עוגיות סהרונים_מתכון של סופיה אביטל

סהרוני כול טוב בהם' 😊😊 כול מה שנדרש – 10 דק עבודה, קערה אחת, כוס ח"פ אחת (הרגילה חם) ויש לנו כ60 עוגיות טעימות בטירוף ממצרכים שיש בכול בית!! בקערה: מצרכים: 200 גרם מרגרינה/או נטורינה/או חמאה רכה מאד. כוס א.סוכר. גרידה מחצי לימון. גרידה מחצי תפוז. קורט מלח. כפית א.אפיה. חצי כפית סודה לשתיה. כוס וחצי קמח […]

הסודות למופלטה המושלמת😋😋😋_מתכון של סופיה אביטל

ק"ג קמח. כף שמרים. כף מלח. 3 כוסות מים פושרים. בקערה נעשה ראש עיסה: כף שמרים. כף סוכר. כוס וחצי(ח'פ חם) מים פושרים. חצי כוס קמח. לפתוח את העיסה בעזרת הידיים עד לאיחוד. להניח לתפיחה בת 10 דק'. להוסיף את הקמח המים והמלח וללוש (אני אוהבת בידיים). ללוש היטב עד לקבלת בצק גמיש (מעט נדבק […]

פחזניות אקליירים מושחתים_מתכון של סופיה אביטל

(יש להשתמש בכוס ח'פ לשתיה קרה) לסיר נכניס:3/4 כוס שמן. כוס וחצי מים. כף וחצי סוכר. חצי כפית מלח עד לרתיחה. כשרותח להנמיך להבה ובמהירות להוסיף כוס ו3/4 קמח רגיל מנופה. לכבות את הגז. לערבב לכדור להוסיף כף וחצי א.אפייה ולהטמיע בבצק (הבצק צריך להיות ללא גושים). להעביר למיקסר (אני השתמשתי בידני), להוסיף 3 ביצים או […]

בורקס תורכי_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

קילו קמח מנופה ,כפית מלח,כפית חומץ ומים בערך עד 3 וחמי כוסות לבצק נעים.לחלק לכדורים ולהשרות ולכסות בשמן ללילה במקרר. לפתוח כל כדור לדק דק (לא על משטח זכוכית היה לי מעט קשה) בעזרת שמן למלא בגבינות ולגלגל.הפעם השתמשתי בגבינות גרוזיניות פשוט לבקש מהמעדניה(לא זוכרת את שמם ) 200 גרם כ 3 סוגים. הם כבר […]

סברינות … של קרין גורן_מתכון של סופיה אביטל

 לבצק- להמיס 100 גר חמאה עם כוס חלב על הגז, לקרר (שיהיה פושר), להקציף לקצף תפוח ויציב 3 ביצים עם חצי 3/4 כוס סוכר בהדרגה, להוסיף לבלילת הביצים את החמאה והחלב המומסים, 2 כפות שטוחות של שמרים יבשים, 3/4 כוס קמח מנופה, חצי א. אפייה, לשים לתפיחה ל40 דק. לאחר התפיחה, לערבב מעט להוציא אוויר, לשמן […]

סלט שומר מוחמץ_מתכון של סופיה אביטל

 2-3 שומר (יש לבחור את הקטנים), לקלף את הקליפה הראשונה היבשה, לשטוף היטב, לחתוך לשניים ואז פרוסות, להוסיף גם כמה תלתלי עלי שומר, לתבל: הרבה לימון (אחד גדול), מלח, מעט שמן רגיל, קמצוץ פלפל לבן. בהצלחה

סלט חציל קלוי_מתכון של סופיה אביטל

לקלות חציל על אש גלויה מכול הצדדים, כשנקלה מכול הצדדים, לקרר, לחתוך בזהירות באמצע, בעזרת כף לשלוף, להכניס לסלייסר, להוסיף טיפ טיפה גם מהקליפה הקלויה (מוסיף טעם מעושן משהו), לטחון, להעביר לקופסא, לתבל: 2 כפות קוסברה, 3 שיני שיניים כתושות, שמן רגיל, שמן זית אפשרי גם, מלח, לימון, חצי כפית פלפל לבן. בהגשה מי שאוהב […]

