מגולגלות תמרים_מתכון של : נגיעות של אהבה עוגות ועוגיות של ג'יזל
נגיעות של אהבה – עוגות ועוגיות של ג'יזל
מתכון כתוב + סרטון מלא להכנת טורט של אמא הכי פשוטה והכי טעימה ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח
להקציף 6 חלבונים עד לקצף ולהתחיל להוסיףכוס וחצי סוכר בהדרגה עד לקצף גבוה ולבןלהוריד מהמיקסר ולערבב חלמונים בצורת עטיפה (בזהירות לא לשבור את הקצף )1 כוס שמן1 כוס מיץ תפוזים2 כוסות קמח רגילשקית אפיה לשמן תבנית ולנגב עם נייר סופג …שפוך את הבלילה ולעזוב מעט בקערה .להוסיף כפית קקאו ולערבב .לשפוך לתבנית ובעזרת מזלג לקשקש […]
עוגיות ספירלה_מתכון של : נגיעות של אהבה עוגות ועוגיות של ג'יזל
נגיעות של אהבה – עוגות ועוגיות של ג'יזל
עוגיות ריבה_מתכון של : נגיעות של אהבה עוגות ועוגיות של ג'יזל
נגיעות של אהבה – עוגות ועוגיות של ג'יזל
עוגת גבינה לימונית עם הפתעה ללא הפרדת ביצים 🤤🤤🤤 _מתכון של מילן וקנין
למלית פירות יער:שקית פירות יער של סנפרוסט קפואיםרבע כוס סוכרחצי כוס מים2 כפות מיץ לימוןכפית קורנפלורלקלתית פירורים:שרוול ביסקויטים100 גר חמאה מומסתלמלית גבינה:750 גר גבינה לבנה אני אוהבת של סקי500 גר של שמנת חמוצהכוס סוכרקליפה מגורדת מלימוןכפית מיץ לימון3כפות קורנפלור5 ביצים Lלקצפת:500 מייל שמנת מתוקהרבע כוס אבקת סוכרכפית תמצית וניל4 כפות פודינג ונילמעט פירורים ביסקויטים טחונים […]
בצק שמרים לעוגת שושנים / רוגלאך_מתכון של אילנית גואברה
מצרכים:1 ק"ג קמח מנופה2.5 כפות שמרים1/2 כוס סוכר3 ביצים1כפית שטוחה מלח3 כפות אינסטנט פודינג וניל3 סוכר וניל1/4 כוס שמן1.5-2 כוסות מים פושרים(לפי הרגש להוסיף )אופן ההכנה:לערבב שמרים וקמח להוסיף סוכר ולערבבלהוסיף את שאר החומרים ולערבב .יש לינקוט זהירות עם המים כי כל קמח סופח אחרת את הנוזליםללוש עד לאיחוד החומרים ולתת מנוחה של חמש דקותלחזור […]
דונאטס / ספינז_מתכון של אילנית גואברה
1 קג קמח, כף וחצי שמרים יבשים, 3 כפות סוכר, 1 סוכר וניל, חצי כפית מלח, 2 כפות ערק/ או ויסקי(לא חובה), 2 ביצים שלמות, חצי כפית אבקת אפיה, וכ- 3 וחצי כוסות מים חמימים …..לערבב הכל במיקסר…לתת תפיחה של שעה ורבע…ואפשרי להתחיל לעבוד… את הבצק מחלקים ל 4 שיהיה יותר נוח לעבוד, משטיחים כל […]
לאפות אש תנור על מחבת הפוכה ממש כמו במאפייה_מתכון של אילנית גואברה
קילו קמח3/4 כוס שמן1 כוס סודה מוגז1/2 קוביה שמרים או כף שמרים יבשיםכף מלחבערך 2 כוסות מים פושרים ללוש לבצק רך ונעים. להתפיח שעה. לאחר שעה לחלק לכדורים. להתפיח חצי שעה. לרדד מעט את הכדור. לחמם מחבת הפוכה על הגז. לפתוח את הבצק בידיים למתוח ולשים על המחבת החמה. אחרי ששמים על המחבת אפשר למתוח […]
בייגלה שומשום_מתכון של אילנית גואברה
1 קג קמח1 כוס שמן1 מרגרינה רכה400 גרם שומשום3 כפות מחוקות מלח1/4 2 כוסות מים2 אבקת אפייה. לשים בצק מחלקים לחתיכות מגלגלים סוגרים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.אופים 180 מעלות עד להשחמה.
