טביחה אמסוקי/מחאלטה_מתכון של בריג'יט רובין סבן – מאסטר מתכונים
(6 מנות) רכיבים: חבילת פול ירוק ״סנפורסט״ מופשר מראש. חתיכות בשר אדום 2 מקלות קינמון חבילת סלק שלמה חתוכה כמה עלי תרד לטעם 2 עלי כרפס 3 בצלי אירית לפי הטעם 2 בצלים חתוכים בינוני 2 גזרים ראש לפת חתוך כפית כוסברה טחונה עלי נענע לטעם 1/4 צרור שמיר סלרי לפי הטעם. מלח לפי הטעם […]
סלט טוניסאי -תורשי גנארייה …סלט ארטישוק_מתכון של בריג'יט רובין סבן – מאסטר מתכונים
רכיבים: 10 ראשי ארטישוק טריים מקולפים (אם לא מוצאים אפשר גם להשתמש בחבילת ראשי ארטישוק מחברת ״סנפורסט״) 4 בצלים גדולים חתוכים לרבעים ראש שום קצוץ דק לימון טרי מקולף חתוך לרבעים. 3 כפות שמן מלח לפי הטעם פפריקה מתוקה ופפריקה חריפה לפי הטעם. כפית קימל 3 כפות מלימון סחוט טרי. אופן ההכנה: שמים את כל […]
בלינצ׳ס ממולא_מתכון של בריג'יט רובין סבן – מאסטר מתכונים
עם תפוחי אדמה פטריות ובצל מטוגן לצד רוטב שמנת עם פטריות בצל ושמיר. מרכיבים לבלילת הבלינצ׳ס: 3 כוסות קמח 3 כוסות מים 3 כפות שמן 6 ביצים אופן ההכנה: מערבבים הכל ביחד עד שמקבלים בלילה נוזלית ולא גושית. שופכים את כל הבלילה לבקבוק או משפך על מנת שיהיה קל לשפוך כל חביתייה במחבת. לוקחים מחבת […]
נשיקות_מתכון של ענת לוגסי – מאסטר מתכונים
1 כוס חלבונים 2 כוסות סוכר כללים חשובים : קערת המיקסר צריכה להיות יבשה ונקייה משומן לכן עדיף עם טיפת חומץ לנקות את הקערית והבלון . להעמיד את קערת המיקסר עם החלבונים והסוכר על בן מארי (אמבט מים)עד שהסוכר נמס לחלוטין תוך כדי ערבוב מתמיד למי שיש מד חום בערך 60 מעלות ובמידה ולא פשוט […]
עוגת שוקולד פשוטה וטעימה _מתכון של ענת לוגסי – מאסטר מתכונים
מצרכים : 6 בצים כוס ורבע סוכר 2 וחצי כוסות קמח תופח 4 כפות קקאו שטוחות 1 כוס אבקת שוקולית 1 כוס שמן 1 שמנת מתוקה פושרת חצי כוס מים רותחים גנאש : מיכל שמנת מתוקה 100 גרם שוקולד מריר 100 גרם שוקולד חלב אופן הכנה : להקציף את הבצים 2 דק ואז להוסיף את […]
מופלטה_מתכון של אלגריה בן אקן-אמא שלי מלכת המטבח ע"י ענת לוגסי – מאסטר מתכונים
חברות וחברים הקבוצה הגיעה ברוך השם ל 1000 חברים איזה כייף 🥰 צ'ופר מתכון למופלטה תעשו חזרות עד הממונה 😜 ומי שבא לו יכול תמיד להזמין 0528590448 ענת . מתכון למופלטה של אלגריה בן אקן אמא שלי מלכת המטבח ❤ 1 קג קמח מנופה כף שטוחה שמרים כף סוכר כף מלח בתחתית הקערה 3 כוסות […]
עוגיות חמאה זילוף עם ריבה_מתכון של ענת לוגסי – מאסטר מתכונים
לעוגיות 350 גרם קמח מנופה 50 גרם אבקת שקדים 200 גרם נוטורינה 100 גרם אבקת סוכר 3 תמצית וניל קורט מלח 1 חלמון 1 ביצה אחת בוו גיטרה לערבב את הנוטורינה ואבקת הסוכר לקרם משחתי להוסיף את החלמון והביצה לאחד ואז להוסיף את כל היבשים , לא לערבב מידיי זה יקשה את הבצק . להכניס […]
ריבת תותים_מתכון של ענת לוגסי – מאסטר מתכונים
