פלאפל בלגי_מתכון של גלי אלון בובר
הסגר הזה גורם לנו להתגעגע לכל כך הרבה מקומות!אחד מהם זה הפלאפל הבלגיכזאת גאונות, אין דברים כאלה!הפלאפל הוא הפיתה!ללא גלוטן, ללא טיגון- כזה כיף!אז הצטיידנו במכשיר וופל בלגי ויצאנו לדרך!אם אין מכשיר כזה, המתכון מצוין גם להכנת כדורי פלאפל שאפשר לטגן או לאפותהמתכון מבוסס על פלאפל הקוסם עם שינוייםמספיק ל- 4 מנות ענקיות:בהרבה מים משרים […]
בראוניז הכי טעימות_מתכון של גלי אלון בובר
אולי זה המעבר מסוף השבוע ליום ראשוןאולי סתם תירוץ….בכל מקרה, יום ראשון אצלי איכשהו מקושר לקינוחים שוקולדייםיש פה את הבראוניז הכי טעימות שעד עכשיו הצלחתי לייצרהן רכות, שוקולדיות בטירוף, יחס מיטבי בין דחיסות לאווריריותממרכיבים שכיחים בכל ביתכל מי שטועם אותן פותח עיניים ושואל את עצמו אם זה באמת טבעוניהכל בהכנה מהירה במעבד מזון (אפשר גם […]
בשר אסאדו עם ירקות_מתכון של גלית נחמן
בשר אסאדו חתוך לקוביות4 בצלים גדולים חתוכים לקוביותתפוח אדמה מתוק גדול חתוך לקוביות או פרוסותגזר גדול חתוך לקוביותפלפלים בצבעים חתוכים לקוביות4 שיני שום פרוסותהמון כרפס וכוזברה מעלחצי כוס שמן זיתחצי כוס סילאןכף אבקת מרקכפית פפריקה אדומהכפית כורכוםכפית כמוןרוטב טריאקי לזלף מעלולהכניס ל 3 שעות לפחות לתנורבע"ה בהצלחה ובתאבון למי שיכין את המתכון😋🙏😘 מזמינה אתכם להצטרף […]
אצבעות אניס וקוקוס_מתכון של אורנה ועלני ..הוכן והועלה ע"י אבי אלמדוי
לחם שום_מתכון של אבי אלמדוי
מצרכים:3 כוסות קמח לבן (420 גרם)כף שמרים יבשים2 כפות מלאות סוכרכוס מים חמימים (240 מ"ל)רבע כוס שמן קנולה/זיתכפית מלח תערובת שום:שליש כוס שמן זית + 2 כפיות שום כתוש + חצי כפית תבלין פטרוזיליה + שליש כפית מלח. אופן הכנה:-מערבבים את הקמח עם השמרים והסוכר. מוזגים 3/4 כוס מים ומערבבים לתערובת בצקית פירורית. מוסיפים את […]
קרואסונים ממכרים_מתכון של אבי אלמדוי
מתכון:קילו קמח2 ביציםכוס סוכרכף תמצית וניל2 כפות שמריםכוס חלב פושר100 גרם חמאה מומסת2 כוסות מיים פושרים אופן ההכנה:בקערה לשים את הקמח חמאה שמרים והביצים לערבב היטבלאחר מכן להוסיף חלב פושר ואת המים הפושרים, כמה שצריך מיםלההמשיך בלישה כ- 10 דקותלהתפיחה שעהלחלק ל- 4 כדוריםכל כדור בצק לרדד, למרוח 25 גרם חמאה ולקפל לחצי ושוב לחצי, […]
עוגת גבינה קרה עם פירות יער_מתכון של אבי אלמדוי
קאהי ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח
…לאאאאא אין דבר יותר טעים מזה
עוגת רוגעלך_מתכון של אפרת מילוא טויטו
עוגת אפרסקים / תפוחים הפוכה_מתכון של אפרת מילוא טויטו
עוגת בסבוסה במילוי מלבי_מתכון של אפרת מילוא טויטו
מתכון של נורית גיספן
עוגות שמרים במילוי פרג, נוטלה, שחר, וחלבה_מתכון של אפרת מילוא טויטו -מאסטר מתכונים