עוגת שוקולד עם קוקוס_מתכון של נאוה מלכה
לשכבת השוקולד.6 חלמונים.3/4 כוס סוכר.סוכר וניל.חצי כוס שמן.כוס ורבע קמח תופח.כוס מידהאבקת אפיה .3 כפות קקאו.כף שוקולית.3/4 כוס חלב לשכבת הקוקוס.6 חלבונים.3/4 כוס סוכר.2 כוסות קוקוס.לשכבת השוקולד.חצי שמנת מתוקה.100 גרם שוקולד מריר. להקציף חלבונים עם סוכר לקצף יציב…להוציא 2 כפות קצף ולשים בצד.להוסיף את הקוקוס בתנועת קיפול…לשים בצד. לקערת המיקסרנוסיף חלמונים נקציף עם סוכר לקצף […]
עוגת פרג בשילוב שוקולד_מתכון של נאוה מלכה
6 ביצים מופרדות..כוס וחצי סוכר כוס מידה.חצי כוס שמן..כוס מיץ תפוזים.2 כוסות קמח תופח.אבקת אפיה.סוכר וניל.2 כפיות רוםכוס פרג.חבילה שוקולד מריר להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב…להקציף חלמונים עם כוס סוכר לקצף נוקשה להוסיף שמן בזרם דק…להוסיף קמח אבקת אפיה סוכר וניל רום ומיץ תפוזים לסירוגין..לקפל את הקצף לחלמונים….להמיס שוקולד מריר עם כפית […]
עוגת לוטוס_מתכון של נאוה מלכה – מאסטר מתכונים
לתחתית.שרוול עוגיות לוטוס של 250 גרם.100 גרם חמאה מומסת. לקרם.2 שמנת מתוקה.איסטנט וניל אחד.כוס סוכר.2 גבינה של 250 גרם כל גביע.גביע גבינת שמנת נפוליאון. לציפוי.צנצנת ממרח לוטוס. להמיס חמאה במיקרוגל ואת הבסקויטים לטחון דק ולערבב טוב עם החמאה..לשטח על תבנית 24 ולהקפיא 15 דקות..להקציף שמנות מתוקות עם סוכר ואיסטנט להוסיף את הגבינות בתנועת קיפול…לשטח על […]
עוגת דבש עם רוטב קרמל_מתכון של נאוה מלכה
לרוטב קרמלכוס סוכרכוס תה חזק לעוגה4 ביצים.כוס וחצי סוכר.חצי כוס שמן.כוס מידהמרגרינה מזולה מומסת.כף גדושה ריבה3.5 כוסות קמח – כוס מידהשקית אבקת אפיהכפית קינמון.כפית סודה לשתיה.רבע כפית צפורן..כוס אגוזים קצוצים.רבע כוס צמוקים…מדוד בכוס מידה הכנהלהכין כוס תה מתיון שיהיה חזק…בסיר לקרמל את הכוס סוכר עד להמסה מוחלטת ושיהיה בצבע ענברי.ללא נוזלים.להוסיף את הכוס תה בזהירות […]
קובה אורז מושלם שטרם טעמתם_מתכון של גילה כהן-אבני
קובה אורז מושלם מהמטבח של "איה" מעטפת הקובה עשויה מאורז מבושל וחזה עוף טחון, המלית גדושה בבשר מטובל היטב וכל הכבודה מטוגנת עד לפריכות. טעים טעים טעים בטירוף. מצרכים לבצק – 40 קובות גדולות4 כוסות אורז שטופים (כוס אורז לפני בישול=ל-3 כוסות אורז מבושל)8 כוסות מים2 פרוסות חזה עוף – טחונות או חופן יפהביצה אחת1.5 […]
עוגת שוקולד שכבות_מתכון של טובה ניסים
