פשטידת ברוקולי_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה

חומרים :⚘roz חבילת ברוקולי סנפרוסט1 בצל3 ביצים1 תיבולית עשבי תיבולחצי כפית מלח3 כפות מיונזחצי כפית פלפל שחור1 גבינה לבנה1 קוטג'3 כפות קמח1 אבקת אפיהרבע כוס גבינה צהובהרבע כוס פירורי לחם2 כפות שמן זיתאופן ההכנה:לטגן בצל לסנן ברוקולי לחתוך להשאיר כמה שלמים למעלה לערבב גבינות ביצים לתבל בניפרד לפזר בתחתית משומנת פירורי לחם לשים את המלית […]

עוגת טורט שכבות עם קצפת ליום הולדת צמחית_מתכון של טובה ניסים

חומרים. תבנית 266 בצים מופרדות.כוס וחצי סוכר+2 שקיות סוכר וניל.חצי כוס שמן.כף תמצית וניל.2 כוסות קמח+ 1 שקית אבקת אפיה. אופן ההכנה. להקציף חלבונים עים הסוכר לקצף לבן .להוסיף את החלמונים עם תמצית הווניל והשמן. להקציף לקצף תפוח.ובעדינות לשים את הקמח אבקת אפיה בצורת קיפול.לשמן תבנית.ולאפות בחום 170 כ..45 דקות לבדוק שהקסם יבש לקרר לפרוס […]

עוגת תפוזים😋🌨☔_מתכון של ברכה זולינג

כוס סוכרכוס קמח תופחכוס שמןכוס תפוזים1 כף גדושה אינסטנט וניל2 כפות 3 כפות שוקולד מגורר.או שוקו ציפס.4 כפות גדושות קוקוס. שקית סוכר וניל4 ביצים גדולותבקערה להקציף שמן.תפוזים סוכר.סוכר וניל.שמן. ביצים.לקצף תפוח.ואז להוסיף את שאר המיצרכים.איסטנט וניל .קוקוס .קמח שוקולד.לחמם תנור ליפני 180 מעלות אצלי 40 דקות.

עוגת וניל וממרח חלבה_מתכון של טובה ניסים – מאסטר מתכונים

חומרים.6 בצים מופרדות.כוס סוכר.2 כוסות קמח.2 שקיות סוכר וניל.1 שמנת מתוקה וניל.1 אבקת אפיה.חצי כוס שמן.2 כפות ממרח חלבה.2 כפות קוקוס.אופן ההכנה.בקערת החלמונים לשים את השמן ולערבב.בקערה שניה לשים קמח קוקוס אבקת אפיה.לערבבלהקציף חלבונים עם הסוכר קצף לבן לה6סיף את החלמונים עם השמן להמשיך להקציף לקצף תפוח.להאט מהירות להוסיף חלבה. ובעדינות את הקצפת מתוקה בטעם […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת בייגלה ממולא בגבינות נמס בפה_מתכון של ירדנה ג'נאח

לבצק:4 וחצי כוסות קמח אוסם( תופח ) 200 גרם חמאה רכה ,1 קופסא גבינה לבנה 5%,1 ביצה ,רבע כוס מים .עם הבצק דביק מעט להוסיף בכפות קמח.לעבד ליצור כדור ולהכניס למקרר לשעתיים שלוש או ללילה למילוי :200 צפתית ,200 בולגרית,100 כנען, וחופן צהובה מגורדת .כף קורנפלור,20 גרם חמאה רכה ,1 ביצה .מילוי מושלם ❤לחלק את […]

פיתות בתנור_מתכון של אוצרה ברזלי

מנחה רב תחומית , מאמנת ומלווה לצמיחה והתפתחות אישית.לחשיבה חיובית, איכות חיים ואושר, יוצרת קוד האושר ושיטת ש.מ.ח.ה‏ ב-‏מנהלת סדנאות חיים ואושר‏ 052-6645388 רשימת המצרכים:1 קילו קמח2 כפות שמרים יבשים2 כפות סוכר2 כוסות מים פושרים1/2 כוס שמן1 כפית מלח אופן ההכנה:1.לערבב את כל מצרכי הבצק וללוש במיקסר או ידנית עד לקבלת בצק חלק.2.להעביר להתפחה בקערה מכוסה […]

