עוגת ביסקויטים שמנת ועד חצות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
תבנית מלבנית2 שרוולים של בסיקויטיםחצי כוס חלב.תערובת שמנת500 מ"ל שמנת מתוקהחצי כוס סוכרפודינג ונילמקציפה לקצפת אחידה. לציפוי העוגה-2 חבילות עד חצות(ביסקויטים עם שוקולד)אחד שוקולד חוםאחד שוקולד לבן ההכנה-1) מסדרים בתבנית שכבת ביסקויטיםשופכת עליהם חלב.2)מניחה חצי מהתערובת של השמנת3) שכבת נוספת של ביסקויטים טבולים בחלבמעליהם עוד שכבת קרם4) למעלנ מניחה את עד חצותמניחה במקרר להתייצבות .מגישים […]
עוגה בחושה נהדרת וכל כך טעימה_מתכון של מרי שקד שירזי – מאסטר מתכונים
הכל נמדד בגביע 150 מ״ל של יוגורט מצרכים :גביע יוגורט 150 מ״לבאותו גביע אנחנו מודדיםכוס שמןכוס סוכר3 כוסות קמחשקית אבקת אפייה2 ביצים אופן ההכנה :מערבבים את היוגורט, שמן וסוכר לתערובת אחידה, מוסיפים את הביצים, הקמח וא.אפייה ומערבבים, מוזגים לתבנית אינגליש קייק גדולה, או אינגליש קייק רגילה ואז שמים עוד תערובת בשניים שלושה קפקייקס.הכמות גדולה לתבנית […]
מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת גבינה קרה פירורים_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לבסיס:2 כוסות קמח,קורט מלח,1/4 כוס סוכר,150 גרם חמאה,2 חלמונים. לעבד לבצק ולשטח.את שאר הבצק שנשאר נשאיר לפירורים. לאפות על 180 מעלות כ12 דקות .את הפירורים לפורר לאחר האפיה. למלית :להקציף 2 שמנת מתוקה,1 כוס סוכר,500 גבינה לבנה,1 גביע שמנת חמוצה,1 גביע נפוליון 28%3 כפות אינסטנט וניל,1 כפית מחית וניל.
מאפה טעים במילוי קוביות פרגית ובצל מטוגן..טעים טעים_מתכון של אביבה ממן – מאסטר מתכונים
מתכון לבצק:קילו קמח שמרים, או קמח רגיל2 כפות שמרים יבשים,3 כפות סוכרכף מלח,חצי כוס שמן3 כוסות מים פושרים(הכל כוסות חד פעמי קר) ללוש 8 דקות במערבל עם וו גיטרה. להתפיח למילוי:קילו פרגיות חתוכות לקוביות 2 בצל. לטגן בצל עד להשחמה להוסיף את הפרגיות להמשיך לטגן, להוסיף פפריקה כמון מלח פלפל שחור ולטגן טיגון יסודי. למלא […]
סלט חצילים צלויים,פיקנטי וטעים, חייבים להכין🍅🍆🌶🧅🧄_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
חומרים:2 חצילים1 בצל2 גמבה אדומה3 עגבניותשום אופן ההכנה:לצלות היטב את הירקות על אש גלויה, בסיום לקלף את הירקות לקצוץ ולהוסיף תבלינים.תבלינים :שמןמיץ לימוןחומץמלחפרוזיליהכמוןלהוסיף לירקות הצלויים..לתבל לפי טעמכם.לבשל כ-5 דקות על אש נמוכה…לקרר ולשמור במקרר.בהצלחה!! 🍆🍅🌶
סלט תחתיות ארטישוק פיקנטי🎊🎉_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
חומרים:ארטישוק..שימוריםשמןמיץ לימוןסחוג אדוםפטרוזיליה**כמון לפי טעמכם אופן ההכנה:לחתוך את תחתיות הארטישוק, להוסיף את התיבול…לפי הטעם.
