תבשיל בשר בקר עם ערמונים ודלעת_מתכון של טלי כהן שטרלינג
קילו וחצי בשר בקר, חתוך לקוביות.מלחפלפל שחור2 בצלים לבנים, פרוסים דק2 גבעולי סלרי, חתוכים1 כף ראס אל חנות2 כפות סוכר חום2 כוסות מיםדלעת (ללא קליפה וגרעינים), חתוכה לחתיכות בינוניות2 כוסות ערמונים מטגנים בסיר רחב את הבשר מכל הצדדים. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס, מוציאים ומניחים בצד.באותו הסיר מטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הבשר […]
עוגת לימון,שקדים וקארמבל שקדים_מתכון של אורנה ועלני
לקארמבל שקדים::::1 כוס קמח מנופה1 כף אינסטנט פודינג וניל100 גר חמאה קרה מגורדתקורט מלח1 כף גרד לימון3/4 כוס שקד לבן פרוסחצי כוס סוכר הכנה:::בקערה נערבב קמח,סוכר,מלח,גרד לימון,שקד פרוס,ואינסטנט פודינג וניל,נוסיף חמאה מגורדת ונפורר בעזרת הידיים עד לקבלת תערובת פירורית,נשמור במקרר. חומרים לעוגה:::2 כוסות קמח מנופה1 שקית אבקת אפייה1 כוס אבקת שקדים2 כפות אינסטנט פודינג וניל5 […]
מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת מלבי במעטפת עלי פילו❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
בסיר לבשל: ליטר חלב ,1 שמנת מתוקה,1/2 כוס סוכר,4 כפות קורנפלור מלאות ,5 טיפות מי ורדים לערבב כל הזמן עד להסמכה לחלק לכלי הגשה ולקרר.2 עלי פילו משומנים בחמאה מומסת וחתוכים ל 4 לשים במרכז מלבי קר ולעטוף .לשים בתבנית מאפינס180 מעלות עד להשחמה יפה להרתיח1/2 כוס סוכר ,1/2 כוס מיםחצי פרוסת לימוןכ 10 דקות […]
עוגת גבינה ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח
לחמם תנור על 200 ובתחתית קערה חסינת חום עם מים להיווצרות אדים.להקציף 6 חלבונים עם כוס סוכר לקצף משחתי .בקערה שניה לשים :6 חלמונים ,חצי כוס סוכר לערבל להוסיף3 כפות אינסטנט וניל4 כפות קורנפלור,1 סוכר ונילרבע כפית גרידת לימון (לא חובה)750 גרם גבינה לבנה1 גביע שמנת חמוצה לערבל טוב ללא גושים .לערבב מאסה קלה למסה […]
סופגנויות טבעוניות_מתכון של הילה סמוכה רשתי
כרעיים מתובלות בשקית קוקי בתנור
מכינים בתבנית 2 שקיות קוקי תיבול בקערית שמים חצי כף רוזמרין חצי כף תבלין נענע חצי כף צילי חריף גרוס חצי כף אבקת קארי חצי כף אבקת שום חצי כף תבלין סומאק חצי כף פלפל שחור כף פפריקה מתוקה בשמן ולהעביר לשקית ניילון טובלים כל כרע עוף בתיבול ולשים בשקית קוקי 3 כרעיים בכל שקית […]
רצועות סלק בשקית קוקי בתנור
הכנת הסלק 2 סלק קלופים פורסים במכשיר רצועות מכניסים לשקית קוקי סוגרים ומחוררים חור מלמעלה קרוב לסגירה להוצאת אוויר 200 מעלות כשעה בודקים לפני אם הסלק מוכן
פילה דג אמנון אפוי בתנור
