מעמול בצק פריך במילוי פיסטוק ושקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 200 גרם מחמאה קרה לחתוך לקוביות כוס א. סוכר שקית סוכר וניל חצי כוס שמן קורט מחלב(תבלין לא חובה) קורט הל טחון לערבב את כל המרכיבים הנל במיקסר, להוסיף שקית א. אפיה גרידת לימון וחצי קילו קמח. ללוש מעט את הבצק לעטוף ולהכניס למקרר […]

בורקיטוס / טרבדוס מתוק במגוון רחב של סוגי מליות_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 אופציה ראשונה מלית אגוזי מלך חצי קילו אגוזי מלך גרוסים גס 1/2 כוס סוכר, או חצי כוס דבש, או חצי כוס רסק תפוחים חצי כפית קינמון קורט אגוז מוסקט ניתן להחליף את אגוזי המלך בכל אגוז אחר ניתן למלא תפוחי עץ פירות מסוכרים כל […]

ארטישוק ממולא בשר בקר_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 קילו בקר טחון גס במג'ימיקס לטחון טחינה גסה בפולסים: 2 בצלים גדולים צרור פטרוזיליה מעט כוסברה 3 גבעולי סלרי 4-5 עליי נענע להוסיף לבשר ולתבל: כף שטוחה מלח כפית פלפל לבן חצי כף כורכום כף מיץ לימון גרידת לימון ללוש את הבשר הייטב לכסות […]

סוכריות שומשום במילוי קרם קוקוס בסירופ הדרים 🔥🔥🔥 קינוח של הלייף👨‍🍳סוכריות סיגר שומשום במילוי קרם קוקוס ממתק נדיר בטעמו 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

לבצק: 4 כוסות קמח 4 כוסות שומשום קלוי 2 חלמונים כפית קינמון כפית ינסון חצי כפית ציפורן טחון רבע כוס מי ורדים 2 כפות חמאה מומסת 2 כפות חומץ כפית מלח רבע כוס שמן 1 כוס חלב 4.5 כוסות מים כפית אבקת אפיה מכינים סירופ : 4 כוסות סוכר 2 כוסות מים 200 גרם דבש […]

עוגיות חמאה דניות 🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

מתכון : 230 גרם חמאה 85 גרם אבקת סוכר כפית תמצית וניל 200 גרם קמח 45 גרם קורנפלור אופן הכנה : מקציפים עם בלנדר חמאה וסוכר 4 דקות .מוסיפים תמצית ומים ממשיכים להקציף מוסיפים קורנפלור ממשיכים להציף מוסיפים קמח ממשיכים להקציף . יוצקים לשק זילוף מזלפים לפי רצונכם. אופים 180 מעלות 12 דקות בהצלחה 🌹🌹

מקרוד בסגנון אחר 🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

500 גרם סולת 180 גרם קמח מנופה מעט מלח חצי כפית אבקת אפיה 2 כפות סוכר 30 גרם נטורינה מיי ורדים למי שאוהב כוס ורבע מיץ תפוזים סחוט טרי מלית של התמרים : 700 גרם תמרים טחונים רבע כוס שמן 2 כפיות קינמון חצי כפית ציפורן חצי כוס מיץ תפוזים אופן הכנה מקרוד : מחלקים […]

מושלגות לימון מושלמות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

3 ביצים m חצי כוס סוכר 200 גרם מחמאה/ חמאה לחלבי מעט תמצית וניל קליפת לימון מגורדת מיץ מלימון אחד (צבע מאכל צהוב – לצבע חזק יותר) 4 כוסות קמח (שתיה חמה) 1 אבקת אפיה ציפוי – אבקת סוכר ההכנה — 1) מערבבים את כל המצרכים בקערה, מוסיפים קמח בהדרגה( לפעמים צריך מעט פחות או […]

עוגיות מעמול_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

לבצק 4 כוסות סולת 2 כוסות קמח 2 מחמאה או חמאה 400 גרם .או מרגרינה בלי מלח 1 אבקת אפיה 4 כפות מי ורדים כוס וחצי מים ואם צריך עוד ..תוסיפו – הבצק צריך להיות רך לתת לו לנוח מכוסה בניילון שעתיים .. בהצלחה 🙏🙏🙏💖💖💖 למילוי של הפיסטוק והאגוזים . 200 גרם פיסטוק קצוץ כף […]