סלט דלעת (טרשי)_מתכון של סופיה אביטל

לבשל חתיכה קטנה של דלעת בשלה שצבעה כתום עז: לטחון בסלייסר, לסנן טוב טוב במסננת, לתבל: כף קוסברה שטוחה, חצי כף כמון, 3 שיני שום כתושות, חצי כף פפריקה מתוקה, לימון, מלח ושמן

סלט חציל וגמבה קלויים_מתכון של סופיה אביטל

לקלות גמבה וחציל (קטן יחסית) על אש גלויה מכול הצדדים, לקרר, לקלף את הגמבה תחת מי ברז קרים, להכניס לסלייסר, לחצות את החציל באמצע, לשלוף בעזרת כף, להכניס לסלייסר ולטחון, להעביר לקופסא, לתבל: 2 כפות קוסברה, מלח, לימון, חצי כף פפריקה מתוקה, 4 שיני שום כתושות, חצי כף כמון ושמן. בהצלחה

סלט גזר מבושל פיקנטי_מתכון של סופיה אביטל

לבשל כ10 גזרים רזים (מקולפים), לקרר, לחתוך לפרוסות לא עבות. לתבל: לימון אחד, מלח, כף פפריקה מתוקה, כף שטוחה כמון, 6 שיני שום כתוש, 2 כפות אריסה טוניסאית קנויה, 4 כפות קוסברה קצוצה, שמן. בהצלחה

סלט עגבניות מבושל … מטבוחה_מתכון של סופיה אביטל

2 קג עגבניות בשלות, את עושה בראש כול עגבניה איקס עם סכין חדה, שמה בסיר מרתיחה עד שמבעבע, אחכ בקלות הן מתקלפות (בזהירות על הידיים), באותו סיר את מניחה אותן, חותכת בתוך הסיר לקוביות גדולות, מוסיפה 3-4 פלפל חריף מטוגן מראש ומקולף חתוך לפרוסות עם הגרעינים, שיניים מראש של שום אחד שלם, לא לחתוך להניח אותם […]

פריקסה_מתכון של סופיה אביטל

(לעשות בדיוק כך): ראש עיסה: בקערה חצי כוס קמח, 2 כפות שמרים, כפית סוכר, 3/4 כוס מים פושרים (חפ קרטון). לעטוף בשקית, להניח לתפיחה מתחת שמיכה לחצי שעה. לאחר מכן בקערה נפרדת גדולה: ק״ג קמח מנופה, 2 כוסות מים פושרים, כף עארק, להוסיף את ראש העיסה ולערבב טוב עם הידיים, ללוש כ5 דקות, להוסיף ביצה, […]

אורז לבן הודי בסמטי_מתכון של סופיה אביטל

לשטוף כוס אורז מהעמילן. להעביר למסננת צפופה. להשאיר במסננת כ20 דק עד שמתייבש. לחמם חצי כוס שמן. להעביר את האורז לטיגון קל. להוסיף כוס וחצי מים. רבע כף מלח. כשרותח. לכסות. להנמיך האש ל20 דקות.

מחשי … מפרום_מתכון של סופיה אביטל

בקערה ל400 גרם בשר טחון להוסיף מעט שומן כבש לגרד בפומפיה. להמשיך לגרד בפומפיה בחלק הגס. בצל אחד בינוני. 2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות. בחלק הדק תפוא אחד קטן. לקצוץ חצי צרור פטרוזליה וחצי צרור קוסברה להוסיף לקערה. לכתוש 2 שיני שום להוסיף לקערה. תבלינים: מלח. חצי כף כמון. חצי כף תבלין לקציצות. מעט ראס […]

עוף עם קישואים_מתכון של סופיה אביטל

לנקות את העוף רצוי לשים מעט במים חמים. לטגן פרוסות מ2 בצלים. כשמתקרמלים להוסיף את העוף כשהעור למטה. להפוך כול כמה דקות. להוסיף 4 שיני שום. בכוס חפ לשים 3/4 מים רותחים. להוסיף חצי כף כורכום. חצי כף פלפל לבן. מעט א.מרק. מלח. לשפוך מעל העוף.לכסות את הסיר לבשל כחצי שעה. כשמתבשל חלקית להוסיף פרוסות […]