מתכון:1 קילו קמח2 כפות שמרים יבשים1/2 כוס סוכר1 סוכר וניל4 ביצים200 גר' חמאה3/4 כוס חלב1 שמנת חמוצה1 כפית מלח סירופ:1/2 כוס מים1/2 כוס סוכרלהרתיח יחד להמיס חמאה וחלב, להוסיף שמנת ולערבב היטב.בקערת המקסר לשים קמח שמרים סוכר וסוכר ונילולהקציף, להוסיף ביצים להמשיך להקציף , להוסיף את תערובת החלב תוך כדי הקצפה ולהוסיף את המלח, ולהמשיך […]
שבלולי קינמון/סינבון_מתכון של אפרת מילוא טויטו
פאי תפוחים עם קרם שקדים_מתכון של אפרת מילוא טויטו
עוגת גבינה פירורים בשתי שכבות_מתכון של אפרת מילוא טויטו
בצק:2 כוסות קמח2 ביצים1/2 כוס סוכרשקית סוכר ונילכפית דבש1/2 כוס שמן1 אבקת אפיה1/2 כפית סודה לשתיה שמים בקערה את כלחומרי הבצק למעט הקמחומערבבים עד לאיחוד.שמים על בן מארי כשהמיםחמים מערבבים 10 דקות.להסיר מהגז להוסיף אתהקמח ולערבב, להניח בצד ל- 15 דקות,לחלק ל- – 3 חלקים, החלק השלישיקטן יותר מהשניים האחרים.לרדד את שני החלקים הגדוליםיותר לגודל […]
עוגת קרמבו עם קרם שוקולד, וקרם וניל_מתכון של אפרת מילוא טויטו
לפי מתכון של סיגלית ימין ושינוי שלי הוספת קרם שוקולד💜❤💜בסיס:200 גר' שוקולד מריר להמיס יחד1/2 כוס שמנת להקצפה6 ביצים להקציף לקצף בהיר1/2 כוס סוכר ואוורירי כ- 8 דקותלהוסיף את השוקולדהמומס לערבב, ולאפותבחום 180 כ 25 דקותכשהעוגה עדיין קצתרוטטת. קרם שוקולד:1/2 1 שמנת להקצפה להקציף עד שמתקבלתקצפת יציבה.1/2 כוס שמנת להקצפה150 גר' שוקולד מריר להמיס יחד, […]
פחזניות_מתכון של טובה ניסים
חומרים.100 גרם מרגרינה.כוס וחצי מיים.כוס וחצי קמח. להרתיח בגז מרגרינה ומים.עד המסת המרגרינה ולאחר מכן להוסיף את הקמח על להבה נמוכה .לערבב מהר עד בצק.לקרר. לשבור 4 ביצים לערבב היטב.לעשות צורות . לאפות בחום 200 עד צבע חום. לא לפתוח תנור בכלל.למלא בקצפת וזילופי שוקולד או אבקת סוכר . בהצלחה ❤
מאפה שמרים מ קמח נפלאות חיטה לבן, במילוי גבינות עם עשבי תיבול 🧈🧂מתכון של טלי כהן שטרלינג
לבצק1 כף שמרים 8 גר'1 כף סוכר 10 גר'½1 כוסות מים פושרים 360 מ"ל500 גר׳ קמח חיטה לבן של נפלאות1/4 כוס שמן זית 50 גר'1 כף מלח 20 גר' לתערובת הגבינותלמילוי 11 חב' גבינת חמד %163 קוביות תיבול איטלקי דורות למילוי 25 קוביות רוטב עגבניות דורותכפית שמן זית1/4 כוס מים250 גר' גבינה צהובה מגוררתמעט שמן […]
מתכון כתוב + סרטון להכנת בנטז' צימחוני במילוי גמבה ובצל_מתכון זקלין פדלון
מצרכים הדרושים6 תפו"א מבושלים מרוסקים לפירה למלית:2 בצלים קצוצים1 גמבה קצוצה1 כפית שטוחה של תבלין פילדלפיה1 כפית שטוחה של תבלין טוסקנהכף דבש1 כף מרק פטריות אופן ההכנה:1) מטגנים את הבצל עד להזהבה חלקית 2) מוסיפים את הגמבה תבלינים ודבש מטגנים לעוד כמה דקות ומכניסים למקרר לחצי שעה 3) מניחים בכף היד קצת פירה שמים קצת […]