פחזניות בציפוי קראסט או קרמל צבעוני_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

לפחזניות : 100 גרם חמאה או מחמאה חצי כפית מלח כוס מים 240 מל' 4 ביצים לארג' כף סוכר חצי כפית סוכר ווניל או מעט תמצית. 2 כוסות קמח לשכבת הקראסט: 100 גרם חמאה או מחמאה 100 גרם קמח 100 גרם סוכר. מקציפים חמאה וסוכר,עד לקבלת קרם חלק ובהיר מוסיפים את הקמח, מתקבל בצק רך, […]

עוגיות חדשות נדירות בטעמם 🔥מתכון חדש_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

250 גרם חמאה / נטורינה / מחמאה כוס שמן חצי כוס סוכר רגיל כוס אבקת סוכר 2 סוכר וניל 1 שמנת מתוקה /שמנת צמחית כוס קורנפלור 1 ק"ג קמח קורט מלח 3 כפות קקאו איכותי אופן הכנה : מקציפים עם בלנדר ידני חמאה סוכר וסוכר וניל למשך 3 דקות . מוסיפים שמן וממשיכים להקציף . […]

פריך שקדים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

200 גרם חמאה או מחמאה מאוד רכה כוס אבקת סוכר – כוס שתיה חמה ח.פ שקית אבקת אפיה 2 חלמונים חצי כוס מיץ תפוזים כף גרידת תפוז 3 כפות שמן ווניל קורט מלח כוס שקד טחון מולבן חצי כוס קורנפלור כ- 400 גרם קמח. להקציף את החמאה עם אבקת סוכר לקרם חלק, להוסיף חלמונים, ווניל, […]

בצק שמרים – קוראסון_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

בצק שמרים – קוראסון_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים 1 ק"ג קמחכוס סוכר2 סוכר וניל4 ביצים Mכוס שמן2 כפות שמריםחצי כפית מלחבערך 2 כוסות מים פושרים. ההכנה –לערבב הכל ביחד בסוף מלח.בצק רך ונעים.למרוח מעט שמן בקערה.התפחה ראשונה שעה.לחלק את הבצק ל-4.חלק קראסון שוקולד נוטלהוחלק עם קוביות שוקולד.לרדד לעלה דק ולמרוח שוקולד נוטלה.לחתוך ולגלגל […]

עוגיות קינמון וסוכר דמררה , סהרונים במילוי פרג או שוקולד מאותו בצק 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

פיתוח חדש של בצק מטורףףףףףףףףףף יום נפלא 🌹🌹 1 חלמון2 כוסות חלב3/4 כוס אבקת סוכרגרסת לימון מלימון אחד300 גרם חמאה רכה + 50 גרם למריחה על הבצק בזמן הפתיחהחצי כפית מלח4 כוסות קמחכף שטוחה שמריםאופן הכנה לבצק :בקערת המיקסר שמים עם וו גיטרה .הביצים חלב סוכר לימון חמאה וחלב ומלח לישה שלוש דקות .להוסיף קמח […]

רולדה פרווה / חלבית❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

4 ביצים3/4 כוס סוכר1/4 כוס שמן1 סוכר וניל1/2 כוס מים1 אבקת אפיהכוס קמח( שתיה חמה)להקציף ביצים עם סוכרלקצף יציב כ-6 דקותלהוסיף סוכרלהנמיך מהירות ,ולהוסיף לפי הסדרבסוף קמח.תבנית תנור עם נייר אפיה, משומנת מעט.לשפוך על הנייר אפיה וליישר מעט.תנור שחומם מראש ל- 180 מעלותכ- 18 דקות.לתת לעוגה להתקרר הייטב.קצפת חלבית או פרווהלהקציף שמנת / קצפת עם […]

פרסבורגר נדיר 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

1 ביצה1 חלמוןרבע כוס חלב3/4 כוס אבקת סוכרגרסת לימון מלימון אחד300 גרם חמאה רכהחצי כפית מלח4 כוסות קמחכף שטוחה שמרים מתכון למילית פרג :200 גר פרג טחון טרי150 גרם חמאהכוס סוכר3/4 כוס חלב3 כפות דבשחצי כוס שקדים טחונים .או אגוזים טחונים אופן הכנה לבצק :בקערת המיקסר שמים עם וו גיטרה .הביצים חלב סוכר לימון חמאה […]