דגים מבושלים_מתכון של סופיה אביטל

דגים; כמס' הסועדים. להניח לשעה עם מי לימון (אפילו מהבקבוק המסחרי 2 פקקים) לטגן ברבע כוס שמן: פרוסות מ2 עגבניות מקולפות. פלפל חריף אחד חצוי אם אוהבים חריף ואם פיקנטי להשאיר אותו שלם. כוס חומוס שהושרה לילה שלם ובושל חצי בישול. שיניים חצויות מראש של שום. להנמיך הלהבה. בינתיים לקצוץ קוסברה. להוסיף מחציתה לסיר מעל העגבניות. […]

בנטאג׳ ממולא בבשר, נחטף מהמחבת_מתכון של סופיה אביטל

 8 תפוא׳ בינוניים (מסוג דז׳ירה/אדום), לקלף, לחתוך לקוביות, לבשל עד ריכוך עם כפית כורכום, כפית א. מרק או מלח, חצי כפית פלפל לבן, למעוך, אפשר להוסיף קוסברה קצוצה, דלעת מגורדת, בצל מטוגן, כרפס וכול מה שרוצים, לתבל: מעט א. מרק, מעט כמון, מעט פלפל שחור, לתקן טעמים, לקרר כשעה במקרר. להכין שתי קעריות אחת עם […]

שטרודל מבצק מלוואח כשל"פ_מתכון של סופיה אביטל – מאסטר מתכונים

במארז חמישה דפים. הנחתי אחד וחצי בתחתית תבנית ח"פ בינונית משומנת קלות. חוררתי ואפיתי קלות, בינתיים בשלתי בנפרד קוביות מחמישה תפוחי גרנד סמית חמצמצים עם 3 כפות סוכר חום. כף קינמון. קורט ציפורן. קורט אגוז מוסקט. כפית של ריבת משמש. מעט תמצית וניל. כף אינסטנט פודינג בטעם שוקולד להסמכה, כף מיץ לימון וחצי כוס אגוזי […]

עוגת גבינה פרורים נדירהההה🌹_מתכון של סמדר ואלי וקנין

✍🏻מצרכים למלית הגבינה :2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל1/2 כוס סוכר1 אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)500 גרם גבינה לבנה 5% שומן1 כפית קורנפלור.ניתן להוסיף גרידת לימון למי שאוהבת מקפיץ ממש את הטעם. 👈🏼מקציפים את השמנת, סוכר ואינסטנט פודינג וניל כשהקציפה יציבה מוסיפים את הגבינות, שמנת וקורנפלור ומאחדים במהירות נמוכה.✍🏻 מצרכים לבצק […]

עוגת שוקולד הכול בקערה אחת ולאפות_מתכון של טובה ניסים

לקבוצת – המתכונים של טובה בקערת המיקסר לשים.6 בצים שלמות.כף תמצית וניל.כוס וחצי סוכר.כוס שמן .כוס מים.1 אבקת אפיה.2 כוסות קמח.כוס שקולית.2 כפות קקאו. לשים בקערה ולערבב הטיב.לשים ב 2 תבניות מאורכות .ולאפות בחום 180 כ..חצי שעה.לקחת שמנת מתוקה ושוקולד מריר להמיס במיקרוגל למרוח על העוגה … לפזר קוקוס מעל

בצק לסופגניות אפויות_מתכון של טובה ניסים

לקבוצת המתכונים של טובה 1 שקית קמח קילו.2 בצים.חצי כוס שמן.כף וניל או כף ברנדי.חצי כוס סוכר.2 כפות שמרים יבשים.3 כוסות מיים או לפי הצורך. אופן ההכנה.לשים קמח בקערה את הביצים שמן סוכר וניל לערבב היטב לאחר מיכן להוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך נעים ולא דביק.לכסות בניילון נצמד להתפיח כ 3/4 שעה.שלב […]

סברינות אישיות_מתכון של טובה ניסים

לקבוצת – המתכונים של טובה 4 בצים מופרדות.חצי כוס סוכר.2 שקיות סוכר וניל.חצי כוס שמן.2 כפות אבקת אפיה.כוס וחצי קמח. אופן ההכנה.להקציף חלבונים עים הסוכר.לקצף לבן להוסיף את החלמונים עם השמן. להמשיך להקציף.ובעדינות לשים את הקמח ואבקת אפיה בצורת קיפול.לשמן תבניות אישיות לשים בתבניות.לאפות בחום 170 ולקרר. מתכון לסירופ.3 כוסות סוכר.כוס וחצי מים.כוס רום.להרתיח את הסוכר […]