טבחה כמון עם בשר ראש חומוס ותפוחי אדמה ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
עוגה חלומית עם ריבה קצף אגוזים וקוקוס_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים
בצק פריך:2.5 כוסות קמח תופח (כוס אוניברסאלית)1/3 כוס סוכרכפית תמצית ווניל/2 שקיות סוכר וונילקורט מלח200 גרם חמאה/נטורינה לפרווה5 חלמונים מלית ריבה: (המסתי במיקרו דקה, למצב טיפה נוזלי, לא מידי)3 כפות ריבת משמש3 כפות ריבת תות (סוג הריבה שאוהבים)חופן אגוזים שבורים מרנג קוקוס:5 חלבונים200 גרם סוכר (כוס)2 כוסות קוקוס לבן (200 גרם) אופן ההכנה:*הבצק: בקערת מעבד […]
רולדת שערות קדאיף במילוי פיצוחים❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
על ניר אפיה לוקחים חופן שערות שלמות ומשטחיםממיסים 70 גרם חמאה מומסת ומרטיבים את כל השערות2 כפות אבקת סוכר לעבור עם מסננת על כך השערות.לקצוץ לגס תערובת של פיצוחים כ 2 כוסותחצי כפית קינמוןכף סוכר…לפזר בתחילת הדף ולגלגל להכי צמוד ומהודק שאפשר ולפרוס .להרתיח חצי כוס סוכר חצי כוס מים ופרוסת לימון.להכניס לתנור על 180 […]
כיסונים במילוי עוף טחון מבצק פסטה_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
מתכון :500 גרם קמח לבן 3 1/2 כוסות.3 חלמונים .ביצה אחת1/2 כםית מלח80 מייל שמן זית1/2 כוס מים .1/2 קילו עוף טחון אופן הכנה :ללוש את כל החומרחם ביד או במיקסר מהירות נמוכה עד לקבלת בצק אחיד .לתת מנוחה של כ 10 דקות ושוב ללשוש ביד כ 5 דקות לכסות בניילון נצמד כשעתיים במקרר .בשלב […]
עוגת/עוגות שמרים_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
קילו קמח.2 כפות שמרים.1 אפיה.3/4 כוסות סוכר.4 כפיות פודינג וניל.1/3 כפית מלח.3 ביצים.חצי כוס שמן.1 כוס מים פושרים. אופן ההכנה:לערבב היטב את החומרים היבשים למשך 2 דקות.לאחר מכן לעשות גומה במרכז הקערה ומניחים את הביצים, שמן, מים ומעבדים למשך 5 דקות את הבצק היטב ליצירת בצק רך וגמיש.לאחר מכן להוסיף את המלח וללוש לדקות נוספות.יש […]
צלי בשר בתוספת פטריות טריות🧅🍄🧄🍖🥩_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
חומרים:בשר צלי מס 5 טריבצלשוםעלי דפנהרוטב טריאקיתבלין גריל עוףקובייה קנור צלי בשר.מיםשמןפלפל שחורמלחפפריקה אדומה***פטריות טריות..להוסיף בגמר הבישול…לצנן…לפרוס את הרולד ולהחזיר לסיר. אופן ההכנה:לצרוב היטב מכל הצדדים את הבשר עם מעט שמן…להוסיף את שאר החומרים (מלבד הפטריות) לבשל כשעה וחצי /עד בישול מלא.בסיום להוסיף את הפטריות .*** אפשר להוסיף תבלינים לפי טעמכם.***אם הבשר קפוא ,רצוי לבשל […]
ספייריבס טלה … זה "האסאדו של הטלה". צלעות קדמיות עסיסיות מאוד_מתכון של טלי כהן – מאסטר מתכונים
2 נתח שלם של ספייריבס טלה, מנוקה משומן2 עלי דפנה4 גרגרי פלפל אנגליכ-10 גרגרים פלפל אדום1 כפית מלחצרור פטרוזיליה1 כרישה ללא החלק הירוק1 בצל, חצוי לצלייה:100 גרם סילאן (דבש תמרים)1/4 כוס חומץ הדרים2 כפות תבלין כוסברה1 כף פלפל שחור גרוס טריכ-10 גרגרי פלפל אדום2 כוסות מים אופן ההכנההבישול: שמים את נתח הבשר בסיר. מוסיפים את […]
בקלוואה מעלי פילו_מתכון של גלית נחמן- מאסטר מתכונים
בס"דלכבוד חג הסוכות משתפת בקינוח נפלא שאיתו נפנק את באיי הסוכהוהבקלוואה מה איתה❓תודה לחברתי האהובה💖ליאת קאדר על השיתוףבמתכון המלא שלה😋🍒😋🍒😋🍒😋🍒😋🍒😋בקלוואה מעלי פילו במלית אגוזי מלך, קשיו קלוי, פיסטוק קלוי, קוקוס לבן, סוכר חום, סוכר וניל , מעט קינמון, שקדים קלויים❤️בקלוואה הכנתי 3 רולדות ונשארו אפילו עוד דפים הוראות הכנה: (לכמות שציינתי )60 גרם חמאה מומסת200 […]