אגסים ביין_מתכון של זהבה אבילחק- מאסטר מתכונים

אגסים בייןלקלף 6 אגסים לחצות לחצי להוריד גלעינים להרתיח בסיר 2 כוסות יין מתוק לתבל :פלפל שחור גרוסחתיכת סרט מלימון2 מקלות וניל חצויים1 כוס סוכר חציכף קינמוןלהכניס לתוך הנוזל את האגסים החצויים כאשר רותח להנמיך את הגז לבינוני לבשל 40 דקות ומדי פעם להפוך את האגסים שייספג בהם הנוזל לצמצם את הנוזל עד שנהיה סירופ […]

מגולגלות במילוי תמרים ופיסטוקים..בצק סוף_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

1 קילו קמח מנופה1 אפיה2 נטורינה 400 גרם1 סוכר וניל1 כוס סוכר1 כוס מיץ תפוזים.לעבד לבצק לחלק 6-7 כדורים ולמלא בכל העולה על טעמכם.מילוי נוסף :ממרח תמרים ואגוזי לוז קצוצים וחלק עם סוכר חום וקינמון 160-170 מעלות . כחצי שעה תכינו תהנו ושתפו ❤

עוגת שוקולד קרם גבינה ושוקולד לבן גאנש שוקולד_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

עוגה:5 ביצים1 כוס סוכר1/2 כוס שמן1 שמנת חמוצה1/2 כוס אבקת קקאו11/2 כוסות קמח1 אבקת אפיהלהקציף ביצים עם סוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח להוסיף שמן תוך כדי הקצפה, להוסיף שמנת חמוצה ממשיכם להקציף, מוסיפים את שאר החומרים ומקציפים עוד קצת. מעבירים לתבנית קפיץ 24 משומנת ואופים בחום של 170 כ 40 דקות עד שקיסם יוצא […]

עוגת טורט/ שמנת/ שוקולד בלונדי ובייגלה מלוח_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

1) לעוגת הטורט-3 ביצים Lחצי כוס סוכר ( כוס שתיה קרה)חצי כוס שמןחצי כוס מים / מיץ תפוזים1 אבקת אפיהכוס קמחההכנה-להקציף ביצים לקצף יציבלהוסיף סוכר לעוד דקה.להנמיך מהירות ולהוסיף לפי הסדרקמח במהירות ממש נמוכה.לשמן ולקמח תבנית 26לאפות ב-160 מעלות כ- 45 דקותלקרר את העוגה הייטב.2) הכנת השמנת-להקציף 500 מ"ל שמנתאו 2 מיכלים קטניםרבע כוס סוכר1 […]

עוגת שוקולד צ'יפס_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

5 ביצים Lכוס סוכר ( חד פעמי חם)כוס שמןכוס מיםכפית תמצית וניל2 וחצי כוסות קמחקורט מלח1 אבקת אפיהכוס שוקולד צ'יפס.ההכנה- להקציף סוכר. שמן ותמצית ונילמוסיפים כל פעם ביצה אחת ומקציפים.מוסיפים לסרוגין קמח ומים(הקמח. אפיה. ומלח – לשים בקערה)ומקציפים לתערובת אחידה.תנור שחומם מראש ל- 160 מעלותתבנית משומנת ומקומחת.לשפוך את העוגה לתבנית 26למעלה לפזר את השוקלד צ'יפס.אפיה […]

עוגת שקדים חמאתית, עם שמנת חמוצה, קוקוס ולימון. עולם של טעמים_מתכון של מרים ששי – מאסטר מתכונים

ריחות אקזוטיים ושמנוניים וטעמים…Oh Mama.🤩ללא סוכר וללא גלוטן.רוצו עכשיו להכין💜 מצרכים:4 ביצים4 כפות סוויטנגו.100 גר' חמאה רכה80 גרם קוקוס גרוס80 גרם שקדים טחונים100 גרם שמנת חמוצה 27%גרידת לימוןכף תמצית וונילכף תמצית שקדים.חצי שקית אבקת אפיה. לקישוט:4 כפות חמאת שקדים4 כפות קוקוס גרוס. אופן ההכנה:לחמם תנור ל175 מעלות.להכין תבנית אינגליש משומנת בחמאה או מרופדת בנייר אפיה. […]