2 פילה דג אמנון מסודרים בתבנית התיבול.. כף שמן זית כף תבלין לדגים כך תערובת השף (אהרוני) מערבבים ומורחים על הדגים קוצצים 2 עגבניות ומסדרים בתבנית הדגים מפזרים מעל קצת מלח 180 מעלות כ10/15 דקות בתאבון…
מוקפץ פסטה ירקות ורצועות עוף
שלב ראשון 400 גרם חזה עוף פרוסות מתובלות בכף גריל עוף במקרר מס' שעות במחבת פסים עם התזה קלה של שמן צורבים מ2 הצדדים חותכים לרצועות שמים בצד עד ההכנה של המוקפץ שלב שני בסיר עם כליטר מים חצי כפית מלח כף שמן כשרותחים המים שמים חצי פסטה צורה מבשלים כ10 דקות מסננים ושמים בצד […]
ציפס בטטה ורוזמרין
3 בטטות חתוכות ברצועות זיגזג במכשיר חיתוך מתאים מתבלים בשמן זית מלח גז וכפית תבלין רוזמרין מערבבים ומסדרים בתבנית מרופדת 200 מעלות כ40 דקות
מרק ירקות (טחון)
1 בצל 1 עגבניה כ4 גזרים חתיכה של כרוב 5-6 עלי סלרי את כל הירקות קוצצים ההכנה מחממים סיר עם כף שמן מוסיפים את הבצל מטגנים עד הזהבה מוסיפים את העגבניה והגזר ומערבבים כ5 דקות מוסיפים את הגזר מערבבים 2-3 דקות נוספות מתבלים ב חצי כף מלח חצי כף כורכום רבע כף כמון רבע כף […]
שקשוקה בניחוח עישבי תיבול
ההכנה 4 עגבניות קלופות וקצוצות מחממים מחבת עם כף שמן מוסיפים את העגבניות וכ5 דקות מאדים אותם מתבלים ב 1 טבלית עישבי תיבול(קנור) רבע כף מלח קורט פלפל שחור רבע כוס מים מערבבים 3-4 דקות עם מכשיר מועך הפירה מועכים את העגבניות מוסיפים קורט סוכר מערבבים ל2-3 דקות שוברים את הביצים אחת אחת לתוך העגבניות […]
פסטה אדומה
מחממים בסיר כליטר מים ורבע כף מלח וכף שמן כשהמים רותחים שמים חצי חבילת פסטה שרוצים מבשלים כ10 דקות מערבבים מידי פעם שומרים כוס מהנוזלים שבסיר הפסטה המבושלת את הסיר עם הפסטה שופכים למסננת שוטפים ומסננים סיר עם כף שמן מוסיפים קופסא קטנה של רסק עגבניות מערבבים 2-3 דקות מתבלים ב. רבע כף שום כתוש […]
פילה דג אמנון ברוטב אדום עם חומוס ופרוסות גזר
4 פילה אמנון שטופים 4 עגבניות קלופות קוביות 4 גזרים פרוסות 1קופסא חומוס מסננים ושומרים את נוזל החומוס מחממים מחבת עם כף שמן ומוסיפים את העגבניות מערבבים 3-4 דקות מוסיפים את הגזר מערבבים ל2-3 דקות מתבלים ב.. רבע כף פלפל שחור רבע כף כמון חצי כף כורכום חצי כף פפריקה בשמן 3 כפות רסק עגבניות […]
עוף ברוטב אדום עם אפונה ירוקה עגבניות שרי וקוביות גזר
כ20 עגבניות שרי חצויות 6 חלקי עוף 3 גזרים קוביות 1 בצל פרוס 400 גרם אפונה ירוקה(קפואה) מחממים סיר עם כף שמן שמים את העוף וצורבים מ2 הצדדים כשעוף צרוב להוציא לצלחת בצד מוסיפים לסיר הבצל ואת העגבניות ומטגנים כ3-4 דקות מוסיפים את קוביות הגזר מערבבים כ2-3 דקות מתבלים ב… כף תערובת השף(אהרוני) חצי כף […]
מרק גזר עם נגיעות פתיתי כרובית.איטריות ובורגול דק