מתכון כתוב + סרטון להכנת שבקייה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
קילו קמח מנופה250 מרגרינה מומסת1 כפית מלח שטוחה2 כוסות מים רותחים ולא חמים .זה הכל סרטון הדרכה מצורף
בייגלה יותר טעים מהמאפייה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
בורקס בשר עם רוטב פטריות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
הבורקס-חבילת בצק פילאס (מופשר לילה במקרר)חצי קילו בשר טחון.לטגן בצל גדול קצוץ,להוסיף את הבשר להוסיף תבלינים.מלח, פלפל שחורמעט פפריקה, כרכום וכמון. לערבב היטב משהו כמו 20 דקות עד שהבשר מתבשל.לאחר שהבשר מתקרר היטב לפתוח את הבצק ולמלא.להכניס לתנור ל20 דקות, 180 מעלות.רווטב פטריות-לטגן בצל, להוסיף את הפטריותלתבל- מלח, פלפל שחור וכורכום.מעט מים.שמתחיל להספג לכבות את […]
מתכון כתוב + סרטון להכנת בולו קשה__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
מעמולים ❤ מטורפים ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
קילו קמח ,כוס שמן,כוס סוכר,כוס מים2 סוכר וניל2 אבקת אפייה2 מחמאה מעט מומסת …הבצק צריך להיות נוח לעבודה .הכנתי חצי כמות . למילוי : 1 חבילה תמרים בוואקום ,1/2 כפית קינמון לחמם על מחבת ולהוסיף כוס אגוזים שבורים גס. לחלק לכדוריםלמלא בכדור ממרח תמרים ולסגור.(כמו קובה )לצבוט בצבתית מיוחדת למעמולים180 מעלות עד להזהבה .לזרות אבקת […]
עוגיות רייבה נמוכות בפה_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
עוגיות שוקולד מושלגות_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
עוגיות שוקולד צ'יפס_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
עוגת דבש מתובלת באניס וקינמון_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
ריבת תפוחים_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
ריבת אפרסקים_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
ריבת עגבניות שרי_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
ריבת ענבים_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
עוגת שוקולד ב 5 דקות עבודה_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
מאפינס דבש טעים 🍏🍎🍏🍎_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
4 ביצים Lכוס סוכרכוס שמןכוס דבשכוס תה פושר ( 2 שקיות תמצית בכוס מים )כף קינמון2 כוסת קמח1 אבקת אפיהההכנה-להקציף ביצים לקצף תפוחלהוסיף סוכרלהנמיך מהירות ולהוסיף לפי הסדרבסוף להוסיף קמח ואפיה.לקחת תבניות מאפינסלפזר שקדים מולבניםולמלא ( לא עד הסוף)תנור שחומם מראש ל-180 מעלותכ-20 דקותאפשר לפזר אבקת סוכראו מעט דבששנה דבש לכולם🍎🍎🍎🍎🍎🍎
סיגרים בדבש במילוי שקדים טחונים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
1 מחמאה רכה2 ביציםL3 כפות סוכר2 סוכר וניל1 אבקת אפיה1/4 כוס מים4 כוסות קמח.(לפעמים צריך עוד קצת)בקערה שמה את כל המצרכיםמוסיפה קמח בהדרגה.לשה לבצק רך ונעים.מחלקת את הבצק ל-4מרדדת כל חלק לעלה דקחותכת כל חלק ל-8ממלא ומגלגלת.אפשר כמו סיגר רגיל או כמו שעשיתי.מילוי- מרציפן4 כוסות שקדים טחונים1/2 כוס סוכר1/2,כוס מיםלערבב במיקסר במהירות נמוכהכ15 דקות .אופה […]