עוגיות אגוזים(צורות) סהרונים.ריבועים ועגולים

הבצק 4 כוסות קמח 100 גרם חמאה חצי כוס שמן חצי כוס מיץ תפוזים 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל 3 כפות סוכר 3/4 כוס אגוזי מלך טחונים לשים הכל יחד לבצק מרדדים את הבצק על מישטח מקומח מקמחים שבלונה לסהרון או ריבוע מהדקים לבצק לוחצים על השבלונה(סהרון.ריבועים) להרים ולחלץ את הצורות לתבנית עם דף […]

לחמניות עגולות בציפוי של הברשת מים(פעמים)

הבצק 4 כוסות קמח כף שמרים 2 כפות סוכר 2 כפות שמן חצי כף משפר אפיה כוס וחצי מים חמימים לשים הכל יחד כ5 דקות מוסיפים כפית מלח ולשים כ3 דקות נוספות מנוחה כשעה מחממים תנור ל180 מעלות מורידים בצק למישטח עבודה להוציא אוויר מחלקים את הבצק לכדורים מעצבים כל כדור לצורה עגולה של לחמניה […]

סלט בורגול עגבניה וירק

משרים כוס בורגול עם מים רותחים כשעה ומסננים לקערה קוצצים חסה שלמה בינונית חבילה פטרוזליה חבילה כוסברה חבילה בצל ירוק חצי צרור שמיר 3 עגבניות מתבלים ב.. 3 כפות שמן זית 3 כפות לימון חצי כף תבלין סומאק חצי כף מלח מערבבים היטב

סלט כרוב לבן וסגול במיונז

  מגרדים חצי כרוב לבן חצי כאוב סגול שוטפים היטב ומסננים מוסיפים כ3 כפות מיונז כף לימון רבע כף מלח מערבבים היטב מכניסים למקרר עד הארוחה בתאבון

לביבות ברוקולי תפו'א ובצל מטוגנות

בקערה שמים רבע שקית פתיתי ברוקולי מוסיפים (את הכל טוחנים) 1 בצל סגול 1 בצל לבן 4 תפוחי אדמה בינונים צרור פטרוזיליה חצי ראש שום 2 ביצים 2 כפות אבקת מרק 4 כפות פירורי לחם כף שומשום רבע כפית פלפל שחור רבכ כפית כמון רבע כפית מלח לערבב הכל להשאיר למנוחה 10 דקות לסחוט נוזלים […]

סלט חצילים עם בצל ומלפפון חמוץ

בתבנית שמים 1 חציל קוביות מתובל ב.. חצי כפית מלח 2 כפות שמן זית חצי כפית תבלין בזילקום 200 מעלות כחצי שעה שמים בקערה ומוסיפים 3 מלפפונים חמוצים קצוצים 1 בצל קצוץ 2 כפות מיץ לימון רבע כפית מלח מערבבים הכל יחד

מגולגלות פילו במילוי קקאו קינמון ואגוזים

8 דפי פילו מופשרים 1.בצלוחית מערבבים 2 כפות שטוחות קקאו 6 כפות סוכר חצי כפית קינמון 2.בצלוחית נוספת שמים.. כוס וחצי אגוסי מלך טחונים מחממים תנור ל190 מעלות ההכנה שמים דף פילו אחד על מישטח עבודה מרססים או מורחים שמן זית שמים דף פילו נוסף מעל הדף במישטח העבודה מרססים או מורחים אותו בשמן זית […]

לביבות תפו'א עם בצל ירק בזילקום ושומשום

  את הכל טוחנים בפולסים. לא מחית 4 תפוח אדמה 1 בצל צרור כוסברה 2 ביצים כף שום כתוש כף אבקת מרק חצי כף בזילקום(יבש) רבע כפית פלפל דחור רבע כפית כמון 4 כפות פירורי לחם כף שומשום לערבב הכל מנוחה 10 דקות לסחוט נוזלים לחמם מחבת עם שמן בגובה חצי מהלביבה לוקחים מהעיסה סוחטים […]

בייגלה שומשום/ שום

  הבצק 3.5 כוסות קמח כף שמרים 2 כפות סוכר 3 כפות שמן כפית מלח כוס מים חמימים בקערת המיקסר שמים הכל חוץ מהמלח לשים כ5 דקות מוסיפים את המלח לשים כ3 דקות נוספות מכסים בנילון ומגבת מנוחה כשעה דקות מכינים קערת מים קערת שומשום מחלקים לכדורים(10) ×××× בייגלה שומשום… עם אצבע עושים חור בכדור […]