עונת התותים מתבקש מתכון לריבת תותים: 1 קג תות 700 גרם סוכר מיץ מלימון שלם זה יוצא בערך חצי כוס חד פעמי שקוף אפשרי מי שאוהב את טעם הוניל אפשרי להוסיף מעט מחית וניל. לשטוף היטב להוריד גבעול ירוק לחצות באמצע . סיר תחתית עבה על אש גבוה כאשר רותח להנמיך ולהמשיך לבשל 45 דק […]
קובה אורז וירק ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
…מתכון חדש ונדיר ❤מעדן ❤ שימרו את המתכון גם לפסח למעטפת : לבשל כוס וחצי אורז עם 3,1/2 כוסות מים ,מלח, כפית בהרט לקובה ,1/2 כפית פלפל שחור . המטרה לקבל אורז דביק .. לקרר ולהכניס ירק קצוץ : 2 עלי סלרי ,1/2 חבילה כוסברה ,1/2 חבילה פטרוזיליה ..וכף קורנפלר… לטחון את הכל כולל האורז […]
מקרוד מעולה_מתכון של ענת לוגסי – מאסטר מתכונים
מצרכים: 1 ק"ג סולת 1 כוס קמח ועוד כף 1 כוס שמן חם 1 וחצי כוסות מיץ תפוזים כוס שתיה חמה בינוני מילוי: 1 קופסה של ממר תמרים לאוהבי הקינמון אפשר להוסיף חצי כפית קינמון לעיסת התמרים. הכנת הדבש: 4 כוסות סוכר 2 כוסות מים מיץ מחצי לימון ופרוסה של לימון אופן ההכנה: לשים בקערה […]
עוגיות פרח שוקולד ופיסטוק_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
נוספו לאוסף תכשיטים חדשים 🔥🔥🔥מבצק אחד כונכיה במילוי פרג. סנדוויץ במילוי לוטוס. 🙏🙏סנדוויץ' בצק שקדים נדיר במילוי ריבת חלב בציפוי שוקולד 🔥🔥🔥כל דבר שאתם אוהבים👨🍳👨🍳 לבצק : 250 גרם חמאה /נטורינה כוס שמן כוס אבקת סוכר 150 גרם אבקת שקדים כוס קורנפלור חצי כפית מלח 1 ק"ג קמח 1 שמנת מתוקה /צמחית למלית: אופן הכנה […]
קציצות ברוטב בתנור_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים
הכנה פשוטה קלה וטעימה 300 ג’ בקר [אפשר רצוי וטעים עם מעט שומן כבש] 200 ג' חזה עוף טחונים. בצל גדול קצוץ דק וסחוט קישוא בינוני לגרר ולסחוט או תפוח אדמה מבושל ומעוך לפירה בייצה פירורי לחם כ-3 כפות או סולת אב’ מרק עוף פלפל שחור, מלח, מעט אב’ פלפל אנגלי 1/2 כפית שטוחה אבקת […]
פשטידת תירס עשירה_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים
פשטידת תירס מעולה – ארוחת ערב עם ירקות ליד ויוגורט 250 גרם גרעיני תירס קפוא (אפשר משימורים – לסנן) 250 גרם גבינה לבנה או גביע שמנת של פעם 2 כפות מיונז 150 גרם מוצרלה מגוררת גס 100 גרם גבינת גאודה מגוררת גס 3 ביצים 4 כפות שמן קנולה + בצל בינוני קצוץ – מזהיבים (אפשר […]
עוגיות ריבה וקוקוס _מתכון של ענת לוגסי – מאסטר מתכונים
מתכון מושלם במתוקלי להזמנות בוואטסאפ ענת 0528590448 קרית גת מצרכים: 1 קמח 2 ביצים 2 א. אפייה 1 מרגרינה 1 כוס שמן 1 כוס מים רותחים לסירופ סוכר: 2 כוסות סוכר 2 כוסות מים 2 סוכר וניל מילוי ; 3 כוסות קוקוס 500 גרם ריבה אדומה מחלקת את הבצק ל 4 מרדדת דק דק מורחת […]
טולומבה ❤ מתכון נדיר ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