לחמניות מתוקות_מתכון של אבי אלמדוי
מצרכים (10-12 לחמניות):3.5 כוסות קמח לבן (500 גרם)כף גדושה שמרים יבשים3 כפות גדושות סוכר4 כפות מלאות דבשביצה3/4 כוס מים פושרים (180 מ"ל)6 כפות שמןכפית מלח לציפוי: ביצה טרופה, כפית דבש ושומשום. אופן הכנה:-מערבבים את הקמח עם השמרים והסוכר. מוסיפים דבש, ביצה ומים פושרים ומערבבים. מוסיפים את השמן ולשים את הבצק במשך 3-4 דקות (כמובן שניתן […]
פאי אישי קצפת גבינה ואוראו ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח
לקלתית : 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות בטמפ' החדר1.1/2 כוס קמח1/2 כוס סוכר1 ביצה .מתכון הקלתית של אילנה טל המדהימה . לעבד לבצק לעטוף ולהכניס למקרר לשעתיים מנוחה .לפתוח על ניר אפיה ומעליו עוד ניר..לצפות רינגים קטנים ועוד עיגול כגודל הרינג למכסה ומעליו כדור קטן. (את המכסה לאפות בנפרד) 170 מעלות עד להזהבה .לקצפת להקציף […]
מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת עוגת יוגורט ושמנת טעימה ברמה ❤__מתכון של ירדנה ג'נאח
מלכת השבת ❤ שבת שלום יקרים ואהובים ❤ שרוול ביסקויטים טחון לאבקה100 גרם חמאה מומסת לערבב יחד ולהדק לתבנית . להקציף 4 ביצים יחד עם כוס סוכר לקצף תפוח ואוורירי ,להוריד דרגת מיקסר לנמוך ולהוסיף :3 כפות אינסטנט וניל3 כפות קורנפלור2 גביעי שמנת חמוצה2 גביעי יוגורט …ולא משנה האחוזים. לשפוך את הבלילה על התחתית ולאפות […]
עוגת סולת טעימה 🌺_מתכון של אילנה בוכריס
5 ביצים Lכוס סוכר ( חד פעמי חם)כוס שמןכוס מיץ תפוזים / מים1 סוכר וניל1 אבקת אפיה2 כוסות סולתכוס קוקוסכוס קמח.כוס אגוזים קצוצים( לא חייב) ההכנה-להקציף ביצים שלמות עם סוכרהקצפה של כ-5 דקות . לקצף תפוח.להנמיך מהירות ולהוסיף-שמן. מיץ תפוזים . סוכר וניל.במהירות ממש נמוכהמוסיפים קוקוס. סולת קמח ואפיהתנור מחומם מראש 180 מעלותכ-50 דקות. או […]
בצק פריך עם ריבה/ שוקולד/ תפוחים_מתכון של אילנה בוכריס
2 ביצים1/2 כוס סוכר ( כוס חד פעמי שתיה חמה)3 כפות מים1/2 כוס שמן1 סוכר וניל3 וחצי כוסות קמח1 אבקת אפיהמכינה בצק מכל החומריםקמח מוסיפה בסוף.מחלקת את הבצק –מרדדת 3/4 מהבצקבתבנית עם נייר אפיהמורחת ריבה עם אגוזיםאפשר עם מעט קינמוןהחלק נשאר מגרדת למעלהאופה ב- 180 מעלותכ-40 דקות. אופציות נוספות למילוי –שוקולד נוטלה/ שחרתפוחיםמגרדת 5 תפוחיםחצי […]
רולדה מהממת וטעימה קלה להכנה🌺_מתכון של יפה דודיאן
מקציפים 4 ביצים שלמות עם שלושת רבעי כוס סוכר כ10 דק' עד לקבלת קרם תפוחמוסיפים כף תמצית וניל.מכבים את המיקסר מוסיפים שלושת רבעי כוס קורנפלור ומקפלים פנימה בלילשבור את הקצף.בתבנית של התנור שמים נייר אפייה ומשטחים ישר.אופים בתנור שחומם מראש 200 מעלות כ 10דקות.מוציאים נותנים לה להתקרר.בינתיים מקציפים 2שמנת מתוקה כוס חלב ואינסטנט פודינג אחד […]