כדורי אורז במילוי גבינה מטוגנים

מחממים סיר עם 2 כפות שמן מוסיפים 2 כוסות מים וכוס אורז ריזוטו(עגול) חצי כפית מלח מבשלים כ10 דקות קוצצים חצי סלסלת פיטריות ממיסים במחבת 30 גרם חמאה מוסיפים כפית שום כתוש קורט מלח מוסיפים את הפיטריות ומערבבים מס' דקות כשהאורז מוכן לכבות את הגז להוסיף לאורז את הפיטריות 100 גרם מוצרלה מגורדת 100 גרם […]

קציצות עם אפונה וגזר ברוטב אדום

  הכנת הקציצות 1/2 ק'ג בשר טחון 1 בצל קצוץ חופן פטרוזיליה קצוץ חצי כף מלח 1 ביצה כף שטוחה שום כתוש חצי כף חוואיג מערבבבים היטב ויוצרים כדורים שמים במקרר עד ההכנה 4 גזרים חתוכים לעיגולים 1 בצל קצוץ 8 עגבניות קלופות ומרוסקות 1/2 שקית אפונה קפואה שטופה ומסוננת בסיר עם 2 כפות שמן […]

בייגל שומשום/פיצוחים

  ציפוי 1.צלחת עם שומשום 2.צלחת עם פיצוחים מעורבבים הפיצוחים… כף אגוזי מלך קצוצים כף אגוזי לוז קצוצים כף שקדים טחונים כף בוטנים טחונים כף פיסטוק טחון כף פקאן טחון הבצק שמים בקערה כף שמרים כוס וחצי מים חמימים ל3 עד4 דקות בצד בקערת המיקסר 3.5 כוסות קמח 4 כפות סוכר 3 כפות שמן זית […]

עוגיות שוקולד ציפס(levain)

  3 כוסות פחות 2 כפות קמח(400גרם) כפית אבקת אפיה 1/4 כפית סודה לשתיה 1.5 כפית מלח 3/4 כוס סוכר חום 225 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות 1/2 כוס סוכר לבן 2 ביצים כפית תמצית וניל 2 כוסות שוקולד ציפס במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה עם סוכר לבן וחום לקבלת תערובת אחידה מוסיפים […]

גלילות חציל ובשר ברוטב עגבניות

  2 חצילים פרוסים בעובי 1סמ' מחממים מחבת פסים מתיזים שמן ושמים פרוסות צורבים בצד אחד מתיזים מעל החצילים שמן והופכים לצריבה בצד השני כך צורבים את כל הפרוסות ושמים בצד להצטננות הכנת הבשר.. חצי קג' בשר טחון חצי פלפל אדום קצוץ חצי פלפל ירוק קצוץ 1 בצל קצוץ צרור כוסברה קצוץ ומתבלים ב.. כף […]

עוגת שבלולי פירות ,קקאו ,קינמון ובוטנים טחונים

  מלית הפירות . מקלפים כ20 פירות(נקטרינה.אפרסק. שזיף אדום) פורסים לפרוסות שמים בקופסא מוסיפים.. כף סוכר חום חצי כפית קינמון מערבבים ושמים במקרר לפני ההכנה מוציאים מנקזים נוזלים מלית הקקאו בצלחת שמים 3 כפות קקאו חצי כפית קינמון כף סוכר חום מערבבים כוס בוטנים טחונים הבצק 4 כוסות קמח חצי כוס שמן חצי כוס מיץ […]

עוגיות קוואקר

  כוס שיבולת שועל..דקה כפית א.אפיה 3 כפות קמח מלא 2 כפות סוכר חום 1 ביצה כפית דבש 2 כפות טחינה גולמית 1/3 כוס שמן קורט קינמון מערבבים הכל יחד לעיסה אחידה בידיים רטובות יוצרים כדורים (21) מסדרים אותם ברווחים בתבנית עם דף אפיה משטחים קלות כל כדור 180 מעלות כ15 דקות

עלי סיגר ביתיים

  בקערת המיקסר שמים 2 כוסות מים כוס וחצי קמח כפית חומץ כפית שמן מקציפים לבלילה אחידה מחממים מחבת נון סטיק מורחים במברשת מהבלילה על המחבת שכבה דקה כשהעלה משנה את צבעו להוציא לצלחת לקרר את המחבת ושוב למרוח מהבלילה כך מכינים עלי סיגר מכל הבלילה