חומרים.(תבנית מספר 26).6 בצים ( לא צריך להפריד).כוס סוכר+2 שקיות סוכר וניל.כף תמצית וניל.כוס שמן.כוס מיים.( השתמשתי בנוזלים כוס חד פעמי לשתיה קרה).בקערה אחרת.2 כוסות קמח.כוס שקולית .3 כפות קקאו.1 שקית אבקת אפיה.לנפות הכול ביחד.( קמח והשקולית בכוס חד פעמי לשתיה חמה)אופן ההכנה.בקערת המקסר.לשים את הבצים להקציף ולהוסיף לסרוגין את הסוכר וסוכר וניל.עד קבלת קצף […]
מפרום תפוח אדמה / מפרום חציל_מתכון של אילנה בוכריס
קילו בשר טחון( אפשר חצי)2 בצלים מגורדיםפטרוזיליה קצוצה2 ביצים4 כפות פרורי לחםמלח. פלפל שחור. כמון. פפריקה מתוקה. בהרט.מערבבת היטב. מנוחה במקרר .5 תפוחי אדמהלפרוס לפרוסות שמחוברות בקצה.( כמו כריך)להניח עם מים ומלח לחצי שעהלשטוף ולייבש.2 חצילים לפרוס לפרוסות שמחוברות בקצה .להניח ליבוש על מגבת.למלא כמו כריך.צלחת עם קמחצלחת עם 2 ביצים. מלח.פלפל שחור.2 כפות רסק […]
מתכון כתוב + סרטון להכנת שוקולד עוגיות שבקיה מרוקאית_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
1/2 ק"ג קמח1/2 כוס שמן לשתייה חמה1 אבקת אפייה3 סוכר וניל2 כוסות מים פושרים לסירופ סוכר2 וחצי כוסות סוכר1 וחצי כוס מיםרצועה של לימוןפלח של לימון מכניסים למיקסר את הקמח , שמן, אבקת אפייה,סוכר וניל ואת המים בהדרגה ומערבלים עד לקבלת בצל גמיש ונוח לעבודהמעבירים את הבצק לכלי ומכסים בניילון נצמד ומנוחה של 20 דקמחלקים […]
פריקסה_מתכון של רות שמש נוח
קילו קמחשתי כפות שמרים יבשיםכף מלח2 כפות סוכר3 כפות ערקשניים וחצי כוסות מים פושריםללוש לבצק רך ובסוף לעטוף אותו בתנועות קיפול עם 3-4 כפות שמן ולהתפיח פעמיים מילוי3-4 תפוחי אדמה מבושלים6 ביצים שלוקותמלפפון חמוץאריסה3 קופסאות טונה בשמן לאחר סינוןלימון כבושזיתים מגולעניםומי שרוצה אפשר סלט ירקותלאחר ההתפחה לעשות לחמניות לשיםמעל נייר פרגמנט לטגן בשמן עמוק עם […]
סהרוני קינמון במילוי אגוזי מלך סוכר וקינמון_מתכון של רות שמש נוח
טבחה עם דגים_מתכון של המטבח של יפה רייפלר מתכונים
המתכון של יפה רייפלר(דגים) המצרכים: 6 מנות דג1 בצל גדול, קצוץ1 פלפל אדום חריף, חתוך לשלוש חלקים1 כפית שום כתוש1/4 כוס שמן2 כפות גדושות רסק עגבניות1 כף פפריקה חריפה/מתוקה4 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים מאורכים/טבעות2 לפת לבן חתוכים לפלחים2 גזרים חתוכים לטבעות עבות1/2 לימון סחוט1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה1/2 כוס כוסברהמלח לפי הטעם1/4 כפית פלפל שחור אופן ההכנה: […]
נשיקות מרנג_מתכון של נאוה מלכה – מאסטר מתכונים