1 בצל מגורד 2 גזרים בינונים מגורדים כוס איטריות כוס פתיתי כרובית 2 כפות בורגול דק ההכנה מחממים סיר עם כף שמן מוסיפים את הבצל לטיגון קצר2-3 דקות מוסיפים את הגזר מערבבים כ5 דקות מתבלים ב.. כף אבקת מרק חצי כף שום כתוש חצי כף חוואיג מערבבים כדקה מוסיפים מים בגובה הירקות מגיעים לרתיחה מכסיםומבשלים […]
מרק עדשים ירוקות ואורז
כוס עדשים אחרי השריה כוס אורז שטוף בצל בינוני קצוץ כמה עלי כוסברה קצוצה 2 כפות מרק עוף כף פלפל שחור גרוס בסיר מטגנים את הבצל מוסיפים את העדשים מאדים ל2/3 דקות מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה למשך חצי שעה מוסיפים את האורז ועוד 2כוסות מים ומתבלים במרק עוף […]
פיתות במחבת{לישה ידנית}
כוס חד פעמי חם 3.5 כוסות קמח חצי כף מלח כף סוכר כף שמרים רבע כף משפר אפיה 2 כפות שמן זית 1 1/2 – 1 ו3/4 כוסות מים ללוש כ6-7 דקות הבצק צריך להיות אחיד ורך מנוחה כשעה או עד הכפלת הנפח להוציא אוויר ולחלק לכדורים(13) לקחת דף אפיה לסמן את קוטר המחבת ולגזור […]
פרוסות בטטה בתנור עם עלי רוזמרין
בקערה 3 בטטות פרוסות רבע כף מלח גס 2 כפות שמן זית עלי רוזמרין מ3 גבעולים מערבבים ושמים בתבנית עם דף אפיה 200 מעלות עד שהן מוכנות אם צריך אז להפוך לצד שני את הפרוסות
סלמון מצופה בתנור
קערה 1 הכנת הבלילה לציפוי 1 כפות מיונז 1 כפות רוטב סצואן(קנור) 1כפות צילי מתוק כף חרדל דיזון 1רוטב שום ועישבי תיבול(קנור) מערבבים היטב קערה 2 פירורי לחם מוזהבים עם שומשום הכנת הסלמון חורצים 2 חתיכות סלמון לאורך ולרוחב את מה שנשאר מהבלילה בערך 2 כפות מורחים על הסלמון בחריצים ומעל ומפזרים מעל מהפירורי לחם […]
כרוביות מצופות תנור
הכנת הכרוביות מבשלים כרובית בינונית בסיר עם מים כ15 דקות מסננים וחותכים לפרחים קערה 1 הכנת הבלילה לציפוי 2 כפות מיונז 2 כפות רוטב סצואן(קנור) 2 כפות צילי מתוק כף חרדל דיזון כף רוטב שום ועישבי תיבול(קנור) מערבבים היטב קערה 2 פירורי לחם מוזהבים עם שומשום טובלים את פירחי הכרובית בבלילה ואז טובלים בקערת פירורי […]
לאפות במחבת
כוס חד פעמי חם 4.5 כוסות קמח חצי כף מלח חצי כף שמרים 3 כפות שמן כוס וחצי מים חמימים לשים הכל יחד כ6-7 דקות מנוחה כשעה מחבת קוטר 30 גוזרים 2 דפי אפיה בקוטר המחבת משמנים את הדף קורצים מהבצק כדור וביידים משומנות פותחים על הדף העגול מחממים את המחבת כשהיא חמה לוקחים את […]
אורז עם ירקות
כל הירקות קצוצים כוס חד פעמי חם חצי כוס אורז בסמטי שטוף ומסונן 1 בצל 1 גזר גדול חצי פלפל אדום חצי פלפל ירוק בהיר חצי פלפל צהוב מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית מוסיפים את הבצל ל2-3 דקות טיגון מוסיפים את הגזר מערבבים מוסיפים את הפלפלים מערבבים 3-4 דקות מתבלים ב.. חצי כף […]