עוף בצל ושמיר בגריל

  5 חלקי עוף מסודרים בתבנית מערבבים יחד.. כף שמן כפית גריל עוף כפית א.מרק עוף כפית פפריקה מתוקה חצי כפית א.שום 5 עלי נענע יבשים כפית צילי מתוק רבע כוס מים מערבבים ושופכים את הרוטב על העוף פורסים בצל ושמים מעל מפזרים מעל עלי שמיר מוסיפים לתבנית חצי כוס מים מכניסים לגריל 200 מעלות […]

מטבוחה בחריפות מעודנת

  קילו עגבניות קלופות ומרוסקות 1 פלפל אדום קצוץ 1 פלפל ירוק קצוץ 6 שיני שום קצוצים 3 פלפלים חריפים קצוצים ההכנה במחבת שמים את העגבניות מאדים את הנוזלים מהעגבניות מערבבים מידי פעם כשהנוזלים מתאדים מוסיפים את.. הפלפלים והשום הקצוץ מערבבים מס' דקות מוסיפים חצי כוס שמן רבע כף כמון כף פפריקה מתוקה חצי כף […]

שבלולי/מקלות גבינה ממלוואח

  1 חבילת מלוואח מופשר(6 יחידות) כ100 גרם גבינת פטאקי כ100 גרם גבינה צהובה מגורדת פלפל ירוק קלוי הכנת שבלול גבינה מרדדים מלוואח שמים בצד הקרוב מהגבינות והפלפל מקפלים מקדימה ואז מהצדדים לגלגל כשבלול ולשים בתבנית על דף אפיה באותה צורה מכינים את שאר המלוואח הכנת מקלות גבינה מרדדים מלוואח מורחים ביצה מעל מפזרים גבינה […]

עוגת גבינה (ללא הפרדת ביצים)

4 ביצים 3/4 כוס סוכר 1 ו3/4 כוסות קמח תופח 1.5 שקית סוכר וניל 3/4 כוס שמן 1 אינסטנט פודינג וניל 500 גרם גבינה לבנה ××××××× בקערה מקציפים ביצים שלמות עם סוכר וסוכר וניל לקצפת בהירה ותפוחה מוסיפים בזילוף את השמן. ומערבבים ומוסיפים בהדרגה אינסטנט וקמח מערבבים עד להטמעה מוסיפים את הגבינה ומערבבים בתנועת קיפול […]

ליפתן פירות

בסיר שמים 3 ליטר מים 3/4 כוס סוכר כשהמים מגיעים לרתיחה מוסיפים 700 גרם פירות חתוכים (אפרסק.נקטרינה.תפוח.שזיף) כוס ענבים ירוקים ואדמים חצויים ל2 מערבבים מכסים ומבשלים כ30/40 דקות מצננים ומכניסים למקרר מגישים קר נ.ב אם רוצים אפשר להסמיך עם 4 כפות ג'לי (רצוי תות) לאחר כ10 דקות בישול

פרוסות בשר עם סלרי פלפלים ירוקים ועגבניות בניחוח שמיר

חצי קג' בשר (מס' 5) 2 פלפלים ירוקים גדולים רצועות 6 גבעולי סלרי נקיים רצועות 6 עגבניות קלופות קוביות 6 שיני שום חצויים ל2 רבע צרור שמיר קצוץ את הבשר פורסים לפרוסות מתבלים במלח פלפל שחור במחבת עם כף שמן צורבים את פרוסות בשר משני הצדדים ומוצאים לצלחת ×××××× מחממים סיר עם 2 כפות שמן […]

סלט פלפלים ועגבניות מבושל

  קולים 5 פלפלים בפלנצ"ה מקלפים.שוטפים וחותכים 4 עגבניות קוביות ראש שום קצוץ צרור כוסברה קצוץ מחממים מחבת עם 3 כפות שמן מוסיפים את העגבניות מערבבים ומטגנים כ5 דקות מוסיפים את השום לאחר מס' דקות מוסיפים 1 כף שטוחה מלח חצי כף פלפל שחור חצי כף כמון רבע כוס מים 1 רסק עגבניות קטן מערבבים […]

עוגיות מגולגלות/ קוראסון קקאו ןקינמון

1 קג' בצק עלים מרודד(מוכן) מערבבים . רבע כוס סוכר חצי כוס קקאו כפית קינמון אגוזים קצוצים(למי שרוצה) הכנת המגולגלות מחותכים חצי מהבצק מרדדים קלות מפזרים מתערובת הקקאו מפזרים אגוזים מגלגלים לרולדה חותכים בסכין במרחקים שווים ברולדה משמנים תבנית שקעים שמים כל עיגול בשקע 180 מעלות כחצי שעה הכנת הקוראסון מרדדים את החצי השני חותכים […]