מקרוד_מתכון של שולה סאלי ימין
המידות : כוס חד פעמי שתיה חמה קילו סולתכוס שמן רותחכוס קמח1 אפיה1 סוכר ונילכוס וחצי מיץ תפוזיםקורט סודה לשתיה2 כפות סוכר ללוש היטב ולמנוחה 10 דקות מילוי :חבילה וחצי תמרים בואקוםכף שמןמעט קינמוןוכף שומשום סירופ:2 כוסות סוכר1כוס מים2 סוכר ונילחצי לימון סחוט באהבהשולה סאלי ימין❤
שבלולי קינמון וסוכר חום/רולדות שמרים מקמח כוסמין_מתכון של אילנה בוכריס
יצא בצק מעולה וקליל 1 ק"ג קמח כוסמין לבן או רגיל3 ביצים Lחצי כפית מלחכוס סוכר1 סוכר ונילכוס שמן2 כפות שמריםכוס מים פושריםההכנה-להכין בצק מכל החומריםמים להוסיף בהדרגה.ללוש הייטב. התפחה שעה.להוריד נפח ולחלק ל-2 את הבצקהכנתי 3 רולדות שמריםלשמן ולקמח כל תבניתרדדתי על משטח סילקון מקומח מעט.למלא ב- ממרחית. נוטלה. שוקולד חלבקוביות . חלווהוכיד הדמיון.למרוח […]
מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת עוגת שוקולד חמה וכדור גלידה ליד ❤__מתכון של ירדנה ג'נאח
עוגת שוקולד חמה וכדור גלידה ליד ❤שילוב הכי הכי מנצח ❤ Malka Malkan ג'ון שילוב מושלם ❤האחת העוגות השוקולד המושלמות ❤עוגת שוקולד פרווה טעימההה ❤ בקערת המיקסר להקציף 4 ביצים שלמות יחד עם כוס סוכר לקצף תפול ואוורירי…להוריד מהמיקסר.בקערה נוספת לערבב : 2 כוסות קמח2 שקיות אבקת אפיה1 כוס שוקולית1/4 כוס קקאו1 סוכר וניל .להכין […]
כעכים כמו של עבאדי 🤠🤡_מתכון של תהילה גיל
אין סוף גרסאות לכעכים מזרחיים , קבלו מתכון של "עבאדי" משודרג. חומרים: מדוד בכוס אוניברסלית4 כוסות קמח לבן1 כוס שמן1 כוס בירה לבנה1 כוס שומשום1 כף שטוחה מלח1 כפית א. אפיה אופן ההכנה:ראשית : לקלות את השומשום כשתי דקות במחבת…לערבב כל הזמן (לשים לב לא לשרוף ) לתוך קערה לשים את הקמח , להוסיף את […]
פוקצות/בייגלה ….בטעם זעתר….קצת אחרת 🍕🥨🥖🥐_מתכון של תהילה גיל
פוקצות/בייגלה ….בטעם זעתר …יצא משגע , קריספי מבחוץ , ורך בפנים !!! חומרים : כוס אוניברסלית650 גר' קמח פיצה (5 כוסות )1.5 כף שמרים יבשים1/4 כוס שמן זית1/2 כף מלח1 כפית סוכר1 כף אורגנו יבשכ- 3 כוסות מים פושרים אופן ההכנה:ראשית יש להמיס את השמרים עם כוס מים פושרים(מתוך 3 )עם כפית סוכר וכף קמח […]
קובה במיה כשר לפסח 🌷🍷🌺🌴_מתכון של תהילה גיל
קרדית לאמא שלי ביחד הכנו קובה טעימה להפליא….מאורז טחון ועוד…מהמטבח העיראקי!! נדרשת עבודה ומיומנות… חומרים לבצק:1/2 ק"ג אורז טחון (לא מבושל)כ- 100 גר בשר בקר טרי טחון ללא שומן (רצוי לטחון בבית נתח בשר ללא שומן)מים לפי הצורךמלח לפי הטעם למילוי:בשר טחוןעלי סלרי /כרפס קצוץבצל קצוץ דקפלפל שחור חומרים למרק במיה:כ-300 גר במיהחצי בצל1 כף […]
