לחומרים היבשים:
2 כוסות קמח.
שקית אבקת אפיה.
2 כפות קקאו.
בקערת המערבל:
100 גרם חמאה רכה
כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס חלב
כפית תמצית וניל.
3 טיפות צבע מאכל אדום
2 ביצים
כף סיידר תפוחים.
לציפוי:
150 ג' חמאה
200 ג' גבינת שמנת
כוס אבקת סוכר
ההכנה:
לערבב את החטמרים היבשים
להקציף חמאה עם הסוכר 10 דקות.
להוסיף את הביצים ושאר החומרים וחבסוף את היבשים
לשמן 2 תבניות עגולות מספר 26
לקמח מעט
לצקת את הבלילה ל2 התבניות
לאפות בחום 180
45 דקות.
לציפוי :
להקציף חמאה עם אבקת סוכר 10 דקות ולהוסיף את הגבינה
כשהעוגה מוכנה לחכות שתתקרר ולצפות.
חלק מהקרם באמצע העוגה והשאר מסביב
ולקשט ע"י צנתר זילוף