בתוך סיר לבשל : 25 גרם חמאה 1 כוס מים כף חומץ עד להמסת החמאה להוסיף : 1 כוס קמח 2 כפות סולת קורט מלח כף קורנפלור לא להוריד מהגז עד לעירבוב ללא גושים כ3 דקות .להעביר למיקסר בוו גיטרה או ידני עד להוצאת אדים .להוסיף 2 ביצים ביצה אחר ביצה עד להטמעה . להעביר […]
מאספן🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
לתחתית: חצי כוס מים חצי כוס שמן 1 ביצה 3 כוסות קמח למלית: 3 ביצים 3 כוסות שקדים מולבנים 1 כוס סוכר גרדת לימון מלימון אחד 1 סוכר וניל אופן הכנה: מעבדים את חומרי התחתית עוטפים בניילון למנוחה חצי שעה. למלית. טוחנים את השקדים פעם אחת. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר וטוחנים שוב. טורפים את […]
מעמול בצק פריך כשר לפסח_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
לבצק: חצי קילו קמח ללא גלוטן 200 גרם מחמאה מומסת מעט ווניל כוס וחצי מים או מיץ תפוזים למילוי: 400 גרם תמרים בוואקום כוס אגוזי מלך קצוצים גס הכנה: ללוש את כל החומרים ביחד עד לקבלת בצק חלק. לחלק לכדורים בגודל 20 גרם. למלא כל כדור עם 10 גרם מהמלית לסגור כמו קובה לגלגל טוב, […]
טארט לימון מרנג מרוקאי_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
אפשר לקנות טארט מוכן – יש לכן בכל חנות שמתמחה בחומריי גלם. ואפשר להכין זה ממש קליי קלות תבנית טארט קוטר 20 לבצק פריך שמתאים להמון עוגיות 2 כוסות קמח (כוס מידה שתיה חמה ) 1 כוס אבקת סוכר שקית סוכר ווניל, או חצי תרמיל מקל ווניל או תמצית. 180 גרם חמאה או מחמאה קרה […]
מופלטה שקופה ,דקה ,פיסת נייר_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
מופלטה שקופה ,דקה ,פיסת נייר לכו עם כריות האצבעות תרדדו הכי דק שאפשר. בצק שלא ינוח כמו שצריך יתכווץ יקרע ולא ימתח כמו שצריך. רצוי והכי טוב מופלטה עם שמרים. תכינו ראש עיסה – כף שמרים יבשים+ כף סוכר + כוס מים = תערבבו תכסו תנו לזה לתסוס עד שתתארגנו. להכניס למיקסר קילו קמח מנופה. […]
כדורי קוקוס או תמרים ופיצוחים מצופים שוקולד_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
חבילת תמרים בוואקום בלבד לחמם מעט במיקרוגל על מנת לרכך להקלה על הניקוי. לא מוסיפה כלום לתמרים, משאירה אותם בטעמם הטיבעי, לאחר הניקוי , להוסיף כוס שלמה של פיצוחים קלויים טוב טוב! על סף שרוף, המרירות שלהם נותנת קרסט וניגוד טעמים מדהים. ללוש טוב עם הידיים:)) להטמיע את כל הפיצוחים פנימה אם הידיים דביקות, לשמן […]
מסמנה (משמנה) _מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
חצי קילו קמח קורט מלח מעט וניל כף סוכר (בשביל הצבע) כוס סולת חצי כפית שמרים כף גדושה חמאה מומסת ולעבד טוב עם מים פושרים בערך 2 כוסות לאט עד שיתקבל בצק רך ליצור כדור , למרוח על הבצק מעט שמן ולכסות לחצי שעה, לאחר חצי שעה יש לשמן משטח עבודה לקרוץ עיגולים ולפתוח עם […]
ריבת קיווי_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