מאפינס שוקולד_מתכון של תהילה גיל
מתכון: 16 יחידות 1 כוס קמח תופח (או רגיל +א. אפיה)2 כפות קקאו3/4 כוס סוכר1 וניל2 ביצים1 שמנת חמוצה2/3 כוס שמן1/4 כוס חלב מדוד בכוסות מדידה אוניברסליות.אופן ההכנה:לתוך קערה לשים את כל המרכיבים היבשים…לערבב ולהסיף את שאה החומרים…לבחוש בעזרת מטרפה ידנית עד איחוד הבלילה… לשמן תבנית של מאפינס …בכל שקע 2 כפות….אפשר לפזר סוכריות מעל. […]
בייגלה שומשום מתוק!!!🥐🥖_מתכון של תהילה גיל
בייגלה מתוק רך וטעים…!! חומרים: כוס אוניברסלית 4 כוסות קמח לחם (רגיל + משפר אפיה)1.4 כוסות מים פושרים1 כף שמרים1/4 כוס סוכר1/4 כוס שמן1 ביצה Lקורט מלח100 גר' שומשום לציפוי סירופ סוכר:1/2 כוס סוכר3/4 כוס מים1 שקית וניל (תמצית)1/2 כפית לימוןלשים בסיר קטן…לבשל על אש נמוכה עד למעט הסמכה (בערך 15 דקות) לצנן. אופן ההכנה:לתוך […]
גונדי ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח
למרק :לטגן במעט שמן בצל גדול לרצועות ועד להשחמה להוסיף כפית גדושה כורכום , חצי כפית פלפל שחור,קורט הל, ורבע כפית כמון,קורט קינמון … להוסיף 3 גזרים,2 תפוחי אדמה חתוך לקוביות,2 כוסות חומוס שהושרו מיום האתמול או קופסאות שימורים ,2 כוסות מים עד לריכוך הירקות .למלא 3/4 גובה סיר מים עד לרתיחה ולהוסיף כף מרק […]
עוגת טורט שוקולד גבוהה 🌷🌷🌷_מתכון של תהילה גיל
חומרים:6 ביצים L1.5 כוסות סוכר1 כוס שמן2.5 כוסות קמח תופח1/2 כוס קקאו1/4 כוס אבקת שוקולית1 כף תמצית וניל/סוכר וניל אופן ההכנה:להקציף את החלבונים, להוסיף את הסוכר, החלמונים והשמן בהדרגה עד לקבלת קצף גבוהה.בקערה נפרדת לנפות את החומרים היבשים ..להאט את מהירות המיקסר.. . ולהוסיף לבלילה….עם כוס המים החמים…הנפח יורד מעט. .זה בסדר ,רצוי לערבב ידני.לשמן […]
פרעצל בייגלה רך מבפנים קריספי מבחוץ💖🌹_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה
עוגת גלידה בשכבות שצרובות בעונג רב_מתכון של גלית נחמן
בס"ד – תמונה אחת שווה אלף מילים😘 מצרכים:2 ביצים100 ג’ סוכר (חצי כוס)3 כפות אבקת שוקולית80 מ”ל שמן (שליש כוס)80 מ”ל שמנת מתוקה (שליש כוס)100 ג’ קמח (שלושת רבעי כוס) למוס:500 מ”ל שמנת מתוקה 38% 80 ג’ אינסטנט וניל (4 כפות) 120מ”ל חלב (חצי כוס)כפית תמצית ונילקרם שוקולד:150 מ”ל שמנת מתוקה 32% (חצי כוס + […]
מגולגלות תמרים_מתכון של שולה סאלי ימין
עלי גפן_מתכון של שולה סאלי ימין
יאמיעלי גפן משימורים לשטוף היטב להשרות במים חמים ולסחוט מילוי2 כוסות אורז עגולח' שמיר קצוץעגבניה מקולפת וקצוצה דקבצל גדול קצוץ ומטוגןמיץ מלימון 1חצי כוס שמן זיתמעט מלח פלפל שחורמעט מרק עוף ללוש ולגלל את העלים בתחתית הסיר פרוסים עגבניות אפשר מה שאוהביםמעל לסדר את העליםומניחים צלחת מעל העלים שלא יצופוולהוסיף מיץ מלימון 1כוס שמן זית […]