6 חלבונים2 כוסות סוכר הכנהלפני שמתחילים אז לנקות את קערת המיקסר עם כפית חומץ בעזרת ניר סופג כדי שהנשיקות תצאנה צחורותלהקציף חלבונים במהירות גבוהה עם סוכר להוסיף את הסוכר לאט בכל פעם כף..להקציף במשך 20 דקות על מהירות גבוהה…לזלף בעזרת צנתר כוכב על ניר אפיה…לאפות ב100 מעלות שעהלהנמיך ל90 מעלות ולאפות עוד 3 שעות או […]
סהרוני קינמון … מבצק שמרים ללא התפחה_מתכון של נאוה מלכה
בצקקילו קמח2 כפות שמרים יבשיםחצי כוס סוכר3/4 כוס שמן כוס מידה200 גרם מחמאה2 כוסות מים פושרים או כמה שהקמח סופח מילויכוס סוכר2 כפות סוכר חום3 כפות קינמון.להברשה על העוגיותביצה עם קצת מים וכפית סוכר סירופכוס מיםכוס סוכרכפית מיץ לימון הכנהלערבב את כל מרכיבי הבצק לבצק רך ונעים אין צורך בהתפחה. לקרוץ עיגולים קטנים, לרדד דק […]
עוגיות ריבה מבצק פריך_מתכון של נאוה מלכה
2 חמאה של 200 גרם כל אחת או מחמאה לפרווה סה"כ 400 גרם2 סוכר וניל4 ביציםכוס סוכר100 גרם קוקוס.קילו קמח.(לא את כל הקילו)2 אבקת אפיה הכנהלעבד את כל החומרים את הקמח להוסיף בסוף לא את כל הקילו עד לבצק רךלתת מנוחה של חצי שעה במקררלרדד בין שני ניר אפיה מקומח …לקרוץ צורותלאפות ב 180 מעלות […]
עוגיות פלורנטין_מתכון של נאוה מלכה
250 גרם חמאה בטמפרטורת החדר.100 גרם אבקת סוכר.גרידת לימון.רבע כפית תמצית וניל.2 חלבונים בגודל לארג.3 כוסות קמח בכוס חד פעמי שתיה קרה הכנהלהקציף חמאה ואבקת סוכר..להוסיף תמצית וניל וגרידת לימון וביצים להקציף לתערובת תפוחה.להוסיף את הקמח לתערובת משחתית..למלא בשקית זילוף עבה במיוחד רצוי מבד.. עם צנתר סולטן ולזלףלאפות ב180 תנור שחומם מראש בערך 15 דקות […]
עוגיות פריכות עם אגוזים וצמוקים_מתכון של נאוה מלכה
קילו קמח.2 אבקת אפיה.2 סוכר וניל.כוס וחצי סוכר כוס מידה.כוס אגוזים טחונים.כוס צמוקים.גרידת לימון.חצי כוס מיץ תפוזים.כוס וחצי שמן5 ביצים לציפוי ביצה ושומשום הכנהללוש את כל החומרים לבצק נוחלשים במקרר חצי שעהליצור צורות או ארוכות או סהרוניםלמרוח ביצה לפזר שומשוםלאפות ב 180 תנור שחומם מראש רבע שעה או עד הזהבה קלה…לצנן. הכוס היא כוס מידה
עוגיות טחינה נמסות_מתכון של נאוה מלכה
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר..כוס סוכר.כוס טחינה גולמית.חצי כפית תמצית וניל.3 כוסות קמח תופח..הכל בכוס מידה הכנהלערבב את כל החומרים לבצק נוחליצור כדורים קטנים לשטח מעט ולשים בניר אפיהלאפות ב 180 מעלות 15 דקות רק עד הזהבה קלה לא לגעת בהם עד לצינון מלא אחרת יתפרקו.
