פיצה כשרה לפסח_מתכון של סוניה לוי – מאסטר מתכונים

הכנת הבצק:2 ביצים גדולות3/4 מים פושרים2 כפות שמן זית3 וחצי כוסות קמח מצה1 כפית אבקת אפייהמעט גבינת צהובה מגוררת ניתן 9% תלושו היטב היטב ותרגישו אם צריך להוסיף מעט מיםלאחר שרידדתם בצק דקשימו רוטב אפשר רוטב מוכןאו להכין עצמאית עם עגבניות מרוסקות ותבלינים ומעט רסקמעל הרוטב פזרו גבינה מגוררת 9% צהובה ניתן להוסיף מעט מוצרלה […]

חלה לכבוד שבת המלכה_מתכון של מתוקלי – ענת פטיסרי קונדיטוריה בוטיק ביתית 🥰 ענת לוגסי – מאסטר מתכונים

500 קמח לחם30 סוכר8 שמרים250 מים75 שמן63 בצים10 מלחכל כמות המים בקערת מיקסרשמרים וסוכר ערבוב ומעט קמח לבלילת בלינצ'ס נוצרת שכבה קמח עד סדקים יפים , מתחילה תסיסה יפה של השמרים . מוסיפה שמן ובצים מערבבת ומוסיפה את ייתרת הקמחמערבבתברגע שיש בצק מוסיפה מלחולשה 10 דקהתפחה ראשונה להכפלה לשה שנית ומתפיחה שוב ,יוצרת חלה מ […]

עוגיות חמאה זילוף עם ריבה_מתכון של מתוקלי – ענת פטיסרי קונדיטוריה בוטיק ביתית 🥰 ענת לוגסי – מאסטר מתכונים

לעוגיות350 גרם קמח מנופה50 גרם אבקת שקדים200 גרם נוטורינה100 גרם אבקת סוכר3 תמצית ונילקורט מלח1 חלמון1 ביצה אחת בוו גיטרה לערבב את הנוטורינה ואבקת הסוכר לקרם משחתי להוסיף את החלמון והביצה לאחד ואז להוסיף את כל היבשים , לא לערבב מידיי זה יקשה את הבצק .להכניס לשקית זילוף עם צנטר רחב לעשות שקע עם הצנטר […]

עוגיות טחינה_מתכון של מתוקלי – ענת פטיסרי קונדיטוריה בוטיק ביתית 🥰 ענת לוגסי – מאסטר מתכונים

420 גרם (3 כוסות) קמח1 שקית אבקת אפייה240 גרם (1 כוס) טחינה גולמית200 גרם (1 כוס) סוכר200 גרם חמאה רכה מומלץ לציפוי :100 גרם אבקת שקדיםבמידה ואין אפשרי בלי . אופן הכנה:בקערה מניחים את כל המצרכים ולשים הכל יחד עד לקבלת בצק אחיד.מכדררים לכדור בינוני אופים 165 מעלות בין 15 ל 20 דקות . בהצלחה […]