שפינז_מתכון של טובה ניסים

לקבוצת – המתכונים של טובה 1 שקית קמח גדולה.חצי כוס סוכר.1 ביצה.כף תמצית וניל.חצי כוס שמן.2 כפות שמרים .3 עד 4 כוסות מיים ולפי הצורך.אופן ההכנה.להכין מכול החומרים בצק רך וקצת דביק.ללוש כ..7 דקות.להתפיחה כשעה .על נייר אפיה לקרוץ באותו רגע כדור ובידיים משומנות לעדות חור באמצע ולפתוח אותו להניח על הנייר. כך את כולם.שוב לתת […]

עוגת גבינה קלאסית גבוה ואוורירית_מתכון של סמדר ואלי וקנין

גובה 9-10 ס״מ של אושר😋✋🏻חשוב מאוד להוציא שעה לפני את הביצים, גבינות ושמנת מהמקרר.✋🏻לחמם תנור ל 200 מעלות עם מגש מים ,ללא טורבו.✋🏻לשמן עם חמאה סיר ג׳חנון קוטר 22, לגזור נייר אפיה בצורת הסיר ולהצמיד לדופן הפנימית ולשמן את הנייר בחמאה.✍🏻מצרכים3 גבינה לבנה 5 אחוז1 שמנת חמוצה5 כפות גדושות קונפלור2 כפות גדושות פודינג וניל2 סוכר […]

קציצות דגים הכי טעימות_מתכון של אילנה בוכריס

תערובת של שני סוגי דגיםחצי קילו לוקוס וחצי פילה( אפשר דגים אחרים. ככל שהכל טרי יצא יותר טעים)משרה בחומץ מלח ומים כחצי שעהשוטפת הייטב ומסננת .טוחנת ( או קונים טחון)את הדגיםומוסיפה-חבילת כוסברהחבילת פטרוזיליהראש שום2 כפות פרורי לחםביצה מעט שמן( כף).מטבלים ביחד הכל . שמה במקרר לשעה.רוטב:4 עגבניות4 גמבות2 פלפלים חריפים( לא חייב. למי שאוהב )ראש […]

מגולגלות במילוי ממרח תמרים אגוזי מלך וקינמון / ממרח שוקולד צו'קוטה עם אגוזי לוז(כשר פרווה) וקוקוס_מתכון של יפה וקס ברקו

הבצק100 גרם נוטורינה4 כוסות קמח2 כפות סוכרחצי כוס שמןחצי כוס מיץ תפוזים1אבקת אפיה1 סוכר וניל ללוש הכל לבצקאחיד ורךלררד בין 2 דפי אפיהלחתוך בקצוותלמרוח מהמליתלגלגל לרולדהולשים בתבנית מרופדתלחרוץ בסכין או בגלגלתבמירווחים שרוצים180 מעלותכחצי שעהלחתוך בסימוניםשחתכנו עד הסוףלבזוק אבקת סוכרכשהמגולגלות מצטננות

קובה אדומה_מתכון של רותי בגדדי

שני סלקים להכניס אותם לסיר לחץ , עד שזה מתבשל,לחתוך לקוביות קטנות או לצורה אחרת.להכניס לסיר עם3 כפות שמן,כפית מלח1/4 כפית מלח לימון4 כפות סוכרממלאים מים 3/4 מהסיר. מכינים את מילוי הבשרמטגנים בצל ב-1/4 כוס שמן, ולהוסיף בשר טחון, מלח, פלפל שחור .פפריקה אדומה, 1/4 כפית כורכום. אחרי שמוכן להוציא את הנוזלים אפשר לשים במסננת.את […]

בורקיטוס גבינה (פטינה) /מגולגלות גבינה (פטאקי)_מתכון של יפה וקס ברקו

הבצק4 כוסות קמחכוס מים רותחיםכוס שמןחצי כפית מלחלערבב לבצק אחיד ורך המלית200 גרם גבינה פטינה150 גרם גבינה מגורדתרבע כפית פלפל שחורכף תבלין טימיןחצי כפית מלחלערבב היטב לרדד את הבצקלעלה דקלקרוץ עיגוליםלמלא בכף מהמליתלסגור ולהדק קצוותלשים בתבנית מרופדתכך להכין את השארלמרוח שמן זיתלפזר שומשום נשאר לי בצקהכנתי מלית נוספתהמלית50 גרם גבינה פטאקי50 גרם גבינה צהובה מגוררתחצי […]