ספינג אורירי_מתכון של נאוה מלכה
קילו קמח..2 כפות שמרים יבשים.רבע כוס סוכר.ביצה.2 כפות שמן.2 כפות ברנדי או כל אלכוהול.כפית מלח.3.5 כוסות מים כוס אוניברסלית מים פושרים. הכנהלערבב שמרים עם הקמח..להוסיף את יתר החומרים ו3 כוסות מים מלבד המלח..ללוש כשמתגבש לבצק להוסיף את המלח…להוסיף את יתר המים וללוש לבצק דביק ונוזלי…להעביר לקערה גדולה משומנת ללוש את הבצק ידני ולשמן מלמעלה…לכסות עם […]
סהרונים מבצק פריך עם אגוזים_מתכון של נאוה מלכה – מאסטר מתכונים
חצי קילו קמח.1 אבקת אפיהחצי כוס סוכר1 סוכר ונילכוס אגוזים טחונים כוס מידה200 גרם חמאה בטמפרטורת החדרחצי כוס שמן כוס מידהחצי כוס מים..או כמה שהקמח סופח הכנהלערבב את כל החומרים להוסיף את המים והשמן כמה שהקמח סופח יתכן ו3/4 כוס..לבצק רך ונעים…לשים במקרר שעה…לקרוץ חתיכות בצק קטנות..ולעשות סהרונים…תנור שחומם מראש על 180..בערך 12 עד 15 […]
בעבע במילוי תמרים וקינמון_מתכון של נאוה מלכה
קילו קמח2 כפות שמרים יבשים..חצי כוס סוכר כוס מידה.150 גרם מחמאה..3/4 כוס שמן..מים פושרים כמה שהקמח סופח בערך 2 כוסות מידה..כפית מלח מילוי2 חבילות של תמרים בואקום לנקות מחרצנים..כפית קינמון..כפית שמן אופן ההכנהלערבב את השמרים עם הקמח…להוסיף את יתר המרכיבים…את המים הפושרים להוסיף לאט כמה שהקמח סופח…כשמתגבש לבצק להוסיף מלח…ללוש 10 דקות…להוציא למשטח עבודה לכדרר […]
שניצל פרוס דק_מתכון של אילנה בוכריס
פרורים מטובלים עם שומשוםביצה – עם 2 כפות חרדלושוב תערובת פרורים.שמה שכבה פרוריםביצה ושוב פרורים.מטגנת בשמן עמוק. כדורי פירה-מרתיחה 6 תפוחי אדמהעד שממש מתרכךמועכת ומוסיפה –פרורי לחם. מלח. פלפל שחור. פפריקהביצה – מערבבת הכל ביחד.יוצרת כדורים.שמה בביצה טרופהואז בפרוריםמטגנת בשמן עמוק.חציל מטוגן עם פרוריםחותכך לעיגולים 2 חציליםומייבשת על מגבתכמה שעות( ללא מלח)תובלת בביצה ואז פרוריםומטגנת […]
פשטידה מרוקאית / מחאמר_מתכון של שולה סאלי ימין
משמנה מרוקאית_מתכון של שולה סאלי ימין
רולדות שמרים_מתכון של שולה סאלי ימין
עוגיות כעכת_מתכון של שולה סאלי ימין
לשה את כל החומרים יחדהבצק צריך להיות לא קשה רך נעיםלהתפיח …ולגלגל ולהתפיח שוב 20 דקות בתנור חם עד שמעט מזהיב שלא יתייבש לבדוק עם למטה רבל מעט צבע להוציא
בעבע בתמר של העיראקים_מתכון של שולה סאלי ימין
עוגת גבינה טעימה_מתכון של שולה סאלי ימין