עוגת שמנת ויוגורט …מדהימה קלה וטעימה ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לתחתית :שרוול ביסקוטים 100 גרם חמאה מומסת לערבב ולהדק לתחתית .להקציף 4 ביצים יחד עם כוס סוכר עד לקצף תפוח ואוורירי .להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף : 3 כפות אינסטנט וניל3 כפות קורנפלור3 גביעי שמנת חמוצה3 גביעי יוגורט במתיקות מעודנת .להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות.פיזרתי מעט ביסקויטים עם חמאה מעל שנשאר לי מהתחתית.לאכול עם […]
פסטיה מתוקה לחג 💕💕💕💕💕_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
בצק פילו שהופשר כל הלילה במקררמילוי לפסטיה –לוקחת 4 פרגיות או עוף שלםמרתיחה במים כחצי שעה.מקררת וקוצצת את העוףקוצצת בצל גדולמטגנת בשמןמוסיפה-100 גרם שקדים קצוצים100 גרם אגוזים קצוצים100 גרם צימוקים( אפשר מעט פירות יבשים מה שאוהבים)3 כפות סוכר( אפשר 4)3 כפות קינמון (אני אוהבת)קוצצת את הפרגיות בפניםמערבבת הייטב .מחכה שיתקרר טובלוקחת עלי פילו מורחת מעט […]
עוגיות נהדרות מקמח כוסמין מלא,_מתכון של מרי שקד שירזי – מאסטר מתכונים
ללא מרגרינה, עם סוכר חום…נפלאות וטעימות 😋😋כוס מדידה אוניברסלית – 240 מ״ללהכניס לקערה:2 ביצים3/4 כוס סוכר חום2/3 כוס שמןכפית תמצית וניללערבב היטב לתערובת הומוגנית.להוסיף לקערה:2 כוסות קמח כוסמין מלאכוס קמח לבןשקית אבקת אפייהכפית קנמון אופן ההכנה :ללוש הכל לבצק אחיד…ליצור כדורים קטנים ולהניח על כל כדור על ידי לחיצה, אגוזים, שקדים, אפשר מטבעות שוקולד.לאפות בתנור […]
עוגת תפוחים בחושה, רכה ועסיסית 🍎🍏🍎🍏_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
עוגה בחושה קלה להכנה..אפשר ללא הפרדת ביצים.חומרים: הכנת התפוחים :3 תפוחים קלופים1 כפית קינמון1 כפית סוכרחצי כפית מיץ לימון*לחתוך לקוביות 1 סמ' בערךלפזר מעל את הקינמון והסוכר ,להניח להשרייה כ-10 דקות. הכנת העוגה:5 ביצים L1 כוס סוכר1 כוס שמן1 סוכר וניל1 כוס מיץ תפוחים תפוזים/מים2.5 כוסות קמח תופח אופן ההכנה:להקציף את החלבונים ,להוסיף את הסוכר […]
שוק טלה_מתכון של טלי כהן – מאסטר מתכונים
קמח לבן1 כף מלח גס1 כף פלפל גרוסרבע כוס שמן זית15 גבעולים של בצל ירוק חצויים גס4 גזרים20 עגבניות שרי1 שורש סלרי חצוי לשנייםשיניים מראש שום אחדבקבוק יין אדוםרבע כוס סוכר חוםאגוז מוסקט טרי מגורדפלפל חריף מיובש3 פלפלי שושקה מתוקים מיובשיםזר טימין אופן הכנהמניחים סיר גדול ורחב עם מים ומוסיפים את הבשר, עוד לפני חימום […]
עוגת דבש_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
עוגת פרווה בחושה פשוטה וטעימה _מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
הכל יש בעוגה דבש תפוח אגוזים גזר הטעמים שאוהבים😋בחושה ופשוטה 😍🤔גזר תפוח דבש אגוזים הכל בעוגה בחושה פשוטה וטעימה😍❤3 ביציםסוכר כוס2 כוסות גזר מגוררקמח 2 כוסות .שקית אבקת אפיה3/4 כוס שמן1/4 כוס דבשתפוח 1שטוף ומגורד במגרדת ללא גרעינים אפשר עים הקליפה1/4 כוס מייפלכפית סוכר וניל. כף אגוזים טחונים.תפוח 1לסדר על הבלילה ליפני הכניסה לתנור כמו […]
דלעת ערמונים לראש השנה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
6 יחידות דלעת ערמוניםחצי קילו בשר טחוןבצל מגורדרבע כוס אורז( אפשר בלי )לערבב הייטב להוסיףמלח. פפריקה מתוקהפלפל שחורכמון וכרכוםלערבב הייטב ולהניח במקרר10 דקות לנקות את דלעת הערמוניםולמלא עם התערובת. סיר סוטאז – לטגן בצל גדולעד הזהבהלהוסיף 2 מקלות קינמוןלתבל – מלח. פלפל שחור.כרכום ומעט פפריקה מתוקה.להניח את הדלעת ערמוניםלהוסיף מים ולבשל כחצי שעה.להעביר לתנור לעוד […]
חלות חג _מתכון של מלי מאירוב ע"י ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
סושי שוקולד פרווה …קל הכנה ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
