עוגת תפוחים וצימוקים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

4 ביציםחצי כוס סוכרשקית סוכר וניל.כוס וחצי קמח2 תפוחיםכף קנמון50 גר חמאהחצי כוס סוכר חום.חצי כוס צימוקים.כוס מיץ תפוזיםחצי כוס שמן.להקציף ביצים וסוכר 8 דקות.להוסיף לסרוגין את כל החומרים חוץ מהתפוחים,הקינמון והחמאהלחצות את התפוחים לרבעים לבשל עם חמאה קינמון וסוכר10 דקותלשמן תבנית עגולה לסדר את התפוחיםלצקת מעל את הבלילה ולאפות בחום 18040 דקותכשהעוגה מצטננת להפוך.

עוגת ריבת חלב🎊🎊🎈🌷🌷_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

מתכון: מדוד בכוסות מדידה.לטורט 6 ביצים XLכוס סוכר1 וניל1.5 כוסות קמח תופח (או רגיל +א. אפיה)3 כפות שמן3 כפות מיץ לימוןגרידת לימון אופן ההכנה:להקציף את החלבונים לקצף יציב. להוסיף בהדרגה את הסוכר. חלמונים ושאר החומרים…להעביר לתבנית 26 קפיצית משומנת…לאפות בחום 160 מע' .כ- 50 דקות….. הכנת הציפוי:2 שמנת מתוקה להקצפה…1 אינסנט פודינג בטעם ריבת חלב.1 […]

עוגת פלפי🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

חייבים לעשות את העוגה הזאת לפי משקל לא כוסות ולא כפות !!!תבנית 20 עגולה או מרובעת6 ביצים100 גרם סוכר100 גרם קמח100 גרם חלב100 גרם חמאה5 גרם תמצית וניל אופן הכנה :בקלחת שמים חלב וחמאה ממיסים את החמאה לא מרתיחים !!מפרידים את הביציםלאחר מכן יוצקים לקערה שיש את הקמח מערבבים עם מטרפה טוב טוב .בהדרגה יוצקים […]

עוגת גזר בחושה🙃_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

רק לערבב. .טעימה😋אז מי מכין כוס תה גדולה עים נענע🙃👇2 כוסות קמח מנופה1 שקית אבקת אפיה1 כפית קינמון4 ביצים3/4 כוס שמן1 כוס סוכר3 גזרים בינוניים מגורדים1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים1/2 כוס שוקולד צ'יפס מחממים תנור ל180 מעלות.מערבבים את כל החומרים יחד. מתחילים בביצים, סוכר ושמן ובסוף מוסיפים את הגזר האגוזים ושוקולד צ'יפס בתנור כ40 דקות.לפזר […]

סלונה – דג חמוץ מתוק _מתכון של: תבשילים עיראקים ועוד מהמטבח של דליה לוי – מאסטר מתכונים

לערב שבת חייבים דגים אחרי הקידוש❤- זה הדג שיהיה על השולחן- סלונה בטעם חמוץ מתוק מהמטבח העיראקיקל להכנה וטעים מאוד נלווה לזה אורז לבן😋 חומרים5-6 בצלים גדולים פרוסים לעיגול (אפשר חצאי עיגול)2 כפות שמן2 עגבניות גדולות חתוכות לרצועות ברוחב 1 ס"מפלפל חריף פרוס לפי הטעם –לא חייב1.5 כפות פפריקה אדומהקמצוץ כפית פלפל שחור1/4 כפית כורכום1 […]

פשטידה שאתם חייבים להכין!_מתכון של גלית נחמן- מאסטר מתכונים

בס"דבורא עולם כהרגלי בכל יום, "מודה אני לפניך שהחזרת בי נשמתי בחמלה רבה אמונתך"וכעת כשהפשטידה יצאה חמה מהתנור ואין להם סבלנות לחכות, אז הספקתי לצלם לכם אותה לפני שתחוסל…אמאל'ה ואבאל'ה, אתם חייבים להכין😋😋😋😋😋😋😋😋אתם תודו לי אח"כ כמו שאני מודה לאחותי נעמה מור-לוי על המתכון הנפלא🙏 המתכון:3 קישואים בינוניים מגורדים גס יחסית2 בצלים חתוכים גם הם […]