כעק עם קצח

  100 גרם מרגרינה רכה חצי קג' קמח חצי כוס מים חצי כוס שמן 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל 2 כפות סוכר חצי כפית מלח כף גדושה קצח לשים את הכל יחד לעיסה אחת מחלקים לכדורים(30גרם) שמים אותם בתבנית עם דף אפיה מורחים ביצה 180 מעלות 20/30 דקות

סלמון ובטטה בתנור

2 חתיכות סלמון 1 בטטה ההכנה… את הסלמון חורצים קלות בסכין לאורך ולרוחב את הבטטה חותכים ל4 חורצים קלות בסכין לאורך ולרוחב התיבול.. 2 כפות שמן זית קורט מלח חצי כף פפריקה מתוקה חצי כף תבלין מוכן. (לימון פרסי.פלפל שום)(אהרוני) קורט תבלין מוכן (עישבי תיבול לדגים)(אהרוני) מערבבים הכל יחד מורחים על הסלמון והבטטה מעל מפזרים […]

פיתות במחבת שילוב של קמח לבן וקמח מלא

הבצק.. 3.5 כוסות קמח לבן חצי כוס קמח מלא כף שמרים חצי כף משפר אפיה כפית סוכר כפית מלח 5 כפות שמן זית כוס ורבע מים חמימים ללוש הכל יחד כ8 דקות מנוחה כשעה ליצור כדורים (75 גרם) מנוחה כ20 דקות לפתוח על כדור לצורת פיתה פתיחה לפיתה עם מערוך או פתיחה עם כרית כף […]

ממולאים בבשר טחון ואורז (קישוא.עגבניה ועלי גפן)

  7 קישואים גדולים חפורים בחלק הפנימי שלהם במכשיר המיועד לזה 6 עגבניות נקיים מהחלק הפנימי שלהם עלי גפן בהתאם לעיסת הבשר שנשארת בקערה) הכנת המילוי…. חצי קג' בשר 2 כוסות אורז שטוף ומסונן חצי כף מלח חצי כף בהרט כף עלי נענע יבשים לערבב ביטב לעיסה אחידה הכנת הממולאים…… ממלאים 3/4 את הקישואים ואת […]

עוגת לחמניות בציפוי דבש

הבצק בקערת המיקסר שמים 4 כוסות קמח כף שמרים 2 כפות סוכר 2 כפות שמן כוס וחצי מים חמימים לשין כ5 דקות מוסיפים כפית מלח ולשים כ4 דקות נוספות מנוחה כשעה מחלקים לכדורים(11) מעצבים כל כדור ומסדריםבתבנית עגולה משומנת מערבבים ביחד כף דבש וכף מים מורחים על הלחמניות מנוחה כחצי שעה 180 מעלות כ25/30 דקות […]

אפונה ירוקה ברוטב אדום

1 בצל קצוץ 2 כוסות אפונה קפואה 1 קופסא רסק עגבניות קטנה ההכנה בסיר עם כף שמן מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה מוסיפים את רסק העגבניות מערבבים מס' דקות ומוסיפים כף שטוחה פפריקה מתוקה רבע כף מלח קורט פלפל שחור חצי כף שום כתוש מערבבים היטב מוסיפים את האפונה מערבבים ומוסיפים מים שיכסו את […]

פיתות זעתר/שום

  הבצק 4 כוסות קמח כף שמרים 4 כפות שמן כוס וחצי מים חמימים כף סוכר כפית מלח ללוש הכל במיקסר חוץ מהמלח כ5 דקות להוסיף את המלח וללוש 4 דקות נוספות תפיחה כשעה הכנת המריחה לזעתר חצי כוס שמן זית קורט מלח 3 כפות תבלין זעתר להשום חצי כוס שמן זית 3 כפות שום […]

עוגה בטעם מנגו בציפוי פרוסות שקד

בקערת המיקסר מקציפים 2 ביצים חצי כוס סוכר בהדרגה מוסיפים חצי כוס שמן חצי כוס מיץ מנגו 1.5 כוסות קמח תופח גרידת תפוז(לא חובה) גרידת לימון(לא חובה) מערבבים עד שהקמח נטמע בבלילה משמנים תבנית יוצקים את הבלילה מסדרים מעל הבלילה פרוסות שקד 180 מעלות כ30/35 דקות בוזקים אבקת סוכר כשהעוגה מצטננת