לחם פרנה בתנור💕_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

1 ק"ג קמח (אפשר כוסמין)כף שמריםכף מלח2 כפות סוכר2 וחצי כוסות מים פושרים2 כפות שמן (אפשר זית)לערבב הכל ביחדאת המים להוסיף בהדרגהללוש הייטב.למרוח מעט שמן למעלההתפחה שעה. להוריד נפחלחלק את הבצק ל- 8נייר אפיה עם מעט קמחלרדד ולהניח לעוד 20 דקות התפחהאפיה בתנור 220 מעלות.( אפשר בטאבון)

לחם בית בטעם של פעם _מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

תכינו תהנו ושתפו ❤ ללא ביצה 🙂קילו קמח מנופה2 כפות שמרים יבשים3 כפות סוכר (תירצו מתוק תוסיפו עד לחצי כוס)1/2 כוס שמןכפית מלחומים כמה שנכנס עד לבצק נעים ורך בערך 2,1/2 כוסות .חסר עוד מים תוסיפו בכפות .לעבד לבצק חלק ולהתפיח כ 40 דקות ,לחלק לחצי וליצור צורה עגולה או אליפסה .לא לשכח לחרוץ סימנים […]

עוגת שוקולד מלאת שוקולד וקוקוס_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

לרוטב השוקולד:200 גרם שוקולד מריר משובח3 כפות קקאו.חצי כוס סוכרחצי כוס מים.50 גרם חמאהמעט תמצית רום.(לא חייב)לבשל היטב עד שהרוטב מסמיך להניח בצד.לעוגה4 ביציםחצי כוס סוכר2 כפות קקאוכוס וחצי קמחשקית אבקת אפיהחצי כוס מיץ תפוזים(ניתן להחליף בחלב או מים).להקציף את הביצים יחד עם הסוכר לפחות 10 דקות להוסיף בהדרגה את שאר החומרים ולהמשיך להקציףלהוריד מהמערבל […]

פלפלים ממולאים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

8 פלפלים מרוקנים ונקיים.3 כוסות אורזצרור פטרוזליה קצוצה דקבצל קצוץ דק.חצי לימון סחוטכף שמן זיתכפית מלחכפית פלפל שחור.לרוטבקופסת עגבניות מרוסקות.כף כמוןכף פפריקה מתוקהכפית פלפל שחורכף כורכוםחצי כף חוויג'כפית מלחרסק עגבניות קטןצרור כוסברה4 כוסות מיםממלאים במלית האורז פלפלים וסוגרים .מערבבים את חומרי הרוטב עם המים ויוצקים לסירמבשלים אש בינונית כשעה

רולי חצילים במילוי בשר_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

חציל 1 פרוס לאורך.500 גרם בשר טחוןצרור כוסברה.כפית פלפל שחור.בצל מגורד.כפית מלח.כף כטרכוםכף פפריקהכף תבלין לקציצות.כף כמוןלערבב הכל לעיסה.לרוטבקופסת עגבניות מרוסקות6 שיני שוםצרור פטרוזיליה קצוצה.פלפל חריף חתוך לאורךרסק עגבניות קטן.לטגן את החצילים מעט.להניח בקצה כדור בשר ולגלגל לרוללהכין את הרוטב לצקת לתבנית ולסדר את רול הלציליםלאפות בחום 170לפחות 40 דקות.

לחמניות עם שוקולד_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לא היה לי זמן להתפיח אז ישר הכנתי (ללא התפחה ) כמה קל ככה טעים . לחמם תנור … קילו קמח2 כפות שמרים יבשים1/2 כוס סוכר1/2 כוס שמן1/2 כפית מלחומים כמה שנכנס עד לבצק נעים ורך .לחלק ל 3 כדורים לפתוח כל כדור לדק למרוח שוקולד ולגלגללחתוך ל עובי 1 ס"מ ולהניח על תבנית לצפות […]

מקרוד בסגנון אחר 🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

500 כרם סולת180 גרם קמח מנופהמעט מלחחצי כפית אבקת אפיה2 כפות סוכר30 גרם נטורינהמיי ורדים למי שאוהבכוס ורבע מיץ תפוזים סחוט טרי מלית של התמרים :700 גרם תמרים טחוניםרבע כוס שמן2 כפיות קינמון חצי כפית ציפורןחצי כוס מיץ תפוזיםאופן הכנה בסרטון :*עוגיות חמאה דניות מתכון :230 גרם חמאה85 גרם אבקת סוכרכפית תמצית וניל200 גרם קמח45 […]