עוגת וניל מטריפה \ שיש\פרג\תפוזים_מתכון עינת חנניה\

בקרו בקבוצה של : מהמטבח של עינת באהבה 🧡🧡🧡🧡🧡 מתכון💞אהבת חינם קונה עולם💞❤עינת חנניה❤להקציף 6 ביצים שלמות 3 דקותלהוסיף אחד כוס סוכרכוס שמן,2 כפיות אבקת אפיה,חצי כפית מלח,שתי כפיות תמצית וניל2 כוסות קמח*(לעוגת וניל)אחד פודינג ונילחצי כוס מים במיקסר להקציף 6 ביצים ללא הפרדה לפחות 3 דקות להוסיף בהדרגה סוכר לאחר מכן שמן תמצית וניל […]

עוגת לימון ללא הפרדת ביצים_מתכון עינת חנניה – מאסטר מתכונים

בקרו בקבוצה של : מהמטבח של עינת באהבה 🧡🧡🧡🧡🧡 4 ביצים Lכוס סוכר1 כוס שמןסוכר וניל 1גרידת לימון מ1 וחצי לימוןמיץ לימון מ1 לימון(גדול)חצי כוס מים(כוס חד פעמי קר)2 כוסות קמח תופח(חד פעמי קר)1 אבקת אפיה מקציפים את הביצים מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים כ 3 דקות מוסיפים את השמן בהדרגה וממשיכים להקציף תוך כדי […]

בוריקה עם תפוח אדמה וביצה_מתכון של אילנה בוכריס

ויש רק עם ביצהעלי סיגר של הסופרמרתיחה 3 תפוח אדמהמקררת ומועכת. מוסיפהמעט פטרוזיליה(מי שאוהב)מלח. פלפל שחורמערבבת הכל ביחד.מחממת שמן עמוק.לוקחת עלי סיגרשמה כף גדושה מתפוח אדמהעושה גומה ושמה ביצהמכסה . מטגנת עד הזהבההופכת ומטגנת עד הזהבהמוציאים ואוכלים במקום. עם ביצה לבד- שוברת ביצה בכוס חד פעמימלח ופלפל שחור מערבבת מעט(לא עם מזלג)לוקחים עלי סיגרשמה בשמן […]

עוגיות קוקוס במילוי שוקולד_מתכון של יפה וקס ברקו

מקציפים כוס סוכרעם 2 ביציםלקצף בהירמוסיפים ..כוס קמח תופח2 כוסות קוקוסלערבב היטב שוברים..1 שוקולד מרירלקוביותההכנה…מחלקים אתהעיסה לכדוריםכל כדור פותחיםושמים באמצעקובית שוקולד קטנהסוגרים לעגולמועכים קצתשמים ….בתבנית מרופדת 180 מעלותבערך 20 דקותעד הזהבהנ.בלי יצאו שחומותאבל טעימותומצוינות לטבילהבתה או קפה

בורקיטוס תפו'א ובצל מטוגן +בורקיטוס תפו'א עם בצל מטוגן וממרח עגבניות מיובש_מתכון של יפה וקס ברקו

המלית3 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים כפירה1 בצל קצוץ מטוגן2 כפות שמן זיתקורט פלפל שחורכפית מלחלערבב היטבמחלקיםל2 קערותלאחת הקערה מוסיפיםכף עגבניות מיובשות הבצק.4 כוסות קמחחצי כפית מלח2 כוסות מים רותחיםלערבב לבצק אחיד ורך ההכנה היאלשתי סוגי הבורקיטוסלרדד לעלה דקלקרוץ עם עיגוליםלשים מהתערובתעם כף באמצע העיגוללסגור במכשירלהדק את החיבוריםלשים בתבנית מרופדתלמרוח ביצהולפזר שומשום180 מעלותכחצי שעהנ.בהשתמשתי ב2גדלים של […]