עוגת קפה אגוזים וקינמון

בקערה מערבבים כוס גדושה קמח תופח עם חצי כפית אבקת קקאו בקערת המיקסר מקציפים 2 ביצים וחצי כוס סוכר מוסיפים בהדרגה חצי כוס שמן חצי כוס מים עם כפית נס קפה מגורען מוסיפים את הקמח המעורבב עם הקקאו מערבבים עד הטמעה של הקמח בכוס מערבבים שליש כוס אגוזים טחונים ושליש כפית קינמון משמנים תבנית אינגליש […]

מרק סלרי גזר בצל ואיטריות

2 גזרים מגורדים 1 בצל מגורד צרור קטן סלרי (עלים וגבעולים) נקי שטוף כוס איטריות דקות וקטנות ההכנה בסיר מטגנים את הבצל עם כף שמן עד הזהבה מוסיפים את הסלרי הקצוץ והגזר(לא העלים) ומטגנים כ5 דקות מתבלים ב.. כף חוואיג כף מרק עוף מערבבים מס' דקות מוסיפים מים בגובה הירקות מבשלים כחצי שעה מוסיפים את […]

עוגת לב בטעם אננס עם שוקולד ציפס בציפוי אגוזי מלך וקישוט באבקת סוכר

  1 ביצה 2 כוסות קמח 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל כוס סוכר חופן שוקולד ציפס מקומחים כוס מיץ בטעם אננס 3/4 כוס שמן מקציפים ביצה וסוכר מוסיפים את השמן והמיץ לאחר דקה מוסיפים קמח.סוכר וניל ואפיה מטמיעים את הקמח ומוסיפים את השוקולד ציפס מערבבים היטב לוקחים תבנית השתמשתי בתבנית לב מקרטון אז אין […]

עוגיות קליצ'ה פרח/עגולות בציפוי שומשום

הבצק בקערת המיקסר שמים חצי ק"ג קמח חצי כוס שמן 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל תבלין קליצ'ה חצי כפית שמרים חצי כוס סוכר חצי מרגרינה(100 גרם) מתחילים ללוש לאחד את החומרים בהדרגה מוסיפים חצי כוס מים עד לקבלת בצק אחיד ורך התפחה כחצי שעה לשים את הבצק שוב ומתחילים בהכנת העוגיות מרדדים את הבצק […]

עוגת גבינה,אוראו ופררו רושה_מתכון של אורנה ועלני

עוגת יום הולדת🎈תודה לכל המברכים ליום ההולדת של הבת שלי,נטלי🎈בסיס:תבנית 26 מרופדת בנייר אפייה.יש להדק לתבנית:2 כוסות עוגיות אוראו טחון דקולחיצה אחת של תרסיס שמן.למלית:200 גר גבינת נויורק250 גר גבינה לבנה600 גר שמנת חמוצה1 פחית חלב מרוכז ממותק(בערך 400 גר)4 ביצים3/4 כוס עוגיות אוראו טחון דק5 חטיפי פררו רושה טחון1 קופסא אינסטנט פודינג וניל2 כפות […]

ביסקוצ׳יקוס….עוגיות מתקתקות וטעימות_מתכון של מרי שקד שירזי

מבחר מאפים ותבשילים – להזמנות : כנסו ל: המטבח של מרוש׳קה 1 ק״ג קמח1 מרגרינה – אני שמתי מזולה1 כוס שמן1 אבקת אפייה1 כוס מים1 כוס סוכרכפית קינמון אופן ההכנה : ללוש הכל לבצק, לתת לבצק לנוח (חצי שעה בערך ). לעשות עיגולים, למרוח ביצה ולפזר שומשום.לאפות כ35 דקות, בחום של 180 מעלות.טעימות, תכינו מרוש׳קה ❤️❤️

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת מלבי חם/קר _מתכון של ירדנה ג'נאח

אצלי קבוע במקרר.. 1 ליטר חלב,1 שמנת מתוקה ,4-5 כפות קורנפלור, 1/2 כוס סוכר ..לבשל ולערבב על הגז הכל יחד עד להסמכה .לקראת הסוף להוסיף 4-5 טיפות מי ורדים…לחלק לכלי הגשה ולצנן.להכניס למקרר לשעתיים שלוש..סירופ אדום : לבשל על הגז כ20 דקות 1/2 כוס סוכר,1/2 כוס מים ,וקורט צבע מאכל..או לקנות סירופ מוכן.בהצלחה .כל הסירטונים […]