7 ביצים מןפרדותלהקציף את החלומונים עם 2 סוכר וניללהוסיף 3 כפות אינסטנט פודניג וניל3 כפות קורנפלורלערבב ולהוסיף750 גרם גבינה לבנה1 שמנת חמוצהולערבב יחדאת החלבונים להקציף עם כוס וחצי סוכרולהוסיף יחד עם הבלילה של החלמוניםבתחתית התנור להניח במגש מיםולפחות את התנור רק אחרי שעתייםלאפות שעה וחצי 140 מעלות לא טורבושולה ימין
עוגת תפוזים_מתכון של שולה סאלי ימין
מתכון5 ביצים שלמות2 סוכר ונילכוס סוכרכפית ונילכוס מיץ תפוזים טבעיגרידת תפוזכוס שמן2 כוסות קמח2 אבקת אפיה160 45 דקות אפיהבאהבה שולה סאלי❤
עוגת תפוזים_מתכון של אילנה בוכריס
6 ביצים Lכוס וחצי סוכרגרידת תפוזגרידת לימוןכוס שמן2.5 כוסות קמח תופחכוס מיץ תפוזים( אני סחטתי תפוז)מיץ מחצי לימוןההכנה-מפרידה ביצים מקציפהמוסיפה כוס סוכרבקערה נפרדת חלמונים וחצי כוס סוכר מערבבת עם מטרפהמוסיפה שמן. מיץ תפוזים ומיץ לימוןואז את הקמחלוקחת מהחלבונים מעט כל פעם ועם המטרפה מערבבת בעדינות עד שכל התערובת יחד.אופה בחום של 180 מעלותכ-50 דקותתבנית לא […]
פסטרמה הודו_מתכון של אילנה בוכריס
חזה הודו חצוי לשנייםמניחה בתבנית חד פעמיתלוקחת קערה-כף מלח. כפות דבשעלי דפנה. כף אבקת שוםמערבבת שופכת על החזה הודומערבבת הייטב. מוסיפה ליטר מים.מכסה שמה במקרר לילה.שלב שני-מוציאה מניחה חצי שעה בחוץלוקחת בצלחתפפריקה 2 כפותדבש 2 כפותאפשר חרדל( מוסיף טעם)שמן מערבב הכל ושופכת על החזה.מכניסה לתנור שחומם מראש 250 מעלות כרבע שעה.מנמיכה ל-200 מעלותשמה על הרשת […]
מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת פיתות בסיר גריל או מחבת 💗_מתכון של אילנה בוכריס
1 ק"ג קמחכף מלח2 כפות סוכר2 כפות שמן/ אפשר שמן זית2 כפות שמרים שטוחות2 וחצי כוסות מים פושריםמערבבים הכל ביחדמים בהדרגה בערך 2 וחצי .התפחה 40 דקותמכינה עיגולים כ-20 יחידות.מרדדת על נייר אפיה מקומחהתפחה 10 דקותאפשר על מחבת או בסיר רגיל.להניח 3 דקות ולבדוק אם מוכןלהפוך צד עוד 2 דקותלהניח בתבנית ולכסות במגבת.
סלט סלרי ( כרפס) ומנגו_מתכון של אילנה בוכריס
חבילת סלרילנקות ולקצוץ את הגבעולוגם את העליםלקצוץ מנגו ( אפשר תפוח/ אגס)לתבל- שמן. מלח. פלפל שחור. לימון.ו- 3 כפות דבש.לערבב הייטב ולהגיש. לפזר פקאנים מסוכרים..סלט כרוב סגול . כרוב ירוק וגזר מגורדלקצוץ הכל. לגרד את הגזר.לתבל – שמן. מלח. פלפל שחור.לימון. סוכר. וחומץלערבב הכל ביחד.לתת מנוחה במקרר.לבדוק טעמים ולערבב טוב.לפזר פקאנים מסוכרים למעלה.
