בקלאווה עם אגוזים ♥️_מתכון של עדינה בטש

חבילת עלי פילו200 גרם חמאה 500 גרם אגוזי מלךכף קינמון4 כפות סוכר אופן ההכנה:מפשירים את עלי הפילו לפי ההוראות על האריזהמכינים את המלית: קוצצים את האגוזים, מוסיפים את הקינמון והסוכר ומערבבים היטב. מניחים אחד מעלי הפילו על תבנית פיירקס, ומורחים בעזרת מברשת בשכבה דקה של חמאה מומסת. פורסים עליו עלה נוסף, ומברישים גם אותו בחמאה.(5 […]

עוגת גבינה_מתכון של עדינה בטש

לעוגה: 6 ביצים xlכוס וחצי סוכר2 שקיות סוכר וניל4 גבינה לבנה 9 אחוז 2 שמנת חמוצה 2 כפות גדושות של קורנפלור חצי חבילה של אינסטנט וניל גרידת לימון להקציף את החלבונים עם הסוכר. בקערה נפרדת לערבב את החלמונים, הגבינות , השמנת, סוכר וניל קורנפלור פודינג וניל וגרידת לימון ולערבב היטב להוסיף את החלבונים ולקפל לתוך […]

לחמניות גבינה_מתכון של עדינה בטש

 1 כוס קמח תופחקורט מלח100 גרם חמאה רכה1 גביע גבינה לבנה150 גרם גבינה מלוחה מגורדת150 גרם גבינה קשקבל/צהובה מגורדת3 ביצים.לערבב הכל ולשים בתבניות קטנות של מאפינסולקישוט שומשוםלאפות על 180 מעלות כ30 דקות

עוגת גבינה רומנית עם קמח תירס🌺_מתכון של עדינה בטש

2 כוסות קמח תירס לא אינסטנט1 כוס קמח רגיל100 גרם חמאה מומסת100 גרם שמן1 גביע יוגורט טבעי2 גביעי שמנת חמוצה באחוזים שאתם מעדיפים2 ביצים שלמות1 כוס סוכר1 אבקת אפייהלמלית הגבינה:2 גביעי גבינה לבנה סה"כ 500 גרם1 ביצה1/2 כוס סוכר 1 שקית סוכר וניליןאיך מכינים:הכנה1. מערבבים בקערה קטנה את כל חומרי מילית הגבינה.2. אופן הכנת הבלילה: […]

עוגת ביסקוויטים עם גבינה הכי טעימה שיש 🌺_מתכון של עדינה בטש

2 שמנת מתוקה2 כוסות חלב (חד פעמי)5 כפות אינסטינקט וניל3 כפות סוכר להקציף היטב ולהוסיף 2 גבינה לבנה 9 אחוזלהניח בתבנית פתי בר (של אוסם)להוסיף מעל את הבלילהלהניח מעל שוב פתי בר שהורטב מעט בחלבמעל לשטח קרםלהמיס 2 שוקולד מריר עם חצי כוס חלב ולמרוח ומעליו שוקולד לבן מגורד

בקלאווה עם גבינה_מתכון של עדינה בטש

עלי פילו100 גרם חמאה מומסת500 גרם גבינת ריקוטה או אורדה אופן ההכנה:מפשירים את עלי הפילו לפי ההוראות על האריזהמניחים אחד מעלי הפילו על תבנית פיירקס, ומורחים בעזרת מברשת בשכבה דקה של חמאה מומסת. פורסים עליו עלה נוסף, ומברישים גם אותו בחמאה.(5 עלים מרוחים בחמאה)מפזרים את הגבינהושוב מניחים 5 עלי פילו מרוחים בחמאהמהדקים היטבחותכים לריבועיםמחממים תנור […]