מג'דרה אורז ועדשים_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה
שמרים שוקולד_מתכון של שולה סאלי ימין
מתכון כתוב + סרטון להכנת פאי פירות פרווה עם קרם פטיסייר_מתכון זקלין פדלון
מצרכים הדרושים200 גרם מחמאה חתוכה לקוביות4 כפות אבקת סוכר2 כוסות קמח1 אבקת אפיה1 ביצה + 1 חלמון לקרם1 קצפת צמחית1 כפית תמצית וניל4 חלמונים2 כפות קורנפלור1/2 כוס סוכר =100 גרם לקישוט:מגוון פירות קיץ טריים או שימורים, חתוכים לפרוסות למריחה הסופית :4 כפות ריבת משמש מחומם 10 שניות במיקרוגל אופן ההכנה הבצק1)במעבד מזון, מעבדים את כל […]
קרפ שני צבעים 💕🙂_מתכון של ירדנה ג'נאח
לבלילת הקרפ:1 כוס קמח1 ורבע כוס חלב/מים לפרווה2 כפות שמן2 כפות סוכר2 ביצים לערבב ידני או במיקסר ללא גושים ולהפריש 1/2 כוס מהבלילה ולהכניס לבקבוק עם חור קטן ולהוסיף 1/2 כפית קקאובמחבת קרפ או טפלון לצקת על המחבת מהבלילה הלבנה ולפזר על כל המחבת ע"י טילטול לחכות חצי דקה ולקחת את הבקבוק ולצייר ספירלה או […]
פאי/טארט וניל_מתכון של ירדנה ג'נאח
מתכון ראשון לשבועות (אחד מרבים) יוצא לדרך.הקינוח מזכיר במרקם רפרפת/פלאןהוא טעים ברמות, קטיפתי ומיוחדהבסיס רק מוסיף לו טעם וטקסטורה פריכה,מה שיוצר שילוב טעמים מושלם. לבסיס הפאי:במעבד מזון נעבד יחד:100 גרם חמאה קרה מאוד חתוכה לקוביותחצי כוס אבקת סוכר1 ביצהכוס וחצי קמחלעבד יחד עד לקבלת כדור בצקלהוריד לנייר אפייה מקומח ולרדד לעלה גדול יותר מקוטר התבנית(26)להפוך […]
מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת עוגיות שוקולד ❤ מקמח כשל" פ (הכחול לבן )__מתכון של ירדנה ג'נאח
עוגת טורט נס קפה בציפוי קרמל ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח
אמאאאאא לה כמה שהיא טעימה ❤ להקציף 6 חלבונים עם כוס ורבע סוכר עד לקצף לבן וחזק.להוריד מהמיקסר ולהוסיף בצורת עטיפה :6 חלמונים1/2 כוס שמן1 סוכר וניל1 כוס מים חמימים מעורבבים עם : 1/2 כפית קינמון, 1/2 כפית קקאו וכפית נס קפה (עלית)2 כוסות קמח תופח (אוסם) לקרמל ולא חובה :להמיס 1/2 כוס סוכר עד […]
מתכוני לאפה במיני ווריאציות_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה
לאפה רגילהלאפה חוביזהלאפה סביחלאפה שווארמהלאפה סביחלאפה חלומילאפה עם לבנה וזעתרתבחרו מה שאוהביםבשרי או חלבי⚘roz
לחמניות עם ביצה לפורים_מתכון של אילנה בוכריס
פורים שמח לכולם🌺🌺 1 ק"ג קמחכף מלח4 כפות סוכרחצי כוס שמן2 כפות שמרים יבשים2עד 3 כוסות מים פושרים.לערבב הכל ביחדמים בהדרגה . ללוש הייטבמנוחה חמש דקותלישה טובה. התפחה שעהלחלק ללחמניות או חלותלתת התפחה בתבנית רבע שעהאפיה ב-200 מעלות . כ-20 דקותאו עד שתראו שמוכן.מרתיחה ביצים שמה בכל לחמניהביצה.