤️ תבנית פאי 24 4 תפוחי עץ גרנד סמיט לבצק: 150 גרם קמח 100 גרם חמאה קרה 3 כפות סוכר כמית מחית וניל כף מים 1 ביצה למילת: 100 גרם שקדים טחונים מולבנים. 100 גרם סוכר 1ביצה כף קמח חצי כפית קינמון אופן הכנה לבצק: במעבד מזון שמים חמאה קמח סוכר ווניל. מעבדים לפירורים. […]

מגולגלות תמרים שנמסות בפה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

חומרים לבצק: 100גרם סוכר 250 גרם חמאה רכה 560 גרם קמח 1שקיק אבקת אפיה 100 מ"ל מיץ תפוזים 2 ביצים גרדה מ 1 תפוז או לימון מעט מלח. חומרים למילוי: חבילה של ממרח תמרים – אפשר גם תמרים מרוסקים. 70 גרם אגוזי מלך קצוצים 70 גרם פיסטוקים קצוצים- מי שאוהב ****אבקת סוכר לזרייה על העוגיות […]

עוגת שוקולד מטריפה😋🔥_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

כשבא מתוק😋 מצרכים👇 5 ביצים ,בטמפרטורת החדר.מופרדות כוס סוכר 2 כפות גדושות נוטלה,או ממרח השחר 250 מ"ל שמנת מתוקה חציכוס שמן חצי כוס שוקולית 1 וחצי כוס קמח מנופה ועוד 2 כפות גדושות שקית א בקת אפיה כפית תמצית וניל חופן אגוזים כתושים גס. ואז👇 בקערה. להקציף את החלבונים והסוכר לקצף יציב. בקערה שניה, את […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת גלידת פיסטוק ביתית_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים

מרכיבים: 2 מיכלים שמנת מתוקה 38% (500 מ"ל) כוס וחצי מדידה חלב מרוכז 4 כפות מחית פיסטוק לפיזור: 30 גרם פיסטוקים קצוצים גם לא קלויים אופן ההכנה שופכים את השמנות המתוקות לקערת המיקסר . מוסיפים את החלב המרוכז ואת המחית פיסטוק . מקציפים עד לקבלת מרקם קרמי ועדיין נוזלי , שופכים את התערובת לתבנית סיליקון […]

בגטים טעימים בטירוףףףףף_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

ממליץ לכם לימות השבוע 🔥🔥 כוס אוניברסלית 1 ק"ג קמח לחם 2 כפות שמרים 3 כפות סוכר חצי כוס שמן כף מלח 3 כוסות מים פושרים אופן הכנה: בקערת המיקסר שמים את כל החומרים מלבד המלח אחרי 2 דקות מוסיפים את המלח. ממשיכים לעבד עוד 8 דקות עד קבלת בצק לבן רך ונעים. מתפיחים שעה. […]

רולדות שמרים בריוש עם חמאה המילוי תערובת של שוקולד מריר,שוקולד חלב וממרח נוטלה_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים

מרכיבים קילו קמח 2 כפות שמרים יבשים 1/2 כוס סוכר כפית שטוחה מלח 200 גרם חמאה רכה 2 ביצה + 4 חלמונים 2 כוסות חלב למילוי שוקולד 120 גרם חמאה 100 גרם שוקולד מריר 50 גרם אבקת סוכר חצי שקית 1/4 כוס קקאו 1 כפית תמצית וניל 1/2 כפית קורנפלור צנצנת קטנה של נוטלה 350 […]

עוגיות קווקאר ואגוזים_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים

טעימותתתתת יאמייייייייי רוצו לאפות מתכון מנצח תכפילו כמויות בחוץ כשהן מתקררות הן מתקשות כל אחת והתנור שלה בתנור שלי 10 דקות זה היה מספיק לרכיבים 100 גרם חמאה 3/4 כוס סוכר לבן 1/2 כוס סוכר חום כהה 1/2 כוס קמח קונדיטור 1/2 כוס קמח תפודים 250 גרם שיבולת שועל 1/2 כפית אפיה לא גדושה 1/4 […]

עוגה בחושה עם שמנת חמוצה ותפוחי עץ._מתכון של מרי שקד שירזי – מאסטר מתכונים

הכנתי לשבת, העוגה פשוט נפלאה נמדד בכוס אוניברסלית 240 מ״ל לוקחים שני תפוחי עץ חתוכים לקוביות גדולות. שמים בקערה יחד עם כף קמח, כף סוכר וכפית קינמון. מערבבים קצת ונותנים להם לשבת יחד 10 דקות. בינתיים מערבלים במיקסר (3-4 דקות)/ אפשר ידנית. חצי כוס שמן כוס סוכר שלוש ביצים כפית תמצית וניל מוסיפים לסירוגין שתי […]

מלבי בשילוב שערות קדאיף ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

מטורף כמה קל וטעים. חופן קדאיף , כפית אבקת סוכר 20 גרם חמאה מומסת לערבב יחד ולהכניס לתנור על 180 מעלות למלבי : בתוך סיר לשים : ליטר חלב 1 שמנת מתוקה 1/2 כוס סוכר 5 כפות קורנפלור 6 טיפות מי ורדים . לערבב ולהניח על הגז לערבב כל הזמן עד להסמכה.להעביר לכלי הגשה ולקרר […]

חלה לשבת_מתכון של מתוקלי – ענת פטיסרי קונדיטוריה בוטיק ביתית ענת לוגסי – מאסטר מתכונים

המתכון הבסיסי לחלות טעימות מצורף אפשר להרטיב את הבצק עם מים ולגלגל בשומשום ויוצאת חלה נדירה עם קרום פציח וטעים שאי אפשר להפסיק לאכול … חלה קלועה 6 רצועות 140 גרם כל רצועה השיטה של הקליעה כזו : רצועה שנייה לסוף רצועה שנייה לאמצע ( בין 4 הנותרות) וכך חוזר על עצמו מכל צד . […]

דגים

מתכון לדג: 1 דג ים גדול(לדוגמא מוסר) או 2 דגים קטנים (לדוגמא דניס) שלם עם העור לימון חתוך לטבעות 6 שיני שום 1 בצל חתוך לטבעות 1 עגבניה חתוכה לטבעות כמה גבעולי כוסברה/פטרוזיליה לשים בתוך חלל הבטן את כל הירקות לציפוי – קילו מלח גס חצי כוס מים לערבב יחד לתערובת לחה להניח את הדג […]

סיגר דג מטריף 👌👌_מתכון של עמית קריספין ( המטבח של עמית ) – מאסטר מתכונים

כמות ל10 סיגרים מתכון 10 עלי סיגר מופשרים למילוי הסיגר : 4 פילטים דג לברק ללא עור 1 בצל 1 פלפל חריף (אפשר חצי פלפל למי שלא אוהב חריף) 4 שיני שום ½ צרור כוסברה/פטרוזיליה ½ כפית גרידת לימון מלח פלפל לסגירת הסיגר: 2 כפות קמח לערבב עם מעט מים עד ליצירת דבק סמיך. ✔במעבד […]