עוגת שוקולד 💥🍫🍩_מתכון של עדינה בטש

1 כוס שמן1 וחצי כוס סוכר2 ביצים (גדולות)חצי כוס מים2 וחצי כוסות קמח1 אבקת אפיהכפית סודה לשתיהלערבב היטבלהמיס4 כפות קקאו עם כוס מים חמיםלהוסיף לבלילה ולערבבלשמן תבניתלאפות בחום של 175 מעלותכ-40 דקותלבדוק עם קיסםלציפוי:להמיס2 שוקולד מרירחצי מיכל שמנת מתוקה

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת 4 שכבות מוס שוקולד לבן ומוס תותים בזילוף קרם גבינת שמנת_מתכון של זקלין פדלון

למוס תותים – שכבה שניה300 גרם תותים טריים200 גרם שמנת מתוקה(38% שומן)5 גרם ג'לטין30 גרם מים קרים50 גרם סוכר למוס שוקולד לבן – שכבה שלישית200 גרם שוקולד לבן350 גרם שמנת מתוקה (38% שומן)5 גרם ג'לטין30 גרם מים קרים למוס תותים -שכבה רביעית300 גרם תותים טריים200 גרם שמנת מתוקה(38% שומן)5 גרם ג'לטין30 גרם מים קרים50 גרם […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת בורקס מקמח כוסמין לבן_מתכון של טלי כהן שטרלינג – מאסטר מתכונים

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖7 כוסות קמח כוסמין לבן או קמח לבן רגיל. אני השתמשתי בכוסמין.2 חבילות מרגרינה מומסת ללא מלח. 2 א. אפייה, 2 גיל (לבן) ללוש וללוש וללוש🤦‍♀️ושוב ושוב😌עד שמתקבל בצק נעים, עדיין דביקי. לשים במקרר לשעה. בינתיים להכין המילוי.לגרד בולגרית 200 גרם, 150 קשקבל, גביע גבינה לבנה 250 גרם, פלפל שחור. לא […]

עוגת סולת וקוקוס_מתכון של טובה ניסים

בקערת המיקסר .לשים. הכול ביחד.6 בצים.כוס וחצי סוכר.כוס וחצי סולת.כוס וחצי קוקוס.כוס וחצי קמח.1 אבקת אפיה.כוס שמן.כוס מיץ תפוזים.2 שקיות סוכר וניל.הכול לערבב ביחד במקסר היטב.לשפוך בתבנית מלבנית או 2 ארוכות.לאפות בחום. 170. כ..40 דקות עד הזהבה.אך שהיא חמה לצקת בעדינות דבש ביתי עד שהיא נספגת. לעטר מעל קוקוס ואגוזים קלויים שבורים.מתכון לדבש.2 כוסות סוכר […]

עוגת טורט חגיגית במילוי קרם וציפוי שוקולד 😋🎂🍰🎂_מתכון של תהילה גיל

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של תהילה גיל…מתכונים מכל ה..❤ חומרים :מדוד בכוסות מדידה5 ביצים XL1 כוס סוכר3 כפות שמן1 כף מיץ לימוןגרידת לימון1 וניל1.5 קמח תופח (קמח רגל +אבקת אפיה) חומרים לקרם:2 קצפת1 כוס חלב1 אינסטנט פודינג וניל1 כף אבקת סוכר חומרים לציפוי השוקולד:100 גר שוקולד מריר1/2 כוס חלב2 כפיות אבקת קקאו1 כפית סוכר25 […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת בוריקטס ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח

שימו לב : הגבינה לא נזלה וחלק מהבורקס השארתי פתוח 🙂לבצק :250 גרם חמאה חתוכה לקוביות ,2 גביעי שמנת חמוצה ,כפית מלח ,4 כוסות קמח רגיל .אם הבצק דביק ניתן להוסיף בכפות עד לבצק נעים ורך .לעטוף את הבצק ולהניח במקרר לשעתיים.לאחר שעתיים תוציאו ותחלקו ל..2 כל חלק לפתוח בעזרת מערוך ולקפל קיפול של בצק […]