לקלף את הקיווי ולשקול קילו פרי לחתוך לקוביות קטנות, 700 גרם סוכר. לערבב ביחד, להוסיף ליבת תופח או לערבב חצי כפית פקטין עם כף סוכר ולהוסיף לסיר. לכסות את הסיר, מדיי פעם לערבב, לקיווי יש המון נוזלים והוא פרי מאוד רך לבישול, רצוי לבשל את הריבה רק אחריי 24 שעות שהסיר ישב ככה נשמור על […]
ריבת רצועות לימון_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
לקלף לימונים רצוי לאורך לבשל את הקליפה פעמיים ולסנן בכל פעם. לחתוך לרצועות דקות דקות להסיר שאריותפרי ושיכבה לבנה להשאיר רק את הקליםה הכי דק . לשקול – על כל קילו לימונים 700 גרם סוכר. להניח את רצועות הלימון בסיר להוסיף את הסוכר ולתת להם ביחד מנוחה של 5 שעות. להוסיף חצי כוס מים ולהעלות […]
רוגלך שמרים כמו בקונדיטוריות._מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
בצק שמרים מתכון בסיסי גם למאפים אחרים חצי קילו קמח 25 גרם שמרים טריים 2 כפות גדושות סוכר 2 ביצים לארג' כפית שטוחה מלח 120 גרם חמאה או מחמאה קרה מאוד שקית סוכר ווניל, או מעט תמצית ווניל. כוס מים פושרים או חלב. אתם מוזמנים להכפיל את הכמות 😁 הכנה : בקערת המיקסר מערבלים סוכר […]
עוגיות פריך שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
בכל המתכונים משתמשים: בכוס מידה אוניברסלי. ביצים לארג'. כפות וכפיות מדידה חצי כוס מיץ תפוזים 250 גרם מחמאה 2.5 כוסות קמח תופח כוס שקד טחון מולבן 3/4 כוס אבקת סוכר 2 ביצים כף שטוחה אינסטנט פודינג וניל קורט מלח חצי שקית סוכר ווניל או תמצית ווניל. כפית שטוחה אבקת אפיה בקערה המיקסר מערבלים במהירות איטית […]
פקעות שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
חצי קילו שקד חלוט מקולף מיובש. כוס וחצי סוכר גרידת לימון לפחות כף. שקית סוכר וניל שקית אבקת אפיה 5-4 חלבונים מוקצפים קלות. רבע כפית מלח לטחון את השקדים פעם ראשונה לטחון את השקדים פעם שניה עם הלימון והסוכר להעביר לקערה, למה סיף מלח, ווניל אבקת אפייה לערבב ללוש טוב עם הידיים. להוסיף חלבונים. (רק […]
זלביה/זנגולה_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
כוס סולת כוס קמח כפית שמרים יבשים קורט מלח מעט תמצית מי זהר כף שמן כף סוכר 2 כפות שקדים טחון דק לא אבקה. 3 כוסות מים להכניס הכל ביחד לבלנדר לערבל טוב שלא יהיו גושים להכניס למקרר ל3-4 שעות להעביר לבקבוק לחיץ ולטגן בשמן חם. לצנן ולטבול במי דבש: 3 כוסות סוכר 1.5 כוס […]
עוגיות בוטנים וקוקוס_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
3 כוסות בוטנים מולבנים (לא קלוי) לטחון להוסיף 2 כוסות קוקוס להוסיף כוס וחצי סוכר מעט גרידת לימון כף גרידת תפוז תמצית ווניל מעט מלח לערבב ביחד להוסיף 2 כפות דבש ו 4 ביצים שלמות. ללוש הכל ביחד טוב טוב. לשמן מעט ידיים ליצור סהרונים, עוגיות, כדורים.. לחמם תנור 150 מעלות לאפות 15 דק.