עוגת קפה אגוזים וקינמון
בקערה מערבבים כוס גדושה קמח תופח עם חצי כפית אבקת קקאו בקערת המיקסר מקציפים 2 ביצים וחצי כוס סוכר מוסיפים בהדרגה חצי כוס שמן חצי כוס מים עם כפית נס קפה מגורען מוסיפים את הקמח המעורבב עם הקקאו מערבבים עד הטעמה של הקמח בכוס מערבבים שליש כוס אגוזים טחונים ושליש כפית קינמון משמנים תבנית אינגליש […]
עוגת בטעם מנגו בציפוי פרוסות שקד
בקערת המיקסר מקציפים 2 ביצים חצי כוס סוכר בהדרגה מוסיפים חצי כוס שמן חצי כוס מיץ מנגו 1.5 כוסות קמח תופח גרידת תפוז(לא חובה) גרידת לימון(לא חובה) מערבבים עד שהקמח נטמע בבלילה משמנים תבנית יוצקים את הבלילה מסדרים מעל הבלילה פרוסות שקד 180 מעלות כ30/35 דקות בוזקים אבקת סוכר כשהעוגה מצטננת
עוגיות קליצ'ה פרח/עגולות בציפוי שומשום
הבצק בקערת המיקסר שמים חצי ק"ג קמח חצי כוס שמן 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל תבלין קליצ'ה חצי כפית שמרים חצי כוס סוכר חצי מרגרינה(100 גרם) מתחילים ללוש לאחד את החומרים בהדרגה מוסיפים חצי כוס מים עד לקבלת בצק אחיד ורך התפחה כחצי שעה לשים את הבצק שוב ומתחילים בהכנת העוגיות מרדדים את הבצק […]
עוגת לב בטעם אננס עם שוקולד ציפס
1 ביצה 2 כוסות קמח 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל כוס סוכר חופן שוקולד ציפס מקומחים כוס מיץ בטעם אננס 3/4 כוס שמן מקציפים ביצה וסוכר מוסיפים את השמן והמיץ לאחר דקה מוסיפים קמח.סוכר וניל ואפיה מטמיעים את הקמח ומוסיפים את השוקולד ציפס מערבבים היטב לוקחים תבנית השתמשתי בתבנית לב מקרטון אז אין צורך […]
לחמניות סהרונים בציפוי מים פעמיים
בקערת המיקסר 4 כוסות קמח 1 כף שמרים 2 כפות סוכר כוס מיים חמימים 2 כפות שמן מתחילים לחשוש ובהדרגה מוסיפים את החצי כוס מים לאחר כ5 דקות לישה מוסיפים כפית מלח וממשיכים ללוש כ4 דקות התפחה כשעה מחלקים לכדורים(11) כל כדור מרדדים מגלגלים כרולדה חצי מהבצק בחצי השני עם מכשיר חיתוך צורה או סכין […]
מיקס מעמולים (עיגול.משולש.לב ומגולגלות)
בקערת המיקסר שמים 2 כוסות קמח 1 כוס סולת 1 מחמאה(200 גרם) חצי שקית אבקת אפיה כפית תמצית וניל 3 כפות שמן חצי כוס מים ללוש הכל לבצק אחיד ורך לעטוף בנילון ולהכניס למקרר כחצי שעה הכנת העיגולים הכנת המלית בצלחת שמים חצי שקית ואקום תמרים עם כף שמן שמים במיקרוגל לחצי דקה מוסיפים חצי […]
בייגלה שומשום/מקלות זעתר/פיתה שום
הבצק 4 כוסות קמח כף שמרים 3 כפות סוכר כף מלח 3 כפות שמן 1.5 כוסות מים חמימים בקערת המיקסר שמים קמח.שמרים .סוכר כוס מים ואת השמן לשים כ5 דקות מוסיפים את המלח ולשים כ4 דקות נוספות התפחה כשעה הכנת בייגלה שומשום מכינים שתי קערות 1 לשומשום 2 למים קורצים חלק מהבצק מרדדים וקורצים בעזרת […]