פלפלים ממולאים באורז, בצל מטוגן, שום, גזר, כוסברה וצימוקים ברוטב רכז רימונים וסילאן_מתכון של תילי טובה

תילי 🌿 💥💥 מנה צמחונית / טבעונית מהממת( ללא עגבניות וללא רסק עגבניות ) 💥💥 למלית…במחבת גדולה על שמן זית מטגנים1 בצל גדול מאוד קצוץ3 גזרים פרוסים לג'וליאןצרור כוסברה קצוצהחופן צימוקים בהירים לטגן כמה דקות ולהוריד מהאש. להוסיף..1.5 כוסות אורז פארסי קלאסי של סוגת1.5 כפיות מלחחצי כפית פלפל שחור גרוסמיץ מחצי לימון5 שיני שום פרוס (אפשר יותר)2-3 כפות […]

עוגת תפוזים שוקולד ואגוזים_מתכון של יפה וקס ברקו

חצי כוס אגוזי מלך מקומחיםחצי כוס שוקולדמריר קצוץ מקומחגרידת לימוןגרידת תפוז4 ביציםכוס סוכרכוס שמןכוס מיץ תפוזים3 כוסות קמח תופחההכנה..מקציפים ביצים וסוכרמס' דקותמוסיפים לפי הסדר..שמןמיץ תפוזיםגרידת תפוז והלימוןקמחשוקולד והאגוזיםמערבבים היטבשהכל יטמעמשמנים תבניתשופכים את הבלילהניעור קל להוצאת אוויר180 מעלות30/40 דקותבודקים עם שיפודאםהעוגה מוכנה

לאפות דרוזיות_מתכון של יפה וקס ברקו

בקערת המיקסרשמים…3.5 כוסות קמחכף שמריםכפית שטוחה סוכר1.5 כוסות מים חמימיםלשים הכל יחד לבצקמוסיפים..כפית מלחלשים כ10 עד 15 דקותהבצק צריך להיותאלסטי שיימתח ללא קרעיםלחלק לכדורים (14)מכסים וסוגרים היטבלא ליצור כרום על הבצקחצי שעה התפחהמכינים צלוחית עם שמןמחממים מחבת הפוךמשמנים את השיש משמנים כדור בשמןפותחים על השישמרדדים מעט את הבצקאפשר למתוח עם היידים את הבצק עד שנעשהבצק […]

עוגת תפוחי עץ בחושה_מתכון של מרי שקד שירזי

מבחר מאפים ותבשילים – להזמנות : כנסו ל: המטבח של מרוש׳קה אפייה עם תפוחי עץ 🍏הטעם של העוגה הזו בלתי נשכח.היא כל כך נימוחה ועסיסית שממש ממש שווה להכנה …. מצרכים:נמדד בכוס 200 מ״ל3 תפוחים מכל זן מגורדיםכוס סוכר3 ביציםכוס שמן2 כוסות קמח רגילשקית אבקת אפיהחצי כפית סודה לשתיהכפית קינמוןאופן ההכנה :לערבב את תפוחי העץ עם […]

שניצל עוף_מתכון של גלית נחמן

מזמינה אתכם להצטרף לקבוצתפאן זה כאן קבוצה של שיתופיות, מלאה באהבת חינם, רעות, נתינה והעצמה. ליחצו על הקישור ואתם בפנים לקבוצה של גלית: מתכונים מצולמים הבלוג של גליתשיתוף בהנאות החיים, המלצות בנושא לייף סטייל, תיירות,הורות ומתכונים בורא עולם כמה נפלא וכלל לא מובן מאליו להיות כאן עוד יום בעולם🙏ואם בארוחת צהריים עסקינןאז הפעם משתפת במתכון לשניצלים שילדים […]

ספינג חם_מתכון של אילנה בוכריס

1 ק"ג קמחכף שטוחה מלחכף סוכר2 כפות שמרים2 כפות ערק3 כוסות מים פושרים.לערבב הכל ביחדבצק מעט דביק.התפחה ראשונה שעה.להוריד נפח . התפחה עוד 20 דקותלהכין עיגולים על נייר אפיה.לטגן בשמן עמוקלטבול בסוכר או דבש.