מתכון כתוב וסרטון להכנת פבלובה / מרנג / נשיקות_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים
המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 למרנג 6 חלבונים – למלא כוס שלמה. 2 כוסות סוכר. להקציף במהירות גבוהה עד שנוצר מרנג יציב להוסיף באיטיות רבע כפית מלח רבע כוס מיץ לימון כף חומץ להתחיל להוסיף לאט לאט למרנג תוך כדיי הקצפה מהירה. להוסיף כף אבקת סוכר כף קורנפלור מנופים […]
עוגת מוס קרם פצפוצי רושה לבן אפויה _מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
גביע כנאפה שוקולד במילוי קרם חלב ופיסטוק נדיר 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
חבילה שערות קדאיף. 70 גרם חמאה כף קקאו לקרם: חצי ליטר חלב קופסה חלב מרוכז 2 כפות גדושות קורנפלור כף תמצית וניל איכותי אופן הכנה: בסיר שמים חלב קורנפלור וחלב מרוכז.. מערבבים טוב שמים על האש מערבבים כל הזמן עד הסמכה. מעבירים לכלי אחר עוטפים בניילון למקרר לחצי שעה. שלב 2. קוצצים את שערות הקדאיף […]
עוגיות שקולד עם ממרח לוטוס_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
200 גרם מחמאה 3 ביצים L קורט מלח 1/4 כוס סוכר חצי כוס מים 1 אבקת אפיה 5 כוסות קמח כוס קקאו ההכנה – לערבב הכל ביחד להוסיף קמח בהדרגה, ואז את הקקאו. בצק רך ונעים. מנוחה שעה . לחלק ל-4 את הבצק לרדד על נייר אפיה מקומח מעט. עלה דק. לקרוץ צורות עם קורצנים […]
עוגת אגוזים לפסח טעימה וקלה 😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
לפני שמתחילים, העוגה נאפתה בתבנית 26.מי שרוצה עוגה יותר גבוהה שתאפה בתבנית בגודל 24. אפשר להוסיף לאגוזים הטחונים , 4 כפות שקדים טחונים.איך שאתם אוהבים. ליפני שמכינים את העוגה, בקערה רחבה לסנן את האבקת סוכר!להוסיף את האגוזים,לערבב היטב ולהניח בצד. מתחילים:שימו לב למתכון לחמם תנור ל180 מעלות.לשמן תבנית גם בדפנות.או להניח נייר אפיה בתחתית התבנית. […]
עוגת קוקוס 😋מה זה 😋אבל מה זה טעימההה🙃_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
לפני שמתחילים👇 תבנית בקוטר עגולה24.26.תבנית אינגליש קייק. כוס חד פעמי לשתיה קרה. ביצים בטמפרטורת החדר מתחילים👇 5 ביצים גודל M כוס סוכר. מי שאוהב מתוק .שישתמש ב 2 כוסות סוכר. כף שמן שמנת חמוצה 1 כוס קוקוס כוס ועוד 2 כפות קמח. מנופה! אבקת אפיה 1 תמצית וניל כפית. 👇 ביצים .סוכר.תמצית וניל.להקציף היטב לקרם […]
פקעות שקדים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
לחג הפורים💞 3 כוסות שקדים מולבנים טחונים כוס סוכר( שתיה חמה) 2 כפות קינמון ( אפשר עוד ) מעט ציפורן 1 אבקת אפיה. לערבב היטב את כל החומרים להוסיף 2 ביצים ללוש היטב, מניחים למנוחה 10 דקות. יוצרים עיגולים קטנים לגלגל באבקת סוכר. להניח בעטרות נייר מספר 1.5. לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות […]
לחמניות עם ביצה לפורים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
פורים שמח לכולם🌺🌺 1 ק"ג קמח כף מלח 4 כפות סוכר חצי כוס שמן 2 כפות שמרים יבשים 2 עד 3 כוסות מים פושרים. לערבב הכל ביחד מים בהדרגה . ללוש היטב מנוחה חמש דקות לישה טובה. התפחה שעה לחלק ללחמניות או חלות לתת התפחה בתבנית רבע שעה למרוח ביצה ולפזר שומשום אפיה ב-200 מעלות […]
פסטרמה בתנור_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
חומרים:⚘ חזה הודו נקבה 2 כפות פפריקה מתוקה 2 כפות סילאן 4 שיני שום כתוש כף שמן זית כפית מלח אטלנטי 2 כפות צ'ילי כפית פפריקה חריפה כפית פלפל שחור גרוס למשרה לילה:⚘ ליטר מים 3 עלה דפנה 4 פלפל אנגלי כף מלח אטלנטי אופן ההכנה: לשים בקערה מים ותבלינים למשרה את המלח העלה דפנה […]