קרוטונים ביתים
תוספת לכל מרק 1 חלה גדולה חתוכה לפרוסות ואז לקוביות שמים בתבנית מרופדת 240 מעלות מחייב בדיקה כל כמה זמן שלא יישרפו
בורגול עם טימין
הכנת הבורגול בקערית שמים חצי כוס בורגול עבה מוסיפים מים רותחים לאחר כחצי שעה שוטפים ומסננים מחממים סיר עם קצת שמן מוסיפים את הבורגול ומטגנים אותו 2-3 דקות מוסיפים קורט מלח קורט טימין מערבבים היטב ל1-2 דקות נוספות מוסיפים חצי כוס מים רותחים מגיעים לרתיחה מנמיכים את האש ומכסים את הסיר ל5 דקות או יותר […]
חזה עוף ברוטב שזיפים
הכנת חזה עוף שמים בקופסא 300 גרם חזה עוף פרוס מוסיפים כף רוטב שזיפים מערבבים היטב מכניסים למקרר לשעה או יותר מחממים פלנצ'ה עם התזה של שמן צורבים היטב מ2 הצדדים ומוציאים לצלחת עם נייר סופג
עלים של סיגר{הכנה ביתית]
בקערה שמים 2 כוסות מים 2 כוסות קמח כף שטוחה מלח מערבבים עם מטרפה היטב שלא יהיו גושים מנוחה כ40 דקות מחממים מחבת מתיזים קצת שמן ומנגבים עם נייר את כל המחבת עם כוס מידה לוקחים מהבצק שמים במחבת ועם מברשת צביעה מברישים את הבצק על כל המחבת מחכים 1-2 דקות רואים שהדפנות נפרדות מהמחבת […]
עוגה חלבית(שמנת) בציפוי גנאש ובקישוט חצאי אגוזי מלך
במיקסר מקציפים 4 ביצים כוס סוכר כ5 דקות לקצף בהיר מוסיפים.. 3 גביעי שמנת 1 יוגורוט 2 כפות קורנפלור 2 כפות אינסטנט פודינג וניל מקציפים להטמעה אחידה בסיס העוגה מערבבים ביחד 250 גרם ביסקויט טחון עם 100 גרם חמאה מומסת שמים את הביסקוויט בתבנית ומהדקים היטב מעל שופכים את בלילת השמנת מכניסים לתנור שחומם מראש […]
פיתות מטוגנות
בקערת המיקסר 4 כוסות קמח כף שמרים חצי כף מלח חצי כף סוכר כוס ורבע עד וחצי מים חמימים ללוש כ6-7 דקות לבצק רך התפחה כשעה להוציא אוויר ולהתפיח כחצי שעה לקרוץ עיגולים לשמן אותם מנוחה כ10-15 דקות לרדד בין 2 עיגולים של דף אפיה בקוטר המחבת מקמחים את הפיתה עם היד מותחים את הפיתה […]
סלט סלק בתיבול מלח ולימון
6 סלקים שטופים שמים אותם בסיר מים מבשלים כשעה או יותר עד שהסלקים רכים נותנים להם להתקרר מקלפים אותם עם הגלגלת המשוננת העגולה של העוגיות חותכים אותם מתבלים במלח ולימון (ככה אוהבים אצלי) מי שרוצה מוסיף פלפל שחור וקצת ירק קצוץ
טורטיות אפויות בתנור ב2 מילויים שונים
חצי חבילה טורטיות במלית גבינה+ממרח עגבניות מיובשות בציפי ביצה ושומשום חצי חבילה טורטיות במלית גבינה+טפנד זיתי קלמנטה בשמן בציפוי ביצה וקצח 1חבילה טורטיות מלית הגבינה 100 גרם פטינה 200 גרם צפתית 50 גרם מוצרלה מגורדת 20 פרמזן מגורד 30 גבינה צהובה מגורדת לערבב הכל היטב יחד לחלק ל2 קערות לקערה 1 להוסיף כף ממרח עגבניות […]