עוגיות אמרטי שוקולד_מתכון של אורנה ועלני

החומרים: 2.5 כוסות שקד לבן טחון1 ורבע כוסות סוכר3 חלבונים(שומרים את החלמונים לעוגיות בוטנים)3 כפות קקאו כהה מנופה1/4 כפית תמצית שקדים1/4כפית תמצית וניל1/4 כפית מיי ורדים(לא חייב הכל) לציפוי:100 גר אבקת סוכר הכנה:בקערת המיקסר מקציפים חלבונים לקצף רך לא קשהבקערה נפרדת מוסיפים את שאר החומרים ומערבביםמאחדים בין תערובת הקצף לחומרים היבשים לקבלת תערובת אחידה.בעזרת כפית […]

פקעות בוטנים_מתכון של אורנה ועלני

החומרים:3 כוסות בוטנים קלויים וטחונים3/4 כוס סוכר טחון(לא אבקת סוכר)1/4 כפית אבקת אפייה1 כפית קינמון1/4 כפית ציפורן1/4 כפית מיי ורדים3 חלמונים(שנשארו מהמתכון של עוגיות אמרטי שוקולד)1 ביצה ציפוי:3/4 כוס סוכר100 גר אבקת סוכרעטרות מספר 0 או 1תנור מחומם ל180 מעלותהכנה:בקערה להניח את החומרים,פרט לביצה אותה נוסיף בזהירות(יתכן ולא נצטרך את כולה)ונערבב היטב נשאיר להתייצבות כרבע […]

עוגת לימון וחלב מרוכז_מתכון של אורנה ועלני

בס"ד "ישתבח שמך לעד מלכנו,האל המלך הגדול והקדוש"(תודה לכל מי שהתעניין) ❤ עוגת לימון וחלב מרוכז/אורנה ועלניחומרים:6 ביצים מופרדות2 כפות סוכר1 שקית סוכר ונילחצי כוס שמן200 גר גבינת נויורק200 גר שמנת חמוצהרבע כוס מיץ לימון טרי מעורבב עם רבע כוס מיםגרד מלימון שלם.1 ו3/4כוסות קמח1 קופסא אינסטנט פודינג וניל1 שקית אבקת אפייה1 פחית חלב מרוכזציפוי:2 […]

2 עוגות דמקה ❤ עוגה בחושה פשוטה קלה וטעימה _מתכון של ירדנה ג'נאח

להקציף יחד 4 ביצים עם קורט מלח ולהוסיף בהדרגה1 כוס סוכרסוכר וניל להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף בזרם דק1 כוס שמן,1 כוס מיץ תפוזים,2 כוסות קמח1 אפיהלערבב יחד ולהכניס לבלילה לאט לאט …כשהמיקסר עדין עובד על דרגה נמוכה2 תבניות אינגליש לשמן … באחת לשפוך בלילה לבנה ואת החצי השני להוסיף 2 כפות קקאו ולערבב היטב ללא […]

מגולגלות, מושלגות ומה זה טעימות_מתכון של גלית נחמן

מזמינה אתכם להצטרף לקבוצתפאן זה כאן קבוצה של שיתופיות, מלאה באהבת חינם, רעות, נתינה והעצמה. ליחצו על הקישור ואתם בפנים לקבוצה של גלית: מתכונים מצולמים הבלוג של גליתשיתוף בהנאות החיים, המלצות בנושא לייף סטייל, תיירות,הורות ומתכונים מצרכים לכמות של כ- 4 רולדות 3-4 כוסות קמח (500 גרם)200 גרם חמאה רכה מאוד (אני השתמשתי במרגרינה בטעם חמאה)1 שקית […]

עוגת גבינה בחושה_מתכון של המטבח של יפה רייפלר מתכונים

המתכון של יפה רייפלר(חלבי) מרכיבים לעוגה: 750 גרם גבינה 5%4 שמנת חמוצה4 ביצים1 כוס סוכר1 סוכר וניל2 כפות אינטנט פודיג וניל1/2 כוס (ח"פ) קמח1/2 כפית א.אפייהגרידת לימון אחד לציפוי: 2 שמנת חמוצה1/2 כוס (ח"פ) סוכר1 שקית סוכר וניל ההכנה: לחמם תנור מראש על 200% מעלות צלזיוס.להניח בריצפת התנור מגש עם מים.. הכנת הבלילה: בקערה לשים את […]