עוגת שמנת ,עוגיות ושוקולד_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
אוזני המן_מתכון של מגי מרגלית – מאסטר מתכונים
הכי פשוט שיש בסהכ בצק פריך שקדים 200 גר חמאה או מרגרינה חצי כוס סוכר תמצית וניל כפית . או 2 שקיות סוכר וניל 3/4 כוס אבקת שקדים ביצה 1 או 2 חלמונים 3 כפות קצפת גולמית . או לחלבי שמנת מתוקה קמח 4 כוסות . אם צריך עוד להוסיף עוד קצת חצי כפית א. […]
עוגת אגוזים וקינמון הכי הכי😋_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
שימרו ושתפו שעוד יהנו מהעוגה 👇 אז מה צריך, 6 ביצים בטמפרטורת החדר כוס סוכר 200 גר חמאה רכה תמצית וניל כף. 1 וחצי כוסות קמח מנופה!לא להתעצל🙃 שקית אבקת אפיה כפית קינמון . כוס מיץ תפוזים סחוט.אים אין אפשר קנוי כוס אגוזים טחונים דק.או גס. להכנת העוגה נשתמש,בשתיי קערות. תבנית טבעת, או תבנית עגולה […]
צדפה בצק פריך במילוי שקדים וקוקוס🤡_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
250 גרם חמאה /נטורינה כוס שמן כוס אבקת סוכר 150 גרם אבקת שקדים כוס קורנפלור חצי כפית מלח 1 ק"ג קמח 1 שמנת מתוקה /צמחית אופן הכנה : בקערה מקציפים חמאה עם אבקת סוכר 3 דקות . מוסיפים את השמן והשמנת והיבשים מעבדים לבצק . עוטפים בניילון מכניסים למקרר לחצי שעה. למלית: 150 גרם שקדים […]
סנדוויץ' בצק שקדים נדיר במילוי ריבת חלב בציפוי שוקולד🤡_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
🔥🔥🔥פורים שמח 🤡 להזמנות מראש 🙏🙏🙏🌹🌹🌹 לבצק : 250 גרם חמאה /נטורינה כוס שמן כוס אבקת סוכר 150 גרם אבקת שקדים כוס קורנפלור חצי כפית מלח 1 ק"ג קמח 1 שמנת מתוקה /צמחית למלית-אופן הכנה : בקערה מקציפים חמאה עם אבקת סוכר 3 דקות . מוסיפים את השמן והשמנת והיבשים מעבדים לבצק . עוטפים בניילון […]
עוגיות + אוזני המן מבצק פריך_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
עוגיות פיצוחים_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
עוגת שוקולית🤠🥳_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
עוגה רכה ו…שווה הכנה !! חומרים: 5 ביצים L 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 1 כוס אבקת שוקולית 1/2 כוס שמנת להקצפה 1 כף גדושה קקאו 1 כוס קמח תופח לגאנז': 1/2 כוס שמנת מתוקה 100 גר' שוקולד אופן ההכנה: להקציף את החלבונים עד לקבלת קצף רך, להוסיף את הסוכר…להאט את מהירות המיקסר…להוסיף את […]
אוזני המן פריך שוקולד 🤡_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
🤡🤡🤡🔥🔥🙏🙏🙏 400 גרם קמח 200 גרם חמאה רכה 100 גרם אבקת סוכר 1 ביצה 1 חלמון כפית אבקת אפייה קורט מלח לאוזני המן שוקולד… להוריד 50 גרם קמח ולהוסיף כף גדושה קקאו אופן הכנה : לערבב את כל החומרים יחד . לעטוף בניילון למקרר לשעה . מוכן לעבודה . למלא בכל מה שתרצו . אפייה […]
לחם שום_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
מצרכים: 3 כוסות קמח לבן (420 גרם) כף שמרים יבשים 2 כפות מלאות סוכר כוס מים חמימים (240 מ"ל) רבע כוס שמן קנולה/זית כפית מלח תערובת שום: שליש כוס שמן זית + 2 כפיות שום כתוש + חצי כפית תבלין פטרוזיליה + שליש כפית מלח. אופן הכנה: -מערבבים את הקמח עם השמרים והסוכר. מוזגים 3/4 […]
נשיקות צבעוניות 🤡_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
לפורים שיהיה צבעוני ❤️❤️❤️ 100 גרם חלבון. 200 גרם סוכר. כוס אבקת סוכר. אופן הכנה: על בין מארי שמים בקערה חלבון וסוכר עד שהסוכר נמס. מעבירים למיקסר עם וו מקציף במהירות גבוהה 10 דקות מוסיפים את האבקת סוכר לעוד 2 דקות. מוסיפים צבעי מאכל לפי דמיונכם. מזלפים. אופים 100 מעלות 3 שעות. בהצלחה 🌹🌹 פורים […]