לחמניות קלילות וטעימות💕_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

קמח רגיל / קמח כוסמין1 ק"ג קמח2 כפות שמריםכף מלח3 כפות סוכרחצי כוס שמן2 עד 3 כוסות מים פושריםמים בהדרגה.בקערת המיקסר נכניס את הקמחסוכר שמן ושמרים ונערבבנוסיף מים בהדרגה. ללוש הייטב ולהוסיףאת המלח. ונמשיך ללוש.בצק רך ונעים.התפחה ראשונה שעהמחלקת ל-18 לחמניות.התפחה עוד 20 דקותמורחת ביצה ושומשוםאפיה 200 מעלותכ- 20 דקות או עד הזהבה.תנור שחומם מראש.

עוגת רולדה_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים

מתכון :4 ביצים1/2 כוס סוכרקורט מלח1/2 כוס קמח מנופה1/2 כפית אבקת אפייה3 כפות שוקולית לקרם :2 שמנת מתוקה2 כפות סוכר1 חבילת פודינק וניל אופן הכנה :להקציף את הביצים עים המלח והסוכר בהדרגה לקצף יציב ובהיר .להוסיף את הקמח השוקולית ואבקת אפייה בקיפולים לתוך הקצף עד לקבלת תערובת אחידה וללא גושים .לשים בתבנית נייר אפייה ולשמן […]

לחמניות פרח_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

אפשר במילוי גבינות אפשר בלי.6 כוסות קמחכף וחצי שמרים2 כוסות מים פושריםכוס שמןביצה2 כפות סוכרכפית מלחללוש היטב 8 דקותמנוחה שעה להתפחהשוב לישה 5 דקותלקרוץ 12 כדורים שווים.לרדד כל כדור לעלה דקלחתוך רצועות בחלק התחתון של עלה הבצק המרודד לא עד הסוףלגלגל את הקצה הלו חתוך לנחשומעל להניח רצועה אחר רצועה.לסובב לעיגול להצמיד אחד אל השני […]

עוגת גבינה בחושה ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לתחתית שרוול ביסקויטים טחונים לאבקה יחד עם 100 ג' חמאה מומסת ,3/4 קמח שקדים ,כף אבקת סוכר.לערבב היטב ולהדק לתחתית התבנית (28) להקפיא מעט עד להכנת הבלילה.להקציף 6 ביצים שלמות ובהדרגה להוסיף כוס וחצי סוכר…עד לקצף תפוח ואוורירי.להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף750 גבינה לבנה1 שמנת חמוצה1 גביע יוגורט1/2 שמנת מתוקה3 כפות קורנפלור3 כפות אינסטנט וניללשפוך מעל […]

עוגת תפוזים קרם גבינה וריבת תותים🌹🌷🌹🌷🌹_מתכון של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים

6 ביצים מופרדות1 כוס סוכר1/4 כוס שמן21/2 כוסות קמח1 אבקת אפיה1 כוס מיץ תפוזיםגרידת תפוז מ 2 תפוזים להקציף חלבונים עם סוכר עד לקבלת קצף יציב. להוסיף את החלמונים תוך כדי הקצפה, להוסיף שמן וגרידת תפוז, להוסיף את הקמח ואבקת אפיה להמשיך לערבל מעט להוסיף את המיץ ולערבל עוד מעט.להעביר לתבנית 24 משומנת לאפות בחום […]

עוגיות שוקולד צ'יפס טעימות רכות וקלות ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

בוו גיטרה לערבב100 גרם חמאה רכה שהוצאה מהמקרר כמה שעות לפני .להוסיף : 1/2 כוס סוכר חום2 כפות סוכר לבן1/2 כפית אבקת אפיה1/4 כפית סודה לשתיה1 כפית תמצית וניל1 ביצה1,1/2 כוסות קמח1,1/2 כוסות שוקולד צ'יפסהבצק מעט דביק וזה בסדר.בעזרת מעט מאוד שמן בידיים ליצור עיגולים ולשטח מעט ..הן משטחות באפיה יותר אז תכינו אותם מעט […]