לזניה מטריפה, עם מילוי קרם בטטה וגבינות_מתכון של מרי שקד שירזי – מאסטר מתכונים

יצא פשוט אליפות לרוטב העגבניות:בצל גדול קצוץ2-3 שיני שום1 פחית עגבניות מקולפות וחתוכות לקוביות.2-3 כפות רסק עגבניותחופן עלי בזיליקום קצוצים דקמלח ופלפל מטגנים את הבצל, מוסיפים את השום ומטגנים קלות.מוסיפים את שאר המצרכים ומבשלים עד לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה.לקרם בטטה :2 בטטות מקולפות ופרוסות עם מעט שמן זית אפויות בתנור, עד ריכוך.קופסה […]

עוגיות אוזני המן_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

3 כוסות קמח.100 גרם אבקת סוכר.קורט מלח.200 גרם חמאה קרה.ביצה +חלמון.כפית אבקת אפיה.מלית פרג:כוס חלב2 כפות סוכרכוס ושני שליש פרג.3 כפות סולת. הכנה:ללוש במערבל את הבצק עד שנהיה בצק חלק ואחיד.להכניס למקרר שעה עטוף בניילון נצמד.הכנת המליתלהרתיח חלב להוסיף החומרים ולערבב עד שהכל מתאחד אש קטנה.מוציאים את הבצק לאחר שעה רדדיםיוצרים עיגולים ממלאים בכפית מהמלית […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת קרמבו ללא גלוטן ולכל ימות השנה מתאים גם לפסח_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים

לתחתית150 גרם שוקולד מריר1/2 כוס שמנת מתוקה1/2 כוס סוכר (100 גרם)3 ביצים L1/2 כוס קמח תפוחי אדמה (70 גרם)או קמח לבן1 כף קקאו1/2 כפית אבקת אפייה מצרכים הדרושים לקרם500 מ”ל שמנת מתוקה (2 מכלים)1/2 כוס חלב (125 מ"ל)1 פודינג וניל ( 80 גרם)4 כפות אבקת סוכרלציפוי שוקולד150 גרם שוקולד מריר200 מ”ל שמנת מתוקה ההכנהמחממים תנור […]

מאפה שכבות טורקי_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

5 כוסות קמחשקית אבקת אפיה2 כוסות חלב .ללוש 10 דקותלהשאיר את הבצק מכוסה למנוחה חצי שעה.ללוש שובלחלק את הבצק ל4 כדורים שווים.להשאיר עוד חצי שעה מנוחהלרדד כל כדור לעלה דק מאוד.למרוח שמן או חמאה ולהניח שכבה על שכבהלגלגל לרולדה ואז לשבלול למרוח ביצהלהשאיר שוב למנוחה ולאפות בחום של 180 שעה

עונג סנדוויץ שקדים במילוי חלב מרוכז קרמל 👨‍🍳👨‍🍳_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

האמת ממכר בטרוף לבצק :200 גרם חמאה80גרם אבקת סוכר100 גרם אבקת שקדים70 גרם קורנפלור150 גרם קמח100 גרם קוקוס טחון למלית:1 קופסה חלב מרוכז אופן הכנה :בקערה מקציפים חמאה עם אבקת סוכר 3 דקות .מוסיפים את היבשים מעבדים לבצק .עוטפים בניילון מכניסים למקרר לחצי שעה . אופן הכנה של המלית :בקלחת שמים את החלב המרוכז על […]

פרגיות ביין ,ערמונים ופטריות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

בצלסלסלית פטריות שמפניון.2 שקיות ערמונים קלופים.תבנית פרגיות .2 בטטותגבעול סלריחצי בקבוק יין אדום(לא משנה).מעט תימיןכפית פלפל שחורכפית מלחכף פפריקה.כף בזיליקוםלטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף פטריות ופרגיות ולטגן עוד 10 דקות מכל צדלהוסיף תבלינים ושאר הירקות עם הערמוניםלצקת את היין ולתת להתבשל 40 דקות

תערובת אחת 3 עוגות = עוגת אגוזים עם מייפל/עוגת שוקולד צ'יפס ומאפינס_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

6 ביצים Lכוס סוכרכוס שמןכוס קצפת צמחית2 כוסות קמח1 אבקת אפיה.תוספות – אגוזים/ חלווה/ שוקולד מגורד / או קצפת אופן ההכנה-2 תבניות אינגליש ו- 6 יחידות מאפינסמשומנות ומקומחות.1) להקציף ביצים לקצף יציב ותפוח.להוסיף סוכר – הקצפה של 5 דקות לפחות.להנמיך מהירות להוסיף שמן, קצפת,בסוף קמח ואבקת אפיה.לחלק ל-3 התבניות באופן שווה.באחת- שמתי אגוזים. ומייפלבשנייה- פזרתי […]