מוס גבינה אפוי עם שוקולד לבן_מתכון של ברוריה צוריאל
בצק פריך 140 גר קמחחצי כוס א סוכר100 גר חמאה1 חלמוןמעבדים הכל יחד ומשטחים בתבנית ואופים ב180 מעלות15 דקות מילוי גבינה:5 בייצים כוס סוכר850 גר גבינה2 שקיות סוכר וניל1 שמנת חמוצה200 גר שוקולד לבן מומס יחד עם 50 גר חמאה2 כפות קורנפלור שטוחותלערבב הכל יחד ושופכים על הבצק האפוי ואופים ב120 מע'בין שעה וחצי לשעתיים […]
חמוצים במלח וחומץ_מתכון של ז'קלין סאני
למלות צנצנת עם מים כורכום, מלח וחומץ, לקחת גזרים לחתוך לעובי בינוני אני יש חי סכין צורות עשיתי אותם ככה, כרוב לבן, קולורבי, כמה לימונים חתוכים עם הקליפה שלהם, לערבב הכל היטב לכבוש כמה ימים עד שהם מוכנים.
עוגת שוקולד ויוגורט_מתכון של אורה ארגוב
3 ביצים שלמות3/4 כוס סוכר1/2 כוס שמןפקק תמצית וניל1/2 כוס מים רתוחים1 גביע של 200 מיל יוגורט אפשר כול אחוז שומן1 כוס קמח מנופה1 אבקת אפיה2 כפות קקאו גדושות3/4 כוס שוקולית לקרם100 גרם שוקולד מריר3/4 כוס שמנת מתוקה1/2 כפית נס קפה הכנהלשים בקערה את הביצים שלמות והסוכר לערבב ואז להוסיף את השמן בזילוף , והוסיף […]
לחם עם תבלינים צימוקים ושקדים{לחם מתוק}_מתכון של חגית פרג'ון
קילו קמח,35 גרם שמרים טריים ,כוס סוכר,100 גרם צימוקים בהירים,2 כפות קצח,2 כפות זרעי שומר,1 סוכר וניל,כוס שקדים קצוצים,3 ביצים גדולות,כוס מים פושרים{בערך}.כוס שמן, לערבב את כל חומרי הבצק אם הבצק יבש מידי להוסיף עוד מים עד למרקם מעט דביק, ללוש כ 10 דקות {אפשר במיקסר} , לכסות ולהתפיח , אחרי ההתפחה לוקחים חתיכת בצק […]
קובנה_מתכון של חגית פרג'ון
1 קילו קמח ,50 גרם שמרים {קובייה}1מזולה/מחמאה/חמאה{מה שאוהבים}3/4 כוס שמן{כוס חד פעמית}כוס סוכר{כוס חד פעמית}1כף שטוחה מלח.מים פושרים {בערך 3 כוסות} אופן ההכנהמוסיפים את כל החומרים פרט לחמאה…לשים לבצק אחיד ומעט דביק . מכסים ומתפיחים, מרדדים את כל הבצק לעלה גדול ודק {על משטח מקומח קלות} ממיסים חמאה ומורחים אותה על כל העלה, מגלגלים לרולדה […]
כעכ סוכר_מתכון של חגית פרג'ון
4 ביצים,100 גרם שומשום2 אפיה,1 קילו קמח,2 מזולה/חמאה/מחמאה,1 סוכר וניל,1/4 כוס שמן,כוס וחצי סוכר,גרידת תפוז{מתפוז שלם}רבע כוס מיץ תפוזים/מים לערבב את כל החומרים לבצק אחיד להעביר במכונת עוגיות ליצור צורות לאפות בחום 150 מעלות עד להזהבה בהצלחה
קרפ במילוי נוטלה וחתיכות בננה_מתכון של חגית פרג'ון
2 כוסות קמח,1 ביצה,כף שמן,חצי כוס חלב,כפית גרדת תפוז,2 כפות סוכר,כף תמצית וניל,קורט מלח , והשאר מיץ תפוזים {כמה שנכנס עד לבלילה לא סמיכה מידי ולא דלילה באמצע,} לערבב הכל היטבלשמן מחבת טפלון קלות