קציצות בשר עם זיתים מבושלים💥_מתכון של עדינה בטש

לסיר הזיתים:קופסת זיתים חרוזית (לשטוף היטב, להשרות במים 3 פעמים עד שהמרירות יוצאת)4 עגבניות גדולות בשלות5 שיני שוםבצל גדולגמבה אדומהפלפל חריף אדום2 כפות גדושות של רסק עגבניותשמןמלח, פלפל, פפריקה מתוקה מרוקאית לקציצות:חצי קילו בשר טחון לקציצותצרור כוסברה3 שיני שוםבצל גדול קצוץ1 כף קמח מצה / פירורי לחםביצה אחתמלח, פלפל שחורמעט שמן אופן ההכנה קוצצים את […]

עלי פילו עם בשר טחון אפוי בתנור🔥_מתכון של עדינה בטש

תערובת הבשר:יש לטגן אחד בצל קצוץ עד שיזהיבלהוסיף חצי קילו בשר טחוןלהוסיף מלח ופלפל שחור(אפשרי להוסיף ירק קצוץ) יש לקחת עלה פילו ולחצות אותו לשנים למרוח בשמןלשים בצד חופן של הבשרולגלגלמעל יש למרוח בביצה ולשים שומשום

עוגת גבינה פרורים_מתכון של "נגיעות של אהבה" עוגות ועוגיות של ג'יזל

נגיעות של אהבה – עוגות ועוגיות של ג'יזל 200 גרם מרגרינה קרה חתוכה לקוביות2 כפות סוכרמעט מלח2 כוסות קמחאפיה 1למעבד מזון עד לקבלת מרקם פרורים.להוסיףכפית תמצית וניל2 חלמוניםלעבד עד לקבלת בצק לא לעבד הרבהלחלק ל 21 לרדד לגודל התבניתתבנית עגולה בקוטר 24להדק טובחצי השני לשטח על תבניתלאפות את שנים ב 180 מעלות לקבלת צבע זהובלקרר […]

עוגיות פרח ריבה_מתכון של אילנית גואברה

==============…גם ללא מילוי הן נטרפות. 200 גרם חמאה או מחמאה רכה מאוד100 גרם אבקת סוכר(שקית)כף תמצית וניל2 חלמונים3 כוסות [חד פעמי שקוף) קמח רגיל במיקסר ידני פשוט לערבל חמאה ואבקת סוכר לקציפה בהירהלהוסיף חלמונים ותמצית וניללהוסיף קמח ולערבל עד לאיחוד הבצק רך וכך הוא אמור להיותלהעביר לשק זילוף עם צנטר כוכב ולזלף כוכביםעם האצבע ליצור […]

עוגת קינדר דליס שוקולד_מתכון של אילנית גואברה

המתכון לעוגה:2 ביצים1 כוס סוכר1 סוכר ונילמקציפים יחד מנמיכים מיקסרמוסיפים1 כוס שמן1 כוס מים פושרים1 כוס שוקולית ממשיכים לערבל לאיחוד2 כפות קקאו2 כוסות קמח1 אבקת אפייה1/4 כפית אבקת סודהומעט מלח ומערבלים לאיחוד.100 גרם שוקולד מרירממיסים בפולסים במיקרו מוסיפים לעיסה ומערבלים לאיחוד.שופכים לשתי תבניות 26 עגולות או מרובעות שאחת מהן מרופדת בנייר אפייה ואופים 180 מעלות […]

סופגניות אווריריות ורכות עם הפס הלבן כולל טיפים להצלחה _מתכון של אילנית גואברה

סופגניות אווריריות ורכות עם הפס הלבן כולל טיפים להצלחה טריות ורכות גם אחרי הקפאה/ עדה כהןחשוב לי להבהיר בבצק שלי לסופגניות יש ביצים ..!! ביצים לא נותנות לבצק לצאת ספוגות בשמן לכן אין צורך באלכוהול!!! ועכשיו למתכון …!!!קילו קמח לבן רגיל.. 2 כפות שמרים יבשים.. כף משפר אפייה חובה מבטיח טריות.. 3ביצים טרופות.. חצי כוס שמן […]