מרק אפונה ופטריות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

בצל יבשסלסלה קטנה של פטריות קצוצות.2 כוסות אפונה יבשה.חצי צרור פטרוזליה קצוצה.כף פפריקהכף כמוןכפית מלחחצי כפית פלפל שחור.חצי כף כורכום.לטגן את הבצל הקצוץ עד הזהבה להוסיף לטיגון את הפטריות והתבלינים ולטגן מעט.להוסיף שאר החומרים לכסות במים .ולבשל שעה אש בינונית.מרק אפונה ופטריות.בצל יבשסלסלה קטנה של פטריות קצוצות.2 כוסות אפונה יבשה.חצי צרור פטרוזליה קצוצה.כף פפריקהכף כמוןכפית […]

ממולאים בבורגול_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

5-6פלפלים(גמבה) בינוניים.2 כוסות בורגול דק.בצל מגורד.בזיליקום קצוץ דק.כפית מלחכף כמון.צרור כוסברה קצוצה.לערבב היטב ולמלא את הפלפלים .לסדר בסיר רחב. לרוטב:קופסת עגבניות מרוסקות.קופסא קטנה רסק עגבניות.כפית מלחכפית פלפל שחורכף פפריקה מתוקה.כף כורכום.לערבב היטב להוסיף מים ולצקת על הפלפלים לבשל 45 דקות

בשר ראש עם פלפלים חריפים🌶🌶🌶_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

קילו בשר ראשחתוך לקוביות בנוניות3 פלפלים אדומים חריפים1 גמבה אדומהבצל בנוני10 שיני שום קצוצות.לקחת סיר רחב – עם מעט שמןלטגן את הבשר( לסגור את הבשר).להוציא את הבשרלטגן את הבצל ( אותו שמן, אם חסר להוסיף מעט)עד הזהבה, להוסיף את השום הקצוץ.להוסיף את הפלפלים החריפים והגמבהלטגן כ- חמש דקותלהוסיף את הבשרתבלינים –מלח. פלפל שחורכמון , פפריקה […]

עוגת סולת 2 צבעים ללא אפיה ב..10 דקות הכנה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

ממתק מהמגזר הערבי ///שימו לב לסוף המתכון להערה מאוד חשובה!!בתוך סיר לבשל :4,1/2 כוסות מים (לא משנה גודל הכוס החשוב הוא להמשיך באותה הכוס לאורך כל המתכון) חשוב שתיהיה כוס גדולה .בסיר לחמם 4,1/2 כוסות מים ,כוס סוכר,1 סוכר וניל ולערבב עד להבלעת הסוכר כשהמים חמים להוסיף בזרם דק1 כוס סולת ולערבב כל הזמן עד […]

פוקצ'ה אנטיפסטי_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים

חומרים לבצק:⚘5 כוסות קמחכף שמרים יבשים2 כפות סוכר2 כפות שמן זית2 כוסות מיםכפית וחצי מלח למילוי:⚘2 קישואים1 בטטהרבע חצילכפית אורגנוענף רוזמריןכפית מלח גסכפית פלפל שחור גרוס2 כפות שמן זית הכנה:לנפות קמח לשים שמרים סוכר מים ללוש להוסיף שמן ומלח לתת לתפוח חצי שעה לכסות בניילון ניצמד ומגבת לשים במקום חמים בחורף לוקח יותר זמן .בנתיים […]

קונכיות פתיתים עם תרד_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים

חומרים:חבילת קונכיות פתיתים3 וחצי כוסות מים רותחיםכף שמן זיתחצי כפית מלחחצי כפית פלפל שחור2 שיני שום כתוש אופן ההכנה:⚘מרתיחים מים בקומקוםבסיר שמים כף שמן זיתמטגנים על הגז את הפתיתים כשהמים רותחים שופכים 3 וחצי כוסות מים מביאים לרתיחה וסוגרים עם מכסה שמים חצי כפית פלפל שחור חצי כפית מלח סוגרים ל10 דקות פותחים ומערבבים וזה […]