פחזניות_מתכון של אתי כהן – מאסטר מתכונים
כוס וחצי מיםחצי כוס שמןמעט מלחמבשלים על הגז לרתיחה מורידים לרגע מוסיפים בבת אחת כוס ו 3/4 קמח רגיל מחזירים לגז ומערבבים טוב טוב עד לספיגה מלאה של הקמח ועד שהבצק נפרד מהדפנות..מעבירים לקערה ומצננים היטבמתחילה להוסיף ביצה 1 הבצק כאילו יתפורר לא לפחד זה אומר שהוא טוב מטמיעים את הביצה עד שהבצק מתאחד שוב […]
חלות קטנות חגיגיות_מתכון של אוצרה ברזלי
מנחה רב תחומית , מאמנת ומלווה לצמיחה והתפתחות אישית.לחשיבה חיובית, איכות חיים ואושר, יוצרת קוד האושר ושיטת ש.מ.ח.ה ב-מנהלת סדנאות חיים ואושר 052-6645388 רשימת המצרכים:1 קילו קמח2 כפות שמרים יבשים1 כף אבקת אפייה2 כפות סוכר( לחלות מתוקות אפשר להכפיל את הכמות)2 ביצים1/2 כוס שמן ( קנולה)2 כוסות מים פושרים1 כף מלח המצרכים לציפוי:1 ביצהכרבע כוס שומשום1-2 […]
מתכון כתוב + סרטון להכנת קובה בורגול_מתכון של רותי בגדדי
לבצקשתי כוסות בורגול לשפוך מים חמים מעל הבורגול בערך בשני סנטימטר. כשקצת מתקרר להוסיף שלוש כוסות סולת (כוס אוניברסאלית),כוס קמח,להוסיף כף שטוחה מלח שתי כפות שמן , ולערבב .הבשרלטגן שני בצלים , ולהוסיף בשר טחון בערך קצת יותר מחצי ק"ג,להוסיף תבלינים מלח פלפל שחור פפריקה קינמון כשזה מוכן, לקחת חתיכה מהבצק כמו בסרטון לשים בבצק […]
ספינז_מתכון של המטבח של יפה רייפלר מתכונים
המתכון של יפה רייפלר(פרווה)המצרכים:800 גרם קמח2 כפות שמרים יבשים2 כפות סוכרקורט מלח1 כף וודקה1/2 ליטר מים חמימים*שמן לטיגון עמוק ההכנה:להתפיח את השמריםעם סוכר ומעט מים חמימים.להוסיף את הקמח, מלחוהמים בהדרגה תוך כדי לישה ..ללוש לבצק רך ודביק.לכסות את הקערה עם הבצק ולהתפיח כשעה.לשמן ידיים ולקרוץ חתיכת בצק ליצור בה חור באמצע ולטגן בשמן חם עד […]
עוגיות עם אופן אפייה מיוחדת … פריכות וטעימות לא רק אותו יום_מתכון של תהילה גיל
חומרים:200 גר'מרגרינה/חמאה רכה מאוד1 כוס סוכר חום /לבן2 ביצים1 סוכר וניל1 כפית אבקת אפיה1 כפית חומץקורט מלח1 כוס שוקולד צ'יפסחצי קילו קמח (3.5 כוסות מידה) אופן ההכנה:מומלץ להכין במקצף ידני….עם הוספת הקמח לערבב ביד.1 . לתוך קערה לשים את המרגרינה עם הסוכר ולהקציף לקבלת קצץ תפוח מעט….2 . להוסיף את הביצים אחת אחת…(לא יחד) להקציף […]
טורט ..של אמא ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח
להקציף 6 חלבונים עם כוס וחצי סוכר לסירוגין לקצף חזק .להוריד מהמיקסר ולערבב בצורת עטיפה : 6 חלמונים,3/4 כוס שמן,כוס מיץ תפוזים,1 סוכר וניל,2 כוסות קמח ,1 אפיה .כל חומר לערבב עד להבלעה לשפוך לתבנית משומנת ולהשאיר מעט להוסיף כף קקאו לערבב ללא גושים ,לשפוך לתבנית ולקשקש עם מזלג 180 מעלות כ45 דקות .