מלבי_מתכון של בריג'יט רובין סבן

המטבח הטוניסאי של בריגי'יט סבן מרכיבים:חצי ליטר חלבשני כוסות מיםשני כפות מי ורדים או זהר4 כפות סוכר (לפי הטעם שלכם)שקית סוכר וניל3 כפות גדולות קונפלוראגוזים,קוקוסים,ושקדים טחונים לעיטור אופן ההכנה:שמים את כל החומרים בסיר חלבי ומערבבים עד שלא יהיו לו גושים.לאחר מכן מנמיכים את האש לבינוני ולא מפסיקים לערבב עדשהמלבי מסמיך.לאחר מכן,מורידים מהאש ומוזגים בכוסות.לסיום מקשטים […]

עוגת סולת / בסבוסה_מתכון של בריג'יט רובין סבן

המטבח הטוניסאי של בריגי'יט סבן 1/2 קילו סולת3/4 כוס סוכר1 כוס שמןאחד סוכר ונילאחד אפייהכוס מיץ לימון סחוט7 כפות קוקוסכוס קמחקליפה מגורדת מלימון או תפוז2 כפות מי זהרועוד כף אחד של מי ורדים ההכנה:לערבב הכול ביחד ולסדר במגשים להשטיח ולפזר מעל שומשוםלסמן בסכין לריבועים ועל כל ריבוע לשים שקד.להכניס לתנור שחומם מראשל 170 מעלות עד […]

עוגת שמרים משובחת_מתכון של בריג'יט רובין סבן – מאסטר מתכונים

המטבח הטוניסאי של בריגי'יט סבן ממולאת עם שוקולד,מעט קינמון,והכי טעים ומוסיף חלווה וגורם לעוגת השמרים להיות רכה ונימוחה בפה. 3 ביצים2 כפות שמרים יבשיםרבע כוס סוכרחצי כוס שמן100 גרם חמאה/מרגרינהכוס מים פושרים.קמח (כמה שלוקח הבצק.) למילוי:חלווהאבקת קינמוןממרח שוקולד אופן ההכנה:לוקחים קערה שמים את הביצים את החמאה/מרגרינה את המים והשמן ואת השמרים ולהוסיף קמח עד לקבלת […]

בולט… מפרום/קעבורה/מחשי_מתכון של בריג'יט רובין סבן

המטבח הטוניסאי של בריגי'יט סבן4 בצלים גדוליםצרור פטרוזיליה בינוניראש שום2 חזות עוף (פרפרים)5 פרוסות לחם רטובות במים וסחוטות5 חלמונים של ביצהשקית תפוחי אדמה מקולפים (לא מוגדרת כמות מסוימת זה על פי כמות המילוי שמספיקה)כף גדולה פפריקה מתוקהכפית פלפל שחורכפית ששווארד קארפה (קינמון טחון ופרחים מיובשים)חצי כפית אגוז מוסקטכפית שטוחה פלפל אנגלימלח לפי הטעםשמן לטיגון (כמה […]

עוגיות טחינה טעימות וקלות להכנה_מתכון של בריג'יט רובין סבן

המטבח הטוניסאי של בריגי'יט סבן2 וחצי כוסות קמחכוס סוכר1 מחמאה תחליף למרגרינה1 סוכר וניל1 אבקת אפייהכוס שלמה של טחינה גולמית אופן ההכנה:מערבבים את כל המרכיבים יחדיו עד שמתקבל בצק רך ונעים לאחר מכן לחלק לכדורונים בצורת אגוז מלך ולקישוט שמים אגוז או שקד מה שתרצו.. מחממים תנור ל170 מעלות עד שתחתית העוגיה משחימה מלמטה. מוציאים […]

בולו_מתכון של בריג'יט רובין סבן

המטבח הטוניסאי של בריגי'יט סבן 3 ביצים3/4 כוס סוכרכוס שמןכפית בסבס טחון (אניס)1 סוכר וניל1אבקת אפייהכפית קליפת תפוזים מיובשתקמח לפי הצורךשוקולד מריר קופסאשקדים וצימוקים ההכנה:שמים את כל המרכיבים ובסוף את הקמח ויוצרים מעין בצק רך עדין וקל לעבוד איתו.לחלק לכדורים קטנים את הבצקאחרי כן כל כדור פותחים ושמים קוביית שוקולד שתי צימוקים ושקד אחד אחרי […]