פסטה בתוספת ברוקולי🍜🍜_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

פסטה ..לא משנה הצורה שתבחרו…העיקר הברוקולי זו העונה כדאי לנצל !!חומרים: כמויות לבחירתכםבזיליקום טרימרווה טריהשוםמלחפלפל שחורשמן זיתברוקוליפסטה אופן ההכנה:לחלוט את הברוקולי מספר דקות במים חמיםלבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן.לתוך סיר ..לצקת שמן זית…להוסיף את המרכיבים לפי סדר כתיבתם….לטגן מעט…להוסיף את הפסטה המבושלת…להקפיץ מס דקות.לאזן טעמים …. בהצלחה!!🍜

עוגיות נס קפה_מתכון של ז'קלין סאני – מאסטר מתכונים

כוס מדידה: חד פעמית חמה 3 כוסות קמח1 שקית אבקת אפייה3 כפות נס קפה1 כוס סוכר1 ביצה200 גרם מרגרינה רכה(אפשר חמאה/ מחמאה ) ללוש את כל המצרכים לבצק חלקלחלק לכדורים קטניםלמחוץ את הכדורים בעזרת מזלג ליצירת צורה או בצינור כמו בסרטוןלאפות ב- 180° כ-15 דקותלפזר אבקת סוכר. הערה : זה 3 כוסות קמח מי שרוצה […]

שומר סלרי וקציצות ברוטב חמצמץ_מתכון של אביבה ממן – מאסטר מתכונים

קחו עוד רעיון לשבת😋טעיםםםם לצד לחם/אורז/קוסקוס מתכון:2 ראשי שומר חצויים ופרוסיםסלרי ללא העלים, קלוף וחתוך למקלותמרתיחה אותם במעט מים ל10 דקות ומסננתמסדרת בסיר ומתבלת חצי כף כורכום מלח פלפל שחור וחצי כף מרק עוף מרתיחה על להבה גבוהה,וכשרותח מנמיכה.לקציצותחצי קילו בקר טחון בצל וכוסברה/פטרוזילה קצוצים(אני אוהבת לגרד את הבצל) מלח פלפל שחור 2 כפות שמן […]

טורט וניל בסיסי למילוי וציפוי_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

🎂🍰🎂טורט בסיסי להכנת עוגת קצפת חגיגית, ניתן למלא ולצפות כיד הדימיון. !!**רצוי לאפות יום מראש, לשמור במקרר…פריסת העוגה קלה יותר שהעוגה קרה. **ניתן לאפות בתבנית מלבנית/מרובעת **רצוי מאוד להרטיב את הטורט לפני מילוי וציפוי העוגה **ניתן לפרוס ל- 2 חלקים או 3. חומרים :כוס אוניברסלית6 ביצים L1 כוס סוכר3 כפות שמן1 כף מיץ לימוןגרידת לימון1 […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת רולדה ללא אפיה❤__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

לטחון שרוול ביסקויטים חומים או לבנים לא משנה הצבע.כוס אגוזי מלך2 כפות קקאו או שוקולית.חסר לכם מתוק ? תוסיפו לפי טעמכם האישי סוכר.חלב כוסהעיסה יבשה? תוסיפו עוד בכפות עד לעיסה נוחה.להקציף 1 שמנת מתוקה,כף אינסטנט וניל ,כף סוכר,גבינת טוב טעם וחתיכות חלווה.תטעמו…לא מתוק? תוסיפו אבקת סוכר לפי טעמכם האישי.לפתוח בעזרת 2 דפי נייר אפיה לריבוע […]

סוכריות בצק פריך במילוי קוקוס_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

כל מילה מיותרת 🔥🔥🔥 זה ממש התמכרות 👨‍🍳👨‍🍳 לסלק :150 גרם קמח125 גרם חמאה רכה50 גרם אבקת סוכר10 גרם קקאו6 גרם אבקת אפיה10 גרם סוכר ונילגרדת לימוןכף חלב למילוי קוקוס:1 חלבון50 גרם אבקת סוכר70 גרם קוקוס אופן הכנה :כל החומרים של הבצק למעבד מזון עד איחוד של הבצק .לעטוף בניילון למקרר לשעה . למילוי :מקציפים […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת טורט ליום הולדת 🙂__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

להקציף 6 ביצים להוסיף כוס וחצי סוכר עד לקצף תפוח ואוורירי , להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף 2 כוסות קמח .ללא שמן,ללא אבקת אפיהניתן להוסיף גרידת לימון או סוכר וניללחמם תנור לפני הכנת העוגה180 מעלות כ40 דקות .