בין בישול לבישול מעמידים קינוח להמיס על הגז בתוך סיר :500 גרם שמנת צימחית כשהשמנת רותחת להוסיף 450 גרם שוקולד מריר..ולערבב עד להמסת השוקולד ולצנן מעט.לסדר על תבנית התנור נילון נצמד ולשפוך מעל את השוקולד שיהיה שטוח ואחיד.להכניס למקפיא לשעתיים.בנתיים נכין את המילוי.להקציף 2 שמנת צימחית ,2 כפות סוכר ,ובדרגה 2 כוסות קוקוס.להוציא מהמקפיא ..את […]
בצל ממולא עם תמרים בדבש_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
4 בצלים גדוליםמרתיחה בערך 10 דקותשמה להתקרר.חצי קילו בשר טחון ( בקר/ הודו)מגרדת בצל גדולמלח. פלפל שחור. כמון. כרכום.ומעט שמןמערבבת הכל ביחד.מרתיחה את הבצלים כ-15 דקותמקררת הייטבמתחילה להוציא עלים מהבצלולמלא בתערובת.גם התמרים ממולאיםמכינה סיר שטוח עם בצלמטגנת עם מעט שמןמוסיפה 4 כפות דבש/ סילאןמסדרת את הבצלים והתמריםומבשלת על אש נמוכהכ- 20 דקות.שנה מתוקה 🍎🍎🍎🍎🍎
עוגת שוקולד פרווה רכה קלה וטעימה_מתכון של שפרה אזולאי ע"י ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאח לציפוי : 150 גרם שוקולד חצי שמנת מתוקה להמיס במיקרו
דובשניות_מתכון של טובה ניסים – מאסטר מתכונים
חומרים.חצי כוס דבש.3/4 כוס סוכר חום.חצי כוס שמן.2 בצים.3 כוסות קמח.1 אבקת אפיהחצי כפית סודה לשתיה.חצי כפית קינמון.קורט ציפורן. אופן ההכנה.לשים הכול בקערה .וללוש לבצק. הוא מעט דביק .להכין כדורים קטנים. לתבול באבקת סוכר.לשים בתבנית ולאפות 15 דקות. לקרר ולינגוס שנה טובה ומתוקה🌺
בצק פילו ממולא עם שקדים ואגוזים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
מפשירים את הבצק לילה במקררלוקחים 2 דפים בכל פעםמרססים ספרי שמן/ או מורחים שמןכוס שקדים טחונים גסכוס אגוזים טחונים גס1/2 כוס סוכרכפית קינמוןמערבבים ביחדמניחים על הדפי פילומגלגלים ומהדקים הייטבסוגרים את הפינות הייטב.לסמן עם סכין ( לא לחתוך עד הסוף)לאפות ב-180 מעלותכ-20 דקות. הסירופ-כוס מיםכוס סוכרמיץ מלימון אחד4 כפות דבשלבשל הייטב על אש נמוכהכ- 20 דקות.לטבול […]
עוף בתנור על מצע ירקות ובטעם נפלא לראש השנה_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים
מרכיבים:4 כרעי עוף3 כפות רכז רימונים1/3 כוס דבש2 כפות סויה1/3 כוס שמן קנולה2 שיני שום כתושותמעט ג'ינג'ר מגוררעלה דפנהמל"פ (מלח-פלפל)גילה – פירות יבשים*מומלץ להוסיף ירקות כמצע לחלקי העוף. אופן ההכנה:*מערבבים את כל החומרים בקערה ומכינים מישרה.משרים את הכרעיים, המחולקות לשוק וירך, למשך יממה.*מניחים את חלקי העוף בתבנית אפיה ומכסים בנייר כסף,אופים את העוף ב-180 מ' […]
דובשניות_מתכון של שפרה אזולאי ע"י ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
עוגת דבש…קלילה ,אוורירית ללא הפרדת ביצים 🍯🍯🍯🍯_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
חומרים: כוס אוניברסלית, תבנית 26 / סיר פלא 4 ביצים XL3/4 כוס סוכר חום3/4 כוס שמן3/4 כוס דבש3/4 כוס קפה/תה/מיץ (או תה אנגלי)1 וניל1 כפית קינמון1/4 כפית ציפורן טחון2.5 כוסות קמח תופח (קמח רגיל +א. אפיה*** מדוד בכוסות מדידה. אופן ההכנה:להקציף את הביצים לקצף רך כ-3 דקות במהירות גבוהה….להוסיף את שאר המרכיבים לפי סדר הרשום….לפני […]
ריבת חבושים לראש השנה_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
5 חבושים (1 קילו)מרתיחה כ- 15דקותחותכת לחתיכות . מנקה מהליבהשמה בסיר שטוח3 כוסות סוכר2 כוסות מים2 מקלות קינמוןלימון סחוטמבשלת עד שהסוכר נמסמוסיפה את החבושיםמבשלת על אש נמוכה כשעה בהצלחה❤❤❤❤❤