בולו שמרים טוניסאי_מתכון של בריג'יט רובין סבן

2 ביציםחצי כוס סוכרשקית סוכר וניל2 כפות שמרים יבשיםחצי כוס שמן2 כוסות מים פושריםכף אניסכוס מלאה בצימוקיםקמח בערך בין 600 ל 700 גרם. אופן ההכנה:מכניסים לקערה את כל החומרים הנוזליים ואת האניס ואת הצימוקים.מערבבים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר והסוכר וניל ואת השמרים. ומוסיפים בסוף את הקמח בהדרגה ושמים קמח עד שהבצק יהיה רך ועדין.לאחר מכן […]

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת בריוש ממולא שוקולד_מתכון של בריג'יט רובין סבן – מאסטר מתכונים

המטבח הטוניסאי של בריגי'יט סבן רכיבים:ביצה2 כפות שמרים יבשיםבין חצי- לרבע כוס סוכר (כל אחד לפי טעמו האישי)רבע כוס שמן2 כוסות מים פושריםקמח כמה שלוקח (אתם תראו ברגע שהבצק מתאחד עד שיהיה רך ואלסטי לעבודה.)למילוי הבריוש:400 גר שוקולד מריר או חלבי לבחירתכם.להברשת הבריוש:2 חלמוני ביצהכף שמןאופן ההכנה:לוקחים מהסוכר (שנתון ברכיבים) כפית ומערבבים עם שני כפות […]

עוגת גבינה בחושה…אחת העוגות הטעימות והאהובות_מתכון של מרי שקד שירזי

מבחר מאפים ותבשילים – להזמנות : כנסו ל: המטבח של מרוש׳קה אני לא זוכרת את מספר הפעמים שהכנתי אותה… זו עוגה נפלאה, טעימה והכי חשוב קלה להכנה. מתכון :לערבב בקערה גביע גבינה לבנה 500 גרם (אני מכינה עם גבינה 5%),להוסיף כוס וחצי סוכר ושתי שקיות סוכר וניל לערבב.להוסיף חצי כוס שמן, 3 ביצים ולערבב,.להוסיף שתי […]

עוגת צ'יז קייק_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

חג מתן תורה שמח ❤כוס וחצי אבקת סוכר,כוס וחצי שקדים מולבנים טחונים דק150 גםר חמאה קרה חתוכה לקוביות3 כפות קקאולעבד בבלנד בפולסים קצרים עד להיווצרות גושים גדולים.חצי מהכמות הולכת לתחתית העוגה וחצי לעשות עיגולים ולהניח על תבנית עם ניר אפיה .את התחתית לא לאפות ואת העוגיות להכניס לתנור על 180 מעלות ל15 דקות . במיקסר […]

קאפקייקס שוקולד_מתכון של טובה ניסים

חגיגיות לימי הולדת..מתכון חומרים.6 בצים .כוס סוכר.כף תמצית וניל.1 שקית אבקת אפיה.2 כוסות קמח.כוס שקולית.2 כפות קקאו.כוס שמן .כוס מים. אופן ההכנה.לשים בקערה אתכול החומרים לערבב הטיב .לקחת נגטים לשים בתבניות עגולות .ולאפות בחום 170. לצפות בשוקולד .ולקשט בסוכריות . מתכון לשוקולד.1 שמנת מתוקה .2 חפיסות שוקולד מריר או חלב .להמיס במקרוגל. ולערבב.