עוגת שמרים_מתכון של "בא לי פיצה"- מאסטר מתכונים

4 כוסות קמחכף שמרים1/2 כוס סוכרקורט מלחביצה1/3 כוס שמן1 כוס מים ללוש הכל לבצק אחיד להתפיח חצי שעה עד 45 דקותלחתוך ל4 חלקיםלרדת כל חלק בנפרד למרוח שוקולד אחד על השנילחתוך לפסים ולסדר בתבנית להתפיח עוד שעה ואז לתנור מחומם 180 מעלות לסירופרבע כוס סוכרחצי כוס כוס מיםכפית מיץ לימוןלפזר על העוגה שהיא קרה והסירופ […]

עוגיות אלפחורס_מתכון של "בא לי פיצה"- מאסטר מתכונים

המצרכים:2 כוסות קורנפלור3/4 כוס קמח נפלאות3/4 כוס אבקת סוכר150 גרם מחמאה/חמאה1 כפית אבקת אפיה1/2 כפית סודהמעט מלח6 חלמונים למילוי:ריבת חלבקוקוס אופן ההכנה:ללוש לבצק רך ואחיד לפתוח לעלהלחתוך עם קורצןלאפות בחום 160° 10-14 דקותלהוציאלמלא בריבת חלב ולגלגל בקוקוס בכוס חד פעמי שתיה חמה לשתייה חמה כל המתכון "בא לי פיצה" – לחצו כאן לכניסה

דובשניות_מתכון של "בא לי פיצה"- מאסטר מתכונים

1 ק"ג קמח8 כפות דבש8 כפות שמן1 כוס סוכר חום1-1/2 כוסות סוכר לבן1 כף סודה לשתיה200 גרם מרגרינה1/2 כף ציפורן טחון1 כף קינמון6 ביצים להכניס את כל המרכיבים לקערה ללוש לבצק חלקלכדרר כדורים קטניםלגלגל בסוכר לבן ולאחר מכן באבקת סוכרלהניח בתבנית במרווחיםלאפות בחום בנוני 170°10-15 דקות "בא לי פיצה" – לחצו כאן לכניסה

סברינה_מתכון של "בא לי פיצה"- מאסטר מתכונים

5 ביצים L /XL1כוס סוכר1/4 כוס שמן3 1/2 כפות קמח תופח1 אבקת אפיה3/4 כוס פירורי לחם לבניםפקק תמצית וניל להקציף את החלבונים יחד עם הסוכר עד שמקבלים קצף לבן ותפוח להוריד דרגת מיקסר הכי נמוך ולהוסיף את שאר המוצריםהפירורי לחם והקמח בהדרגהאת החלמונים לערבב בקערה קטנה עם השמן ופקק תמצית וניללשמן תבניות לשפוך את הלילהתנור […]

קרואסון שמרים במילוי פיצפוצי שוקולד🥐🥐🥐☕☕_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

בצק שמרים מצוין, מתאים למילוי גבינה, מלית שאוהבים …קרדיט לקרין גורן על הבצק !!!חומרים:1/4 כוס חלב פושר1.5 כפות שמרים (חצי קוביה שמרים טריים)**** לערבב עד להמסת השמרים3.5 כוסות קמח100 גר חמאה רכה2 ביצים L1 שמנת חמוצה1 סוכר וניל /,1 כף תמצית וניל1 כף רום1/2 כוס סוכרקורט מלח1/2 כפית משפר אפיההכנת סירופ סוכר:1/2 כוס סוכר3/4-כוס מים1/2 […]

לחם לשבת וסהרונים עם מטבוחה ובשר_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים

הפרשת חלה ערב ההילולא של סידנא בבא סאליזכותו תגן על כולם❤ הכל נעשה מ-2 ק"ג קמח.חלקתי לחלות/ סהרונים עם בשרמתכון –2 ק"ג קמחכף מלח4 כפות סוכרכוס שמן4 כפות שמרים יבשים .5 כוסות מים פושרים.להניח הכל בקערהמים להוסיף בהדרגה.לתת שעה התפחה .להוריד נפח ולחלק את הבצק ל- 3 חלקים.ללחם – הכנתי 3 חלות גדולותו-6 לחמניות קטנות.הפתחה […]