עוגת חלווה ואגוזים💕_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

לכבוד שבת קודש❤ מתכון-5 ביצים L1/2 כוס סוכר חום ( שתיה חמה)1/2 כוס סוכר לבןכוס שמןכוס מיםכפית תמצית ונילכף קינמון100 גרם חלווה מפוררתאו ממרח חלווה2 כוסות קמח1 אבקת אפיה. אופן ההכנה-בקערת המיקסר נכניס את הביציםוהסוכר החום והלבן להקצפהבמהירות גבוהה. עד שהקצף תפוח ובהירלהנמיך מהירות ולהוסיף את החומריםלפי הסדר.תבנית עגולה מס' 26 או 2 אינגליישמשומנת הייטב […]

עוגת שכבות נס קפה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

עוגת שכבות נס קפה (את המתכון נתנה לי חברתי נאווה עובדיה)עוגה הכי טעימה שיש נימוחה ונמסה בפה.6 כוסות קמח לבן.כף שמריםחצי כוס מים200 גרם חמאה מומסת5 חלמוניםלקצף5 חלבוניםכוס וחצי סוכר2 כפות נס קפה2 כפות אינסטנט פודינג וניל.לשים את כל חומרי הבצק לבצק רך וחלקקורצים 5 עיגולים שווים ומניחים בצד.מקציפים את החלבונים עם הסוכר והנס קפה […]

שעועית ירוקה ,רצועות חזה עוף ברוטב עגבניות🍎🧅🥘_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

ארוחה חמה בתוספת אורז..מהמטבח העיראקי.. .אפשר לבשל עם קוביות בשר/עוף..מושלם לימים קרים !! חומרים:כ- 300 גר' רצועות חזה עוף/ קוביות בשר טרי.2 כפות בצל קצוץשעועית ירוקה טריה1 כף רסק עגבניות1 קופסה עגבניות גרוסות / או עגבניות טריותמלח1 כף אבקת מרק עוףפלפל שחור2 כפות שמןמים לפי הצורך אופן ההכנה :לתוך סיר לשים את השמן,הבצל והבשר..לטגן קלות […]

עוגיות חמאה עם אגוזים❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

הכי טעים בגשם עם כוס תה חום. 200 גרם חמאה/ מחמאה לפרווה3 ביצים Mחצי כוס סוכר1 אבקת אפיה1 סוכר וניל3 וחצי כוסות קמח ( בהדרגה, אולי מצריך עוד מעט)לערבב הכל ביחד.בצק רק ונעים.לחלק את הבצק ל-3 חלקים.לרדד לעלה דק( נייר אפיה מקומח )לקרוץ עיגול או כל צורה שבה לכםלהניח בתבנית עם נייר אפיה.להבריש עם מעט […]

ביסקוטים עם פירות יבשים❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

3 ביצים Lקורט מלח1/2 כוס סוכר חום (כוס חד פעמי שתיה קרה )1/2כוס סוכר1 סוכר וניל1/2 כוס שמן1 אבקת אפיה2 וחצי כוסות קמח2 כוסות חד פעמי שתיה קרהשקדים/ צימוקים/ פקאנים/ פיסטוקיםלפי מה שאוהבים. אופן ההכנה-1) מכינים 2 קערותבקערה אחת שמים דברים יבשיםבקערה השנייה דברים רטובים.2) את החומרים הרטובים יוצקיםלתוך הקערה של הדברים היבשים.מערבבים הייטב.מוסיפים את […]

עוגת ביסקוויטים של פעם רק משודרגת עם גבינת שמנת בטעם ריבת חלב וציפוי גנאש שוקולד מריר_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים

מרכיביםשרוול וחצי ביסקוויטים1 פודינג וניל1 פודינג בטעם ריבת חלב2 שמנת מתוקה4 כפות אבקת סוכרכוס חלב2 גבינת שמנת נו יורק 30% שומן מצרכים לגנאש שוקולדחצי שמנת מתוקה125 גרם שוקולד מריר2 כפות דבש מצרכים לזילוף קצפתחצי שמנת מתוקה3/4 פודינג ונילרבע כוס חלבכף שטוחה אבקת סוכר הכנהשופכים לקערת המיקסר שמנת מתוקה מוסיפים פודינג וניל 1 גבינת נו יורק […]