עוגת תפוחים משגעת ❤_מתכון של אילנה בוכריס
4 תפוחים קצוצים לקוביות קטנות או לגרד גס.חצי כוס אגוזים קצוציםחצי כוס סוכר חום( שתיה קרה)חצי כוס סוכר2 כפות מיץ מלימוןכף קינמוןלהניח הכל בקערה .לערבב ולהניח בצד. להכנת העוגה-4 ביצים Lחצי כוס סוכר (שתיה חמה)כוס שמן1 סוכר ונילחצי כוס מים1 אבקת אפיה2 כוסות קמח. ההכנה-1) בקערת המקסרלהקציף את הביציםלקצף בהיר ותפוח.ולהוסיף את הסוכר.להנמיך מהירות ולהוסיףאת […]
שערות קדאיף עם קצפת,פיסטוקים וסירופ שוקולד😋_מתכון של גלית נחמן
מצרכים ל-6 כוסיות:1/4 חבילה של שערות קדאיףחצי מרגרינה מומסת2 כפות אבקת סוכרכוס מים עם כף סוכר מומסתחצי קופסא של שמנת מתוקה לקישוט:סירופ שוקולדומעט שיבריי פיסטוקים אופן ההכנה:להמיס את המרגרינה ולשפוך מעל לשערות הקדאיףלהוסיף את 2 כפות אבקת הסוכרלערבב ולסדר בכוסיות משומנותלאפות עד להזהבהבמקביל להקציף חצי שמנת מתוקה עם כף סוכר בערךכשהשערות קדאיף מזהיבותלהוציא מהתנור ולקררורק […]
רוגעלך מושלמים במילוי נוטלה 😋_מתכון של סמדר ואלי וקנין
✍🏻מצרכים לבצק2 ביצים90 גרם סוכרכף שמרים1 שמנת חמוצה500 גרם קמחחמאה רכה ✍🏻מצרכים למילוינוטלה/שחר3 כפות קקאו, 50 גרם חמאה מומסת ו2 כפות סוכר חום לערבב הכל ✍🏻 אופן ההכנהללוש את כל המצרכים ביחד במהירות נמוכה מלבד החמאה, את החמאה להוסיף לאחר כמה דקות של לישהלעלות מהירות ולהמשיך ללוש.ולהכניס ללילה למקרר.לרדד על משטח מעט מקומחלצורת מלבן למרוח […]
עוגת גזר,תפוח ותפוז_מתכון של אורנה ועלני
החומרים:🔥🔥2 ורבע כוסות קמח מנופה1 שקית אבקת אפייה1 קופסא אינסטנט פודינג וניל3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרירבע כוס מיץ לימון סחוט טרי1 כף גרד לימון1 כף גרד תפוז2.5 תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות1 כוס גזר מגורד דק5 ביצים מופרדותקורט מלח1 ורבע כוסות סוכר1 שקית סוכר וניל3/4 כוס שמןקישוט🔥🔥אבקת סוכר הכנה🔥🔥להקציף חלבון ומלח ,בהדרגה להוסיף,סוכר וסוכר […]