עוגת שיש קלילה_מתכון של אילנה בוכריס

6 ביציםכוס סוכרכוס שמןכוס מיםכפית תמצית שקדים2 וחצי כוסות קמחקורט מלח1 אבקת אפיה3 כפות שוקלית או קקאו ההכנה- להקציף סוכר. שמן ותמצית שקדים.מוסיפים כל פעם ביצה אחת ומקציפים.מוסיפים לסרוגין קמח ומים(הקמח. אפיה. ומלח – לשים בקערה)ומקציפים לתערובת אחידהמחלקים את התערובת לשניים.מקבלים תערובת בהירה בחלק השני להוסיףאת השוקולית( לנפות שלא יהיו גושים)ולהוסיף לתערובת השנייה.תבנית משומנת ומקומחת.אפיה […]

עוגיות קוקוס_מתכון של : נגיעות של אהבה עוגות ועוגיות של ג'יזל

כוס סוכר2 כוסות קוקסעל בן מרי על הגזלחימום עד שהסוכר מעט ימסלהוריד מהגז להוסיף 2 חלמון כול פעם אחת לערבב מיד כדי שלא היה חביתה . לבדוק שאפשר לעשות כדורים כמי כדור שוקולד .אם לא הולך תוספי עוד חלמון ביצה . עד שאפשר לעשות כדורים .לחלק לכמה שאת רוצה תוספי צבע מאכל כול צבע .לערבב […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגיות שומשום עם קוואקר_מתכון של : נגיעות של אהבה עוגות ועוגיות של ג'יזל

נגיעות של אהבה – עוגות ועוגיות של ג'יזל 100 גרם מחמאה רכהשליש כוס סוכר.לערבב טוב2 כפות טחינה3 כפות דבשביצהקורט מלחלערבב טוב2 כפות קוואקר טחוןחצי כוס שמשום1 וחצי כוסות קמחכפית א.אפיהלערבב טוב לצור כדוריםולצפות בסומסוםלתנור ב 185 מעלות ל 15 עד 20 דקות לראות שהם שחומות קצת . בהצלחה ג'יזל

מתכון כתוב + 2 סרטונים להכנת פחזניות_מתכון של : נגיעות של אהבה עוגות ועוגיות של ג'יזל

נגיעות של אהבה – עוגות ועוגיות של ג'יזל קישור לתבניותhttps://www.facebook.com/revital.cohenscullyמתכון : לחצי כמות2 כוסות מיםשלוש רבעי כוס שמןמעט מלחמעט סוכרלהרתיח על הגז בסירעד שמבעבע טובלהוסיף 250 גרם קמח מנופה .לערבב על אש נמוכה טוב עד שהבצק נפרד מהדפנות של הסיר .(ראה סרטון)לתת לבלילה להתקרר.לעביר לקערה במיקסר עם וו גיטרהלערבב להוסיף חצי א. אפיה .לערבב להוסיף […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת גבינה פרורים_מתכון של טלי כהן שטרלינג

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖תבנית עגולה 24 ס"מבסיס עוגת גבינה פירורים2 כוסות מדידה קמח לבן או 280 ג.2 כפיות אבקת אפייה1/3 כוס או 70 גרם סוכר לבן1 שקית סוכר וניל200 גרם חמאה קרה4 חלמונים Lמלית גבינה2 מיכלים שמנת מתוקה 38%1 כוס סוכר לבן1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל1 גביע שמנת חמוצה 15%500 גרם גבינה לבנה […]

מוס אוראו_מתכון של : נגיעות של אהבה עוגות ועוגיות של ג'יזל

נגיעות של אהבה – עוגות ועוגיות של ג'יזל מוס לתבנית 22. לתחתית.200 גרם שוקולד40 גרם חמאהשני כפות מחית נוטלהלהמיס במקרוגללפורר 200 גרם אוראולערבבלשטח בתבנית להדקלהכנס למקפאי לשעה. למוס .8 גרם ג'לטין מושרה ב 40 מ"ל מים נניח בצד.200 גרם שמנת מתוקה200 גרם שוקולד לבןלסמיס במקרוגלנמיס את הג'לטין 10 שנית במקרוגל ונוסיף לשוקולד.יש מחית אוראו להוסיף […]